Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• consono
    nagyúr

Nézd én ebben nem igazán osztom a nézeted... nem hiszem, hogy csak az ő rendszerük a megfelelő.

Mondok egy példát, volt egy VW Jetta-m Comfortline felszereltséggel és olyan extrák mint pl. a hazakísérő fény és még egyéb finomságok elég komoly pénzbe kerültek volna ha kérem, de volt egy VW-es szervizes ismerősöm aki magánban is foglalkozott az autókkal. Elmentem hozzá rádugta a számítógépét a kocsira és láss csodát a következő kérdés már csak az volt, hogy hány mp hosszan égjen a fényszóró a hazakísérő fénynél.... azt hiszem egyéb extrák mellett kb. fizettem 10e Ft-ot.
    Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem csak a VW által engedélyezett szolgáltatás lehet megfelelő hanem pl. ez is, hiába nem a "gyárban" engedélyezték ezt a lehetőséget. :R

Valamint igenis érzetre is durván merül a tablet, hiába állítják, hogy 86%-os!

Hát én sok éves Mac-es tapasztalat alapján szűrtem le, hogy a Coconut battery és társai csak valami közelítő értéket mondanak, vagy azt sem, mert modern OS-eken csak az Apple fér hozzá az akkumulátor adatokhoz... Persze érezni meg te érzed, hogy jobban merül, vagy sem, de azt bármi, sajnos.
    Mondjuk azt nem értem, hogy amit az iPhone-ba bepakoltak kijelzést az akku elhasználtságáról, azt miért nem teszik legalább be az iPad-be is...

Új hozzászólás Aktív témák