- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
másnál is van úgy hogy az Usb3 aljzat nem kék?
-
Vegha
senior tag
Sziasztok,
T61 esetén ismert touchpad, trackpad probléma ? Konkrétan azt csinálja, hogy felcserélgeti a gombokat vagy olyan, mintha lenyomva lenne folyamatosan valamelyik/bármelyik. És ezeket tökre random módon nyomja, totál kiszámíthatatlan és használhatatlan. Ráadásul újabban betűk is kimaradnak gépelés közben. Szétszedtem, de semmi rendellenességet nem találtam. Összerakás után ugyanezt a hibát produkálja. SW problémát kizárnám, mert más OS alatt is ugyanezt csinálja.
Külső egérrel hibátlan az egerezés.
Ötlet ? Touchpad, bill csere ? -
-
YumeD
tag
Pár sorral fentebb alapján...én is csavarokat keresnék W510-hez (elm . T510/W520 készlet is nagyjából megegyezik.). Hányás ahogy kinéznek, hogy tartsam így tisztán a gépet
-
vass17
tag
válasz
vass17 #68489 üzenetére
Egy kis állapotjelentés az érdekesség kedvéért:
- 3 órát ment a gép, óránként átlagosan 12%ot merülve
- ezt követően fél óra alatt lemerült 64%-ról 0%-ra
- kikapcsoltam a windows védelmét és már több mint 1 óra 40 perce megy aktívan 0%-on, kiváncsi vagyok, hogy meddigNagyon jó lenne, ha alkalmazkodna az elektronika, kiváncsi leszek mi lesz a következő feltöltés után, mert nagyon úgy tűnik, hogy nem az akksi a hibás.
-
vass17
tag
válasz
havri1 #68486 üzenetére
Nekem ezt írja:
Persze, nincsenek illúzióim, lehet, hogy kiderül, hogy van(nak) hibás cellák, csak azt mondom, hogy az utángyártott nem feltétlenül rosszabb, és valahol mégiscsak azt olvastam, hogy a thinkpadekhez (nem feltétlenül az x200) szállított a sanyo is gyári akksit, az említett gyártók mellett.
-
Chaser
legenda
válasz
vass17 #68485 üzenetére
" A gyártó amúgy Sanyo (úgy tudom hogy az eredeti is Sanyo) és nehezen tudom elképzelni, hogy teljesen újonnan bármi probléma lenne vele." Baj van a fantáziáddal
advanced módban van fru? Még gyári is lehet hibás, nem hogy utángyártott. Olyan nincs hogy eddig nem volt benne 9 cellás..., nem így működik
-
vass17
tag
válasz
Tikakukac #68482 üzenetére
Tudtommal nem, legalábbis a hirdetésben nem emelték ki. Németországból van, nem a legolcsóbb, inkább azt választottam, amit a legtöbben vettek, ráadásul abszolút pozitív visszajelzéssel. A gyártó amúgy Sanyo (úgy tudom hogy az eredeti is Sanyo) és nehezen tudom elképzelni, hogy teljesen újonnan bármi probléma lenne vele. Sokkal valószínűbbnek tartom, hogy a power manager hülyéskedik valamit, lehet ahhoz köze, hogy eddig csak 4 vagy 6 cellás volt benne, ez meg 9? Most tesztelem a battery gauge reset után, nagyon kiváncsi vagyok, hogy változott-e valami.
Most például ezt írja: az elején abszolút reálisan merül, 1 óra alatt kb 12%ot és teljes töltéskor felismerte a teljes 84Wattos kapacitást. Ahogy látom 7-8 óra lenne az ideális ilyen ütemben, de szerintem eddig meghalt 3-4 óra után...
-
-
havri1
félisten
Nem tud nekem valaki egy zasckó csavart adni T400-hoz?
Jobban megnéztem, és a pasztázás után igen hiányosan let összeszerelve.
Kapásból az alján 5 csavar hiányzik, a kijelző alatt a péntoknál (fém színű pánt) 2-2 csavar nincs benne, és még ki tudja belül mi van..
Amita szét lett szedve, azóta recseg, ropog az egész. Előtte olyan paszentos volt.. -
vass17
tag
Lenne egy kis problémám x200s-el: rendeltem bele Németországból új, 9 cellás akksit. A power manager program fel is ismerte a teljes kapacitást, ezzel nincs gond. Ellenben azt műveli, hogy mondjuk az első 25% nagyon lassan fogy, kb olyan ütemben, ahogy az a 7-8 órás adatokból következik, utána viszont hirtelen elkezd merülni és gyakorlatilag percek alatt lemegy 40-50-60%... Próbáltam bios updatet, mert az régi volt és talán javítottak valamit az akksi kezelésben, de azóta is produkálta magát. Utolsó ötletként felmerült bennem a Battery Gauge Reset a power managerben, ami egész éjszaka, sőt még most is fut. Valakinek ez már segített hasonló problémán, vagy mit lehetne még vele csinálni?
-
PNP
őstag
Olyasmit be lehet állítani, hogy a FPR bejelentkezés csak akkor legyen aktív, ha nincs dokkolóban a gép? Olyankor kérhetne kapásból kódot inkább.
-
Én is szeretem az E71-et, bár hasonló kialakítású csak egy Benq P50-em volt anno, de az nagyobb volt, fejnehéz, így lassabban tudtam csak írni vele.
Az E71-nél gyorsabban csak N900-on tudtam és HTC Universalon, amiket szintén visszasírok, előbbit a GUI, másikat a bazinagy billentyűzet és a duplás akkuval epikus üzemidő miatt#68477. Chaser: én a W500-at is viszem mindenhová
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #68474 üzenetére
Eddig 8 éve non-okos telóm volt
Tavaly vettem egy 4"-os WP-s lumiát, de kicsi volt, nem is használtam. Nekem kell ekkora felület hogy tudjak mailre, fórumra válaszolni anélkül hogy pár perc múlva már pokolba kívánnám a telefont. Van hogy termékeket mutatok rajta, oda is kell méret és felbontás. Már hiányozna a "kicsi" ha nem lenne
kb két hete van meg, egyszerűbb is lett vele az életem. az nem kivitelezhető, hogy x200-at vigyem mindenhova.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #68475 üzenetére
Kellett neked eladnod.
Kivételesen most nyaraláskor jól jött volna egy dual sim-es mobil, anélkül egy Motorola Atrix 2-t és egy Blackberry Curve 8900-at használtam egyszerre (a Motorola lett a hotspot horvát mobilnetes kártyával, a BB-be tettem át a Telenor-os simkártyámat). Meglepően kellemes volt a BB-t használni, bár BIS nélkül csak kicsivel több egy butatelefonnál. Külalakra, formára hasonló az E71-edhez, bár szerintem az E71-nek jobb a billentyűzete.
-
-
Chaser
legenda
Munkaeszköz, persze saját zsebből, amúgy elég lett volna bármilyen dual teló. Kicsit figyelek ezen nem ütök mellé, pont kezemre áll. Amennyit melléütök annyit x200-on is
Ha csak úgy "legyen" célra kellett volna utólag akkor is megvenném, a MIUI nagyon ott van, + a hw, kijelző, extrák. Azt hittem droidnál alap pl, hogy akkujelzős fenn legyen egy teljes csíkban, ne kis ikonban, meg az asztali effektek, hát kiderült nem, kezelni is teljesen más mint az alap droidot. Igaz lenovo telót szerettem volna de tavalyhoz képest már nem jó olyan jó ár/érték arányúak. A xiaomi meg ha így folytatja első 3 gyártó közt lesz. Pont az olyan andorid hülyéknek való mint én is
-
Tim82
félisten
válasz
Chaser #68471 üzenetére
Persze, az igényeink (meg a felhasználási terület is) nyilván mások, neked gondolom, munkaeszköz is, nekem meg privát használatra kell csak jelenleg.
(Eleve tiszta volt, hogy a neked tökéletes telefonról van szó és arra vagyok kíváncsi, csak a kolléga akarta teljesen egyértelműsíteni.)
Én tableten is rendszeresen melléütök, vagy kihagyok betűt - az érintőkijelzőn valahogy sokkal kevésbé tudja áttekinteni az ember, hogy kell-e korrigálni.
-
Tim82
félisten
válasz
Chaser #68469 üzenetére
Nagy kezekben nálam sincs hiány, de fontos, hogy egy kézzel kényelmesen tudjam kezelni a telefont. Dual sim-re nekem nincs életbevágó szükségem, jelenleg kb. nyaraláskor tudnám kihasználni a funkciót.
Nekem elég az egyszínű led is, a lényeg, hogy jelezzen (vagy legyen helyette valami olyasmi készenléti képernyő, mint amit a legtöbb WP-s Nokia tud, korábban meg a kései Symbian-os, ill. Meegoo-s Nokiák tudtak).
-
Chaser
legenda
Tudom, de vannak megbízható helyek. Nekem 4,7 kicsi, nagy kezeim vannak, 5,5-en már tudok írni
tablet meg, azt már nem lehet zsebbe rakni, telefonálni se a legtöbbel, de ha igen nem dual, számomra nincs értelme. Most láttam cikket, egyre jobban terjed a phablet, sokan lehetnek úgy vele mint én.
A 7 színű értesítő ledről el is felejtkeztem a telóban -
Tim82
félisten
válasz
Chaser #68467 üzenetére
A fülessel csak óvatosan, biztosan tudod, hogy sok hamisítvány kering a Xiaomi Piston-okból.
Nem tudom, nekem 4,7" kb. a maximum és 4,5"-4,7" körüli méretre bőven jó számomra az 1280*720-as felbontás. De nem vagyok pixelfetisiszta telefon- és tablettéren, szóval alacsonyab felbontás sem probléma.
Tablet nekem hasznos, az ideálisnak a 8-9" méretet tartom eddig, nálam az tud részben kiváltani notebook-ot.
-
Chaser
legenda
válasz
kistewe #68466 üzenetére
Én 60-ért jutottam hozzá újan itthonról. Edigiben br 75, cetelemes kártyával -10%. Csoportos rendeléseket is tolnak, úgy 50-52k lehet. Pár dolog azért nem tetszik. Annyira jó használni alig tudom letenni..meg szép, de lehet fokozni, ezért úton van edzett üveg-alu keretes hátlap, edzett üveg fólia, GG2 de legyen rajta fólia is. Fülese meg állítólag piszok jó, ezekhez gyárilag nem adnak. +4k lesz az is. Meg lehet a xiaomikhoz kapni valami karkötőt ami szimbiózisban van a telóval, tudom veszek egy olyat is
Mióta megvan nem gond ha el kell mennem itthonról, és azért jóval kisebb helyet foglal mint az x200
és mindkettőnek ua. a felbontása, 4,7-en azért sok volt a HD, itt pont jó. Ezzel kiváltottam egy tabletet is aminek magában nem sok értelmét látom.
-
kistewe
tag
válasz
FoxiestFox #68462 üzenetére
Teljesen az , hiszen mondta , hogy az THINKPAD X200 -at kell tudja helyettesíteni időnként.....
uff stewe
#Chaser: mennyi volt ez a THINKPAD X200 helyettesítő eszköz ??
-
soldi3r
veterán
válasz
Biluxzsolt #68454 üzenetére
X200, Dell E4200, HP 2530.
-
kistewe
tag
válasz
E62XX, E6220-ba is már i-proci van...
uff stewe
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #68462 üzenetére
Most keltem
-
-
Chaser
legenda
Nyilván magamnak gondoltam, mert mindenkinek mások az igényei
Nekem olyan teló kellett, ami ha nincs gép pár órán át tudja helyettesíteni kommunikációban. Legyen dual sim-es, legyen szép kijelzője - ez 5,5" HD IPS -, legyen gyors, ne akarjam földhöz vágni 5 perc után - 8mag/2GB -. Legyen minőségi, akkuja 1 napot intenzív használattal is tudjon. Jó legyen a GPS-e , MTK ellenére összehozták. Legyen benne iránytű, sok érzékelő, vakku. És ne alap droid legyen, mert attól hányok, ez MIU rendszerű. Extraként a kapacitív gombok pirosan világítanak
A kisebb 4,7-es verziója volt először, de az nekem kicsi, ez tökéletes.Jobb kezelni mint a WP-s telómat volt.
-
Tikakukac
titán
válasz
Téglalap és négyzet esete. Minden x200 tapipad mentes, de nem minden x201 tapipados.
Dellből passzolom, E4300 van ott közel, hirtelen nem ugrik be mi volt akkor a piac.
-
Tim82
félisten
válasz
Aethelstone #68458 üzenetére
Nyilván én is arra kérdeztem, de az eredeti felvetésénél nem volt még ott a "neki" kitétel.
-
scarbantia
aktív tag
Valaki, akinek Intel-es (vagy Optimusos) LED-es panellel szerelt gépe van, nincs kedve kikísérletezni, hogy az Intel PWM Control milyen frekvenciára tudja növelni a vezérlést, és hogy alapvetően mennyire oldja meg a villogás problémáját?
Az nVidia-s registry módosítás teljesen bevált a W510-nél, de érdekelne, hogy az újabb gépekkel mi a helyzet.
-
havri1
félisten
válasz
FoxiestFox #68452 üzenetére
Javítottam 😂
-
-
tototos
addikt
Windows 8.1 használók: Érdemes t400-ra windows 8.1-t rakni, működik már az összes thinkpad szoftver(power manger, access connection)?
-
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #68445 üzenetére
A Francia91-féle Logout-cikkben lévő link nem működik?
-
Valaki lökjön már egy T/W500-ra való modbios-linket, ami nekem el volt mentve, már nem működik.
Egy T500-ba tennénk egy Avermedia minipcie-e tunert. -
Chaser
legenda
Én nem vennék 220-ast a led-es panel miatt többek között. Felfejlesztettem az x200-at amennyire lehet, 8GB ram, SSD, bőven jó
Néha elkelne 16GB ram meg erősebb cpu, de azért nem vészes. Árban meg töredéke egy 220-nak, még az IPS panellel is. Nem, az nem számít, ha valaki piaci ár fele alatt jutott hozzá
Még akarok a fedlapra egy egyedi fóliát meg 3m matricát a billzetre, mert pár hónapon belül úgyis fényes lesz amennyit írok rajta. De már jó ideje nem agyalok rajta milyen gépet, ez mindenre jó
Dokkal meg multimédiára is. Dokkján amúgy mindig berosálok amikor belerakom és stereora vált a hang
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #68438 üzenetére
Volt nálam pár. De az célterületes dolog, akinek úgy kell annak jó, simán topogtatni felesleges.
soldi3r: LED kábel: 3-ból 0 a siker eddig. Ugyanígy szívás, nagyon nem véletlen lett tele a tököm az x200-x201 gépekkel elhiheted.
-
soldi3r
veterán
válasz
Ha nincs AFFS fetise es LED-es a panelel veszi, akkor szerintem nincs gond a ribbon kabel beszerezhetosegevel sem.
-
Chaser
legenda
válasz
Alfanal van most x201 tablet. Olyat még nem láttam, itthon elvétve forgalmazhatták.
szerk:
x200 tabletem lehet lesz 1-2db ha érdekel vkit -
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #68423 üzenetére
X201 pont annyira lesz időtálló fizikailag mint az x200. Ugyanis ugyanaz, felépítésben 90%-ban csereszabatos. Ugyanúgy keresik abba is a szalagkábelt, ugyanúgy törik meg reped aminek törni meg pusztulnia kell. Cserébe zabál az i-s proci mint állat legalább.
Aki most akar venni valamit és van pénze x220. Csak ugye alig van.
-
havri1
félisten
válasz
Chaser #68434 üzenetére
Igen, legfrissebb.
CPU alulfeszeléssel kapcsolatban..Itt a fórumon láttam screenshotot egy beállításról, de az Pxxxx procira volt.
Én 1V-ra tudtam csak minimum beállítani, és 9.5 vagy 10x fix szorzóval.
Ment, és hűvösebb ez tény, de olyat nem lehet, hogy a szorzót is variálja (ha nem kell minek menjen maxon a cpu), de a fesz STABILAn a beállított minimum legyen?
Vagy esetleg 0.8-1V között váltakozzon csak?T9400 as CPU
(amúgy küldtem felkérést az értékelésre, nem kaptam még semmit azóta, hogy továbbléphessek)
-
Sziasztok!
AIDA-val "stresszelek" egy T500-ast T9400 CPU+ dedikált VGA 4GB RAM, már több mint egy órája megy 100%-on és 75°C-nál nem megy magasabbra a CPU hője, a venti sem sivalkodik. Létezik, h ez a gép ennyire "hűvös" ?
-
havri1
félisten
válasz
Chaser #68431 üzenetére
Átnyálaztam, de biz isten nem találtam meg benne.
Még az 56k-s modemet se látom, pedig azt felismerte a win, és eszközkezelőben is ott van. (ezt se értem minek még ilyen modem ezekebe, 10 éve nem is hallottam betárcsázós netről)AIDA/Eszközök/Fizika eszközök és PCI eszközök között kerestem
-
havri1
félisten
Hogyan tudom kiserteni, hogy a gépben milyen 3g modem van?
Látom 2-3 félével is szerelik, és keresnék hozzá drivert.
Jelenleg nem ismeri fel, a lenovo oldalán lévők nem jók.
Tudom, használjak W7/Vistát, de csak azért sem(W7-et lepucoltam, onnan nem tudom kilesni a típust)
Csak azért gondolom, lehet rá megoldás, hisz az ujjlenyomat-ra is volt megoldás, más gyártó részéről.
-
lacus83
senior tag
válasz
Lehet az én X200 asom különleges darab vagy nem volt annyira használva vagy épp igen csak sosem nyitogatta senki sem, de nekem nincs és nem is volt szalag kábel gondom.
Persze én is olvastam a probléma halmazt.
Egyedül a kijelzővel nem tudtam megbarátkozni.
Ezért kapott egy Affs panelt.
Így már maximálisan elég mindenre, ssdvel és P8600 al.
A T500 ban persze ez a proci hűvösebb volt,de nem is lehet össze hasonlítani a 2 gépet hisz a T500 a vala volt legcsendesebb és leghűvösebb Tp.
Intel agpvel passívan elketyegett.
Ha nem kell az I5 ereje nem több az X201
Ha én most lépnék,x220 alább nem adnám. -
-
RocknRoller
aktív tag
sziasztok. van egy t430-asom, a kérdés az lenne hogy van e arra lehetőség, hogy utólag tegyek bele beépített webkamerát? használtan lett véve, úgy látom ebbe nem jutott.
-
soldi3r
veterán
válasz
Szerintem ez nem olcso. A kijelzo es a ribbon kabel nem ugyan az mindkettoben?
-
soldi3r
veterán
válasz
Biluxzsolt #68422 üzenetére
Nekem P8600 van 4 giga rammal. A tapipados mar X201. Minden gepem angol, nekem ez a normal
Az s verzio a konnyebb, vekonyabb modell.
-
válasz
Biluxzsolt #68422 üzenetére
X201 időtállóbb lesz, szerintem. Gyorsabb, korszerűbb. Van is emberi áron. Mondjuk X200 is, de amennyit olvastam az ittenieket a szalagkábel-nyűgökkel, én csak akkor venném meg, ha esetleg bevállalok némi szívást emiatt.
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
soldi3r #68421 üzenetére
Segíts eligazodni köztük kérlek.
Azt látom,hogy az X200s valami sokkal kisebb procival szerelik,az nem szimpi.
De az X200-at is láttam P8400 és P8600-is.Melyik a jobb,a nagyobb?
Meg mintha láttam volna tapipados meg a nélkülit is.
A kamera feltétlenül kell,ezekben van mindben vagy van a nélküli is?
Ha már magyar billentyűs nincs,melyik a legjobban átmatricázható náció? -
soldi3r
veterán
válasz
Biluxzsolt #68420 üzenetére
Szep allapotu X200. A csajom nem engedi lecserelni
-
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
T400-X200 -T410-X201?
Bőven elég a kisebb kijelző is és nem kell a meghajtó és külön videokártya sem.Kamera viszont igen.
TI melyiket vennétek?(Asszonynak otthonra lenne) -
-
havri1
félisten
válasz
rgeorge #68410 üzenetére
Köszi a tanácsot!
Évekkel ezelőtt nagyon megszívtam így, hoyg több hdd volt a gépben telepítéskor, és egy későbbi ki bevétel után omlott minden.
Azóta szigorúan úgy telepítek, hogy csak az az adathordozó van a gépben, amire a rendszer kerül.
Aztán bele mind2, és f12 opcióval választok ha mást akarok a defaultnál. -
-
havri1
félisten
válasz
FoxiestFox #68407 üzenetére
Nem adtam ám fel, hdd-n 7, ssd-n 8
Futtatta a fene a winupdatet, indult az magától a háttérben..
-
válasz
havri1 #68406 üzenetére
- Nem futtatunk System Update-et és Win Update-et egyszerre.
- A Win Update a telepítések látható része után is folytatja a munkát a háttérben, célszerű néhány óráig magára hagyni a gépet, nem buzerálni közben.
- Hagyd, hogy a Win feltegye az alap VGA drivereket, és végezzen a dolgával.
- Utána frissítsd ezeket a drivereket olyanokra, amilyenekre szeretnéd.
- Ne várd el a legfrissebb drivereket, egy ideje nem készülnek új driverek ezekhez a gépekhez.Nagyjából ennyi. Hosszútávon többet fogsz szopni a 8-cal, de szeretettel látunk a fórumban, én majd vigyorgok kicsit a bajszom alatt, mint a legtöbb fölösleges 8-as kínlódáson
-
havri1
félisten
Most feltettem egy win7 home 64-et tesztelésre.
Azzal kezdtem, hoyg lekaptam a syytem updatet, és mindent ráeresztettem.
Telepítette, restart. Nekiállt közben a winupdate is, 2 órán keresztül telepített.
De valami nem stimmel..65 fokos a proci, full 100% szinte végig a terhelés, holott már készen van a telepítgetéssel.
Emellett driver hibákkal tele a ffox, villog a kép. Megnézve, WDDM 1.1 driverrel megy az intel gpu..
Mondom, felmegyek, és manuélisan leszedem az intel driverét a lenovo honlapjáról.
Kiválasztom, win7 64bit, intel vga driver.
Mit ír? Nem fele meg a rendszerkövetelményeknek!
Megy vissza a 8..én nem szenvedek ezzel
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T540p i5-4200M / 8GB ddr3/ 120gb sata ssd / töltő / akku nincs
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest