- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
rokarudi
üzenetére
hát fura ez a telefon, talán amíg újabb rom nem jön ki addig csak a sok kompromisszum között választhatunk.
Azt csináltam, hogy kipróbáltam az 108-at mindkét paraméter fájllal és csak az E jelűvel voltak holdak.
Ezután felraktam az 105-öt. Rá pedig a patchet. Érdekes, hogy a gps test most inview-ban 20 holdat mutat, eddig mindig max 15 volt de az oszlopok szerint alig fog be 2-4 holdat, míg végig 4 méteres pontosságot ír, de gyakran hibázik a magasság és a sebesség is ugrál. Viszont gmaps és waze szinte rögtön jelet fog és ugrálás nélkül tartja a pozíciót.
Ki érti ezt?
(ja és az 105-ben is előjött a kérenyő-kontraszt hiba, de viszonylag gyorsan visszajavul. a flip-es screen lock itt is gyakran önállósítja magát)Szóval kell az a rom, akármilyen patch is ki van adva. Kíváncsi vagyok mert a Concorde hó végére ígért új romot (szvsz felmegy a miénkre is majd). De mindenki szenved itthoni inew-sok, concorde, külföldi inew-sok...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola razr 60 ultra 16/512GB PANTONE Mountain Trail 6 hónap garancia
- Xiaomi 15T 12/256GB, Fekete (Alza gari 2028.01.19) plusz tokok. BESZÁMÍTOK!
- iPhone 13 - Pink - 128GB - kártyafüggetlen - Akku 90%
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akkumulátor Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iphone 15 Pro Max 256Gb, kártya független, titán színben
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- PowerColor RX 6600 8GB GDDR6 Fighter
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest