Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
B.Ricsike
üzenetére
iPad Pro széria legkorábban év vége fele jöhet, most csak a sima iPad és az iPad Mini kap ráncfelvarrást. Hallottam már valahonnan, hogy az iOS 13 kaphat egér támogatást, ahogy a dark mode isszínre léphet, ugyanakkor ezt Júniusig nem tudhatjuk biztosra.
Nem tudom neked megmondani, hogy alapvető használathoz, mint görgetés mennyire lenne érdemes egy egeret venni hozzá (ha egyáltalán lehetne), az iPad még nem nőtt annyira a macOS hátára, bár sokat közeledett hozzá, de teljes értékű osx szerű rendszer nem lesz még egy darabig. Én szeretem az iPad "tapizását", sokáig gondolkodtam azon, hogy érdemes lenne-e hozzá billentyűt venni és többé kevésbé kiváltani a laptopomat, de sajnos ez még túl macerás jelenleg.
Hardveraprón elég sokan árulnak tableteket, szerintem nem olyan nehéz túladni rajtuk, csupán vigyázz rá és legyen meg hozzá minden tartozéka.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Parfüm topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Építő/felújító topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- További aktív témák...
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest