Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Raknám fel már órák óta Download only módban az új 1.0.6-ot, de ott tartok, hogy lefut a flash, de nem indul újra a teló. Bekapcsolás után csak bootlopban marad. Próbáltam más stock rommal is, ugyanez a helyzet. A gps fixes 1.0.8 rom flesselése után még a recovery-be is be tudtam lépni, de az is bootlopban marad. Próbáltam az 1.0.6-ot Format-tal feltenni, így 5007 hibakóddal Brom errort ad fel.
Visszaolvasva Win 8.1/32 bit alatti USB driver hibára gyanakodtam, eltávolítva a régi drivert a http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-Tool-iNew-V3-Pc-Drivers-SP-flashtools oldalról a drivers preloader mt65xx/Win732_Driver mappából tettem fel. Fent volt már a PDAnet is előtte.
A driver frissítés előtt 1.0.7-ről indulva mikor végigpróbáltam a stock romokat, el sem indult a flash Download módban, egyedül az 1.0.3 ment fel simán. Annak idején is erről tudtam csak az 1.0.7-et feltenni, most már az sem megy fel.
Most az újabb driverrel az SP Flash Tools flash közben mutatja, hogy a preloader driver Com3 módban csatlakozik a telóhoz, flash végén a zöld pipa megjelenik, de nem indul újra a teló.
Mit rontottam el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Drón topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- iPhone 15 PRO 128GB fekete titán KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 júniusig Apple garancia! Akkumlátor 87%
- Vivo x200 Pro 16/512GB zeiss brutális kamerás képességekkel.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs