Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- talmida: Változások 2. rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
üzenetére
gondolom nem értetted, amit írtam de nem baj!
Azt írtam nekem, hogy aki legalább 10 percet rászán arra, hogy utánaolvasson egy-egy kínai telefonnak, annak nem jelent nagy meglepetést, hogy az első gyári firmwarek bizony bugosak és a terméktámogatás sem feltétlenül tökéletes. (tisztelet a kivételnek)Azon meg azért viccelődtem, amit írtál mert problémával addig nehéz is szembesülni, amíg csak a kínai tervező kis vázlatain létezik a készülék. Nyilván valakinek kézbe kell venni és próbálgatni ahhoz, hogy szembesülhessen a hibákkal. Máshogy tényleg nem megy.
De tudod erre szokták mondani, hogy az okos más hibájából, a buta csak a sajátjából tanul....
Nem véletlenül az első és legfőbb szabály, hogy ha kinéztél egy kínai telefont, akkor utána kell nézni, utána kell nézni több helyen és többször mielőtt megrendeled....
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat hét után lehúzza a rolót a Highguard: március 12-én leállnak a szerverek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest