Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
A bill kiosztással nincs gond, egyáltalán nem nézem a billt gépelés közben. Most még mindig ott tartok hogy pontos képet kapjak hogy milyen a US UK kiosztás az ESR-nél. Hol melyik sorban mennyi billentyű van.
De a gyártó oldalán nem találtam ilyen képet. Nézek review-t meg unboxingot.btudos
Én is ezt a Magic keyboardot néztem ki az Apple-nek, ez tökéletes lenne méret terén meg úgy minden téren. Ha mást nem találok akkor maradok ennél a megoldásnál hogy külön tok, külön bill.kkdesign
A touchpad körül ez valamilyen szövet akarna lenni? Nem túl nehéz tisztán tartani? Igen ennél a verziónál minden sorba annyi bill van amennyi kell hogy legyen hogy a Magyar kiosztás tökéletes legyen. Az a baj hogy a sok sok év alatt megszoktam hogy mi hol van, így elég gyorsan is tudok gépelni, és nem szeretném azt hogy most iPad-en az ékezetek máshol legyenek mint szgépen. Ezért ilyen nyögvenyelős nekem hogy kiválasszam mi lenne a legjobb.
Köszönöm a képet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs