- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #61498 üzenetére
Az nem, de akkor is egy egy ES cpu ketyeg már a gépben
ezzel a palmresttel kell még kezdeni valamit.
-
-
Sdi
addikt
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo Ideapad G580-om. S az a problémája, hogy ha elkezdek vele mondjuk játszani egy kisebb játékkal is akkor nagyon hangos, folyamatosan dolgozik. Nem tudom, hogy mi lehet a probléma. Tegnap előtt telepítettem újra a rendszert, s mindig dolgozik. Ha internetezek, facebookozok, poker, illetve ha más tevékenységet csinálok akkor nem is lehet hallani, játék közben picit zavaró a hang.
Valamelyik hardver megadta magát esetleg? Van még másfél év garancia a laptopon. Mit javasoltok? -
-
Xmodule
őstag
válasz
FoxiestFox #61488 üzenetére
Az fura mert amikor mozgatom egy kicsit a kijelzöt (mert van egy kis játéka neki) akkor az a rész mozog.
-
-
Declare
őstag
Sziasztok!
Hogy tudom megnézni, hogy a gépemben (lenovo t530) van e 3g modul? A helye megvan, most kipróbáltam, hogy SIM kártya belemegy, de nem tudom, hogy az csak előkészítés vagy valóban működik is ha telepítem, vagy engedélyezem, vagy nem tudom...
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
Blue Eagle #61478 üzenetére
megnéztem, ott van a pipa, de nem veszem ki, mert ez így jó, ahogy van
-
Francia91
veterán
válasz
Blue Eagle #61480 üzenetére
Lenne SATA-II sebességed, és bármilyen eszköszt használhatsz a MiniPCI slot-ban
Van T61-re -
Blue Eagle
őstag
Mi pontosan ez a ModBIOS? Persze tudom mi az a BIOS... de ez a Mod ez mi? T61-em van. Arra van? Mi történne ha az lenne rajta?
-
-
Chaser
legenda
T500-nál lehet win7 x64 alól BIOS-t frissíteni, vagy itt is csak 32 bitesről?
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
Blue Eagle #61473 üzenetére
Ez fura, nálam babrálás nélkül rögtön használható az usb-s egér ébresztés után, sőt, ha bal gombal kattintok a külső egéren, az ébreszti is a gépet (t400).
-
Blue Eagle
őstag
Sziasztok!
Ha alvásból felébresztem a T61-et, akkor a desktop visszatérése után legalább 10 mp-ig az USB-és egér használhatatlan, mert az USB eszköz eljátszik egy újracsatlakozási metódust. Csak a tapik működnek ezidáig. Lehet valamit tenni, hogy egyből rendelkezésre álljon ébredés után az USB-és egerem?Mindez persze csak akkor igaz ha az eszközkezelőben a HID kompatibilis egérnél a tulajdonságában, annak energiagazdálkodási fülén kiveszem a pipát "Az eszköz felébresztheti a számítógépet" jelölőnégyzetből.
Ha kiveszem a pipát, akkor szerintetek át lehet hidalni a fenn említett kellemetlen "késést"?
-
Grafirka
őstag
W500 nak BIOS update utan erosebb a kepernyo fenyereje. -Letezhet ilyesmi ?
CPU homersekleten , venti sebessegen nem latok semmi valtozast.Viszont a kepernyo hatarozottan vilagosabbnak tunik.Sajnos nincs muszerem amivel le tudnam merni a fenyerot. Most epp a GMA 4500Mhd t hasznalja.Itt tapasztaltam a "megvilagosodast"
Kepernyo tipusa 15.4" LCD (WSXGA+) 1680x1050
Gamma is maradt a regi 2,2 ( ez az alapbeallitasa ha nem tevedek)Tapasztalt valaki hasonlot ?
-
válasz
Francia91 #61463 üzenetére
Nekem az még nem zavart be az RMClocknak.
Nem is tudom, mi változott most. Nem volt új program feltéve, frissítés sem.
A Power Manager inaktív, szürkék a lehetőségeti, szóval elvileg tudja, hogy ő nem kezelhet semmit.
Registry tiszta, parancssorból powercfg szerint az RMClock a default séma, mégsem azzal indul. -
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #61462 üzenetére
PM energiasémáit használtad? Az csinál ilyet, hogy ha vmi sémát kiválasztasz 2-3 alkalommal, azzal indul a Win...
-
Az miért lehet, hogy mostanában a Win állandóan teljesítménycentrikus sémával indul el?
Régebben rendesen működött, és az RMClock profilját alkalmazta indítástól leállításig akkuról és hálóról is. -
btudos
nagyúr
válasz
Napfénysüti #61459 üzenetére
A 30-as szerianal az ilyen apro kenyelmi funkciok hianya a legnagyobb problema, erre most jottem ra, hogy visszakerult az X200-ra a Win7.
-
Xmodule
őstag
Apropó paszta. Ki hogy viszi fel a processzorra ? Potty vagy szét keni?
-
Kbali
nagyúr
válasz
Napfénysüti #61445 üzenetére
Úgy tűnik nincs ilyen kombó.
(22-23. oldal) Annyit lehet megtenni, hogy kiteszed a tálcára az értesítési sávba az ultranav ikont és akkor onnan el lehet érni. -
Ketutem
csendes tag
Sziasztok
Egy széles T61-re szeretnék modbios - t telepíteni, de nincs hozzá akkum.
Tudna valaki kölcsön adni egyet egy délutánra valahol Bp metró közelében vagy össze tudnánk futni a belvárosban egy órára, amíg megcsinálom? Persze vendégem egy hamburgerre!
Ha esetleg olyan lenne, aki már telepített modbios-t, az még jobb! -
Kbali
nagyúr
válasz
Napfénysüti #61442 üzenetére
fn+f8?
-
Napfénysüti
nagyúr
Megkaptam a vadi új T430-as céges gépemet.
Viszont nem találom a Touchpad/Trackpoint gyorsgombját. Elő lehet ezeknek a programját hívni valami FN+gomb kombóval?A billentyűzete egyébként nagyon fura a T400-hoz képest és sajnos nem éppen jó irányba. Szerencsére van hozzá külső klaviatúrám.
-
-
Xundi
csendes tag
T9500 és egy 128-as ssd van benne
. Ritkán szánom rá magam a fejlesztésre, de olyankor szeretem minél jobban kihozni a maximumot belőle. Ilyenkor a költséghatékonyság kevésbé van szem előtt, ezt beismerem.
Én megelégednék 4-el is bőven, csak az egyetemen ebben a félévben rögtön linux kernelszerkesztést akarnak, meg genompiszkálást 6-8GB-os kimentettel bármilyen elővezetés nélkül...Eddig még semmi linuxos oktatás nem volt, ahhoz képest meg ez így egy kicsit... problémás. Jójó utánaolvasás, önképzés itt van, de hogy én ezt natív linuxon nem vállalom be az fix. Szóval a cél virtualizálás
. Bár lehet, hogy most csak 1db 4GB-os modul lesz belőle, de mindenképp 4-est szeretnék a későbbi bővíthetőség miatt.
-
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #61431 üzenetére
Miért, egy T9300/T9500 CPU-val megközelít egy T500-at, az utóbbi fejlettebb VGA-ját leszámítva. (Nyilván más kérdés a költséghatékonyság persze.)
-
-
Archttila
veterán
Letezik ennel olcsobban uj T9400?
-
Xundi
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy T61-be ti milyen 4GB-os memóriákat javasoltok? A cél 8GB lenne a végén. -
Lenovo thinkcentre gepekbe beepitheto sima asztali konfig, vagy egyedi alkatreszekkel es kialakitassal dolgoznak? O.O
-
buca84
őstag
T420-ba milyen proci tehető bele a gyáriakon kívül, amivel még normálisan üzemel?
Hűtőt kell cserélni?Ezeket a fórumokat hol találom?
-
Uzi74
senior tag
válasz
soldi3r #61416 üzenetére
Úgy tűnik működik, 70% -ra tettem az alsó és 80% a felső limitet, a 90%-ra merített gépet nem kezdte újra tölteni. Még hátravan egy teszt, hogy 70% alá merítés után meddig tölti.
Egy kicsit macerás, hogy a registry-ben kell matatni, bár hogy restart hogy kell-e átállítás után, abban nem vagyok teljesen biztos.
P.S: Ami furcsa, a Lenovo Settings app (metro), kiírja az akku ikon alatt szövegesen, hogy ezt állítottam be - de piszkálni nem lehet
-
Tim82
félisten
válasz
Xarina #61411 üzenetére
Mini PCI lesz biztosan és nem mini PCI-e.
Ha nem IBM-es kártyát tennél bele, akkor ezzel fogsz szembesülni. (Megoldások szintén a linken.)
A wifikártyához egyszerű hozzáférni (ld. Hardware Maintenance Manual, saját oldalszámozás szerinti 80. oldal).
-
t52042405ug
csendes tag
válasz
FoxiestFox #61419 üzenetére
Az a helyzet, h a Vezérlőpult>Hálózati és megosztási kapcsolatok>Adapterbeállítások módosítása>tulajdonságok>megosztás fülön addig variáltam, h most működik.
-
t52042405ug
csendes tag
válasz
FoxiestFox #61419 üzenetére
Nincs bepipálva. Karácsony táján kérdezősködtem, akkor megoldódott a probléma, működött. De most nem.
Akkor CMD.exe-vel meg tudtam csinálni.
Most az ADSL-t és a mobilnetet sem tudom osztani. -
válasz
t52042405ug #61415 üzenetére
-
Hav3l
tag
válasz
t52042405ug #61415 üzenetére
nálam a tűzfal(eset smart security) nem szokta engedni valamiért és csak ha teljesen kikapcsoltam azt akkor működött rendesen
-
-
-
Xarina
aktív tag
Az X40-esben meghalt a wlan kártya. Meg tudja valaki mondani, hogy mini pci vagy mini pci express kell bele? Vagy hogyan deríthetem ki? Jó bele másféle modell is, mint az eredeti, ha a csatlakozás megegyezik?
Mennyire nehéz kicserélni a kártyát, ha még nem szereltem laptopot? -
Peet91
aktív tag
Sziasztok!
Power Manager-el resetelem az akksit, és tegnap el is indítottam, feltöltött, lemerült majd megint feltöltött, és anno mikor elindítottam azt írta, hogy ennyi lesz a móka. Namost a helyzet az, hogy hajnali 5-kor (szerintem ekkor töltött fel másodjára) fogta magát és elment aludni, pedig ki van kapcsolva az időzített alvás, ha kap madzagot. Ma mikor beértem munkába, visszakapcsoltam, és boldogan közli velem a power manager, hogy még mindig gauge reset folyik, és éppen meríti magát.
Is this normal?
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, ide is felteszem a kerdesem hatha van itt valaki aki mar ezt vegig jarta: [link]
Vagy akar ugy is feltehetnem a kerdest, hogy milyen adapter kell nekem ha a T430-at ossze akarom kotni egz Dell U2311H/val amihez DVI-D single linkes DVI kabelt adtak?
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #61399 üzenetére
Nekem 2.30-as Aida64 verziom van, azt hasznalom, az meg normalisan kiir mindent
-
Uzi74
senior tag
Windows 8-as power manager-t lecserélő Lenovo Settings/Power app-ban nem lehet sehol beállítani a max 80%-ra töltést (akkuvédelem vagy milyen néven futott a dolog)?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest