- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaboru
csendes tag
válasz
junkpod
üzenetére
Felraktam az Ivan Volosyuk féle DiskUsage-t. Szépen látszik, hogy mi mennyit foglal, de nem nagyon tudom mik az ideiglenes mappák (pl. cache). System data az 223MB (KÉP), de abba nem tudok külön belépni, gondolom az kell a működéshez. Valószínű ez az adat mennyiség amit nem jelez a tárhely információ. FB már nincs fent.
(#5733) RVR400: Új romba nem merek belefogni (pedig letöltöttem már párat
), mert szánom-bánom, de még nem látom át teljesen a dolgokat, bár napi szinten olvasom a fórumot
. Lehet ez is a baj, hogy elveszek a túl sok az infóban
(pl.: cache.img és userdata.img másolása mert nincs a rom csomagban, miért nincs? mi az? bármelyik romból kivehetem?, preloader kell v. nem?, akksival v. anélkül?, ha nem ugyanaz az új rom partíció kiosztása akkor felülírja a régit v. amiatt is szívok?). Ja, meg már van annyi rom, több vonalon is, hogy azt se tudom melyik jó az enyémre. Szóval ilyen "apróságok" amik még nem tiszták és nem akarom tönkre vágni v. esetleg rosszabbá tenni. A tárhely és a home gomb bugot leszámítva semmi bajom vele. Vodás kártyám van így a telenor bug se zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 85% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB 86% Akku Újszerű Kártyafüggetlen.1 Év Garanciával!
- Motorola razr 60 ultra 16/512GB PANTONE Mountain Trail 6 hónap garancia
- Xiaomi 15T 12/256GB, Fekete (Alza gari 2028.01.19) plusz tokok. BESZÁMÍTOK!
- iPhone 13 - Pink - 128GB - kártyafüggetlen - Akku 90%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), mert szánom-bánom, de még nem látom át teljesen a dolgokat, bár napi szinten olvasom a fórumot