- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
Honnan van a 70 fokos infód?
"In our testing, the 990 EVO Plus reached a maximum recorded temperature of 65°C. This is about 16°C below the first listed throttling threshold. In practice, this drive should not require a heatsink and will work well in a range of devices." [link]
Nekem ebből bizony 81 fokos érték jön ki. És egyébként is, majd a Samsung Magician kiabál ha aktuális (vagy új firmware jön ki rá
)#8 ham_: vezérlő
-
Abból indultam ki, hogy a max. hőmérséklet 70 fok, onnantól throttlingol a 990 evo plus, tehát azt már nyilván nem szereti valamilyen értelemben. A procimnál ez 95 fok, vga-nál nem tudom a pontos értéket, de az is legalább 20 fokkal több ennél. Így ezeknél a nagyon max. 70-75 fok, amit Cyberpunk alatt művelnek (halk beállításokkal), nem zavar. A hűvös biztosan jót tesz az élettartamnak, de persze kérdés, hogy milyen kereteken belül számít ez ténylegesen. Tudom, hogy a szilícium valami 110-120 fok körül kezd károsodni, szóval fizikai értelemben kurvamessze van a problémástól. Lehet csak át kell állítanom az agyamat, hogy ne zavarjon az 58 fokos ssd és kész.

-
Az gáz, ha én meg azon aggódok, hogy a VGA játék közben 67 fok körül stagnál, majd miután abbahagytam a játékot, egyszerűen lekapcsolom a gépet, és túl gyorsan fog visszahűlni? Bár a kérdés írása közben belegondolva, ha menne tovább a hűtés, akkor hűlne gyorsabban vissza, mert lekapcsolva a nagy hűtőblokk még tartja is egy kicsit a meleget.
-
Csorbi
addikt
Feleslegesen. A CPU, GPU 60 fok feletti hőmérséklete nem zavar? Teljesen normális üzemi hőfokok SSD-nél is, nem a HDD-k hőmérsékletéhez kell viszonyítani.
-
Valahogy nem gondoltam rá, hogy ilyen kis vackok egyáltalán léteznek és ha igen, akkor nem őrjítő a hangjuk (bár a helyem még annak se biztos, hogy elég, de legalábbis komoly legózás lesz szükséges). De utánajárok, köszi az ötletet! Végülis minimális légkavarás kell nekem oda és ha PWM-es, akkor...

-
Szerintem túlgondolod, de egyébként vannak aktív SSD hűtések. Ha van kb. 2 centi plusz helyed, a Gelid ICECAP Pro például 16mm magas, az Axagon megoldása 13mm magas. Rajtuk a Socket korszakból visszamaradt turbinákkal (csak vicc, már PWM-es cuccok). Akkoriban volt divat miniatűr ventiket pakolni az északi híd hűtésére. Még akkoriban én is raktam hűtést a vinyóm aljára. Pöpec kis kék cucc, alulról rá volt csavarozva, és egy 6 centi körüli légkavaró pörgött rajta. Teljesen gyári megoldás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 15.gen! Intel Core ULTRA 7 265K (20mag!) +32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ASUS C41N1904 gyári, új akkumulátor, 0-1 ciklussal
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

Szilícium lapka van jelen minden esetben.