Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok. Meg tudnátok erősíteni benne, hogy a T430-hoz kapott 320gigas merevlemez 1.25"-es? Időközben kivarazsoltam a gépből és most vennék hozzá külső házat de nem tudom milyen méretű kéne :-( üdv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok.
Most egy T430-am van 4GB rammal.
1: vennek bele 8gb ramot pluszban
2: vennek bele egy ssd-t.Mire kell figyelnem vasarlasnal? Illetve jol tudom, hogy az SSD-nek van + hely? Tehat nem kell a hdd, vagy odd helyere tennem?!
Koszi
-
Jim-Y
veterán
Az gondolom nem normális ha a laptop töltö cicereg, ilyen magas frekvencián/hangon zúgbúg. Alig meghallható, de már napok óta néha (nagy csöndben) hallom hogy valami zaj van, de eddig nem jöttem rá hogy mi, de most odahajoltam a töltőhöz 2 centire és hallom, hogy hangot ad. Kb olyan hang, mikor egy szénsavas üditő pezseg. Amúgy tölt szépen meg minden, de gondolom ez nem normális ?! :/
megj: az AC Adapterről van szó, nem arról ami a laposban van.
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, ide is felteszem a kerdesem hatha van itt valaki aki mar ezt vegig jarta: [link]
Vagy akar ugy is feltehetnem a kerdest, hogy milyen adapter kell nekem ha a T430-at ossze akarom kotni egz Dell U2311H/val amihez DVI-D single linkes DVI kabelt adtak?
-
Jim-Y
veterán
Csak érdeklődés képpen.
T430-am van, nemrég vettem, majd ha fejleszteni szeretnék benne, akkor:
-támogatja az mSATA ssd-ket?
- egy világítós billentyűzet mennyibe kerül kb?
- az odd helyére bármilyen odd caddy kerülhet?üdv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok.
Szeretnek ajandekba venni egyik ismerosomnek 4gb ramot a meglevo 4 gigaja melle. Thinkpad edge e320 modellje van. Szeretnem kideriteni hogy milyen rammal szereltek hogy ahhoz passzolot vegyek. Parts lookup azert nem jatszik mert az s/n szamot nem tudom. Nem tudjatok esetleg hogy milyen ramot vegyek? udv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok.
200K forint alatt be lehet szerezni újonnan normális ThinkPadet? L400, vagy Edge? üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 445 G10 PROBOOK AMD Ryzen 5-7530U - 16GB - 256GB
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest