Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
Május óta hajtok egy T450s-t, majdnem fullos konfiggal. Melegedni melegszik (96 fok volt eddig a rekord HWInfo-ban), mondjuk nekem az i7-5600u van benne. AUO IPS paneles az enyém, a bal alsó sarokban van egy kis folt, illetve kicsit bevilágítós teljesen fekete képernyőnél, de egyébként gyönyörű. Az enyémnek egyetlen baja van: coil whine. A világból ki tud kergetni. Más baját nem nagyon találtam, napi szinten hordozom hátizsákban, bírja. Pöpec kis gép egyébként. A billentyűzetét imádom (de ez már az X230-nál is így volt) a touchpadje jó, de azért nem egy MacBook. Egyébként ha jól emlékszem, itt a topicban ajánlott típus, de majd jön Tika és megmondja a tutit

-
Silεncε
őstag
válasz
Frawly
üzenetére
Legutóbb muszájból (nincs elég gép a laborban, nekem nem jutott, úh előkaptam a TP-t, hamár mindig nálam van) kellett használnom egyszerre VS19-et, FF-et (6-8 tab), Spotify-t + Unity-t. Na ezek már szépen megették a 8GB RAM-ot, ilyen 90% körül volt a RAM használat, pedig nem is volt nagyon durva scene betöltve. Jó, nyilván ez nem everyday usage, de igen, 8GB alá már én sem adnám
-
Silεncε
őstag
válasz
Nestor16
üzenetére
1. BIOS/UEFI ugyanúgy néz ki, volt nemrég linkelve egy új felület, de az T490 volt, nem hiszem, hogy a 450s meg fogja kapni
2. Ha van Windows matrica az alján, 99% biztos lehetsz benne, hogy eredeti, viszont az csak w8/8.1 kulcs, de a w10 is simán megeszi (vagy már az is lehet, hogy korábban volt w10-re upgradelve). Külön eszköz/oldal így utánakeresve nem létezik, ahol le lehetne csekkolni, jó-e
3. max a Lenovo Vantage feltesz MS Store-ból, de nagyon másról én nem tudok
4. ezt nem tudom
+ másik hsz:
Az m.2 slotra ezt írják a TP fórumon: "m.2 SSD with SATA interface only, 22x42 mm in size.". Nekem egy Sierra LTE modul van benne, de eszerint mehet bele SSD is. Vagy sima SATA a mostani helyére (7mm)
-
Silεncε
őstag
válasz
Nestor16
üzenetére
Nekem is T450s van, amit Tika mondott föntebb. Majdnem minden követelménynek megfelel, csak játszani nem lehet rajta. Nekem majdnem a legfullosabb configgal, 5-6 órát kibír, Linuxal, alacsonyabb fényerőn, dupla akksival. Én is egyetemre használom, netezni, programozni, de semmi heavy load, arra van asztali.
-
Silεncε
őstag
válasz
TarekElAli
üzenetére
Ahogy Tim is írja, sajna cserélt, utángyártott panel van benne. Elvileg léteznek módszerek átírni a kijelző ID-ját, hogy gyárinak lássa, de senki nem ajánlja. Megbékélsz vele, konstans átállsz linuxra vagy kijelző csere. Kb ennyi lehetőséged van
-
Silεncε
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
-
-
Silεncε
őstag
Még régebben rendeltem RAM-ot a 230-ba, de aztán nem került bele a 450s érkezése miatt. Most belepattintottam, de valami nem okés. HWInfo szerint ami benne volt eddig, az elvileg ez: [link]. Ez 1.35V-os. Amit én most beleraktam, az ez: [link]. Erre azt írja 1.35V / 1.5V. Hagyhatom benne vagy vegyem inkább ki? Elindul, működik, csak nem tudom, tesz-e benne kárt (gondolom van annyira intelligens, hogy mindkettőt 1.35V-on futtatja, sebességre mindkettő 1600Mhz-n van és a HWInfo szerint dual-channelben mennek).
-
Silεncε
őstag
válasz
Benyoboy93
üzenetére
Mondjuk ha nem lesz hordozva, lehet inkább egy asztalit ként nézni; a levetett business class gépeket 40k körül meg lehet szerezni i5-el, 8giga rammal, azok keresztbe lenyelik az összes procit és nem vagy bekorlátozva a notik szar, kicsi kijelzőjére.
Ha mindenképpen noti, én most T450s-t vettem 95-ért, de ez bővítve volt, az alap konfig 4GB ram, i7 5600u pont 85k körül volt. FullHD IPS kijelző, világítós bill, dupla akksi (80+ mindkettő), LTE modem, ujjlenyomatolvasó. Gyakran kell nézegetni, de én most is látok i5+TN-t 65k körül
-
Silεncε
őstag
válasz
arcsin
üzenetére
Én is hasonlóan voltam nemrég, X230-ról váltottam, csak én T450s-re. 8GB ram van benne, a windows tök jól elvan rajta, gondolkodtam, hogy linuxot teszek rá, igazából a VS-en kívül nem nagyon használok win-specifikus programokat, de aztán maradt a win. Majd kipróbálom, kíváncsi vagyok, hogy egy Arch+i3wm kombóval milyen sebességet/akkuidőt tudnék elérni

-
Silεncε
őstag
válasz
z123456789
üzenetére
Akár az is lehet. Az RDP nem sokkal bonyolultabb, csak be van építve alapból a Windowsba (viszont ha jól emlékszem, csak Pro-tól fölfele verziók tudnak RDP-szerverek lenni). A nagyobb szívás az RDP-vel, hogy portot kell hozzá nyitni vagy VPN (ez utóbbit tervezgetem egy ideje OpenVPN-el (újabban WireGuarddal) csak az a fránya vizsgaidőszak...
) -
Silεncε
őstag
válasz
z123456789
üzenetére
Az 1,7 giga az megosztott memória amit a fő RAM-ból hasít ki magának a rendszer. Lehet növelni rajta (ha jól tévedek), de sokkal nem leszel előrébb, mert a proci meg a GPU marad gyenge. Külön GPU-t nem tudsz tenni bele, CPU-t sem fogsz tudni cserélni, mivel forrasztott. Szóval ez kb veszett fejsze nyele.
-
Silεncε
őstag
Hát ahogy ezt a csomagot elnézem, én ezt kb 6,5k-ból hoztam ki kínából (5k volt egy Xiaomi Wiha készlet + 1k egy phone repair kit ebayről + 500Ft egy körtepumpa amit Tika is mondott föntebb). Lehet minőségre nem ugyanaz meg nincs is hozzá fancy hordtáska, de így ránézésre a Wiha jobbnak tűnik, a többi meg ugyanaz.
-
-
Silεncε
őstag
Én most váltottam T450s-re az X230-ról. A 230 tök jó lett volna, csak a HD TN kijelző meg a 12" kicsi volt bármilyen komolyan dologra (programozás, stb). Most a T450s FullHD IPS-el azért egészen más dimenzió

Egyébként én nem tudom, miért van lesajnálva a 30+ billzet, lehet, hogy csak nincs összehasonlítási alapom, de nekem ez a legjobb billzet, amit eddig életemben használtam.
-
Silεncε
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
"Berakjuk a kocsiba a gépet, onnan be a melóhelyre, az autó és az iroda/terep között azért nem kell órákat cipelni a gépet. Ha meg igen, akkor mivan, nem bírod el?" - már aki. Én például egész nap hurcolom magammal a táskában a gépet az egyetemen, mindenhova biciklivel járok. Hidd el, meg lehet nap végén érezni azt az 1 kilót, ha egész nap a hátadon van
-
Silεncε
őstag
válasz
yodee_
üzenetére
Ugyan az X230 nekem nem csinált ilyet, de az asztali gépem igen (annyi különbséggel, hogy nekem csonttá fagyott az UEFI-nél). Először azt hittem, hogy alaplaphiba, de mint kiderült, a gyorsindítás. Nekem azóta is ki van kapcsolva, azóta megszűnt. Szóval mást nagyon nem tudsz tenni, mint kikapcsolva hagyod
-
Silεncε
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Hát nem tudom, ezek szerint én még nem találkoztam rendes Win10-el. Éppen tegnap telepítettem az új 450s-emre Win10-et, telepítéssel együtt volt 2 óra az egész, és akkor már a programok is rajta voltak. Ezután még fél-háromnegyed óráig ment az update a háttérben és ennyi. Ugyanez, amikor asztalira telepítem vagy a 230-ra. Nem mondom, hogy nem fordul elő, de ezt a 2-3napot én sokallom kicsit. Pedig telepítettem már a legkülönbözőbb vasakra, legálisan.
-
Silεncε
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Ez nem feltétlen ThinkPad-specifikus, nekem az X230 Ubuntu MATE 18.04 alatt minden fel-le hajtásnál auto bekapcsolja illetve indításnál is automatikusan bekapcsolja. Windows alatt viszont tényleg nem jegyzi meg.
-
Silεncε
őstag
válasz
Silεncε
üzenetére
Erre tudna valaki válaszolni? Illetve van a T450S-nek valami common problem-je, ami miatt nem szabad megvenni? Keresgéltem itt a topicban, nem találtam semmit, de azért megkérdem. Annyi változott, hogy azóta FullHD IPS-t néztem ki, így ez is durva upgrade lenne a HD+ TN-ről + i7, nem i5
-
Silεncε
őstag
válasz
fattyu
üzenetére
Nekem kicsi és pontatlan (jó, a kicsi az megérthető a gép mérete miatt). Előfordulhat, hogy az enyém rossz, de mivel ez a második, ami nálam van és az előzőnek is hasonló volt, nem gondolnám, hogy rossz lenne. Az a vicces, hogy a hasonló korú, ötödennyibe kerülő IdeaPadom touchpadje is ezerszer jobb ennél.
-
Silεncε
őstag
Van itt olyan, akinek van tapasztalata X230 vs T450s tekintetében? Elkapott a hév, hogy váltsak, 70k körül láttam i5-el magyar billzettel aprón + ssd ára. Ami leginkább érdekelne, hogy mennyit romlott a billzet minősége és a gép masszívsága, illetve hogy mennyivel jobb a 450s touchpadja, mint a 230-é? A 450s mellett szólna a mérete (imádom, hogy ilyen kicsi a 230, de ha valamit csinálni kell rajta komolyabban, kínkeserves), nagyobb felbontású kijelző (900p, sajna TN), dupla akksi, magyar, világítós bill (bár a 230 is ilyen) meg a Broadwell i5. Valakinek van esetleg ilyen téren tapasztalata?
De persze ez is akkor jut eszembe, amikor már megrendeltem a 4 giga ramot Kínából a 230-ba

-
Silεncε
őstag
válasz
MineFox54
üzenetére
Pont ugyanígy használom (máshogy már tuti idegösszeroppanást kaptam volna..), de így is sz@r. Mindegy, ennyi baja legyen, amúgy imádom, kis méret, minden nap nálam van, kell valamit bütykölgetni-gyors megnézni, előkapom, SSD-vel 10mp alatt bebootol a windows vagy az ubuntu, aztán lehet is csapatni.
-
Silεncε
őstag
Eljött az ideje az X230-am memória upgrade-jének (a 4giga lassan átlagos használatra is kevés, nemhogy IntelliJ-PyCharm-VS-ezni..). Van valami különleges tiltás, hogy csak megadott típusú ramokat eszik meg? Most ha jól tudom, 1db Samsung 4gigás stick van benne 1600Mhz és talán DDR3L. Próbáltam rákeresni a pontos típusra, hátha találok valahol, de nyilván sehol sem találtam...
-
Silεncε
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Nekem nem kell P széria. Az X tökéletes lett volna nekem, de a Lenovo ezt is f@szán kinyírta. Van egy középkategóriás asztali gépem két monitorral, azon minden teljesítményigényes dolgot meg tudok csinálni, a laptop nekem arra kell, hogy ha 7végére hazamegyek, legyen gépem + a suliba tudjam vinni minden nap ha van kis időm kötprogokon vagy más projekteken dolgozni. Na erre az X tökéletes lenne: tartós, nem esik szét ha megfogom, kicsi, könnyű, jól szerelhető, portokból megvan ami kell, ami meg nem, arra van otthon dokkolóm (ami mondjuk mostanában leginkább töltésre van használva mióta megvan az asztali). De ugye az a lényeg, minél vékonyabb legyen, hogy a managgereknél jól mutasson mekkbúk helyett (mert ezt is a hülye alma kezdte el, az összes gyártó mekkbúkot akar csinálni).
-
Silεncε
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
"Sleeker design" - egy munkára használt notebooknál ugye az a legfontosabb
Nézegettem, hogy mire tudnám majd lecserélni az X230-at ha egyszer lecserélem, hát nehéz lesz az biztos... -
Silεncε
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Valószínűleg akkor. Igen, 40k-ért ez azért durva (mondjuk én nem fizettem érte, hála a win7 termékkódnak a laptopomon, asztalira meg kapok az egyetemtől Education licenszet), de ugye tökéletes szoftver nem létezik (viszont abban megállapodhatunk, hogy a win10 nagyon messze van még a jótól is). -
Silεncε
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Volt már pár win10-es gép a kezem alatt (kb 10-15 különböző eddig, teljesen eltérő konfigok), eddig én nem tapasztaltam még ilyen hibákat. Kék halálom volt már, máig nem tudom mitől, de egyébként semmi nagyon durva. Az eddige legdurvább, hogy amióta 1809-re frissítettem, azóta az Edge nem ismeri az ékezetes karaktereket, helyettük minden hülye karakter jelenik meg, de Edge-t már nem használok. Ez volt az eddigi legsúlyosabb (pedig pl a 1809-et release napján feltettem a laptopra, érdekes módon nekem nem törölt semmi adatot sem). Lehet, hogy szerencsés vagyok, nem tudom
-
Silεncε
őstag
válasz
Francia91
üzenetére
Ízlés dolga. Én már semmi esetre sem használnék win7-et, azt a rendszert akkor se szerettem, amikor sláger volt. Sz@r a win10, rengeted baja van, de nálam viszonylag stabilan működik asztali gépen meg laptopon is (mindkét helyen dualboot-ban van mellette egy Ubuntu Mate is, amiket szintén aktívan használok).
-
Silεncε
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Ilyet csakis Kínából. Átalakítót pont az 1/10 áron vettem, mint amit linkeltél. Durva, hogy mennyire nyerészkednek az ilyeneken itthon

-
Silεncε
őstag
válasz
üzenetére
Hát igen, csoda kis gép az x230, imádom az enyémet is, egy sajna meghalt a kezem alatt, de az eladó szó nélkül cserélte. Épp a napokban gondolkoztam, mire is tudnám lecserélni, nézegettem a tp hirdetéseket, de nem találtam olyat, amire azt mondanám, hogy megérné lecserélni (csak az a fránya ventilátor meg a 4GB RAM...).
-
Silεncε
őstag
Nekem az x230-amat kéne már szétkapni. A venti eléggé defektes, nagyon melegszik is, teljes hűtőrendszer cserét akarok rajta csinálni, csak sajnos eléggé balf@sz vagyok szerelés terén és nem merek nekiállni (arról nem is beszélve, hogyha elb@szom, itt maradok laptop nélkül sulikezdésre, ami nem lenne vicces)
-
Silεncε
őstag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Baja valszeg nem lesz tőle, de ahogy Tika is mondja, ha kicsit mozgatják a gépet, el fog engedni.
-
Silεncε
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
Nem. A HDD borzalmasan megfogja a gépet, mert a CPU malmozik, amíg vár az adatra a HDD-től. Az i5-öt, ami a 230-ban van (nekem asszem egy 3320m van benne) még nem nagyon sikerült megfognom semmivel, pedig legutóbb egyszerre futott a Spotify, VSCode, FF 20 tabbal, PyCharm és biztos ami biztos ráindítottam még egy Visual Studiot is

-
Silεncε
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
SSD nélkül a Win10 nagyon nem az igazi (finoman szólva). Meg lehet próbálni, de sokkal rosszabb lesz, mint a Win7 HDD-vel (a win10 elvileg jobban I/O igényes ami meg nem igazán jó ha HDD-d van). Maga az X230 támogatott Win10 alatt, a Lenovo Vantage app (Store) letölti hozzá az összes drivert. Én is 230-at használok Win10-el, teljesen jó, csak nekem van benne egy 860 EVO. Meg lehet próbálni, de akkor mindenképp 7200as HDD legyen benne, az 5400-al a hajad is ki fogod tépni, olyan lassú lesz
-
Silεncε
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Nekem eddig a legtöbben azt mondták, hagyjam a francba az NVMe SSD-t, nem fogom észrevenni. Mondjuk tény, videót nem vágok meg képeket se szerkesztek, programozás közben meg nem szoktam nagyon nagy projektekkel dolgozni, így lehet, hogy tényleg fölösleges lenne a Ryzen mellé
-
Silεncε
őstag
válasz
kopi72
üzenetére
Persze, hulatáncosnők fogják hozni neked egyenesen Redmondból a licenszet
A Windows 10-et akkor tudod aktiválni, ha van rajta Windows 7 kulcs, és azt az ingyenes időszak alatt frissítették Win10-re. Vagy ha megveszed a Win10 kulcsot.
Nagyon off: nekem még nemrég is működött, hogy win7 kulcsot adsz meg a win10-nek, de ez már szürkezóna
-
Silεncε
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Lehet, hogy csak a kép tévesztett meg. A másik fajtát jobban bírtam (az érdesnek jobb a tapintása + halkabb is), viszont ezen meg ugye a világítás + ez magyar (a másik asszem svéd). Na mindegy, ha már 9k-ért megvettem nem veszem ki belőle

Elvileg ma érkezik a dokkoló is, aztán lassan teljes lesz a szett (takarítás kéne neki, 4giga ram meg egy új venti)
-
-
Silεncε
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Mostanában kellett a suliba valami miatt Linux, először bohóckodtam vele Vboxban (mondhatom mekkora élmény volt egy 2 magos penya 2020M-en virtualizált linuxban bármit is csinálni), mióta megvan az X230, tettem dualbootba egy Ubi 18.04-et és felváltva használom a windows-al. Bejön, mint rendszer, de alapvetően a Windowst szoktam meg, annak ismerem már a nyűgjeit, meg a megoldásokat rá. De próbálkozok a Linuxal is, most majd egy Archot akarok felrakni, az Ubi meg a 2k csomagja fölöslegesnek tűnik nekem (i3wm-et használok, nem kicsit éles a váltás a Windows GUI-ról
)Sajnos a windows tényleg elment egy olyan irányba, ami nem biztos, hogy jó (megjegyzem, nekem még olyan orbitális bajom nem volt vele, eddig mindenen azonnal ment, mondjuk nálam mostanában egy windows-telepítés átlagéletkora az 1 hónapot se éri el
) -
Silεncε
őstag
Arra van valami ötlet, hogy az ExpressCard csatlakozót mire lehet használni? Külső GPU-t nem akarok rákötni (arra majd egyszer lesz egy asztali), mi más van amit bele lehetne rakni? Néztem USB csatlakozókat hozzá, de csomó rosszat olvastam róla. Van ajánlott típus? Már arra gondoltam, hogy veszek bele valami dummy-t, hogy nehogy megtörjön a palmrest, de azok meg rohadt drágák, 3D nyomtatóm meg nincs (sajnos...
) -
Silεncε
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Nem lehet, hogy valamelyik pinek összeértek, és mikor bedugtad, szétszedte őket?
Másra nem igazán tudok gondolniTim: köszi a választ, akkor lehet, h berendelem. Bár nem látom sehol, hogy töltőt adnának hozzá. Úgy már annyira nem jó buli, töltővel együtt HA-n 10k
-
Silεncε
őstag
Nézegetem a dokkolókat (jelenleg nincs asztalim, így kénytelen vagyok a laptopot használni asztaliként, a kábeleket meg szívás naponta dugdosgatni), találtam is egy ilyet [link]. Amit nem tudok, hogy nekem most 9cellás akksi van az X230-ban, viszont olyan nagy helyet én nem látok. Belefér a 9 cellás akksival is a gép a dokkolóba?
-
Silεncε
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Gratulálok magamnak, hogy nem olvastam el a hirdetés címét
Akkor nem szóltam (viszont tényleg sokszor talalkozok hasonló hirdetéssel, ahol nem írják ki a specifikációt, ezekre gondoltam) -
Silεncε
őstag
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Mondjuk az kicsit érdekes, hogy csak a rizsa megy a hirdetés szövegében, kb semmi konkrét nem derül ki a specifikációról
utálom az ilyen hirdetéseket, amik semmi konkrétumot nem adnak, csak a rizsa. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy mi a véleménye róla meg mekkora csoda a gép, hanem a processzorra, RAM-ra.
-
Silεncε
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Többször próbáltam én is átállni a TrackPointra, de egyszerűen nem megy. Számomra rohadtul pontatlan, sokkal több időbe telik eltalálni mondjuk egy gombot, mint touchpaddel.
Nekem ami bejött: TrackPoint gombok + touchpad
-
Silεncε
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Értem én, csak sajna jelenleg egy géppel rendelkezem (ez a TP), szóval ha valami félremegy, akkor itt maradok gép nélkül (+oda a lóvém is), ami így sulikezdés előtt annyira nem lenne szerencsés. Ha nem lenne muszáj, nem vennék most újat, de nagyon melegszik ez (idle 45-50fok, full load 70+ ráadásul a venti is zörög, ami idegesít)
-
Silεncε
őstag
-
Silεncε
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Én nem is tudnék ennyi cuccal mit csinálni. Mondjuk most éppen jól jött volna, a laptop is meg az asztali is egyszerre döglött le. Az asztali valszeg alaplaphibás lett (de nem tudom, először táphiba volt, azt meg még nem volt időm cserélni) a laptop meg elkezdett szívatni: először akkutöltés közben játszotta, hogy kikapcsolt random, majd simán töltőről akku nélkül is. Hagytam két napot, most tegnap megpróbáltam, tökéletesen tölti az akksit, működik töltőről mindenhonnan.
Van rá fél év gari, nem tudom mit csináljak vele. Most tesztelgetem a hét végéig aztán eldöntöm mi legyen vele. Nagyon megszerettem a kis rohadékot, erre meg szórakozik 
-
Silεncε
őstag
Úgy tűnik, valami meghalt a laptopban. Ha benne van az akksi és rádugom töltőre, fél percen belül kikapcsol. Ilyenkore hektikus, be tudom- e kapcsolni, ha igen, akkor is fél percen belül megint kikapcsol, ha nem akkor akksi ki töltőről bekapcsol, majd berakva az akksit megint kezdi. Mi mehetett benne szét? Az akksi vagy a töltöelektronika? Akksiról amúgy működik
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mozilla Firefox
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)

)

Igazából a pénzvissza lenne a legjobb megoldás (nyilván) aztán vennék egy modernebbet újonnan (ezzel sincs semmi baj, csak ha a suliidőszak közepén rohad le, nem lenne őszinte a mosolyom finoman szólva).