- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Jobb az Apple Pencil, tehát Prohoz érdemesebb azt venni. Ami jó Adonitből, azok sem olcsóak (bár a Pencilnél ígyis olcsóbbak, pl Jot Pixel £90 normál áron) és érezhető azért a különbség a Pencil javára.
Az Adonit tollak a nem Pro iPadek mellé tökéletes választások, Prohoz megéri az ártöbbletet a Pencil. -
drzozo
senior tag
Műanyagnak írják, de ilyen gumis, csúszásmentes felülete van, elég jó kézben tartani.
De agyvérzést meg most kapok.
Megérkezett a T-Mobilba az ipad, de nem tudják kiadni, mert elszállt a belső kiadós webes felületük. Este 8-ra visszamegyek, hátha addig megjavítják. Ha nem, akkor ebből üzletvezető lesz, hogy mondja már meg mégis, miért olyan nehéz kiadni, és utólag bevinni a rendszerbe.
-
Süvi
őstag
Nagyon fura, ezt most senki nem tudja.
Március végére várták a bemutatást, de ez már kérdéses.
Viszont a szállításról több helyről május-júniust mondják. -
Süvi
őstag
Nekünk ilyen tollaink vannak.
Pro készülékhez viszont csak Apple pencilt javaslom.
Ég és föld meg a legdrágább Adonithoz képest is. -
Ragnar95
félisten
-
-
-
Ragnar95
félisten
Én ilyet vettem Air 2-höz és elvben a Pro 9.7 kijelzője és háza is ugyanolyan, tehát jónak kéne hogy legyen arra is.
Amúgy nincsenek nagy különbségek az üvegfóliák között, 0.3mm-nél ne legyen vastagabb, legyen 9H keménységű, másra szerintem nem nagyon kell figyelni. -
blakey
titán
Valószínűleg amikor iPaden viszed be az adatokat akkor nem ahhoz az "accounthoz" rendeled amit az android használ, az iCloudot az android nem fogja látni. A Beállítások/Kontaktok alatt azt a fiókot állítsd be amit az android is kezel, nálam gmailes cím van megadva, így oda menti az új kontaktokat és a naptárat is.
Apple ID-t nem változtattam, nem tudom miért vont le 2€-t -
milszab
senior tag
-
Süvi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- További aktív témák...
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest