Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Ma megérkezett az általad ajánlott és linkelt tok! Kevesebb mint egy hét alatt ideért.
Minőségi cucc, talán kicsit nehezebb mint amire számítottam, de legalább van benne anyag. A hátlapon lévő hajlítási lehetőséget egyelőre nem értem, de majd használat során kiderül. Apropó használat. Pro 11 még nincs
úgyhogy egyelőre a fiókban pihen és várja a gazdit 
Jah a szöszöket vonza rendesen...[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
T
-
tomi5244
őstag
Köszi! Ennyiért teljesen korrekt az ár, főleg ha minőségi is. Egyelőre még vajúdok, hogy lecseréljem e az Air2-t Pro 11"-re
Ahogy nézem nem kapnék érte annyit amennyire én első körben gondoltam. Meg hát az új se éppen olcsó. Bár szürke importból valamelyest azért emészthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Minőségi cucc, talán kicsit nehezebb mint amire számítottam, de legalább van benne anyag. A hátlapon lévő hajlítási lehetőséget egyelőre nem értem, de majd használat során kiderül. Apropó használat. Pro 11 még nincs
úgyhogy egyelőre a fiókban pihen és várja a gazdit