Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én is most nyargaltam vissza, Air 2 volt az utolsó masinám. Lányom nógatott, hogy jövőre érettségire nagyon hasznos lesz. Így kapott 2 hete egy ipad 10-et, utángyártott cerkával. Megvettem neki a godnote alkalmazást (anno még pöcsöltem un. Pontgyűjtő alkalmazással, reklám, játekok pár perces kipróbálása után járt pont, azt meg 10-20-50 dolláros app store kártyára így maradt egy ősrégi accontumon 100+ dollár
), hát ezzel az appal nagyon elégedett a lányom, meg én is. Profi kis cucc, de kicsit hiányzik a kicsit prémiumabb hatást kelltő üveg kijelző... Egyébként milyen tanulást segítő appokat tudtok még ajánlani, ami bevált? -
penge111
addikt
Létezik valamilyen oldal mint konzolokhoz a psprice.com, hogy monitorozható, hogy egy app ára hogyan változik, ill. figyelmeztett, ha egy megjelölt app ára csökken?
Ui: megvan AppSliced
-
penge111
addikt
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy egy Ipad 10 masinával, az utángyártott, vagy nem is sajátmárkas pencilek működnek-e? Pl: [link]
Illetve ezeken mennyire életképes a World, Excel, PowePoint? Lányomnak venném, suliba kellene, én laptopot javasoltam, de neki tablet kellene jobban.
-
penge111
addikt
Sziasztok, van egy elég régi 3-4 éves ipad air 2-m, imádom mert még mindig szépen futtat mindent. Viszont nemrég arra lettem figyelmes, hogy “beégnek” oldalak a kijelzőbe. Pár perc használat után már a weblapok részei megmaradnak, ez mitől van? Újrainditás, kikapcsolás megoldja. De pár perc és kezdődik előről az egész. Érdekes maga az alapképernyő nem ég be, csak weblapok, alkalmazások, játékok bizonyos részei. Iletve youtube videókon is a sötétebb jelenetek foltosak. Van megoldás, valamit elállítottam, vagy szerviz lesz?
Szerk.: fehérpont csökkentést már próbáltam, halványított is sokat, de problémát nem oldotta meg. Ilyesmi jelenség alul talán látszik a képen.

-
-
penge111
addikt
Valaki tudna mondani egy képernyőidőt, hogy neki mennyit bír az ipadje? Nekem egy Air 2 van, kb 3 órát bír csak, de már régóta a tulajdonomba van. Emlékeim szerint átlagosan 10 órát kell bírnia az ipadeknek, nemrég fedeztem fel ezt a funkciót, hogy ki lehet íratni a beállításokban, hogy mennyit bír az ipad. Ez már kevés igaz?
Az mitől lehet, hogy kb 1 éve csinálja azt, hogy 18-13% között mikor hogy van kedve, teljesen kikapcsol. Tehát az aksi idő nullázása előtt kikapcsol.Amúgy még mindig szépen teszi a dolgát, csak ez az anomália van nála, lassan szeretném eladni, de nem akarok majd senkit átverni, így ezért érdekel, hogy ez nagyon gyenge képernyőidő, mert tapizva van egész nap, csak estére kerül töltőre, régen is egy napot bírt a sok játék miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), hát ezzel az appal nagyon elégedett a lányom, meg én is. Profi kis cucc, de kicsit hiányzik a kicsit prémiumabb hatást kelltő üveg kijelző... Egyébként milyen tanulást segítő appokat tudtok még ajánlani, ami bevált?