Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Hallelujah! Multitasking is Back😂
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Madwe
nagyúr
válasz *Mukeey* #26365 üzenetére
Hát esküszöm egész beéetörődtem h ez ilyen s annyira nem zavart s most meg baromira örülök, ez a jövő, így kell megszerettetni az emberekkel az updateket, h elötte elvesszük ami volt s alap! Kell a francnak dark mode meg anyámkínja, bezzeg ez micsoda örömöket vált ki!
-
r3dsnake
nagyúr
Van egy iPad Pro 10.5-es tabletem, üvegfóliával. Sajnos kültéren zavaróan tükröződik. Jobb lenne a helyzet, ha levenném róla? Van Retina MacBook Pro-m és az pl. tök jól használható vonaton az antireflex réteg miatt. Az iPad Pro-n is van ilyen, és van annyira hatékony mint a Macbooké? Feleslegesen nem venném le róla a fóliát, de ha kevésbé tükröződik úgy, akkor leveszem. Köszi!
-
B.i.L
senior tag
válasz mr.tamasbiro #26372 üzenetére
Szemüveg,vagy 1 csomó dolog,amit elnézel?
Bosszantó,hogy ki van írva minibetűkkel,a lényeg meg emiatt nem jön átHorgászni mentem...B.i.L
-
VD
őstag
Szép napot! Már nagyon a finishben van egy iPad Pro vásárlás és az érdekel, hogy mik a tapasztalatok black friday-ról. Szokott érdemi akció lenni az apple cuccokra? Érdemes megvárni?
-
őstag
Sziasztok!
Van egy iPad Pro-m erősen pókhálós kijelzővel. iStyle-ban becserélnék 160k-ért egy ugyanolyanra. Tudnátok ajánlani jó szervízt, ahol vállalnak kijelzőcserét?
Előre is köszönöm!
-
válasz Black Dragon #26376 üzenetére
Jól tudod.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Süvi
őstag
-
félisten
Mini 4 13.2.2 alatt de korábban is a tárhelynél kiíjra, hogy rendszer: 5,06 GB, egyéb meg 1,85 GB, ez utóbbi váltakozik...
Az eszközön semmi sincs igazából de mégis alig van helyem.Mi lehet ez az egyéb?
-
*Mukeey*
addikt
-
Madwe
nagyúr
válasz szabonagyur #26384 üzenetére
Safari cache urites, spotify apple music letoltott dalok es cache, sms kepek, ilyesmik.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
BL@CK
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek. Szeretnék vásárolni egy Ipad Pro 12.9"-et. Családi gépnek szeretnénk használni párommal. Az lenne a kérdésem, hogy több felhasználót(külön accountonként meglennének elmentve a jelszavak chromeban, és az appokban) lehet-e létrehozni benne, illetve hogyan?
Shatter your limits!
-
-
mouzrr
őstag
válasz szabonagyur #26387 üzenetére
Nekem a Podcast app toltott le allandoan a hatterben, akkor vettem eszre amikor mar tobb giganyi epizodot leszedett.
-
félisten
-
-
DaveNo1
veterán
Sziasztok,
Egy új iPad vásárlásán töröm a fejem.
Ami szóba jöhet: iPad Pro 10.5, iPad Pro 11
Napi használatban szeretném használni hírek olvasására, multimédiás tartalmak fogyasztására, rajzolgatásra - nyilván emiatt felmerül a pencil 1 és 2 közti különbség is -, képek szerkesztésére + utazgatásokra is vinném magammal.Az iPad Pro 10.5 mellett ami erős érv, hogy nagyon jó árban van, hátránya, hogy már 2 éves modell, szóval úgy érzem egyre több + dologtól fog elesni a közeljövőben.
Az iPad Pro 11 ugye mindenben jobb, kivéve az ár-érték arányt. Amitől tartok, hogy elég sok helyen olvastam, hogy nagyon könnyen hajlik, iszonyat gyenge a szerkezeti integritása. Gondolom ez utóbbin segít egy keményebb tok, viszont azzal gondolom a rácsatolható billentyűzet nem lenne használható.You are not prepared.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...