Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Én most gondolkodom egy iPad Pro 11-esn. Nekem is érdemes lenne várni?
Eddig az egér miatt nem igazán akartam, mert nagyon rossz mondjuk asztal mögül netezni vele, mert felette kell görnyedni ha pl görgetni akarok. (Erre nincs még megoldás?) (Gesztusvezérlés esetleg?)iOS13-ban nem akarnak egér támogatást bevezetni?
Létezik erre valami alternatív megoldás? Swiftpoint vagy Citrix jók lehetnek?Eladni mennyire könnyű most az iPad-eket? (ha esetleg nem váltaná be a reményeket?)
-
válasz
Black Dragon
üzenetére
Nos nekem ez lenne az első Ipadem, Eddig xiaomi készülékeket használtam, így fogalmam sincs milyenek voltak a korábbi ipadek ezen a téren.
""Jelen esetben azt mondanám várd meg a Március 25-ét, akkor mutatják be a 2019-es iPad szeriát, veszíteni nem fogsz vele.:)""
Megfogadom a tanácsodat és kivárom, majd utána döntök, köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest