Hirdetés
- MárkaLánc
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz teleahocipöm #27850 üzenetére
Valószínűleg rossz a kábel. Milyen márkájú?
-
Noxy
veterán
válasz teleahocipöm #27852 üzenetére
Másik kábel?
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
csabiks
senior tag
válasz teleahocipöm #27850 üzenetére
csak legy turelemmel es elindul a toltes, nekem mar ezt jatszotta a pro is most a mini is, de altalaban 30 masodpercen belul elindul, nem kell foglalkozni vele!
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Antonio
senior tag
válasz jófejsrác #27849 üzenetére
Köszönöm, lekapcsoltam es újra elindítottam a folyamatot rendben ment minden.
telefon safariban elmentett olvasólisták stb nem lehet átmenteni ipadre? Azt hittem ez is átmegy. Most bekapcsoltam Safarin az offline mentest iCloudba ... de mar eljöttem otthonról, ez lenne a megoldás hogy olvasási listákat is szinkronizálja iphone-ipad közt?Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Cyberbeni
addikt
válasz teleahocipöm #27852 üzenetére
A töltőadapter is gyári, vagy a kábel másik fele PC-be van dugva? Ha utóbbi, akkor az előfordulhat, hogy nem tud annyi áramot adni, amennyivel normál esetben töltene. Ha előbbi, akkor viszont a kábel lesz a rossz.
Nekem Blitzwolf van már 3+ éve, mostanában láttam az IKEA kábelt is ajánlani itt, de még van 1-2, ami jó. -
teleahocipöm
senior tag
Másik kábellel nem tudtam még kipróbálni, ez az első Almám és mást sem ismerek akinek lenne. Lehet elviszem egy márkaboltba és hátha kipróbálják egy másikkal.
csabiks
Annyit biztos vártam, mert reméltem, hogy el kezd tölteni, de amint megfordítottam a csatlakozót rögtön elindult a töltés.
Cyberbeni
Apple gyári töltő, gyári kábellel, másik töltővel nem mertem kipróbálni. -
törölt tag
Sziasztok!
Nekem egy iPad Air2 64gb van és alaplap-hibás lett. Bevizsgáltattam szervizben. 50k javítási díjat ajánlottak. Szerintetek, érdemes javíttatni? Brutál drágának tűnik így nekem, ráadásul azt közölte a szerviz, hogy javítás közben sérülhet pl. a kijelző és arra nme vállalnak felelősséget. Ebben van valami tapasztalatotok?Köszi előre is!
-
-
ballington
addikt
Sziasztok!
Jelenleg a 13-as laptopot főként youtube, netezés, twitch-re használom, illetve hdmi-vel összekötöm a tv-vel és azon nézek valamit youtubon, twitchen.
Vacilálok, hogy leváltanám a laptopot egy iPad-ra, amit kinéztem, az a 2018-as iPad vagy a 2019-es iPad.
A kérdés, hogy teljes mértékben ki tudnám e váltani - gondolok itt az összekötési lehetőséggel a tv-vel is.
Fentieken felül még egy kis képszerkesztésre is használnám, LR-al.
Van tapasztalat, hogy a fenti iPad-ek milyen üzemidőt produkálnak egy yt vagy egy twitch nézése közben?Köszi
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
teleahocipöm
senior tag
Úgy néz ki, jó lett a csatlakozó. Ma reggel felraktam tölteni és azonnal indult a töltés a csatlakozót megfordítva is, bár a két oldal között van egy kis különbség.... Megúsztam nem kell elvinnem megnézetni.
-
V.Ateras
friss újonc
BelindaCsillag (Vatera, Teszvesz) 6 hónap alatt sem jöttek meg a készülékek. A hangzatos leírásában 14 napot vállal visszafizetésre, ehhez képest nem reagál a megkeresésekre, illetve a kifogásokat keresi, hogy miért nem tud fizetni. Nem ajánlom senkinek! Csaló.
-
Tuco Ramirez
őstag
Sziasztok!
Idősebb családtagnak vennék használtan iPad-et. Facebook, netezés, és videotelefonálás (FaceTime, Viber, WhatsApp), másra nem lenne használva. Olyan iPad-et keresek, ami ezeket megbízhatóan, akadásmentesen tudja, de nem feleslegesen erős (és drága).
Szerintetek egy iPad 4 megfelelő választás lehet? Vagy az már kevés lenne a következő kb. két évre előretekintve?
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Alex91
félisten
válasz Tuco Ramirez #27867 üzenetére
Felejtsd el... 2018-as iPad a minimum...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
hitchins
őstag
válasz hszilard666 #27870 üzenetére
Gyökér???
Kicsit eros azert nem? Inkabb naiv.
Mondjuk eleg szomoru hogy a mai vilagban mar abbol kell kiindulni hogy esetleg at akarnak verni.
Szerintem az lenne az alap hogy az ember tartsa magat az adott szavahoz. -
Nekton
aktív tag
Szuasztok!
Van köztetek olyan, aki sokat olvas interneten, és erre ipadot használ? Jó ötlet ez? Rengeteget olvasok kis kijelzőn (6,1 mobil) és gondolkodom ipad minin. Kéne egy kis támogatás, lebeszélés.
Plusz:
Ha csak lte ipadom van androidos telefon mellé, akkor is ki tudom használni a watchot mindenre? Telefonálás, üzenetek kezele, ilyenek. A tabOS egyáltalán tud telefonként és imessage funkcióval működni?
-
btudos
nagyúr
válasz Nekton #27872 üzenetére
Én még könyveket is szoktam iPad-en (Air 2) olvasni, nem akarok telefont, iPadet és még egy eBook olvasót is cipelni (egy vastagabb könyv méretéről és súlyáról nem is beszélve). Még sose okozott problémát, sötétben sem zavaró, olyankor általában fekete háttérrel olvasok.
Nem tudsz iPad-hez Apple Watchot párosítani, és nem lehet telefonálni az iPadekkel, a SIM csak adatkapcsolatra van.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ipad 2018-am, és most szeretném frissíteni IOS 12.3.1-re, iTunes segítségével.
Az iTunes letőltötte a frissítést, és most "elvileg" telepíti, közel 30 perce.
Közben csak azt írja ki "Az iPad előkészítése a szoftverfrissítéshez".
Frissítéshez mennyi idő kell? -
mSchumi87
senior tag
Sziasztok azt szeretném megkerdezni, tolthetem az Ipad mini 5-ot az eredeti tolto helyet egy Samsung EP-TA20EBE toltovel? Elvileg mind2 10W-os nem? Koszi a választ
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
Nekton
aktív tag
válasz mSchumi87 #27881 üzenetére
Nem! Nem tudod tönkretenni. Semmilyen tisztességes USB-s adapter nem tesz tönkre semmilyen eszközt. Itt a t"isztességesen" van a hangsúly. LEhet, hogy egy ötforintos hamis vacak átengedi a 230-at és leégeti az eszközt, majd a lakást is, de itt most egy rendes Samsung töltőről van szó.
Az USB kimenetek szabványosítva vannak. Édesmindegy, melyik gyártó eszköze, tartania kell magát a szabványhoz. Hasonlat: Az otthoni fali csatlakozóaljzat. A kérdés, pl.: "Ha Budapesten vettem a porszívót, akkor Győrben a Jedlik nyos utca 1. szám alatt bedughatom-e a falba és használhatom-e?" Igen. Magyarországon, 2020-ban, mindenhol egységes a hálózati feszültség, frekvencia és ezek toleranciája. Az USB pedig az egész világon egységes, világszabvány által leírt paraméterek között van már a kezdetek óta.
szerk:
Persze az benne van a levegőben, hogy amikor tegnapelőtt bementem az iCentre-be, akkor előtte nem utánanézve rákérdeztem az eladótól, hogy az Apple telefonok a gyorstöltést valamilyen saját megoldással, vagy pl. USB-PD szabvány alapján veszik-e fel?. A válasz, hogy bármilyen töltőről felveszik a delejt (nem ez volt a kérdés), de nagyon kell vigyázni és csak az Apple töltők ajánlottak. Bullshit!
Ez kíváncsivá tett és megkérdeztem egy közeli GSM boltban is, ahol voltak Apple cuccok. Ott ugyanezt a választ kaptam, megspékalve azzal, hogy az Apple TÖLTŐKBEN van egy "akkukímélő chip", ami "nem enged annyi áramot a telefonra, amikor az már feltöltődött, hiszen ha egész végik kiadja a 2,4 Ampert, akkor az nem jó" ÁÁÁ"! Megabullshit! Mi az hogy "kiadja a 2,4 Ampert"? Ilyen nincs. Az áramot mindig a feszültség "hajtja át" egy áramkörön és az áramerősséget a ráadott terhelés határozza meg. A terhelést pedig jelen esetben a telefon töltésvezérlő áramköre határozza meg. Azóta utánanéztem. Sima USB-PD az összes jelenlegi Apple cucc.[ Szerkesztve ]
-
ranlomadi
tag
Szerintetek 165k megéri az MMben az ipad air?
[ Szerkesztve ]
-
Antonio
senior tag
Sziasztok nemrég vettem egy 2018 as ipad pro-t. Rá akartam csatlakoztatni egy baseus [link] Usb-c hub on keresztūl külső meghajtòkat. De nem látom őket. (Windowsos gépről lementett cuccok vannak rajtuk.
NTFS a fájlrendszer. Lehet ez a baj? Lehet ezzel valamit kezdeni ios alatt van valami spec alkalmazasSamsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
addikt
válasz Antonio #27885 üzenetére
iPadOS supports the same storage formats as macOS, more or less:
macOS Extended journaled — YES read and write.
FAT32 — YES read and write.
XFAT — YES read and write.
NTFS — NO.
APFS — NO.
formázni P.C.-n vagy macen tudod.5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
Antonio
senior tag
Igen kozben ratalaltam. Francba.
NTFS ről csak úgy at lehet formazin FAT32 re. Mindenfele probléma nélkül?Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Antonio
senior tag
Jaj de hülye vagyok, persze . Mentségemre szolgáljon, 20 éve nem foglalkoztam ilyen kerdessel.
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
zolikaDB
veterán
Srácok!
Ipad Air 2-m van, 9.3.1-el.
Elég rég volt resetelve a készülék (nem a home + bekapcs gombra gondolok).*
Miképp telepíthetem újra az iOS-t, hogy a 9.3.1 megmaradjon?
Csak iTunes vagy Syncios is jó?*appok sz.rakodnak, Messenger pl olyat laggol/késik, hogy mielőtt kivágom a fenébe, próbálok egy egészségügyi iOS reinstallt
-
Noxy
veterán
válasz zolikaDB #27893 üzenetére
Miképp telepíthetem újra az iOS-t, hogy a 9.3.1 megmaradjon?
Sehogy, mivel nem írja alá már az Apple. [link]
Valszeg azért sz.rakodnak az app-k, mert nem az iOS 9.3.1-hez vannak optimalizálva.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
zolikaDB
veterán
-
koma106
senior tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz peugeotmate #27898 üzenetére
Igen
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest