Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz Black Dragon #23356 üzenetére
Én most gondolkodom egy iPad Pro 11-esn. Nekem is érdemes lenne várni?
Eddig az egér miatt nem igazán akartam, mert nagyon rossz mondjuk asztal mögül netezni vele, mert felette kell görnyedni ha pl görgetni akarok. (Erre nincs még megoldás?) (Gesztusvezérlés esetleg?)iOS13-ban nem akarnak egér támogatást bevezetni?
Létezik erre valami alternatív megoldás? Swiftpoint vagy Citrix jók lehetnek?Eladni mennyire könnyű most az iPad-eket? (ha esetleg nem váltaná be a reményeket?)
-
válasz Black Dragon #23356 üzenetére
Nos nekem ez lenne az első Ipadem, Eddig xiaomi készülékeket használtam, így fogalmam sincs milyenek voltak a korábbi ipadek ezen a téren.
""Jelen esetben azt mondanám várd meg a Március 25-ét, akkor mutatják be a 2019-es iPad szeriát, veszíteni nem fogsz vele.:)""
Megfogadom a tanácsodat és kivárom, majd utána döntök, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple IPad Pro 11, M2, 4.gen, Folio és AppleCare+ 25.04.
- Huawei T3 10 MediaPad 48Gb újszerű, hátlap/kijelző hajszál karcmentes, mágneses tokkal, tartozékai
- Lenovo Tab M11 tablet
- Logitech Combo Touch billentyűzet iPad Pro-hoz 11" (1., 2. és 3. genhez)
- Apple iPad Pro M1 11" 256GB WiFi+Cellular + Apple Pencil 2 + ajándék tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest