- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
A li-polymer akksik lassabban haszálódnak el, mint a li-ionosok?
-
soldi3r
veterán
T szerias "s" verzios gepeknel nem mindegyikben van dedikalt gpu? Rabukkantam egy uj T420s-re, de eleg verszegenyre sikeredett a leirasa.
-
Chaser
legenda
Hangsúly az elvileg szón
vettem már így kijelzőt más gépbe, UK seller, a cucc csájnából' jött.
gzbotii: Sok vari lehet. 1.6-os cpu nem is rémlik ezekben, mivel 45nm-esek és a legkisebbek is 2Ghz körül vannak. Ram lehet 2x1, 2x2, de akár 2x4 is ha bővítették, nem valószínű. Aztán felbontás 1280 vagy 1680, akku, vga,
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #60575 üzenetére
A kijelző kinrről 25-30k most ami benne van. Ha most ugrálhatnék már rég nálam lenne az a gép
-
szektamokus
tag
válasz
Kitudja, én a többi x200 hirdetésből indultam ki, általában fele ilyen állapotú akkuval, AFFS nélkül és többnyire nem magyar billentyűzettel 60 körül mozognak. Ha a felsoroltakat hozzáadjuk még többre jön ki.
-
-
btudos
nagyúr
válasz
A jo akksi es az AFFS okozza a felarat.
-
válasz
szektamokus #60574 üzenetére
Tényleg megér még ennyit egy ilyen gép?
Jeez, ezek szerint nem véletlen nincs Xes szubTP-m -
szektamokus
tag
Sziasztok,
Ha valaki X200_AFFS gépet keresne.
-
Na gyerekek... az létezik, hogy a CPU és a GPU tápellátása összefügg valahogy a W500-ban?
CPU underclockolva, és GPU/VRAM OC esetén a cucc fekete képernyővel csonttá tud fagyni, de csak CNC3-ban és csak akkor, amikor alt-tabozok a játék és a Win között.
Ha kikapcsolom az RMClockot, nem csinálja ezt.
Más program alatt stabil úgy is, hogy CPU underclock, GPU overclock.
Stress test is stabil a beállított feszekkel, több mint fél napot ment már velük. -
Declare
őstag
Sziasztok!
Lenovo t530 as gépem van és az a bajom, hogy sokszor előfordul, hogy hibernálás után eltűnik az on screen display (hangerő, fényerő stbstb). Van párszor, hogy az segít, ha lehatom a kijelzőt egy pillanatra és újra kinyitom, de legtöbbször ez sem segít.
Van ötletek, hogy ezzel mit lehet kezdeni? Ha újraindítom a gépet utána megint minden jó....amíg nem hibernálom.
A lenovo honlapján találtam egy olyan megoldást erre, hogy valami energie management szoftvert töltsek le, de azt egyszer próbáltam, ilyen ocsmány ronda nagy zöld on screen displayem lett, ahol a hangerő, fényerő meg minden kb 3 fokozatban volt állítható. Borzasztó volt, alig bírtam letakarítani.
-
Ha az fn gombosra gondolsz, akkor persze, megy rendesen. Más fényerő szabályzás nincs tudtommal ^^
(#60568) dying_star
Megy rendesen, amire kell, arra jó, még a w7 alatt fenálló déli híd túlmelegedéses probléma sincs w8 alatt, ami külön érdekes
Persze nem sieti el a dolgokat, de használható -
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Szerintetek egy R400 55.500Ft-ert, felev garanciaval, milyen vetel manapsag?
-
válasz
Blue Eagle #60563 üzenetére
En t43on hasznalom a 8.1et 2 giga rammal ^^
-
Blue Eagle
őstag
Sziasztok! Szerintetek egy T61 mit szól a windows 8 vagy 8.1-re? Vagy inkább win 7 a neki való?
-
hito
nagyúr
válasz
tototos #60555 üzenetére
Isten ments, csak válaszoltam egy kérdésre, engem nem érdekel a T430s. Jelenleg a legfontosabb igényeim egyikének sem felel meg. Akkor már inkább egy X230. De egyelőre nagyon jól megvagyunk ezzel a Twist nevezetű Thinkpad koppintással
Remek kis masina, ma kapott egy Samsung Evo 840-es SSD-t, remélem hoz némi akksi üzemidőt is. Baromi gyors tároló
-
-
Én a t43-hoz kaptam gyári töltőt, nem is ciripel, de nem hurcolászom magammal, már így is elég nehéz a táskám
Az a ~3 óra, amíg kihúzza az akksi ha használom, általában elég egy napra, ha meg nagyon kell, a fent leírt drasztikus lépésekhez is folyamodhatok, ha épp nem lenne elérhető az egyik laborban levő fsp univerzális táp. Szóval van választék ^^ -
-
DY3SN
csendes tag
Mi a különbség az alábbi töltők közül?
41R0140
41N8460Az elsőt használhatom az X230-al? Valahol olvastam, hogy valakinek az akksiját tönkretette X230-ban....még az X201-hez vettem, és néha használnám autóban vagy repülön....
-
válasz
VegyesTamás #60538 üzenetére
Ugyan így van beállítva. Nem ez lesz a gond, mert akármit csinálok 99%-on megáll - tölt - megáll - tölt stb...
Próbáltam már mindent, Win7, Win8.1...
-
Tim82
félisten
válasz
Francia91 #60527 üzenetére
Jogos, de nem erre értettem, azt hittem, hogy valahogy úgy érti, hogy rádugva a töltőt felugrik egy felirat is erről a Windows-ban.
Mondjuk csak most olvastam vissza, összefüggésében érthető már - én voltam figyelmetlen.
PM-ben ott természetesen nálam is kiírja.
Mondanám azt, hogy utángyártott akku, de írja, hogy eredeti.
-
gari24
tag
Az a baj h nem.
Lefut a telepítés és semmi......
Még az sem kínálja fel h indítsam újraArra gondoltam hogy eszközkezelőből kéne leírtani a win féle drivert és úgy megy is , utána dobja h csak akkor érvényes ha újraindítom.
Újraindúl -- és sír h nincs vga driver és gyorsan felrakja a win féle x600.t amíg feláll a rendszer.Nem tudom valahol letiltani ez az automatikus driver telepítést ?
-
fgordon
senior tag
válasz
Francia91 #60478 üzenetére
Köszi a javaslatot, lehet majd átgondolom...
Adott egy Toshiba L500, integrált Intel VGA, T4300 (Penryn-1M) Socket 479, 1x2GB DDR2 800 volt benne, raktam bele 2x2GB DDR2 667-et, és érezhetően lassabb lett, lassan reagál a dolgokra, de például az Everest memtest-ben minimálisan lassult. Mi miatt csökkenhetett durván a gép reakció ideje, a 2x annyi memória miatt?
Pedig single channel volt, most dual channel, igaz, 800 helyet 667, de az időzítés 5-5-5-15 lett a 6-6-6-18 helyett... :
Aki esetleg tudhatja, miért itt van a pontos kérdés. Köszönöm.
-
Sdi
addikt
válasz
HardRic #60514 üzenetére
A vinyo MBR-be is elbújhat. Javasolt másik géppel letölteni és kiírni a kaspersky rescue disk-et, majd azt végigfutattni a gépen. Javasolt cd-re vagy dvd-re kiírni, nem pendrive-ra.
-
HardRic
addikt
Másik gépről is lett formázva, amikor kaptam kölcsön kábelt, de legtöbb próbálkozásnál a laptoppal csináltam, pendrive-ról bootolt ubuntu alól, természetesen újrapartícionálással. A hdd/ssd dolgot kizárhatjuk végre, az cserélve is lett, formázva is milliószor.
A netes ötlet jó irány lehet, a leghosszabb idő amit kibírt az olyan 2-3 óra volt, akkor filmet is néztem rajta, de amikor elkezdtem böngészni akkor sz*rt be.
(#60518) Sdi Ezt megjegyzem, sajnos most kipróbálni nem tudom külső DVD olvasó hiányában.
-
Tikakukac
titán
válasz
HardRic #60514 üzenetére
Ennyi, bios vírus az ilyen egzotikum, tíz évente egy ha bejön, én még nem is láttam, de szervizesünk se, pedig ő 4 számjegyű gépmennyiséget dobál évente köbö.
Ott valami egyszerűbb dolog van, totális lassú formázást neki másik gépről, aztán minden default és alap. Totál új szűz telepítés leginkább lemezről, és netet nem adni neki soha, legalábbis sokáig. Ha utána is eltűnik akkor ott szellem van.
-
Tikakukac
titán
válasz
HardRic #60511 üzenetére
Márpedig olyan, hogy vinyóról magától törlődnek dolgok és az nem program-oprendszer-vírus trióból valamelyik, nincs. A hardverek nem törölgetnek semmit, mert nem is tudnak, ez nonszensz.
HSM: Abból indultunk ki, hogy a hardverekből ami ellemőrizhető az okés. Nyilván ez a hiba egyből azt jelenti, hogy rossz a meghajtó de elviekben nem.
-
HardRic
addikt
válasz
soldi3r #60471 üzenetére
"Mi az, hogy ledobja magarol a windowst?"
Eltűnnek a rendszerfájlok (és a többi is), szépen egyesével pár perc alatt egészen addig amíg bebootolni sem tud. Hardveres hibát kizárta a szerviz, akkor adták a recovery lemezte de azzal a Win-nel is csinálta.
Vírusírtás egyrészt felesleges teljesen formázott SSD vagy HDD-re való telepítés után, másrészt próbáltam, nem tudta befejezni, mert törlődött a vírusírtó vizsgálat közben.
Szerintem ilyen hibám csak nekem van a világon -
Tim82
félisten
válasz
Chaser #60508 üzenetére
Bizony. Például vettem ugyanolyan Kingston-okat, mint amilyeneket egy éve tettem barátnőm T500-ába, az újonnan vett modulokkal állandóan hibázott mindhárom Thinkpad, amiben kipróbáltam (T500 Intel GMA-val, T500 váltható grafikával, X200). Az eladónak valamilyen újabb Asus-a volt, abban persze nem...
De Hynix modullal is volt hasonló parajelenség, ott el se indult vele egyik sem, pedig az FRU-s modul volt. Aztán ugyanilyen, de nem Lenovo-s Hynix-ekkel meg hibátlanul megy az X200.
-
Chaser
legenda
válasz
Blue Eagle #60506 üzenetére
Teljesen mind1 milyet raksz bele, menni fog. Ha mondjuk 4+2 felállásban gondolkodsz cpu virtualizációkat kikapcsolod BIOS-ban és ennyi. Nem válogatós gép. Lenovo soha nem gyártott ramot, csak FRU-zza, így drágábban el tudja adni. Sok gépben valami M betűs gyártó ramja volt FRU-val 2x1GB, máshol azt még nem is láttam. Elvétve van olyan hogy valamit nem eszik meg, itt vkinél egyik kingston nem ment, de másik típusú kingston meg ment.
szerk: Tim82: 3-4.?
-
Tim82
félisten
válasz
Blue Eagle #60506 üzenetére
12-13k körüli áron ki lehet fogni 2*4 GB-ot, de jellemzően csak próbálgatással derül ki, hogy jó lesz-e - mind T500-nál, mind X200-nál nálam úgy a 3-4. páros bizonyult jónak.
-
-
Blue Eagle
őstag
Sziasztok! Ha T500-ban szeretnék 2 GB ramról 4 GB-ra váltani, akkor milyen modulokat ajánlatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest