- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
adalbert1
üzenetére
Hosszútávra szerintem mindenképp Mini 4-et érdemes venni, a Mini 2 nem mai modell már és hardveresen is jelentősen elmarad a Mini 4-től.
A Mini 2 iOS7-el jelent meg, tehát várhatóan már maximum az iOS11-et kapja csak meg, míg a Mini 4 iOS9-el jelent meg, tehát várhatóan az iOS13-at még mindenképp megkapja.
A leírt felhasználási igények mindegyikére van ingyenes app (képregény olvasásban nem vagyok biztos, de iTunesban rá tudsz nézni te is iOS eszköz nélkül is az AppStore-ra amíg nincs meg az iPad). Egyedül az emulátor lehet kérdéses, mert alapból az Apple nem támogatja ezeket, így a store-ban nem igazán találsz, de régebben volt megoldás, hogy JB nélkül lehessen futtatni pl GBA/Nintendo DS emulátort, bár ez nem tudom jelenleg működik-e még.
A konzolok kontrollerjei alapból nem csatlakoztathatóak az iPadhez, trükkök vannak rá hogy pl PS kontrollert tudj csatlakoztatni, de AppStore-os appok akkor sem fogják kezelni őket, csak az AppStore-on kívülről telepített emulátorok. Viszont vannak MFI (Made for iPhone) minősítésű kontrollerek, amik mennek tökéletesen az iOS-el, bár az adott app fejlesztőjének kell implementálnia a kontrolleres irányítást, így csak bizonyos appok kezelik őket.
Szerintem mindenképp jobb vétel az Air 2, mint a Mini 4, mivel hardveresen ugyanazt tudják és a nagyobb kijelző sokkal jobb használati élményt biztosít, tehát hacsak nem hordoznád magaddal nap mint nap és nem olyan táskát hordasz, amibe csak a Mini fér bele, jobb választás az Air 2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Samsung Galaxy Tab S10 FE 8/128GB - Garancia + Ajándék
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- White GAMER PC! Ryzen 7900X3D / RX 7900 XT/ 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest