Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
Honnan van a 70 fokos infód?
"In our testing, the 990 EVO Plus reached a maximum recorded temperature of 65°C. This is about 16°C below the first listed throttling threshold. In practice, this drive should not require a heatsink and will work well in a range of devices." [link]
Nekem ebből bizony 81 fokos érték jön ki. És egyébként is, majd a Samsung Magician kiabál ha aktuális (vagy új firmware jön ki rá
)#8 ham_: vezérlő
-
Abból indultam ki, hogy a max. hőmérséklet 70 fok, onnantól throttlingol a 990 evo plus, tehát azt már nyilván nem szereti valamilyen értelemben. A procimnál ez 95 fok, vga-nál nem tudom a pontos értéket, de az is legalább 20 fokkal több ennél. Így ezeknél a nagyon max. 70-75 fok, amit Cyberpunk alatt művelnek (halk beállításokkal), nem zavar. A hűvös biztosan jót tesz az élettartamnak, de persze kérdés, hogy milyen kereteken belül számít ez ténylegesen. Tudom, hogy a szilícium valami 110-120 fok körül kezd károsodni, szóval fizikai értelemben kurvamessze van a problémástól. Lehet csak át kell állítanom az agyamat, hogy ne zavarjon az 58 fokos ssd és kész.

-
Az gáz, ha én meg azon aggódok, hogy a VGA játék közben 67 fok körül stagnál, majd miután abbahagytam a játékot, egyszerűen lekapcsolom a gépet, és túl gyorsan fog visszahűlni? Bár a kérdés írása közben belegondolva, ha menne tovább a hűtés, akkor hűlne gyorsabban vissza, mert lekapcsolva a nagy hűtőblokk még tartja is egy kicsit a meleget.
-
Csorbi
addikt
Feleslegesen. A CPU, GPU 60 fok feletti hőmérséklete nem zavar? Teljesen normális üzemi hőfokok SSD-nél is, nem a HDD-k hőmérsékletéhez kell viszonyítani.
-
Valahogy nem gondoltam rá, hogy ilyen kis vackok egyáltalán léteznek és ha igen, akkor nem őrjítő a hangjuk (bár a helyem még annak se biztos, hogy elég, de legalábbis komoly legózás lesz szükséges). De utánajárok, köszi az ötletet! Végülis minimális légkavarás kell nekem oda és ha PWM-es, akkor...

-
Szerintem túlgondolod, de egyébként vannak aktív SSD hűtések. Ha van kb. 2 centi plusz helyed, a Gelid ICECAP Pro például 16mm magas, az Axagon megoldása 13mm magas. Rajtuk a Socket korszakból visszamaradt turbinákkal (csak vicc, már PWM-es cuccok). Akkoriban volt divat miniatűr ventiket pakolni az északi híd hűtésére. Még akkoriban én is raktam hűtést a vinyóm aljára. Pöpec kis kék cucc, alulról rá volt csavarozva, és egy 6 centi körüli légkavaró pörgött rajta. Teljesen gyári megoldás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

Szilícium lapka van jelen minden esetben.