- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fungi
aktív tag
Sziasztok, barátom x200-án bootoláskor ez a hibaüzenet, "error 0210 stuck key 49"
amit egy beragadó billentyű okoz.
Ez eddig oké, ahhoz van-e ötlet hogy ez melyik bill. lehet?
Nem találok erre infót sehol, van esetleg valakinek tippje hogy hol lehet ennek utánanézni? -
Tim82
félisten
válasz
Csádám #69896 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe az idevágó topikot.
dying_star: for the record, volt ilyen. Persze ez neked, mind új TP-snek (
) újdonság.
-
Csádám
tag
Sziasztok!
Nemsokára eladósorba kerül a gépem, szeretnék kérni rá egy beárazást, hogy reálisan mennyi pénzt kérjek érte.
Thinkpad W520, garancia 2014.okt.3.-án lejárt.
- Core i7-2720QM
- 8GB ram
- OCZ Agility 3 128GB SSD (100%), 500GB vinyó az optikai meghajtó helyén
- karc-és foltmentes kijelző
- 9 cellás akku (75Wh, gyárilag 94Wh)
- magyar billentyűzet, szinte kopásmentes (külső billentyűzetet és egeret használok)
- szép külső, néhány kisebb karc a fedlaponKöszi!
-
azbest
félisten
válasz
barnam_ #69894 üzenetére
valahol el kell indítanod, ha be akarod kapcsolni...
a linkeden alul:Additional Information
The command line control for 'Wireless switching hot key (Fn+F5)' feature.
It is available to control the wireless radio using the following command;
C:\Program Files\Lenovo\HOTKEY\TpFnF5.exe [PARAMETER]
The following parameters are defined;
/WLON, /WLOFF Turn on/off internal 802.11.
/BTON, /BTOFF Turn on/off internal Bluetooth.
/WANON, /WANOFF Turn on/off internal WAN.
/UWBON, /UWBOFF Turn on/off internal UWB.
/ALLON, /ALLOFF Turn on/off any radio at once.ha csak natúr elindítod, akkor bejön az aminek a gombnyomásra kellene
C:\Program Files\Lenovo\HOTKEY\TpFnF5.exe -
Tikakukac
titán
válasz
barnam_ #69890 üzenetére
Akkor kérdéssel a kérdésre:
-BIOS reset mitől változtat azon, hogy az oprendszer fos? Vagy úgy általában mit változtatna. Mert köze az oprendszerek ámokfutásaihoz leginkább nulla.
-BT antenna kicsúszása és az újrarakás időpontja egyezésénél mekkora odds lenne az előbbire és utóbbira egy fogadáson? Mellesleg nem sok kicsúszott wifit és bt-t láttam eddig, szerintem 1-2-t és azt is szerelés miatt. -
Újratelepítettem a T400-on a Win8.1-et, azóta megszűnt létezni a Bluetooth.
Találkoztatok már ilyennel?Eszközkezelőben meg sem jelenik, próbáltam telepíteni a drivert is, de nem megy fel. Eddig automatikusan megtalálta.
BIOS-ban engedélyezve van a Bluetooth.
Találkoztatok már ilyennel?
-
-
csubuka
addikt
-
-
csubuka
addikt
-
-
Sotyks94
aktív tag
A matricáról meggyőztetek, már csak arról nem hogy én akarom felrakni
Mennyire lehet elrontani? Elég vacak a finom motoros mozgáskoordinációm, nem vagyok az az agysebész típus. Érdemes így is belevágni, vagy keressek esetleg valakit aki jobb ezekben. Esetleg van olyan bolt ahol ezt felrakják "hivatalos" emberkék? Nyilván olyanra gondolok ahol flawless a munka, mert picit ferdén, picit lelógva én is fel tudom pakolni, de úgy semmiképp nem akarom használni.
-
csubuka
addikt
válasz
Gabesz87 #69871 üzenetére
A tpfc ezt is viheti, ha szerencséd van, ott manuálisan beállíthatsz venti fokozatokat stb... de ez T, X, R széria topic... azokat viszi gond nélkül, de erről a gépről nincs infónk azt hiszem. De persze ez olyan erőszaktevés a hibás rendszeren lenne kb, éjjel nappal maxon járatni kényszerrel.
-
Tikakukac
titán
válasz
Gabesz87 #69871 üzenetére
Feladatkezelő. Ha nincs direktben valami ami szanaszét rángatja a vidkarit meg a procit akkor ott hűtéshiba lesz, venti vagy vezérlés vagy ég tudja.
Sotyks94: Aprón is többen árulják, alfánál is van ilyen, én is adtam már el ezzel gépet vagy tucatot. Jó cucc, felrakni 10 perc, zsír.
-
-
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Van egy Edge E530-am, és azt vettem észre, hogy baromira melegszik. Aida megy állandóan, és a CPU 80 fok körül van (1.mag most épp 88, 2.mag 81 fok, CPU 30 [ez mondjuk nem tudom milyen hőm.]). Volt hogy felment 90 fölé is. És a CPU GT Core is 90 körül ketyeg. Az ok, hogy melegszik, ez normális, de úgy gondolom, a hűtő valahogy nem dolgozik jól. Néha pörög csak fel, és rövid ideig megy. Ilyen hőmérsékletek mellett szerintem folyton pörögnie kéne. A gépen Win7 64bit van, mSata SSD+HDD, 4Gb RAM, frissítések, Power Manager is fent van (azzal mondjuk nem szoktam foglalkozni). BIOS is legfrissebb. Van valakinek tippje, ötlete?
-
lacus83
senior tag
válasz
Chaser #69850 üzenetére
Kizárt
De azért beparáztattál.Az enyémen is az elméletileg nem rég kijött EXT0BB6Q FW van,de én nem is használok Magiciant így nem tudom hogy frissült és manuálisan sem frissítettem.De ha ez a frissítés nem rég jött akkor az én SSDm lehet a Marsról jött a Transformerek előtt mert több mint fél éves.
X Akta?
-
csubuka
addikt
válasz
solaris7 #69866 üzenetére
Tesóm W8.1es T500án is megjelent a glitch chrome frissítés után
Meg kell szokni, ennyi asszem így egyelőre. SWITCHABLE GRAPH-os gépekben okoz a switch driver gondot talán...
(#69868) Sotyks94: 3M 2000-2500ft körül van, anyagában színezett elvileg jó, nálam van egy szett itthon a kopottasabb gépekre majd az megy, de a gyári billentyűket nyírom egyelőre.
(#69867) Scooter: Ez sokmindent megmagyaráz
Persze lehet csak integrált karid van és azokat nem érinti, de ez csak tapogatózás a sötétben...
-
Sotyks94
aktív tag
Valaki próbálkozott innen már billentyű matricát ragasztani? Milyet érdemes venni, és honnan? Meddig tart? Van ahol felrakják neked olcsón? (ha én kezdeném el valszeg tök csálé lenne az egész, azt meg nem akarom).
-
solaris7
tag
válasz
Scooter #69862 üzenetére
Ugyanaz a hiba de azért köszi,mi lehet a gond
-
solaris7
tag
Max annyi köze van a topikhoz hogy T500-on
Chrome vagy Expoler
Opera frissűlt 25-reÉs bármilyen oldalon ahol van ilyen lenyitási lehetőség,érdekes
Esetleg aki használ operát nem tapasztalt ilyet? -
solaris7
tag
Ő a te embered Optibay keret és nem is kell sokat sem várni rá
-
Ideg
aktív tag
válasz
azbest #69851 üzenetére
Igen én is olvastam, hogy javították új FW-vel a hibát, azért is venném ezt az SSD-t bele. Tehát akkor ennek a cseréje nem nagy varázslat. Köszi! A 8Gb jónak tűnik, bár azt már nem úsznám meg valami olcsón nem?
@americanidiot
Köszi akkor erre figyelek majd.
Még egy kérdés. Optibay keretnél szerintetek az ebayes megoldás mennyire megbízható? Eléggé szabvány az egész cucc nem? Csak mert nem annyira sürgős ezért simán kivárnám az 1 max 2 hónapot mire megjön Kínából féláron a magyarhoz képest.
-
Tikakukac
titán
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Van egy T500-as notim amit kezdek már kicsit kinőni, viszont új masinára még nem költenék szívesen mert nagyon megbízható a gép, csak már kicsit lassú. Arra gondoltam, hogy a HDD-t SSD-re cserélném és egy optibay keretbe raknám a régi vinyót, hogy azért legyen plusz tárhelyem. Én egy Samsung 120Gb 840 EVO (MZ-7TE120BW) SSD-t néztem ki. Az lenne a kérdésem, hogy figyelni kell valamire SSD vásárláskor ebbe a notiba vagy csak simán plug & play a dolog? Vagy csak spéci vinyó mehet a gépbe vagy ilyesmire gondolok.
A másik dolog amit fejlesztenék az a memória. Sajnos csak 2Gb van benne ami már elég kevéske. Meddig támogatja a kicsike a ramot? 4 v 8 gigáig? Ha jól tudom DDR3 megy bele igaz? Miket tudtok ajánlani márkában ami biztos, vagy elég nagy eséllyel kompatibilis is lenne a géppel?
Előre is köszi a segítséget!
-
btudos
nagyúr
-
Sotyks94
aktív tag
Nemrég óta x201-esem van. Megoldható valahogy hogy a win7-nél autómatiksan feltelepülő, tálcán lévő akku programot valahogy felrakni win 8-ra is? Elég hasznosnak bizonyult, pontosabb értéket adott az aksi idejéről, és lehetett benne állítani az energiafogyasztást is.
-
dabgergo
őstag
Hát kínszenvedés ez a recovery media készítés.
ELőször ezt az üzenetet kaptam: unexpected error occurred(rc=9) // fogtam és ki is dobtam azt a cd-t, majd újra:
Végre Boot cd sikeresen végig ment és a Media 1 is, majd a Media-2 amikor a legeslegvégén kiírta h verify 100% és már csak annyi kellett volna h kiadja a DVD-t akkor kiírt vmi DVD RAM-os baromságot és hogy a process has been cancelled... De sztem már kész volt teljesen, nem csak az írás volt előtte 100%, hanem a verify is, csak utána jött a hiabüzi és kb lefagyott. De a DVD-t felismeri a gép tökéletesen.Megnéztem és ezek vannak a DVD-n, sztetek jó ez? Vagy újra kéne írjam?
-
Képzeljétek ide a grammarnazi cicát akkor.
-
Tim82
félisten
válasz
Biluxzsolt #69834 üzenetére
Azután a recovery említésével teljesen egyértelművé teszi az idézett hozzászólásban, a következő mondatban, hogy nem rendszermeghajtóra, hanem telepítőmédiára gondol...
-
-
csubuka
addikt
válasz
stranger2006 #69816 üzenetére
KTL szériát használj csak a Kingstontól, a "Value" (KTR asszem)-vel baj van ezeknél.. Saját és lenovo fórumos tapasztalat is egyben.
-
Chaser
legenda
válasz
Véletlen nem olyan, amin oldalanként 4 chip van? Azokat nem feltétlen komálják ezek a gépek. Oldalanként 8 chipest próbálj ha négyes volt.
-
dabgergo
őstag
SD kártyáról lehet vajon w7-et bootolni? Nincs elég nagy pendrivom most a recovery media-hoz, csak SD kártyám, mehet vajon arról is?
-
Tim82
félisten
válasz
Ilyenből használtam kettőt X200-ban és most X201-ben mennek.
Kingston 1333-asokból és Micron 1600-asokból fogtam ki egy-egy olyan párt, ami nem volt hajlandó sem X200-ban, sem két darab T500-ban sem elindulni, vagy csak memóriahibát jelző sípolásokkal (és a Memtest86+ szerint is hibás volt, úgy, hogy nem Thinkpad-ben meg hibátlan).
Vannak ilyen megmagyarázhatatlan inkompatibilitási gebaszok.
-
stranger2006
tag
Sziasztok!
Úgy látom nincs szerencsém a memóriákkal:-(
x200-ba próbálok memóriabővítést (2*2 van benne, 2*4-et szeretnék). 4g Kingstonnal próbálkoztam, egyik slotban sem volt hajlandó indulni vele (az "irodalom" szerint megy 1066-nál gyorsabbakkal is, csak visszaveszi a sebsséget). Hát eddig két különbözővel is próbáltam, egyikkel sem ment:-( Használ valaki x200-at 8 gigával? Milyen ramokkal?R60-ban van 1*2g DDr2, nosza beletennék +1 gigát, külön-külön mindegyik megy, együtt meg hiába cserélgetem a slotokat, nem indul. (mindkettő 667-es).
Van ötletetek? (R60-ba 4-et lehet(ne) beletenni, abból 3-at látna)...
Köszi előre is!
-
Sanya
nagyúr
válasz
andris1602 #69813 üzenetére
nem biztos, hogy rossz a kínai, csak meg kell kenni beszerelés előtt. nekem ez a módszer bevált.
-
dabgergo
őstag
Ha usb-s külső háttértárra írom ki a recovery lemezt akkor onnan is fogom tudni használni a gép újrarakásához?
-
andris1602
aktív tag
Valahogy így. Ennek csak az az oka, hogy az után-gyártott kínai vacakokat már nincs kedvem megrendelni.. eddig az összes szar volt. ráadásul (ahogy ebben a topicban már kiokítottak) ennek a típusnak ez a gyengéje, szóval persze, a laptop nem ér többet 40-nél, de minek vegyek egy használt vagy gyenge zsanért bele, ha fél év alatt tönkremegy.. akkor inkább mond, hogy nincs értelme szétszedni és újra összerakni, vegyek egy újat..
-
Sanya
nagyúr
válasz
andris1602 #69796 üzenetére
megveszed ebayről a 3000 forintosat, csak arra figyelj, hogy kend meg előtte. De te ódszkodsz tőle és inkább a laptop negyedéért, vagy feléért akarsz bele zsanért rendelni...
-
-
rgeorge
addikt
Vagy kiszámolod a Power Manager-ben látott Design és Full Charge capacity értékekből.
Csak, hogy legyen min mulatnotok: ma megejtettem a legolcsóbb kijelzőjavítást, ami lehetséges. Tegnap azt vettem észre, hogy indításkor oldalról nézve a kijelző jobb oldalán egy folt látszik, ami középen fényesebb, a széle felé sötétedik, mint egy felhőn átsütő nap. Ugye ilyenkor fekete a képernyő max. háttérvilágítás mellett. Ilyet nem, hogy nem láttam, de el sem tudtam képzelni, mi okozhatja. Nem volt időm foglalkozni vele, mert hazaindulás előtt csak visszakapcsoltam a munkahelyemen a gépet, hogy otthonról elérjem. Ma reggel bekapcsoláskor ott volt a folt, gondoltam, megtörlöm a kijelzőt, hogy jobb képet tudjak róla csinálni: a folt eltűnt! -
scream
veterán
válasz
donjohnson #69808 üzenetére
Köszönöm
-
scream
veterán
válasz
donjohnson #69805 üzenetére
Ezt az elhasználódottságot merre írja ki Power Manager-ben?
-
hito
nagyúr
válasz
donjohnson #69805 üzenetére
Jól teszi ha megához tér, mert nem csak állni, de repülni is megtanítom
-
donjohnson
addikt
szerintem előfordulhat, hogy újra be kell járatni a sokat pihent akksit.
nekem is sanyo van a most vásárolt t430-asban és ez meg 10% elhasználódással érkezett, ami tegnapról mára feljavult 4% elhasználódásra. persze hirtelen merülést nem produkált, a te géped többet állhatott. -
hito
nagyúr
3 órája akksiról megy a gép. Ebből 1 órát bekapcsolt rádiókkal ment, utána rádiókat kilőttem és benyomtam egy 2órás filmet. Végig ment a film és mindezek után 65%-on áll az akkumulátor, tehát nem csinálta azt amit tegnap.
Létezik akkor, hogy ez csak azért volt, mert sokat állt a gép kikapcsolva? Vagy akkor akksi jó és a géppel nem stimmel valami?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Laptop i7, 11. gen., 32GB Ram, 512 SSD, újszerű számítógép
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest