Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mister_X

nagyúr

Laptopvásárlás előtt állok éppen, a szánt keret azonban 150k környéke. Ennyiért meg egyelőre ke vagyok lombozva. De felvetődött a gondolat, hogy átlakaíthatnám szubnotivá az iPadet egy billentyűzetes dokkolóval vagy mizével. Hisz rendelkezik mindennel, amivel az árkategóriában egy notebook sem: kicsi és egyszerű hordozni, jó a kijelzője, jó az aksija - ha mellérakok valami notit, akkor meg egyenesen félisteni magasságokba száll a ketyere. Mivel notit folyton cipelnek kellene magammal egyetemre, megkaptam a notis topicokban, hogy ebben az árkategóriában kimerül a hordozhatóság abban, hogy otthon az egyik asztaltól a másikig viszem, mert nem lesz hosszú életű. Jegyzetelni meg tudnék iPadenis - azaz most is tudok, vaktában, de mivel nincs nyomáspont, ezért mindig bennem van az a fura érzés, hogy valamit biztos félreütöttem (amúgy ritka) és ezért abbahagyom a gépelést, meg ilyenek.

Így átalakítanám az iPadet, lenne egy nagyon jó szubnotim és a maradék pénzből egy értelmes gépet is építhetnék.

A kérdés az, hogy az ilyesmi billentyűzetes cuccokkal van-e valakinek tapasztalata, melyiket érdemes megvenni?

Új hozzászólás Aktív témák