Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fabolous4
üzenetére
Szia.
Bár típus nélkül nehéz, meg hogy hol akadsz el, azt sem írtad.....
De gondolom mikor a telepítő a háttértárhoz érne, ott üres neked.
Próbáld meg az IRST drivert a Hp oldalról, majd azt betallózni neki, ha nincs win11-es, érdemes a win10-es driverrel is megpróbálni. -
Fabolous4
csendes tag
Sziasztok HP laptopra telepítenék windows 11et 64 bites az intel oldaláról nem tudom sehogy sem letölteni a nvme drivert,valaki nem tudna adni valami linket vagy valami formában elküldeni nagyon megköszönném,szép napot mindenkinek!
-
n0is3es
aktív tag
Sziasztok, Januárban vett a párom fia egy Hp Envy X360-t Win 11-el, újra lett húzva a rendszer és azóta egy dedikált gomb nem akar működni. Hogy lehetne újra életet lehelni bele? Válaszotok előre is köszönöm
-
gatto_
senior tag
válasz
Kis Tigris
üzenetére
Van a gépházban a Frissítés és biztonság fül alatt egy helyreállítás pont, és ott a gép alaphelyzetbe állítása. Win10-en néztem a de a 11-ben is ilyesmi lesz, max kicsit más a fordítás. De ez hosszasan szuttyog. Sokkal jobban jársz, ha csinálsz a microsoft oldaláról egy telepítő pendriveot, és újra húzdod.
-
Kis Tigris
tag
Sziasztok. Kihasználatlanság miatt pár hónapja vásárolt HP 4K7Z2EA notebook-om el szeretném adni. A gépen előre telepített Win11 van.
A kérdésem az lenne: eladás előtt hogy tudok egy teljes tisztítást csinálni rajta? Mint a telefonoknál a "gyári visszaállítás"... Lépjen ki mindenből, felejtsen el minden helyet, jelszót, stb. Teljesen szűz Win11 legyen.
Nem szeretnék teljes ledúrással-újra telepítéssel kínlódni, mivel a géphez telepítőt sem adtak (vagy nem tom hogy is működik ez ilyenkor).
Nem adtam el idáig se laptopot, se pc-t, ezért is kérdéses a téma számomra. Előre is köszönöm
-
Bourne20
csendes tag
Szia,
Töröld a meghajtókat, ès látszódni fog a teljes tárterület.
Utánna partícionálhatod.
Ma 2 ugyanilyen HP-t csináltam. -
po1son
addikt
Sziasztok!
Ma vettem egy HP 255 G9 (6A1A7EA) notebook-ot 200e Ft-ért egy "szaküzletben".
15.6" FullHD, AMD Ryzen 5-5625U, 16GB RAM, 512GB SSD, Magyar billentyűzet, Operációs rendszer nélkül, 3 év garancia, Ezüst színben
Félkövéren a lényeg, hirdetésben és visszaigazolásban is így volt.
Win telepítő viszont evvel fogadott, elég ideges lettem (256 GB?)...
Szépen vissza csomagoltam mindent, gondolom kötelességük vissza adni a pénzt (elállási jog?). -
adam89
csendes tag
Kikapcsoltam most a gyors rendszerindítást meg a hibernálást is, egyébként mindig leállítással kapcsolom ki, nem hibernálom, nem altatom. Ahogy látom a sima leállítás nem jelent teljes leállítást, ha a gyorsindítás aktív.
Meglátjuk. Köszi a tippeket! -
-
adam89
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy HP Pavilion 15. Az mennyire normális, hogy teljes feltöltés után nem kapcsol ki a töltést jelző led? Fehér, de nem kapcsol ki.
Egyébként az enyém is képes 1 hét alatt 40%-ról 0%-ra merülni úgy, hogy a BIOS óra is kukázódik. (Olvastam, hogy másnál is merül nagyon..) -
Dhampir
félisten
válasz
Graphics
üzenetére
Szép eredmény az utángyártottól.

Most kapott a gép egy eredeti új HP akksit.
Más:
Sajnos HP ProBook 6570b-re laptopra nem találtam HP akkumulátorkímélő programot beállítási lehetőségekkel, a Biosban sem érhető el ilyesmi. Lásd HP Battery Health Manager. -
válasz
lsebestyen
üzenetére
Szia.
Inkább LCD szokott lenni -
Tibi74
újonc
Sziasztok!
Van egy Elitebook 8760w-s laptop, amin ma reggel óta nem működik a wifi.
Tegnap működött, használtuk.
A wifi adapter ki van kapcsolva és ha bekapcsolnám akkor sem reagál semmire (nem vált át a led fénye).
- az eszközkezelőben látszólag minden rendben, a wifi adapter eltávolítása és újratelepítése nem segített.
- újraindítás nem segített.
Találkozott valamelyikőtök ilyen problémával?
Köszi előre is. -
lsebestyen
addikt
Üdv!
Adott egy HP 650 G1 notebook, aminek a kijelző egyik fele csíkozódik. Ha egy picit nyomom a szalagkábel - kijelző csatlakozásánál, akkor megszűnik. A szalagkábelen nem látok semmi sérülést, szépen a helyére is megy. Ez ilyenkor kijelző vagy szalagkábel hiba szokott lenni?
-
janos666
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Tudom, hogy csak akkor pontos a kapacitás mérés(/becslés), ha időnként lemerül 100% környékéről 10% környékére, de erre úgy tudom elég, ha 2-3 havonta lemerül egyszer (pár nap alatt semmit nem degradálódik, ha nem töltődik/merül, csak pihen). Illetve azt hittem, hogy ez a másik irányba működik, vagyis hogy nem regisztrálja a degradáció mértékét, míg ki nem derül egy ilyen kalibrálásból, vagyis felfelé, és nem lefelé téved.
-
-
Dhampir
félisten
SeniorTilla és Pyttawrx
Köszönöm szépen a tanácsot!

-
janos666
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A második kényszermerítéssel felmászott 56%-ra a kondíció, így nem panaszkodik semmi, de közel van a kritikus ponthoz. Majd kiderül, hogy tovább "gyógyul"-e. Kár érte, mert max 2 éves az akksi, és legtöbbször AC-ről megy.
-
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Kereken 8 éve működő HP laptopban egyik napról a másikra lenullázódott az akkumulátor.
Hálózatra volt kötve a gép és csak akkor tűnt fel, amikor a tálcán lévő akkumulátor-töltöttségkijelző 0% értéket írt ki.
Persze vélhetően így is szép kort élt meg az akkumulátor, mert ez még az eredeti, a notebookhoz járó gyári példány volt.
Ti már találkoztatok hasonló jelenséggel, hogy ennyire viharos gyorsasággal purcan ki az akksi?
Ilyenkor benne lehet hagyni a gépben az elromlott akkumulátort az új gyári HP darab beszerzéséig, vagy biztonságosabb eltávolítani és rögtön az ártalmatlanítóba vinni?
-
válasz
Catman
üzenetére
Szia. Nem bonyolult a szétszedése, de vigyázni kell. Ha ez az első akkor főleg vigyázz.
M.2-ben ugye van SATA meg NVME (PCIe), neked az utóbbi kell bele, és a 2280-as méretű. Zsanérnál vigyázz nagyon, ezek ott érzékenyek meg ott törnek a legtöbb esetben.Akksit igen húzd le mindenképpen. a kivett SSd-t tartsd meg, ha mégis gar lenne belőle, azzal küld vissza, és óvatosan szedd szét, mert ha meg fog látaszni a szétszedés nyoma, akkor ugrik a garod is. -
-
Catman
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Szuper, köszi! Bármelyik M2 SSD jó bele? Illetve cserénél mire kell figyelni? Videóban pl. láttam olyat, hogy az akkut is kivette csere előtt...
-
-
-
Catman
aktív tag
Sziasztok,
A fiam HP 15S-EQ1037NH laptopjában szeretném kicserélni az SSD-t egy 1TB-osra. Ha még garanciális, akkor ki tudom én cserélni garanciavesztés nélkül?
-
janos666
nagyúr
Azzal lehet kezdeni valamit, ha a noti szerint már csak 49%-os az akku valós/névleges kapacitása, és nem is nagyon akar töltődni, míg fut a Windows (két különböző HP adapterrel is próbáltam tölteni), de ha miután 8% körül hibernál a Win11, pár másodpercre bedugom a töltőt, bekapcsolom, kihúzom a töltőt, belépek az UEFI HW Diag-ba, csekkoltatom az akkut-t, ott azt írja ki, hogy az akku már kuka, és fel sem kínálja a "kalibrálást" a teszt végén, csak hogy beszéljek a HP-val. Viszont, ha itt elindítok egy CPU tesztet időkorlát nélkül, akkor még legalább 90 percen át (kb. ennyin állt, mikor utoljára ránéztem, de nem bámultam folyamatosan) fut a teszt, világító képernyővel. (Szóval bőségesen van még ott kraft az akkuban!) Miután itt is kikapcsolt, rádugtam a töltőre egy bő ~12 órára, és feltöltött 100%-ra, de most is azt mondja, hogy csak 49%-os az akku. A kalibrálást most sem kínálja fel, csak a cserét szorgalmazza.
Van értelme többször is úgy kézileg trükkösen lemeríteni, ahogy fent írtam? Vagy ha nincs elindítva a kalibrálás, akkor nem veszi figyeleme? Illetve amúgy is mindegy lenne akkor is, ha lehetne futtatni a kalibrálást? -
donmackó
addikt
Lehetséges valahol venni gumi talpat a laposra? Le kellett szedni hogy hozzá lehessen férni a csavarokhoz, de már nem ragad rendesen vissza és elválik.
-
Redfox31
csendes újonc
Sziasztok.
Hozzátok fordulok hátha tudd valaki segíteni, adott egy régebbi HP 250 G3 laptop windows10 telepítése után újra indul a gép és előről kezdi a windows 10 telepítését. Valaki tudd segíteni? Nem nagyon értek hozzá egy HDD-t cseréltem ki benne SSD-re és nem tudok tovább jutni. Köszönöm szépen előre is.
-
Analog303
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi a mindenre kiterjedő választ
most volt leakciózva itt Svájcban a MElectronics-nál (ez a Migros üzletlánc elektronyos részlege) 999CHF-re ami nem egy rossz ár,főleg garival + újonnan. Végül egy Lenovo 5 Pro lett,még várok az érkezésre (ezt egy liciten hoztam el 1060-ért). Meglátjuk jól döntöttem-e.. 
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Megnézik/bekérik a ciklus számot, majd azt mondják, hogy nem tartozik gari alá. Ez személyes tapasztalat volt. Hátha neki mást mondanak.
-
-
mrbego
aktív tag
válasz
Vitaqo
üzenetére
Én 2015-ben vettem egy Pavilon 15-öt, akkor már szinte újkora óta az volt, hogy este letettem 100%-os akku al, másnap du. mikor bekapcsoltam kb. 90-92%-ot mutatott.
Ez persze még win 10-zel volt és semmi alvó mód, se hibernáció.
Akkor megkérdeztem itt a topikban, amire azt a választ kaptam hogy ez normális.
Ami nekem azért volt fura, mert előtte a régi Pavilon dv5-öm sosem csinált ilyet. Ha letettem 100%-os akku al, akkor egy-két nap múlva is 99-100%-kal indult.Szerintem te sem tudsz mit csinálni vele, ez ilyen. Ja és a merülés/feltöltés ciklus nálam óramű pontosságú volt, 300 után "tönkre" is ment. (Az az én összeesküvés elméletem, hogy ezt direkt szoftveresen csinálja a HP.)
-
Vitaqo
senior tag
Van valakinek ötlete, hogy egy 2 éves Pavilion 14 Win11-el kikapcsolva miért merül? Modern standby, hibernálás gyorsindítás kilőve. Powercfg paranccsal kapott eszközök, amik ébreszthetik szintén kilőve. Alig 1 hét alatt 10%-os merülés
-
válasz
Analog303
üzenetére
Nekem intel i7-11800H-s van RTX 3070-nel, 32GB rammal és 2x1TB SSD-vel RAID-ben.
Igen, érdemes venni.
Naponta sok órát dolgozom rajta, olykor éjjel is, ilyenkor semmi hangja nincs, mert az integrált (Hybrid) VGA megy. Ha játszok, akkor beindul a két venti, mint minden nagy teljesítményű gépben.
Az Omen command center szabályozza, te is állíthatod, lehet alulfeszelni a procit, pár fokot jelent.
A kasztni a touchpad körül nem melegszik, nincs is mitől, ott az akksi van. A billentyűzet tetejénél van melegedés, ott ahol a hűtőcsövek vannak, de csak akkor ha meghajtom. Ha dolgozok rajta, akkor ott is szinte szobahőmérsékletű. Én pl. ezért is használok inteles gépeket, nem amdst. Az amd tapasztalatom szerint jobban melegszik és hangosabb is.
A hangja és képminősége kiváló.
Külön kiemelem még a 2 SSD helyet, mert - ahogy nekem is van - két SSD-t RAID-be kötve jóval gyorsabb a rendszer, mint azokon a gépeken, amikben csak 1 SSD van.
Időnként lehúzom a töltőről (általában asztalon megy) és csodálkozom, hogy milyen sokat bír akksiról, mert a régebbi omeneknek (már sok volt) nem volt ilyen hosszú az üzemidejük.
A két fiamnak is omenje van, 17-esek az eggyel régebbi szériából. Szóval van tapasztalat bőven

-
Analog303
tag
Szép estét! HP Omen 16-c0990nz 3070-es kártyájának mi lehet a TGP-je? Nem találok róla semmi infót neten,és félve megkérdezem akinek van tapasztalata az említett konfiggal,h mgéri még Omen-t venni manapság?
.. értem ez alatt h hangosak-e a ventik terhelés alatt + mennyire melegszik stb. Köszi előre is! 
-
Remekelek28
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ezt közvetlen a HP ügyfélszolgálat mondta. Gondolom náluk ez a hivatalos,de lehet vannak eltekintések.
-
válasz
Remekelek28
üzenetére
Nem igaz, nem dobja a garit, Ezer ilyen ram bővített ,ssd cserélt gépet szervizeltettem már.
-
válasz
Remekelek28
üzenetére
Szia. És?
Pl igen a pavilion x360 esetén is. Én bővítettem ramot meg ssd-t cseréltem benne.
Ez a HP-nál család függő. Őke kell kérdezni az adott modellről. -
Remekelek28
őstag
Ma értesültem róla,hogy a HP ,egy ssd csere esetén is dobja a garit. Ha úgy visszük be szervizeltetni.
Más,legtöbb gyártó tudtommal engedélyezi. -
Tibi74
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Adott egy Hp Elitebook 8760W laptop. Két HDD foglalattal. Most azt csinálta a gép, hogy a HDD2 foglaltban lévő merevlemezt a windows nem látja. Eddig mindkét merevlemez látszott.
Ha a HDD1 foglalatból átteszem a merevlemezt a HDD2 foglalatba, a rendszer indul. Tehát külön-külön a két foglalat megy, csak egyszerre nem kezeli a rendszer.
A BIOS-ba ugye csak azt érzékeli, hogy mindkét foglaltba van merevlemez (mert a BIOS.ba belépés után ki lehet választani, hogy melyik foglalatos merevlemezről induljon).
Sem a lemezkezelő, sem egyéb particiónáló program nem lát csak egy merevlemezt.
Másik gépbe is tettem a 2. HDD-t és jó.
Hardveresen meghalt valami vagy szoftveres?
Köszönöm. -
FireKeeper
nagyúr
itt is felteszem, talán jobban aktuális:
bevállaltam egy Elitebook 820 G3-at, eddig majdnem minden király, viszont belefutottam két furcsaságba USB portok terén, nem tudom találkozott-e már valaki ilyesmivel:az egyik USB3-as pendrive-omat nem ismeri fel a type A portok egyikén sem. másik usb 3 drive-al megy. ami fura, hogy egy usb 2-es hosszabbítóval már megy, illetve type C-ről OTG kábellel is. usb 3 hosszabbítóm sajnos nincs.
a mobilomat (Xperia 10 IV) nem tölti normálisan type C- type C kábellel. elvileg 100W töltésre alkalmas baseus kábelem van (adatátvitel csak 2.0). felismeri, de fel le dobálja az eszközt. type A - type C kábellel nincs gond, és ami külön vicces hogy type C OTG kábel + type A type C kábellel is működik.
gyanakodjak hardveres problémára vagy csak valami szoftveres b.szkódás?
-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
na ne vicceljünk már

-
Joe Swanson
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ne csinald mar… ez vicc. Es sapkat kulon nem lehet hozza szerezni tenyleg??
oke, ez teny, hogy vicc ara van, de tokeletesen passzos a sapka amit a kinaiak kuldenek.
-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
ezt mondtam
azért kell cserélni, mert a topcase-ben van a billentyűzet, külön nem cserélhető
keress rá neten, ha nem hiszed

a maceknek az ára eleve vicc (csak a másik irányban), gondolom a kínaiak gyártanak hozzá olcsón utángyártott gombokat, amik vagy jók vagy nem
-
Joe Swanson
senior tag
-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
swissparts
-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Sapkákat nem lehet, a bill. 60-70e Ft körül van, vagy több. Az egész topcase-t cserélni kell
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! Tudjatok esetleg, hogy MAGYAR! Hp billentyuzetsapkakat/komplett billentyuzetet hol lehet beszerezni? Hp pavilion x360 convertible 14-dy sorozathoz. Koszonom!
-
Vitaqo
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ki van kapcsolva minden. Hibernálás, gyorsindítás, modern standby. Most várok kicsit, megnézem mit csinál pár nap alatt.
-
válasz
Sándor -P20-
üzenetére
Le kell állítani a windowst rendesen, nem készenlétbe tenni. Vagy hibernálás. Nekem hibernál a kikapcs gombra, úgy sem fogyaszt.
-
Vitaqo
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A legújabb Bios van rajta. A gond ez a tetves 11 nem kapcsol le a háttérben. Szívja az akkut.
-
-
Vitaqo
senior tag
Sziasztok!
Adott egy HP Pavilion 14 2 éves gép, Win11-el. Merül kikapcsolva, nagyon. 4 nap alatt 20%. Modern Standbyt kikapcsoltam. Mit kéne még csekkolni? Gyorsindítás, hibernálás nincs.
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Köszi.
Az az igazság, hogy tuti nem fog 2 évet menni megbontás nélkül.
3 szőrgyártó puhatappancsos van a lakásban.
Meg a velük járó, (nem létező) macskaszőr... (amióta itt vannak, nem kell porszívóznom...
)
Szal a fél évenkénti szétszedés, portalanítás (nem szőrtelenítés, mert az ugyebár nincs) az borítékolva van...
Egyébként a lapi itthon csakis és kizárólag egy Dyras GS-LC2082B Gaming laptophűtőn van használva. [link] Próbáltam hogy jelent-e valamit ha mennek benne a ventik, de igazából nem tudtam mérni a különbséget. Tehát ventik nélkül használom a cuccot. -
válasz
Sándor -P20-
üzenetére
Köszi, és szuper is. Jó lenne, ha pl 3hó meg 6 hó… stb is mérnél. Csak hogy mennyire tartós. Csak mert tapasztalatom szerint, normál használat mellett, egy jobb paszta 2 évet is kibír.
lehet rendelek ilyet én is, csak nem cpu-ra teszem.
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Annó volt egy kérdésem lapi hűtéssel kapcsolatban. #54249Sándor -P20-
Akkor azt ígéretet tettem, ha lesz valami fejlemény jelentkezem.
Tehát most eljött a jelentkezés ideje...
Az idén végre megrendeltem a gap padot az alirúúú. [link]
A héten megkaptam a cuccot...
[kép]
Ma délelőtt volt időm bele is rakni a gépbe.
Realtemp teszt a berakás előttről. Itt még az MX4 dolgozott a gépben.
Ugyanaz a teszt, de most már a kinai gap pad van a procin.
A gap paddal böngészés közben gyakorlatilag nem megy a hűtőventilátor.
Kb 10 fokkal alacsonyabb lett a max hőmérséklet.
Ezeket a képeket a szétszedés után lőttem a gépről, tehát nem lehet azt mondani, hogy a "ganyé" miatt melegedett. [kép] [kép] [kép]
Ugyanez a tisztítás után. Gyakorlatilag csak a ventit, és a bordát küldtem meg sűrített levegővel. [kép] [kép]
Gap pad a procin: [kép]
A cuccos összerakva: [kép]
Tehát szerintem nyugodtan lehet használni ezeket a "noname" kínai gap padokat. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
DrDobos
üzenetére
Egyszerűen.
Rádugsz egy USB-s billentyűzetet, majd kipróbálod azzal is, ha csinálja szoftveres oldalon is keresheted a hibát.
Avagy szerzel egy cserebillentyűzetet, és kipróbálod azzal is

HP ProBook 430 G3, 430 G4, 440 G3, 445 G3 Laptop ezek jók is hozzá. -
Remekelek28
őstag
Sziasztok Van egy Pavilion x360 érintős laptopom,melyet frissitettem win10-re. De net nélkül telepitettem és a touchpad és az érintő nem működik rajta. Wifire csatlakoztatva nem akar letölteni,semmilyen illesztőprogramot.. Hogyan tudnám rábírni,hogy működjön a 2 opcio?
-
-
törölt tag
Hali!
Hurcolászós, 2in1 érintős, kihajtható vagy levehető kijelző és strapabíró feltételeknek melyik sorozat a legajánlottabb (14-15.6")? Új eszköz. -
Tim82
félisten
válasz
partymaci
üzenetére
Nem olyan régen pont keresgéltem a témában (felmerült egy 430 G3 beszerzése), a 640 G2 és a 430 G3 teljesen kompatibilisek billentyűzet terén, tehát ami a 640 G2-be jó, az a 430 G3-ba is az lesz, ideértve a háttérvilágításos billentyűzetet is.
Szerintem csak nem soroltak fel a linkelt webshopban minden olyan modellt, amihez valóban jó a billentyűzet.
-
partymaci
aktív tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Igen a ProBook 430 G3-ast vettem kéz alól 45E-t össz-vissz. 240SSD +8gb ram +i5 .. szép állapotban ráadásul. Az látszott, hogy a billentyűzet keretéből egy pici darab ki volt törve a Caps Lock mellett (itt volt kipattanva a helyéről picit a bill.), de ezen kívül patika.
Szóval ezért nem szántam volna ár huszonx ezret újra, de viszont így utólag a nem világítós billentyűzetet szívesen cserélném világítósra ha lehet.Igen működik, kivettem az akkut, a billentyűzetet meg próbáltam kiszedni akkor vettem észre hogy egy helyen nincs bepattanva, visszapattintottam és működik minden.

-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
nekem picit kesze-kusza, de mindegy.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Arc Raiders
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - Ryzen7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Más,legtöbb gyártó tudtommal engedélyezi.