Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
Üdv!
Van egy egész jó laptopom, azonban gyakorlatilag csak filmezésre használom, amit iPaden is tudok csinálni. Ami azt illeti, sokszor olyan nyakatekert pózokban nézem a műsorokat, hogy kényelmesebb is a tablet. Úgy gondoltam tehát, hogy eladom a gépet, mivel az iPad minden igényemet kielégítheti. Az adattárolást kivéve.
Hallottam bizonyos eszközökről, amelyek képesek saját wifijükön keresztül megosztani az adattárolók tartalmát. Mivel semmit nem tudok róluk, azonban az ötlet tetszik, ezért jöjjenek a kérdések.
Mi a neve ezeknek az eszközöknek?
Használható a való életben, vagy csak papíron jó?
Az iOS mennyire szereti őket? Gondolok itt a fájlkezelésre stb. Az iPhone-nal lőtt képeket át tudnám transzferálni rá gond nélkül (akár JB segítségével), vagy inkább csak "olvasni" tudom az adatokat?
2.5"-os HDD-t is lehet rájuk dugni, vagy nem képesek azt meghajtani, és marad a flash drive?
Mennyi idő alatt öli le a wifin keresztüli filmnézés az iPad Mini Retinát, és meddig bírják ezek az eszközök?
Ez az eszköz ugye saját wifit használ, vagyis ő maga "generálja", nem pedig egy már élő hálózatra csatlakozik? Mert sokszor vagyok internet nélküli környezetben, szóval esszenciális lenne, hogy bármikor hozzáférjek.
Mindent összefoglalva, ha arra lenne szükségem, hogy a filmjeimet tároljam valahol, és bármikor meg tudjam nézni őket a tableten, akkor jó megoldás lenne ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Eladó SAMSUNG Galaxy TAB S Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest