Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Raknám fel már órák óta Download only módban az új 1.0.6-ot, de ott tartok, hogy lefut a flash, de nem indul újra a teló. Bekapcsolás után csak bootlopban marad. Próbáltam más stock rommal is, ugyanez a helyzet. A gps fixes 1.0.8 rom flesselése után még a recovery-be is be tudtam lépni, de az is bootlopban marad. Próbáltam az 1.0.6-ot Format-tal feltenni, így 5007 hibakóddal Brom errort ad fel.
Visszaolvasva Win 8.1/32 bit alatti USB driver hibára gyanakodtam, eltávolítva a régi drivert a http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-Tool-iNew-V3-Pc-Drivers-SP-flashtools oldalról a drivers preloader mt65xx/Win732_Driver mappából tettem fel. Fent volt már a PDAnet is előtte.
A driver frissítés előtt 1.0.7-ről indulva mikor végigpróbáltam a stock romokat, el sem indult a flash Download módban, egyedül az 1.0.3 ment fel simán. Annak idején is erről tudtam csak az 1.0.7-et feltenni, most már az sem megy fel.
Most az újabb driverrel az SP Flash Tools flash közben mutatja, hogy a preloader driver Com3 módban csatlakozik a telóhoz, flash végén a zöld pipa megjelenik, de nem indul újra a teló.
Mit rontottam el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bestbuy játékok
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 15 pro max 256GB natúr titán hibátlan, garanciális
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest