Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
motown5l
senior tag
Sziasztok minap vasaroltam egy HP Pavilion 15-au193sa tipusu laptopot.Az igaz hogy most varom a cseret ,mert pixel hibas.A legyeg az,hogy egy i7 7500u procival van szerelve,es egy 2Tb os hdd vel.Amit le szeretnek cserelni.Erdeklodnek,hogy ez a tipus tamogatja e az M2 SSD-t.vagy csak a 2 Tb HDD-t tudom csereli normal SSD-re?koszonom szepen a valaszokat.esetleg privatba is jo lesz.
-
motown5l
senior tag
sziasztok..Honan tudom meg hogy a HP Pavilion 15-au193sa tamogatja e az M2 SSD-t?Ugy hogy persze nem szedem szet.Mert igazabol sehol nem talalok rola semmi leirast.
[ Szerkesztve ]
-
motown5l
senior tag
válasz Lacielvtárs #44775 üzenetére
szia.Koszi a hozaszolast.kivulrol igy nez ki.de a billentyuzet fekete.
[link]
ez volna az[ Szerkesztve ]
-
motown5l
senior tag
válasz Lacielvtárs #44777 üzenetére
van 1 pixel hibam.1 hetes laptop.Visssza vittem oda ahol vasaroltam,ki akartak cserelni,csak kifogyott a keszletbol.26.aig kel varnom vele.ha nem lesz addig nekik,akkor vagy a penzt adnak vissza,vagy pedig masik tipust kene valasztanom.Vagy pedig marad igy ahogyvan.Mikor vissza vittem,akkor ugyvolt hogyvalasztokegy masikat,de igazabol ilyen jo arban nemtalaltam olyat ami felvette volna vele a versenyt.ugyhogy ha nem lesz esetleg nekik 26.aig,akkor megmarad igy ahogy van.Igazabol mi lenne a szeria szama? a 15-os?Mert lattam olyat en is a youtube-n amibe volt m2,es volt amiben nem.Igazabol meg vagyok vele nagyon fogva
[ Szerkesztve ]
-
motown5l
senior tag
Sziasztok.Talan mar egyszer feltettem ezt a kerdest,de valaszt nem kaptam ra.
Ezert megprobalom megegyszer feltenni a kerdest.
Van nekem egy hp pavilon 15 au193sa tipusu laptopom.Es ezzel
kapcsolatban szeretnem azt kerdezni,hogy esetleg nem e tudja valaki,hogy tamogatja e az m2 ssd-t.2016 os model.Feleslegesen nem akarom szet szedni.Mivel kb 3 hetes a laptop.Azertkerdeznem,mert sehol nem talalok rola alaplapi leirast.A youtube mar neztem,es nemmtalaltam rola semmit.pavilon 15 be van olyan amintamogatja,es van olyan ami nem.koszonom ansegitseget elore is.mielott megvasarolnam az ssd-t tudni szeretnem hogy ssd vagy m2 kel bele.[ Szerkesztve ]
-
motown5l
senior tag
Sziasztok ..Olyan problemam lenne,hogy a megjelenitett szovegek homalyosak.Ez esetleg valami driver problrma?tud valaki ra valami megoldast? felbontasom 1920 x 1080
[ Szerkesztve ]
-
motown5l
senior tag
Sziasztok ..Olyan problemam lenne,hogy a megjelenitett szovegek homalyosak.Ez esetleg valami driver problrma?tud valaki ra valami megoldast? felbontasom 1920 x 1080...
LAPTOP TIPUSA :HP Pavilion - 15-au193sa -
motown5l
senior tag
sziasztok..olyan probemam lenne,hogy recseg a hangszoro mikor filmet nezek.vagy zenet hallgatok.Tud ra valaki valami megoldast?azota van amiota ujra telepitettem a gepet.driver problemara gondolok.Vasarlasnal is volta vele problema.Akkor youtube nezese kozben ,lehalkult .Eredeti driverrel.Uj driver .Masik driver telepitese megoldotta a problemat.De sajnos mar nem tudom hogy melyik volt az.elore is koszi a segitseget
-
motown5l
senior tag
Sziasztok.Az Intel 620-as integralt vga kartyak nagyon gyengek?erdemes a laptopra jatekot feltenni?
Laptopom :
HP Pavilon 15au193sa
Intel I7-7500U proci
Samsung evo 850 ssd
16Gb ddr4 RAM -
motown5l
senior tag
-
motown5l
senior tag
sziasztok... BUEK
[ Szerkesztve ]
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Van valakinek valami tapasztala egy HP envy x360 amd ryzen 4700u procival, szerelt gépről? 2in1
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Van arra lehetőség, hogy valahonnan le töltsem a komplett gyári szoftvert. Hogy úgy tudjam telepíteni, mint amikor még vettem, és be kapcsoltam először a gépet. Mivel le formaztam az, ssd t.El szállt így a Windows is ami rajta volt.
[ Szerkesztve ]
-
motown5l
senior tag
sziasztok .wi-fi problemam van.mindig el dobja a laptop a wi-fit.Mitol lehet ez? windows 11 van fent.de a 10 el is elo fordult. egy HP ENVY x360 Ryzen 7 rol lenne szo.Esetleg valami otet?
-
motown5l
senior tag
válasz SeniorTilla #53153 üzenetére
Próbáltam más driverel is. Ugyan az a gond. Le esik a sebesség, és szét kapcsol. Ugy döntöttem hogy vissza viszem ma. Nézek helyette egy másik típust.Hp oldalon nagyon sokan panaszkodnak rá. Sokaknak ugyan ez a baj vele. Most van belőle egy új generációs procival szerelt. Ryzen 7
5700U procival. De félek tőle. Nem tudom milyen típust nézzek. Esetleg valami tanácsod ilyen ár kategóriába? -
motown5l
senior tag
válasz SeniorTilla #53155 üzenetére
Hello. Vissza vittem ma. 28 napig cseres lett volna. De október 3.an vettem, így ki csúsztam az időből. Ott kellett hagynom. Mondták a boltba hogy holnap lesz a szerelő. Makd ő, meg nézi. De szerintük szoftveres probléma esz. Ha mégse az akkor el küldik szervize. Igazad van. Ennyiért ilyen konfiggal jobbat nem kapok. Minőségil gép. 16gb memóriával. Köszönöm a segítséget. Holnap délután már fogom tudni hogy mi, a baja. Majd jelentkezek. 👍
-
motown5l
senior tag
Hello. Másnap délelőtt hívtak kész a laptop. Driver probléma volt. A Windows frissítés teszi tönkre a wi fi kártyát. Rossz driverel updatel. Felül írja az eredetit.
-
motown5l
senior tag
Hello. Egy olyan problémám lenne, hogy nincs meg a wi fi sebessegem. 90. Mbps nel feljebb nem megy. Wi fi közelében sem. Protokolnak Wi-Fi 4 et ír ki. 2.4GHz. Esetleg valami ötleted volna ezzel kapcsolatban? Ma vettem egy új routert is. Hozzá pedig. Ami wi-fi 6 os
-
motown5l
senior tag
válasz #63718632 #53463 üzenetére
Hello. Nekem ENVY van, Ryzen 7 4700U val szerelve. Elég jó kis gép. Akku is nagyon jó benne. Sokáig bírja. Ujlenyomat olvasóval sincs baj. Erintokepernyo is remekül reagál.Masziv erős gép. És szép is.
Nem bántam meg a vásárlását. (13" kijelzos).nem egy könnyű készülék. Van benne anyag.[ Szerkesztve ]
-
motown5l
senior tag
Hellosztok. Egy hp, envy be mennyire nehéz ssd t cserélni? És milyen kel bele? Sima m2?
[ Szerkesztve ]
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Nagyon gondolkodom rajta, hogy vegyek e hozzá ceruzát. Esetleg valakinek van tapasztalata? Érdemes annyi pénzt ki adni érte? Kijelzo 13.3 colos
-
motown5l
senior tag
Hello Nekem is HP ENVY van egy ryzen 7 4700u procival szerelve Senior Tillaval egyet értek. Jó kis gépek. Nekem a 13 as van méretben. De elég súlyos kis gép. Anyaga premium. Vásárláskor volt vele problémám a wi fivel. Ki derült, hogy a wi fi driver nem jó hozzá amit a Windows hozzá ad. De Senior Tilla segített venne. Az óta is jól működik.
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Érdeklődnék hogy egy hp envy x360 13-ay0504sa típushoz jó e a HP ENVY X360 13-AG TPN-W ZN gumitalp. Mivel cserélni akartam az ssd, t de nem igazán sikerült Benne. És le szedtem a gumit, és meg nyúlt nem tudom vissza tenni a helyére normálisan.nemtudom hogy ezek a számok igazából mit takarnak. Ezt a szám típust ami nekem van, sehol nem találok hozzá talpat
[ Szerkesztve ]
-
motown5l
senior tag
válasz Attici #55300 üzenetére
A mérete miatt van . Klonozasnal mást mutat. Van róla YouTube n videó. Ott el magyarázzák. Én pc nel jártam így. 2 napja cseréltem le 1tb re az, ssd t. A laptopba, de nem klónoztam. Épp e miatt, mert kinlodtem vele a pc nel. De meg tudod csinálni hogy jó legyen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest