Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Megszeretném kérdezni azokat a topic lakókat akik rendelkeznek vagy ismerik iPad 9.7 (2018) verziót ,hogy a GPS része mennyire elfogadható és használható?A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Sify
senior tag
válasz Luck Dragon #23353 üzenetére
Attól függ, ha olyan modellt veszel, ami csak WIFI-s abban nincs GPS modul.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
-
Black Dragon
addikt
válasz Luck Dragon #23353 üzenetére
Nagyjából annyira, mint az összes Apple termékben. Minél újabb egy generáció annál inkább jobb, pontosabb, gyorsabb a lokáció meghatározása és a navigálás, de ettől még a 2018-as iPad is használhtó.
Jelen esetben azt mondanám várd meg a Március 25-ét, akkor mutatják be a 2019-es iPad szeriát, veszíteni nem fogsz vele.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Black Dragon #23356 üzenetére
Nos nekem ez lenne az első Ipadem, Eddig xiaomi készülékeket használtam, így fogalmam sincs milyenek voltak a korábbi ipadek ezen a téren.
""Jelen esetben azt mondanám várd meg a Március 25-ét, akkor mutatják be a 2019-es iPad szeriát, veszíteni nem fogsz vele.:)""
Megfogadom a tanácsodat és kivárom, majd utána döntök, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
B.Ricsike
őstag
válasz Black Dragon #23356 üzenetére
Én most gondolkodom egy iPad Pro 11-esn. Nekem is érdemes lenne várni?
Eddig az egér miatt nem igazán akartam, mert nagyon rossz mondjuk asztal mögül netezni vele, mert felette kell görnyedni ha pl görgetni akarok. (Erre nincs még megoldás?) (Gesztusvezérlés esetleg?)iOS13-ban nem akarnak egér támogatást bevezetni?
Létezik erre valami alternatív megoldás? Swiftpoint vagy Citrix jók lehetnek?Eladni mennyire könnyű most az iPad-eket? (ha esetleg nem váltaná be a reményeket?)
-
B.Ricsike
őstag
válasz redband #23359 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ha Jobs élne, akkor már Gesztus vezérelt lenne az iPad!
Ő a kényelemre és az egyszerűségre törekedett, ha lenne most iPad-je, és az íróasztalán akarná használni, a forgószékében hátradőlve, kényelmesen, akár filmnézésre, akár böngészésre, igencsak káromkodna, hogy előre kell görnyednie, ha tekerni akar vagy görgetni akar!
(Ha nem is egér, de mondjuk az Apple Watch kaphatna valami ilyen integrációt! Lenne benne ötlet és innováció, lehetne irányítani vele az iPad bizonyos funkcióit, vagy csak appra specializált dolgait)Na mindegy, csak álmodozom. Majd jövőre.....
-
hito
nagyúr
Sziasztok! iPad-et szeretnék vásárolni, de valami nem világos. A legfontosabb a HEVC kódolású videóim zökkenőmentes lejátszása lenne, de ellentmondásos infókat találtam a neten a h265 dekódolását illetően. Van ahol azt írják, hogy A10 proci kell hozzá, van ahol azt hogy A8-tól képes rá a soc.
Nem mindegy, főleg az ár miatt nem.
Elég hozzá az A8? Köszi a válaszokat!
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
-
Black Dragon
addikt
válasz B.Ricsike #23358 üzenetére
iPad Pro széria legkorábban év vége fele jöhet, most csak a sima iPad és az iPad Mini kap ráncfelvarrást. Hallottam már valahonnan, hogy az iOS 13 kaphat egér támogatást, ahogy a dark mode isszínre léphet, ugyanakkor ezt Júniusig nem tudhatjuk biztosra.
Nem tudom neked megmondani, hogy alapvető használathoz, mint görgetés mennyire lenne érdemes egy egeret venni hozzá (ha egyáltalán lehetne), az iPad még nem nőtt annyira a macOS hátára, bár sokat közeledett hozzá, de teljes értékű osx szerű rendszer nem lesz még egy darabig. Én szeretem az iPad "tapizását", sokáig gondolkodtam azon, hogy érdemes lenne-e hozzá billentyűt venni és többé kevésbé kiváltani a laptopomat, de sajnos ez még túl macerás jelenleg.
Hardveraprón elég sokan árulnak tableteket, szerintem nem olyan nehéz túladni rajtuk, csupán vigyázz rá és legyen meg hozzá minden tartozéka.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Itt nem a 4K-n van a hangsúly, hanem hogy egyáltalán lejátszható, mutatható legyen a videó.
Egy iPad Pro 9.7 LTE 2016-nál kötöttem ki 105-ért. Nem tudom, hogy jó ár-e, illetve hogy érdemes-e még beruházni rá, tekintve hogy nem mai darab. A 4 hangszóró győzött meg leginkább, ha meg ez fontos olcsóbban nem jövök ki, mert ebben az árban nincs más alternatíva.
-
btudos
nagyúr
Szerintem még simán vállalható. Jobb a hangszórója és a kijelzője mint a 2018-as iPadnek, plusz könnyebb is, hardveresen ugyan gyengébb valamivel, de még bőven jó, ha nincs valami kifejezetten hardverigényes célod vele.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
hito
nagyúr
Most lakom be az iPad-et. Végül sima 2018 lett. Viszont produkal egy érdekes dolgot. Ha elaltatom a főkapcsolóval, egyszerűen szinte lehetetlen felébreszteni. Hiába nyomom a home gombot, vagy a bekapcsolót, van hogy 1/2-1 percig nem reagál.
Ez valami beállítás, vagy valami gondja van?
-
hito
nagyúr
Köszönöm, tényleg gondja volt, de 2x újraindítottam és most már nincs
-
Anonimouse
újonc
válasz amulet #23382 üzenetére
Segítséget szeretnék kérni. Ha valaki tudna tanácsot adni.
Van egy iPad Mini tabom. A készüléken található ibooks alkalmazásba sikerült egész szép könyv gyűjteményt összeszedni. Ebből két könyv van az App Store áruházból.
Szeretném lementeni a könyveket számítógépre, de hiába próbáltam több programot is, (például a syncios-t ) mindegyik csak az appstore-ból letöltött két könyvet volt hajlandó látni, és lementeni.
Ha valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudnám lementeni a könyveket, a segítséget előre is köszönöm!Próbáltam email-el is átküldeni, de sajnos nem csatolta. Hanem csak egy szöveges üzenetet küldött, benne a könyv szerzőjének nevével, és a könyv címével.
-
hito
nagyúr
Tudnátok olyan videólejátszó alkalmazást ajánlani, ami bővebb felvilágosítással szolgál az adott fájl tulajdonságairól (felbontás, framerate, bitrate)?
-
hito
nagyúr
Ez elég jó, köszi! Már csak olyan app kéne, ami ugyanezt tudja lejátszón belül De ahogy elnézem, nem lesz még olyan sem, ami az alapadatokat megjeleníti. Érdekes, hogy ez miért nem természetes, pedig nagyon alap dolog.
-
csabiks
senior tag
apple oldalan mar rendelheto az uj ipad air es ipd mini
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Melyik éri most meg a legjobban: új iPad air, új iPad mini vagy iPad 9.7 2018? -
Black Dragon
addikt
válasz csabiks #23389 üzenetére
Sikerült mégis némi változást eszközölniük, 10,5" lett az új Air, ezáltal kb leváltották a korábbi 10,5" Pro modellt, hiszen belerakták ebbe is az A12-es chipet meg a kijelzőt is kicsit megbuherálták. Az ára többé kevésbé elfogadható, a Prokhoz képest jó választás lehet sokaknak. De azért a Minit is kicsit felturbózták.
-
őstag
válasz Black Dragon #23392 üzenetére
Ebben a jól szokott laminált kijelző lehet?
-
hito
nagyúr
válasz Black Dragon #23392 üzenetére
És a 4 hangszórót is megkapta, vagy az maradt a Pro széria kiváltsága?
-
Rage47
veterán
válasz timelord1987 #23391 üzenetére
iPad 9.7 2018
-
csabiks
senior tag
az uj mini is laminalt? illetve mennyi memoria van benne? 2 giga? vagy 3?
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Black Dragon
addikt
Ha jól látom, akkor a design tekintetében maradt a sima iPad, tehát csak alul vannak hangszórók.
csabiks:Igen, az új Mini kijelzője is laminált már, gyakorlatilag megegyezik az új Air kielzőjével, az eltérés csak a dpi ban van, ott az új Mini már 326 dpi-t tud.
Ram tekintetében még nincs infó, azt az Apple nem szokta közölni, majd az első tesztek alapján hamar kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz timelord1987 #23391 üzenetére
Mini nekem kicsi lenne, Air mellett szól a smart keyboard, jobb kijelző, ipad mellett, hogy fele annyiba kerül. A 64 vs 32 nekem indifferens, neked lehet, hogy számít. Airnek nagyobb kijelző mellett kisebb az aksija, illetve vékonyabb is, ha Air mellett döntesz várnék pár hetet, hogy ezek is törnek-e.
De tetszetős masina lett, 150-ért vinném, 200 sok, nem használnám ki az erősebb procit.
Btw hogy hogy felkerültek egy héttel event előtt?
-
hito
nagyúr
válasz Black Dragon #23398 üzenetére
Akkor nálam marad sajnos a Pro Most iPad 2018-at használok. Megörültem, hogy lesz egy low budget váltási lehetőség, de naiv voltam, mégis csak az Apple-ről van szó
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- iPad 5th.128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3765
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest