Új hozzászólás Aktív témák

• Tin

veterán

válasz Tikakukac #70857 üzenetére

igen, ez kell hozzá. azért ne feledd, hogy sok ember használ céges gépet, azoknak a fenti infó aranyat ér, guglin sem fogod megtalálni, mert véletlenül jöttem rá. 300-400K-t a 40-es sorozatért nem fizetnék. de aki kapja hogy dolgozzon vele, annak ez megoldás.

igazad van amúgy, a Lenovo is szar lett, ahogy a többi. én még egyszer nem vagyok hajnaldó 1 évig úgy használni egy gépet (Dell E6500), hogy fél évig olyan volt a driver-együttállás, hogy 10 bootolásból 2-nél kékhalál, és imádkozás, hogy az előző helyes beállításokkal feléledjen a gép, mindezt ügyfélnél/határidős munkánál/meeting előtt.

van valamennyi rálátásom, a HP-k se jobbak, azoknak meg idegesítő a használata, és kényelmetlenek, plusz a driverekkel ott is vannak gondok.

szóval a sok szar közül a Lenovo sem jobb, egyszerűen ugyanúgy kompromisszumos lett, mint a többi gép.

a T530-al határoztam el, hogy elég, saját pénzen olcsó gépet veszek, és évente kibaszom a szemétbe, és jöhet a következő. illetve reménykedem, hogy 2-3 év múlva amikor gépet cserélek, a Core M proci aktuális utódja már képes lesz egy minőségi ultravékony+könnyű gépet megszülni, és épp lesz egy megbízható gyártó.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés