- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
adalbert1
üzenetére
Hosszútávra szerintem mindenképp Mini 4-et érdemes venni, a Mini 2 nem mai modell már és hardveresen is jelentősen elmarad a Mini 4-től.
A Mini 2 iOS7-el jelent meg, tehát várhatóan már maximum az iOS11-et kapja csak meg, míg a Mini 4 iOS9-el jelent meg, tehát várhatóan az iOS13-at még mindenképp megkapja.
A leírt felhasználási igények mindegyikére van ingyenes app (képregény olvasásban nem vagyok biztos, de iTunesban rá tudsz nézni te is iOS eszköz nélkül is az AppStore-ra amíg nincs meg az iPad). Egyedül az emulátor lehet kérdéses, mert alapból az Apple nem támogatja ezeket, így a store-ban nem igazán találsz, de régebben volt megoldás, hogy JB nélkül lehessen futtatni pl GBA/Nintendo DS emulátort, bár ez nem tudom jelenleg működik-e még.
A konzolok kontrollerjei alapból nem csatlakoztathatóak az iPadhez, trükkök vannak rá hogy pl PS kontrollert tudj csatlakoztatni, de AppStore-os appok akkor sem fogják kezelni őket, csak az AppStore-on kívülről telepített emulátorok. Viszont vannak MFI (Made for iPhone) minősítésű kontrollerek, amik mennek tökéletesen az iOS-el, bár az adott app fejlesztőjének kell implementálnia a kontrolleres irányítást, így csak bizonyos appok kezelik őket.
Szerintem mindenképp jobb vétel az Air 2, mint a Mini 4, mivel hardveresen ugyanazt tudják és a nagyobb kijelző sokkal jobb használati élményt biztosít, tehát hacsak nem hordoznád magaddal nap mint nap és nem olyan táskát hordasz, amibe csak a Mini fér bele, jobb választás az Air 2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Iqos cigaretta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Napelem
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs