- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
metal01 #70898 üzenetére
Ezek szerint igen, problémát jelent a T400-nak a 22" monitorra kötés?
bicajoskema: nem lesz sokkal lassabb, nem lesz érezhető különbség, elboldogul külső monitorral is.
D-Sub kimenet biztosan van rajta, arra most nem emlékszem fejből, hogy Displayport van-e. Dokkolón van DVI, az tuti.
-
metal01
őstag
válasz
bicajoskema #70897 üzenetére
Gyakorlatilag minden kérdésedre a válasz: IGEN
-
bicajoskema
tag
Sziasztok!
Azon gondolkozom, hogy lecserélem az asztali gépemet egy laptopra.Egy thinkpad t400-asra gondoltam 4gb ram-mal illetve t9400 procival. Van egy 256os toahiba SSDm ezt tervezem belerakni a 2,5 ös helyre, illetve ebayes optibay segítségével egy HDDt is hasznalatba vennék. Ide akár 1tb os hdd-t is rakhatok? Egy ilyen t400 as SSDvel menyire lesz fürge? A mostani gépem (g3220+hd6850+4gb ram) útán netezés youtube nézés vagy pdf olvasás közben fogok érezni különbséget? Egy ilyen t400 ason mennyire hasít a win7 ssd vel? Hd filmeket letudok játszani? Ki lenne kötve a gép hétköznaponta egy 22"os 1680*1050 es képernyőre, ez jelenthet neki problémát?
Van otthon 2 thinkpad , az egyik egy majd 10 éves darab ami az utóbbi 3 évben egy CNC marót vezerelt egy poros asztalosműhelyben, de atom stabilan megy. Ilyen megbízható a t400 is?ezt a darabot néztem ki.
Előre is köszi -
Archttila
veterán
válasz
donjohnson #70892 üzenetére
Kulfoldi forumokon azert panaszkodnak... (Intel SSD 530 startup problems)
"Just in case anybody cares, we had the chance to try an SSD 530 in a Lenovo T420 this week. Unfortunately, I was right - same problem. :-("
A legrosszabb, hogy legtobbnek a latest firmware sem segitett a probleman.
Pedig jo lett volna, mert most 5 ev garival viszonylag olcson be tudnam szerezni... -
-
Peet91
aktív tag
céges lift :
beszáll mellém egy idősebb csóka a liftbe szorongat egy lenovo-s dobozt.
én: Thinkpad?
csóka: Nem, ez egy laptop.dafuq?!?!
-
Archttila
veterán
Használja valaki T420-ba ezt az SSD-t?
-
Tikakukac
titán
Ez van, kacagós.
sutszi: A bolt akarná a cserét, csak a disztri szerint ez nem hibás. Tehát akkor addig nyeled a fos gépeket boltosként, amíg nem lesz egy jó. De mit csinálsz a hibásakkal? Semmit, lesz, aztán jónapot?
Félreértesz: nincs mitől elállni. Át sem lett véve. Vagy az a standard eljárás, hogy a még be sem kapcsolt gépeket szállítgassuk le a Smartba generálra? Mint a régi idők Dacia modellje, ahol az autó vétele nagyszervizzel kezdődött
Igényes.
Tin: Mindig meg van oldva, be fogják azt venni. Csak user szempontból ez rohadt égető, hogy tessék, ennyit ér a pénzem.
-
Tikakukac
titán
Elismerésem a disztrinek és a gyártónak is, így kell egy leendő T530 tulajt totál lefordítani a márkától és gyorsan átdobni a HP-hoz. Oktatni kellene.
-
xcds
őstag
válasz
spammer #70874 üzenetére
Sokkal időtállóbb egy T500 és nem sokkal drágább. A ram olcsóbb bele és még megbírkózik a yt-al.
lehet, hogy ugyanolyan idős két laptop, de a kijelzőben nem biztos, hogy ugyanannyi üzemóra van ugyanolyan fényerőn. Lehet, hogy az a hp non stop ment full fényerőn egész életében. -
spammer
veterán
Az most nem biztos, hogy belefér a keretbe, sajnos. Személyesen sajnos nem tudom megnézni, mert nem helyi vagyok, és ismerős sincs arrafelé, aki le tudná csekkolni. De majd megbeszélem vétel előtt, hogy csekkolják azért, hogy nincs-e baja. Azért ha valaki használ még ma is ilyen gépet, szívesen várom a tapasztalatokat, hogy a kijelző mennyire tartós. (Igazából az a furcsa, hogy a szutyok sok éves Acer gépekben, meg ebben a C200-as Lenovoban sincs sok év után sem semmi baja a kijelzőnek, erre egy üzleti HP-ben full gáz... Pedig ezek a kozumerek is voltak járatva bőven).
-
spammer
veterán
Egy ilyen R61-et érdemes lehet venni? HP 6910p-t vettünk, de muszáj lesz cseréltetni másra, mert durván ronda, besárgult a kijelzője.
Az R61-es kijelzője mennyire lehet "ép" így jó pár év után? Alapjáraton egyébként ezekben rendben volt a kijelző (fényerő, színek)? Nyilván nem mai ledes minőséget várok, de a fentebb linkelt képen lévő consumer C200-nak pl. a mai napig teljesen rendben van a kijelzője.
-
donjohnson
addikt
azért nem működik, mert:
- a hdmi digitális
- a vga analóg
az más kérdés, hogy a dvi működhet mindkét jellel külön-külön, mert megvannak a lábai mindkét forráshoz, de ezek függetlenek egymástól, átalakítást nem végez.
vga-->hdmi átalakítóra lesz szükséged. -
Tim82
félisten
-
-
-
Tin
veterán
ennyiért ilyen konfigot nem fogsz tudni venni, még márkátlan gépben sem. ez tényleg nagyon jó vétel ennyiért, ha ilyesmi gép kell vagy ekkora a kereted, csapj le rá.
a T530 anyagminősége már szar, ha megreped a burkolat, ne lepődj meg. de ezek már ilyenek, gariban cserélteted és kész, csak macera, elsőre is lehetne jobb anyagból. de ne aggódj, a gép amúgy masszív és rendesen össze van rakva, csak az akkut kell kiékelni, mert lötyög. meg mondjuk nekem pár hónapnyi alig használat után elfosta magát az aksi. ja meg alaplapcsere volt mert leszakadt róla az egyik csatlakozó. kínai, de a többi is, mondom, macerás de azért nem annyira rossz.
-
bajuszati
tag
sziasztok,
kicsit off téma:
t500, ultrabayben a régi t60 vinyó, de nem férek hozzá minden filehoz...rendszergazdai jogosultságot kér...pedig rendszergazdaként vagyok belépve..
egyes fileokat másolni sem engedi a másik vinyóra
???
-
edari
őstag
Sziasztok.
Nem tudom hogy ide tartozik-e a probléma, de remélem hogy jó helyre írok.Szóval a probléma kezdete: Nővéreméknek van egy régi laptopjuk, nevezetesen egy Lenovo t61 (nem a full hd-s változat). Ennek csak egy vga kimenete van. Ezt szerették volna tv-re kötni.
Na mármost, a tv-n nincs sok csatlakozó: scart, 2 hdmi. Mivel nem szerettek volna 10 ezreket költeni egy átalakítóra (hdmi-vga), ezért 2 átalakítóval oldatták meg: hdmi->dvi, dvi->vga. Legjobb tudomásom szerint, ezzel menni kéne, kapnia kéne jelet a tv-nek. De nem. Nincs kép. A laptop se veszi észre hogy valami rá van kötve, a tv se érzi hogy valami történt vele. Ez miért van? Sok átalakítótól (2) elveszett a jel útközbe vagy mi?
Remélem tudtok segíteni.
-
-
Tin
veterán
válasz
Tikakukac #70857 üzenetére
igen, ez kell hozzá. azért ne feledd, hogy sok ember használ céges gépet, azoknak a fenti infó aranyat ér, guglin sem fogod megtalálni, mert véletlenül jöttem rá. 300-400K-t a 40-es sorozatért nem fizetnék. de aki kapja hogy dolgozzon vele, annak ez megoldás.
igazad van amúgy, a Lenovo is szar lett, ahogy a többi. én még egyszer nem vagyok hajnaldó 1 évig úgy használni egy gépet (Dell E6500), hogy fél évig olyan volt a driver-együttállás, hogy 10 bootolásból 2-nél kékhalál, és imádkozás, hogy az előző helyes beállításokkal feléledjen a gép, mindezt ügyfélnél/határidős munkánál/meeting előtt.
van valamennyi rálátásom, a HP-k se jobbak, azoknak meg idegesítő a használata, és kényelmetlenek, plusz a driverekkel ott is vannak gondok.
szóval a sok szar közül a Lenovo sem jobb, egyszerűen ugyanúgy kompromisszumos lett, mint a többi gép.
a T530-al határoztam el, hogy elég, saját pénzen olcsó gépet veszek, és évente kibaszom a szemétbe, és jöhet a következő. illetve reménykedem, hogy 2-3 év múlva amikor gépet cserélek, a Core M proci aktuális utódja már képes lesz egy minőségi ultravékony+könnyű gépet megszülni, és épp lesz egy megbízható gyártó.
-
MrSealRD
veterán
Mysoft-nál 316K-ért adják az alap konfigot. 1 hete rendeltem onnan...
A kezdeti buzulás után a helyére került minden program a 8.1-en. Megy mint a zsírozott villám... Minden működik, csak ezt-azt kézzel kellett bekurblizni. Szerintem fasza gép.
40-es helyett választottam. Nem tökéletes, de jóval kevesebb vele a probléma.
-
Tikakukac
titán
És ez kell ahhoz, hogy tudj egyáltalán kattintani rendesen.
és egész használható lesz a tapipad. a trackpointnál meg célszerű letiltani az egész touchpad funkcionalitást, hogy csak gombként funkcionáljon.
Remélem meg van veregetve a válla mindenkinek, 300-400k-ért akár még egész használható is lehet egy input device, remek hír. Dedikált hang gombok sem kellenek, a Mac-en sincsen, az buzis. Legyen ez is fehér, meg beintegrált meghajtós-ramos-kijelzős. És csók. Csak akkor legyen megcsinálva az a ház-touchpad-billzet-szoftver is olyanra, mert jelenleg egy sok-sok éves Macbook is úgy fújja ki az orrát ezeknek a "nagy presztízsű notiknak", hogy öröm nézni.
-
-
Tin
veterán
válasz
FoxiestFox #70852 üzenetére
egyetértek, a T500-am tökéletes, a T530 még válalható de necces, a T540 pedig vicces mint business gép, én pénzt már nem adtam volna érte. a dell-től félek, régebben volt, driverei szarok, a HP-k billentyűzete meg fos. ha most kéne vennem, lehet hogy macbook lenne.
-
Tin
veterán
válasz
Tikakukac #70847 üzenetére
ThinkPad 40-es sorozat touchpad érzékelés letiltás az alsó gombok helyén: így nem mozdul el a kurzor kattintáskor, cserébe kisebb lesz a touchpad érzékelő-felülete, pont, mintha alul külön fizikai hardveres gombok lennének
- regedit
- HKEY_CURRENT_USER > Software > Synaptics > SynTP > TouchPadSMBxxx (xxx minden gépen más)
- SuppressCursorInButtonZone 1-es értékre állítása
- rebootThinkPad 40-es sorozat 3 ujjas "tap" középső gombra állítása
- regedit
- HKEY_CURRENT_USER > Software > Synaptics > SynTP > TouchPadSMBxxx (xxx minden gépen más)
- 3FingerTapAction 4-esre állítása
- 3FingerTapPlugInActionID 0-ra állítása
- 3FingerTapPlugInID érték törlése (üres szövegre)
- rebootés egész használható lesz a tapipad. a trackpointnál meg célszerű letiltani az egész touchpad funkcionalitást, hogy csak gombként funkcionáljon.
-
A numpad jó, az összes többi számomra vállalhatatlan.
Kellenek a ledek.. nem csak a vinyó miatt, én szeretem ha látom a wifi, blútyúk aktivitást..
Egy business gépcsaládnál ez eszement dolog, ezek céleszközök (amikben sokunk a hétköznapokban is örömét leli).
Az ergonómia agyon lett vágva, engem nem érdekel, mit kell letiltani, meg engedélyezni, meg akármire használni, hogy ne akard falhoz vágni az egészet, nekem ezidáig a TP az egyetlen brand, aminél az Ultranav készségszinten használható, és annyira a kezem alá dolgozik, hogy van, hogy játszani is a pöcökkel játszom, és majdnem olyan pontos vagyok, mint egérrel..
Amihez eddig hozzányúlt a Lenovo, abból tömegterméket csinált. Nem véletlen megy ennyire jól nekik, csak ennek ugye ára van, és pont azok szívták meg, akik használnák a gépet valamire.
Én *20-as szériáig fogok TP vonalon maradni. Annyi biztos, hogy vagy ez a W500, vagy egy W510 meg lesz tartva amíg él, részemről, akkor is, ha újabb vas jön mellé. Ilyen gépekkel nem fog előállni már a piac.
Az újak meg.. előbb-utóbb mindenki elhiszi, hogy azok ám a jó vasak. Csak hát nem.
Meg hát.. ez business gép? Egyik szemem sír, másik hányEz egy fekete Macbook, szarabb anyagokból...
-
Tikakukac
titán
Ez nem csak ennél érvényes. Mindig. Csak mi most pont ennél a nem várt gépnél kaptunk be ilyet, hogy ha kimegy, akkor az visszahoz-elküld-másik hoz-megint kiküld stb stb. macera.
Tin: Nyilván mindenre van ok, megoldás, meg izé. Csak kicsit gondoljunk bele, olyan dolgokról próbáljuk bizonygatni, hogy nem kell, meg rendben van, meg ha átállítod a buzgantyúkat meg nem használod megoldódik, ami tök alap fele annyiért is konzumerben, meg harmadannyiért is. És ez rohadtul gáz bizony.
-
Tin
veterán
válasz
Tikakukac #70847 üzenetére
szerintem amit elcsesztek:
- decentralizált tapipad, de megszokható
- numerikus billentyűzet, de az meg idővel bejövős, mert használja az ember
- kijelző lezárása becsukáskor, de több kollégám használja közel 1 éve, nincs vele bajuk
- a ledek viccesek, kollégák szenvednek vele, a megoldás egy SSD, és többé nem érdekelnek a ledek
- a műanyagról annyit, hogy a T530-at nehéz alulmúlni anyagminőségben (tapasztalat)a trackpad szar, de van megoldás:
- trackpoint esetén kikapcsolni a tapipadot és csak gombnak használni
- tapipad esetén vagy csak tap-ot használni (1-2-3 ujjas tap a gombokhoz)
- vagy kikapcsolni az érintés-érzékelést a gomboknál, hogy lenyomáskor ne mozduljon el a kurzorigen, ki lehet kapcsolni az érzékelést a gombokon, csak a köcsög lenovo nem vezette ki a driverbe. véletlenül találtam meg, azóta kb 1000x használhatóbb lett a tapipadja.
-
Tikakukac
titán
Mert valaki saturészegen lefűrészelte az ultranav gombjait és belerakta az edge touchpadját, aztán kiskalapáccsal kiütögette a visszajelző ledeket és bevakolta a helyüket. Végül lopott egy pár X-es Asus műanyagot és addig formázta, míg fel nem ment az alaplap köré. És kész is a 40-es TP.
Mikor egy felső konzumer ánusz N széria odaver összerakottságban és anyagban egy üzletit, akkor el kéne gondolkodni szerintem, hogy le kell húzni-e a rolót vagy talán még maradhat.
-
Tikakukac
titán
Kb mindegy, jó boltot keress, ahol a portéka rendesen átnézhető és nem tízezer ember öli le a fejedet a sorban. Mondjuk az pont nem az Aqua meg az Ipon lesz, ott brutál pörgés van. Ha meg fogsz egy olyat, mint én, hogy észre sem vettem ha főnök nem szól, akkor utána lesz pár köröd.
-
Tin
veterán
úgy, hogy megveszi ugyanezt a gépet akármelyik kiskereskedőnél, aki árulja, közel ezen az áron.
kiskereskedők, a nagy tételben vásárlás miatt a fenti nagyker árból jelentősebb kedvezményt kapnak, aminek egy részét akár át is háríthatják. simán előfordul, hogy a kiskerben párezerrel még olcsóbb is, de néhány ezrenél nem drágább. te megveszed tőlük, ők elhozzák a nagykerből (vagy kiviszik nekik), és a kezedben van. a chs-től szerintem direktben csak szerződött partnerek vásárolhatnak, de a kiskertől ugyanazt a gépet kapod.
@Dhampir: ugye? nekem volt ilyenem, ezzel a procival, memóriával, vinyóval, csak 1600x900-as kijelzővel, diszkrét videó nélkül és 6 cellás aksival, oprendszer nélkül, 210+áfáért. azt a nettó 36e-t simán megéri a fullhd, a diszkrét kari és a +3 cellás akku és a windows.
-
Tikakukac
titán
válasz
westlake #70833 üzenetére
Igen, úgy volt, hogy nem lehet. Aztán kiderült, hogy nehéz volt használni a keresőt, van még belőle. Aztán meg jött a hidegzuhany, hogy a lerendelt gép balról csúnyábban néz ki, mint a legvacakabb x200-am, amit valaha is összekukáztam
Majd ma kiderül lesz-e szerencsénk. A 320k-s lottó
-
Tin
veterán
válasz
westlake #70823 üzenetére
ezekre gondolsz?
Lenovo ThinkPad T530, 15,6" FHD (1920x1080) AG, Intel® Core™ i5-3320M vPro (2,6/3,3GHz, 3M Cache), 4GB DDR3 1600MHz, 500GB/7200rpm HDD, nVIDIA NVS™ 5400M 1GB, DVD-RW, Intel 6300 2X2 AGN+BT4.0, WWAN ready, Intel 82579LM 10/100/1000, 720p webcam, 2xUSB2.0, 2xUSB3.0, D-Sub, mini DisplayPort, Ujjlenyomat-olvasó, 9 cell (94Wh) battery, 90W AC adapter, Windows 7 Professional / Windows 8 Professional 64 HUN/ENG preload, fekete
összesen 27 db van raktáron, és 243 600 + ÁFA
a konfigot elnézve érdemes lehet lőni egyet rá. ilyen konfiggal ennyiért tényleg jó áron van a gép.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
westlake #70823 üzenetére
Attól függ. Múlthéten még volt harmincvalahány nagykerben, Aqua 313k-ért bármikor prezentálta eddig is. Hacsak nem került át oda mind. Mert akkor valóban ennyi volt és készvége kb.
Ja igen, feltéve, hogy mindegyik jó volt, legutóbbi taposóaknázás után ez már messze nem triviális
soldi3r: Na x220i na az érdekes lehet még nekem is. i3-ast akartam eddig is, de vagy nem volt vagy olyan drágán, hogy könnybe lábadt a szemem.
-
westlake
félisten
Akit érdekel, a CHS-ben van 25 darab új T530-as notebook (~250k + ÁFA).
Gondolom nem kell elmagyarázni, miért is nagy szó ez. -
xcds
őstag
Na, eljutottunk oda, hogy a Chrome 7 füllel (Google térkép az egyik) és egy médialejátszó program futott és kevesellte a memóriát 8GB és 400 MB fix lapozófájl mellett.
-
soldi3r
veterán
Talaltam egy uj, dobozos X200-at, szerintetek mennyit erdemes erte adni?
-
Tin
veterán
válasz
Francia91 #70817 üzenetére
full hd videó nézés közben melyik asztali gép fogyaszt 400-500W-ot?
nekem core i7 3770-em van (ivy bridge), filmnézés közben ha jól emlékszem fogyaszt vagy 50-60W-ot, régebben kimértem. pedig van benne 6 vinyó, de a többsége green, és lekapcsol. ehhez jön még a monitor kőkemény 15W-ja.
az tény, hogy egy modern noti meg ebben a szituban a felét-harmadát fogyasztja. de nem a tizedét!
tegnap néztem amúgy, a T540p ivy core i7 procival, ssd-vel, fullra levett fényerővel de működő állapotban 5W-ot fogyasztott. normál fényerőnél, tipikus webezésnél, szövegszerkesztésnél meg 12W-ot. a T500-am anno tudott 12W körül enni minimumon, a jellemzője ennek a duplája volt.
-
Tikakukac
titán
válasz
Francia91 #70817 üzenetére
Azt mondjuk megnézem milyen hardverrel füstölgetsz fél kilowattot, sejtéseim szerint olyannal, ami a T500-at kézzel a seggében is 5 darabra megeszi.
Ha meg T500 teljesítmény kell, akkor az meg nem eszik 400-500-at, negyedét, talán, nagy jóindulattal.A hibás logika nem baj, csak érvként necces. Mondom ezt 5-6 laptoppal a seggemben most is, asztali mellől. Egyik másikat nem pótolja, ha vért hugyozik bárki akkor sem.
-
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz
FoxiestFox #70810 üzenetére
Már az is jó kérdés, hogy minek egyáltalán ennyi tárhely
Alapból amúgy asztaliként használom a gépet, de volt már olyan, hogy szükség lett volna hirtelen pár száz dvd-t felmásolni.. na mondjuk pont erre. Az hogy notebook vagy asztali gép, nálam már ugyanaz. De már nem is vennék PC-t, nálam a gép = notebook, csak ez jöhet szóba. Amíg meg csak lehet, TP-ket fogok használni, mivel AAA gémekkel nem játszom, illetve semmi egyéb komoly grafikus erő nem kell, a "rendes" asztali gép nálam már értelmét vesztette.
Ez is ugyanazt tudja mint a régi "négymagos" amd gépem, csak harmadannyi fogyasztással. -
-
kraftxld
félisten
válasz
Apollyon #70807 üzenetére
Elvileg bármekkorát tud fogadni, annyi a trükk, hogy ha 3TB-nál nagyobb (nem rémlik, hogy lenne ekkora notivinyó
) akkor GPT-re kell formázni, hogy az összes terület elérhető legyen, arról meg csak UEFI bios-al tudsz boot-olni.
De ha van másik rendszervinyó amin 64bites oprendszer van akkor simán lehet bármekkora a keretben. -
Apollyon
Korrektor
Sziasztok!
Mekkora a legnagyobb HDD amit egy T500 fogadni tud? Az megvan, hogy 9,5mm, de mondjuk egy 2TB diszk-et felismer? Egy meglévő 750-es mellé
-
PNP
őstag
Használtan vett X200 gyári akkuja pár hónap alatt meghalt (addig folyamatosan esett a kapacitása), régi gép, előfordul. Sárga led villog, PM piros X-et rajzol rá, és kiírja, hogy hibás, szóval ez rendben is van. Ezután január környékén rendeltem ebayről gyárinak hirdetett akkut, ez persze ordas hazugság volt, vissza is fizettettem az árát, sőt még többet is, hogy a negatívot visszavonjam
Ez kissé púpos is volt, nehezen ment a helyére, de eleinte jól működött, majd hirtelen merüléseket csinált gyakran, de nem mindig. Jókedvében elment 3 órát, máskor 60+%-ról leesett 7-re, legújabban már 0 másodpercet bír, nem is tölt. Ami furcsa, hogy PM kiírja rá a töltöttséget (most épp 75%), a led zöld, Aida szerint is minden rendben. Gondolom valami fiktív elektronika van benne.
Tehát a szokásos akkus kérdés: ebayről mit érdemes? Ugye van az "original/genuine", ami persze nem az (ne kezdjük el, 8-10 ezerért nem lesz gyári), van a legolcsóbb kategória, ami meg sem próbál eredetinek látszani, 6-7e körül, illetve van EU-n belüli eladóktól (UK/DE) "márkás" utángyártott, mondjuk 9-12e-től, illetve belföldön 12-14e Ft-tól utángyártottak, termékkép alapján a legolcsóbb ebayes változat, de ez bármi lehet valójában.
-
skoda12
aktív tag
Hello
Az összefoglalóban található budapesti szervízek közt van olyan, amelyik vállalna egy gpu hibás r61i javítást? Vagy inkább felejtsem el, mert már nincs működő alaplap r61i-hez?
-
Dhampir
félisten
A T540P tetszik, habár néhol könnyedén benyomható a "műnyanyag". A numerikus billentyűzet jó dolog, nekem lényegében csak ez hiányzik a korábbi szériájú ThinkPadekből.
A klaviatúra két oldaláról a béna elhelyezésű hangszórókat átrakva akár alulra és az így visszanyert területet felhasználva, belevarázsolhattak volna egy numpades billentyűzetet. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged