- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
Szasztok!
Excelbe miért Scroolloz a jobb-ball-fel-le nyíl ahelyett, hogy cellát lépne arrébb
mit állítottam el tudtomon kívül?
E531 -
icoj69
tag
Sziasztok!
Attól szeretnék kérdezni, aki használja az Acces Connections nevű progit.
Nem boldogulok vele, mert azt szeretném, ha otthon vagyok és a wi-fi-re felkapcsolodok, akkor a Mobil Broadband ne csatlakozzon fel, viszont ha dolgozok út közben, akkor automatikusan kapcsolodjon fel a Mobil net.
Be lehet ezt állítani? -
Chaser
legenda
válasz
donjohnson #71494 üzenetére
szabadságon vagyok..elvileg
-
-
kraftxld
félisten
válasz
donjohnson #71494 üzenetére
Bocsi, kevertem a regi dokkal
A 3 plusra gondoltam.
-
donjohnson
addikt
válasz
kraftxld #71490 üzenetére
melyik az advanced dock 3-as? T420-hoz ezek vannak:
mini dock series 3 (4337)
mini dock plus series 3 (4338)4337-esből van egy eladó hardveraprón.
vagy írj Chaser-nek, ő is hirdet csak jegelve van. -
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #71487 üzenetére
Ez is jó!
Nekem az jutott eszembe, ha az úr a Mobility 3470-et nevezei "játékkártyának", akkor vajon mi lehet az, ami nála a nem-játékkártya? Aztán egyből beugrottak az ősrégi, még ISA portos monitorvezérlők.
Amihez személyesen is volt szerencsém most nem találom, de ez remek: [link]
monitor és nyomtatóvezérlő az eredeti IBM PC-ből, 4KB onboard ram és text only megjelenítés, természetesen monokróm módon és nyomtatni is tud.Ez már biztos nem számítana játékkártyának.
Bár ha jobban meggondolom, sanszosan még egy ilyen is jobban lekötne, mint egy 3470.... -
kraftxld
félisten
válasz
Pisztillus #71488 üzenetére
Köszi
Valaki próbálta már rajta a Win 8.1-et?
Értelmes áron lehet advanced dock 3-at boltolni hozzá valahonnan? -
törölt tag
Köszönet Tikakukacnak a szép ips panelért. Hála
-
-
Tikakukac
titán
Ez a "LENOVO T400 GAMER Laptop: " ez jóféle? Krízis 4 szaladni fog? Ez a "AMDHD3470HM:1024DDR3 játékkártya" mennyire jó? Bírja a bármit is meg a mindent?
Köszi előre is mindenkitől a segíccséget!
Zokogok.
-
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #71477 üzenetére
És mi okozhatja?
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Giovanny #71472 üzenetére
2-3 között néztem gépeket egyik caddy másik belsőben, ugyanaz a gép bitenkénti copy. Nem tudtam megmondani melyik melyik. Aztán mértem, kijött 2 sec boot alatt 12 lapos Chrome indulással. Ahol difi van az egy 2 mag vs 4 mag. Na az még tud dobni, de ugye 4700HQ szint az nem halandó.
-
scream
veterán
Az normális, hogy sleep-ben egy éjszaka alatt vagy 50%-ot merül a W500?
-
Giovanny
őstag
Üdv,érezhető sebesség különbség lehet mSata és M.2 között?
-
Dhampir
félisten
válasz
Shatterstar #71458 üzenetére
A ProBookokra is szoktak hekkelni.
-
Shatterstar
aktív tag
-
soldi3r
veterán
válasz
Shatterstar #71454 üzenetére
Nem panikolnek ez miatt, 2020 lesz az. Egyebkent epp ma telepitettem XP-t, ami mar allitolag kihalt. Ha stabil gepet akarsz, akkor pedig Debian Xfce
-
Tikakukac
titán
válasz
Shatterstar #71458 üzenetére
Mióta Intel alapokon nyugszanak, de. Asztalimat is így használom, mondjuk ezt erre is építettem. De notira meg random konfigra vérszopó.
-
rgeorge
addikt
válasz
Ezt milyen IT oldalon olvastad? A Windows 7 alapszintű támogatása 2015. január 13-án szűnik meg, a bővített pedig 2020. január 14-én. Az értékesítés a Pro alatti verzióknak már megszűnt egy éve, a Pro még forgalmazható. Itt elolvashatod, mit jelent a kétféle támogatási szint.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ööö, ezt mondjuk nem nehéz végigtolni: win7 meg win8 valamilyen linux és OSX. Ezek vannak amit nézhetsz.
Win7-et nem akarsz, win8 elég lápos talaj, win10-et élből felejtsd is el. Attól, hogy újabbat veszel előrébb nem vagy, x200-on is win7 ment rendesen x220-on is. Ha el van kúrva gyárilag a driverezés akkor ezen nincs mit tenni, ez van. Használd 7-el még egy ideig, aztán retinás Mac és csók.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
mivel win8/8.1-hez sincs megfelelő driver támogatás Lenovo részről, így a 10-hez főleg nem lesz
-
Shatterstar
aktív tag
Sziasztok!
Egy T500-at használok Intel vga-val és Win7 64bit-es rendszerrel. Olvasgattam az IT híreket nemrég és a MS állítólag jövőre kinyírná a W7-et végleg! Szerintetek a Windows 10 támogatni fogja a T500-at, vagy máris nézzek újabb kiadású TP-k után?
Ráadásul Win7-en kívül milyen más alternatívát tudnátok ajánlani? Előre szólok Linux-ot nem szívesen rakok fel -
metal01
őstag
válasz
rgeorge #71450 üzenetére
Nálam átlagosan 2-3%-al "javul" az akku egy-egy ilyen reset után. Bár lehet, hogy nem valós értékek ezek, csak a szoftverek látják így... Ritkán használom akkuról a gépet, de havonta, kéthavonta tolok neki egy resetet. Most 5 éves a 6 cellás Sanyo és 27%-os az elhasználtsága. 2,5-3 órát még bír.
-
Mohhoj1986
tag
Köszönöm szépen! Ezeket kipróbálom.
-
metal01
őstag
válasz
Mohhoj1986 #71445 üzenetére
Próbáld meg a Power Manager-ben reset-elni az akkut. Ez feltölti neked teljesen, lemeríti, majd újra feltölti. Azaz rak bele egy ciklust. Érdemes vagy kétszer ezt megcsinálni. Kalibrál is valamit az akkun. Ha ezután ugyanaz a helyzet, akkor valószínű, hogy kuka.
-
rgeorge
addikt
válasz
Milyen akksi? Power manager mint mond róla? Inkább az a halott, mint az, hogy rosszul látja. Ha "kikapcsool egyből mintha totál lemerült volna", akkor nyilván totál lemerült, azaz halott az akksi, vagy csak néhány cella, de ez ugyanaz. Cellahalott akksi kijelzése sosem lesz pontos.
-
Tim82
félisten
válasz
Gyanús, hogy cellahibás az az akku.
-
Mohhoj1986
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy nemrég vettem egy t400-t és olyan problémám van vele hogy az akksi amikor elér kb. 50-60%ot akkor kikapcsool egyből mintha totál lemerült volna. Visszakapcsolom és mutatja is hogy csak 5%on van az akksi, fent van minden driver system update is. Mintha szarul látná az akksi tartamát és emiatt nem is jelez ha már kevés van benne. Erre tudtok vmit??? Előre is köszönöm.
-
Tim82
félisten
válasz
jokeman #71442 üzenetére
Lehet, hogy leírva bonyolult, de a valóságban nem az, szívesen segítek benne akár személyesen is. Az más kérdés, hogy megéri-e anyagilag egy ilyen régi notihoz SSD-t és adaptert venni, ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Én rá szoktam szánni ilyenekre a pénzt, de ez az én kattanásom.
-
jokeman
aktív tag
válasz
Francia91 #71406 üzenetére
Köszönöm!
Azt $hiszem az SSD-s dolgot hagyom túl bonyolult nekemés csak egy netezős noti lenne a T43 , csak a HDD már 40% ok és gondolom ezért dobál nekem mindig blue screant.
Memóriák jók azokat leteszteltem...........gondolom vagy az alaplap lesz vagy a HDD.
Azt meg tudnád mondani hogy akkor milyen IDE-s HDDt keressek bele, akár itt az aprón is körülnézek, nem muszáj nekem újat venni hozzá.. -
kraftxld
félisten
Na, 6,5 év után úgy néz ki én nyugdíjazom a T61-et, vettem egy T420-at.
I5-2540, 4GB ram, 500GB vinyó, 1600x900-as kijelző, kb két órás akksi.
Rakok bele még 4GB ramot ha nem 16GB-ot összesen, SSD-t, aztán hadd szóljon -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #71438 üzenetére
Tikakukac nekem nyáron a lábamra ragadt, egész nap hordoztam
-
Tikakukac
titán
Honnan tudja a feledékeny szerelő hova rakta a bezel csavarját takaró kis matricát?
Elmegy zuhanyozni, és a bal könyökén valami nem odaillőt talál.
Teszem hozzá, 4 óra után és egy kisbevásárláson túl is megmaradt a kis mocsok.
-
válasz
Chaser #71437 üzenetére
Szerintem ez jó lesz.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #71435 üzenetére
felőlem alfa is lehet, csak legyen
-
-
válasz
FoxiestFox #71432 üzenetére
Akkor süvegcukor a füledbe.
-
Chaser
legenda
tud valaki linket adniegy T40 ati 7500 xp driverhez? su nem akar felmászni, és vga driverre mindent kapok csak azt nem
-
-
metal01
őstag
Fel kellene telepíteni és lefuttatni egy System Update-et. Hátha az felteszi a megfelelő driver-t.
-
válasz
donjohnson #71426 üzenetére
Annak tükrében hogy tizen évvel ezelőtt volt hozzáférésem az akkor még IBM teljes szervizes intranetjéhez, gondolom egy azonosítóval még elboldogulok
-
Tim82
félisten
válasz
bitpork #71425 üzenetére
Ahogy 2-3 hónapja már volt róla szó, a drága jó Lenovo kivette a 2010 előtti Thinkpad-ekre vonatkozó support anyagokat az oldalról, azért nem találsz semmit se a W500, se a T500 type number-ére. Próbáld az adatlapomon lévő X201-ével, azzal bezzeg működik.
A korábbi TP-kre vonatkozó supportanyagok biztos nem fértek el a szerverükön... Oh wait.
Egyébként ez a link pontosan az, amikor a support.lenovo.com-on a "search by Machine Type Model" (vagy "Keresés a számítógép típusára") linkre kattintasz.
-
-
_ak_
addikt
Fel az intel wifinek telepítős a drivere, de megpróbáltam manuálisan hozzáadni és akkor sem ismerte fel azt az eszközt a kezelőben. (
Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy az az, de minden más megvolt.. Kb. fél órát szórakoztam rajta, de nem jutottam előrébb.A TeamVieweren én is gondolkodtam, csak már nagyon nincs ötletem, hogy mit lehetne megpróbálni így távolról. Egészen biztos, hogy azelőtt működött a wifi, hónapokon át nem is látott kábelt. Aki használja nem is hiszem, hogy tudná hogy hol lehet kikapcsolni, driverből is max a win frissítések mentek, de reinstall nem segített semmit.
Azon gondolkodom még, hogy esetleg vmi linux live cdről bootolva meglehetne majd néznem, de ha ott sincs, akkor másra nem tudok gondolni.
Persze még a kábelt ellenőrizhetném, de mondjuk asztalon volt tartva a gép, szóval annak csekély esélyét adnék, hogy esetleg elmozdult. -
_ak_
addikt
Sziasztok!
Tudom, hogy ez így nem annyira megválaszolható, de hátha tapasztalatból tudok segíteni.
Adott a egy T400-as, aminek mindig be volt kapcsolva a wifije, de az utóbbi időben csak kábelről ment. Most nemrég szükség lett volna a wifire, de az istennek sem sikerült bekapcsolni, pedig mindenhol engedélyezve van.
Utána láttam, hogy az eszközkezelőbe sincs, csak ismeretlen komm. eszközt ír. Drivere fent volt, illetve újra is telepítettem, de nem segített rajta.Lehet azon kívül még vmi opció vagy valószínűleg elszállt a wifi?
Sajnos nem nálam van a noti, így most megnézni sem nagyok tudok rajta semmit, de anno volt T500-am, szóval tudom, hogy mit hol kell keresni.
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
T500 esetében változott valamelyest a W8.1-es használhatóság? Hónapokkal ezelőtt még a W7 volt a használhatóbb (igaz azóta nem is olvastam a topicot).
-
Tim82
félisten
válasz
t52042405ug #71413 üzenetére
-
t52042405ug
csendes tag
Sziasztok,
nem találom azt a részt a Lenovo honlapján, mikor pontosan beütve a gép típusát (pl: 4243-W4K) kiírja a pontos felszereltségét a masinának
Segítsetek plíz. -
sniphoe
aktív tag
T400 kamerájának a képe másnak is sárga? Van rá gyógyír?
-
-
hegecsabi
csendes tag
Szia!
Háát, szinte csak dokkolva használtam, cipelni nemigen cipeltem. 4 éves a gép. Az egyik USB rossz rajta!
Meggondolom. hát alatta van az itteni piaci árnak, de nem annyira. Annyiból előnyös, ha megvenném, hogy én használtam és tudom az állapotát.
Azt mondod adjam ell itt? meggondolom
-
jokeman
aktív tag
Sziasztok lenne nekem egy Thinkpad T43 as laptopom, Type 2668-CTO Product ID:2668WWF
Szeretnék benne HDD-t cserélni, meg tudná mondani valaki esetleg hogy milyen HDD vagy esetleg SSD t tudnék bele tenni ami jó bele? -
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #71398 üzenetére
Gandalf the Grey
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest