Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaboru
csendes tag
válasz
junkpod
üzenetére
Felraktam az Ivan Volosyuk féle DiskUsage-t. Szépen látszik, hogy mi mennyit foglal, de nem nagyon tudom mik az ideiglenes mappák (pl. cache). System data az 223MB (KÉP), de abba nem tudok külön belépni, gondolom az kell a működéshez. Valószínű ez az adat mennyiség amit nem jelez a tárhely információ. FB már nincs fent.
(#5733) RVR400: Új romba nem merek belefogni (pedig letöltöttem már párat
), mert szánom-bánom, de még nem látom át teljesen a dolgokat, bár napi szinten olvasom a fórumot
. Lehet ez is a baj, hogy elveszek a túl sok az infóban
(pl.: cache.img és userdata.img másolása mert nincs a rom csomagban, miért nincs? mi az? bármelyik romból kivehetem?, preloader kell v. nem?, akksival v. anélkül?, ha nem ugyanaz az új rom partíció kiosztása akkor felülírja a régit v. amiatt is szívok?). Ja, meg már van annyi rom, több vonalon is, hogy azt se tudom melyik jó az enyémre. Szóval ilyen "apróságok" amik még nem tiszták és nem akarom tönkre vágni v. esetleg rosszabbá tenni. A tárhely és a home gomb bugot leszámítva semmi bajom vele. Vodás kártyám van így a telenor bug se zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), mert szánom-bánom, de még nem látom át teljesen a dolgokat, bár napi szinten olvasom a fórumot