- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
magellan2600
tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Van egy T400 gépem, amiben jó pár évvel ezelőtt hűtés lett cserélve. A csere óta nem tökéletes a gép, van hogy visszaveszi az órajelet, folyamatos terhelésre kikapcsol. Eddig még úgy ahogy el voltam vele, mert ritkán jött elő a gond, most viszont nem tudok rá windows telepíteni, mert telepítés közben kikapcsol a gép. Win7 menne rá, a fájlok másolása még meg is van, de amikor már a procit is dolgoztatná, ott kikapcsol.
Kérdésem az lenne, hogy van-e itt valaki, aki meg tudná nézni a gépet, és javítással is foglalkozik. Helybéli szervizekben már nem bízok, ezt is ők hozták össze, mert nem én cseréltem benne annó hűtést, hanem ők, szóval köszönöm, nem kérek a munkájukból.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest