- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ede006
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy használ-e valaki ilyet:
Én most tettem szert egy ipad air 2-re, amin már van egy gyári smart case, de ha esős idő van akkor ez talán jobban megóvná, illetve kevésbé nézik ki /akarják kivenni/ veszik ki az ember kezéből szerintem.
Mik a tapasztalatok amennyiben esetlegesen használ valaki ilyet?
-
ede006
csendes tag
Közérdekű közlemény!
Gondoltam megosztom veletek, hogy hosszú olvasgatások és meditálás után meglepem magam karácsonyra meg szülinapomra egy 64gb Ipad air 2 Space Grey változattal, már a rendelésre kattintottam volna a T-mobile oldalán, mikor is kiírja, hogy felvehetem készletértesítőre, majd ezután a 1430-on keresztül azt közli a diszpécser-hölgy, hogy január közepén várható ilyen modell legközelebb

Aki hasonló módon tervezett venni hasonló modellt, ehhez tartsa magát

-
ede006
csendes tag
Sziasztok!
A helyzet az, hogy egy barátomnak én állítottam be 1 évvel ezelőtt kb az ipadját, meg csináltam neki itunes accountot ( ingyeneset ).
Következő helyzet állt elő, megadtam neki az email meg az itunes jelszót, de elfelejtette az itunes jelszavát és az email cím jelszavát is. Nyilván nekem sem volt annyi eszem, hogy megjegyezzem.
A kérdésem tulajdonképpen arra irányulna, hogy ilyen esetben vissza tudom-e egyáltalán állítani a gyári állapotot és ha igen milyen módon, úgy hogy csinálok neki egy új email címet és kezdünk mindent előlről? Ha nem akkor mi ilyenkor a teendő?
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápos kibeszélő offtopik
- Apple MacBook
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- További aktív témák...
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest