Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretknight
aktív tag
csatlakozom,1.0.1 rom. Egyszer tette inverzbe (bordóba) a beállításokba a bluetooth-ot pár másodpercre ,de más bug nem volt.Igaz ,nem vagyok extrém felhasználó.Itthon wi-fi ,ha kilépek a lakásból mobilnet (ezek éjjel nappal a mail-ek miatt) napi 2-3-4 hívás néhány sms, kb .10 perc játék ,úgy 10x megnézem az időt ,időjárást,napi ébresztés.
Raktam fel egy network signal erősítő app.-ot,úgy néz ki bevált ,mert nekem a gsm jel gyenge volt,most full-on van.
És igaz,hogy 100%-ról pár óra alatt lemegy 85%-ra ,de ezzel együtt is elmegy 2 és fél napot .
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Assetto Corsa EVO
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple MacBook
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest