- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
Sziasztok, mit jelent a
Coverage type: Bundled warranty?
Service type: HWM OnsiteEzzel a garitípussal még nem találkoztam.
Illetve van valakinek tapasztalata a HP ZBook Firefly 14 inch G10 -el
840 G10 vs. HP ZBook Firefly 14 inch G10 kell döntenem sürgősen. -
Szajo
őstag
Sziasztok!
Használtan néztem ki egy HP Elitebook 840 G5-öt. Mennyire megbízható az a széria? Küllemre tetszik de nem árt ha strapabíró habár otthoni felhasználásra lenne.
-
Jimmy66
senior tag
Sziasztok!
HP 250 G10 - Windows10
Tudna valaki egy működő Touchpad drivert linkelni. Előre is köszönöm!
Üdv: Jimmy -
donmackó
addikt
Lehetséges valahogy az uefi-be belépni külső monitorral? Szervízbe kell vinni a lapot, de nem tudom levenni az uefi jelszót, mert már csak a win11 boot képernyő jön be ha bekapcsolom. Sajnos a saját kijelzője annyira eltört hogy csak csíkokat látok belőle, kicsit sem olvasható.
-
Sziasztok!
Valaki ismeri az alábbi laptopot:
HP Pavilion X360 Convertible 14-dh1003nh
Egy kérdésem lenne, van egy NVME beépítve, az oké. Létezik még egy csati? (akár SATA, akár m.SATA, ...) Adattárolás miatt szeretnék külön meghajtót.
Előre is köszönöm a választ!
Ha jól tudom, hogy 1 db memória csati van, igaz? (bővíteni szeretnék, inkább lecserélném nagyobbra)
Üdv: Viperator -
janos666
nagyúr
Az x360 notik stylus-án van két gomb. Sohasem használtam még semmire a ceruzát, nagyon béna vagyok a digitalizálópadokkal is, mikor valakinél csak az van egér helyett.
Rá lehet valahogy programozni erre a két gombra, hogy előre-hátra lépjen vele a PowerPoint prezentáció módban akkor is, ha távol van a ceruza a kijelzőtől? Vagy mire jók ezek a gombok? Csak mert egérklikkel is lehet navigálni a PowerPoint-ot, de ha belépek prezentáció módba és nyomkodom ezeket közel tartva a kijelzőhöz, de nem a kijelzőt érintve, semmi sem történik. (Firkálni lehet vele toll módba a kép tetejére, de ennyi.) -
flash-
veterán
tudja valaki hogy a hp 450 g4 laptop uefi biosos?
gpt vagy mbr particios windows kell rá? -
AMD Power
titán
válasz
LuckyDevil68 #55377 üzenetére
Ez látod egy jó kérdés. Nem tudom rá a választ.
-
-
LuckyDevil68
csendes tag
válasz
AMD Power #55376 üzenetére
Ha csak az aksival van baj és nem a teljesítménnyel a gyári akkumulátor olcsóbb megoldás.
Azt tudod mi az oka, hogy a négy éves gépedben aksit kellett cserélni? Nekem túl korainak tűnik.
Nem vagyok nagy szakember de nekem egyszer az "univerzális" töltő nyírt ki egy akut a régi laptopomban. -
válasz
AMD Power #55368 üzenetére
Emlékeim szerint mondtuk neked, hogy gyárit vegyél....
Utángyártott akksinál minden is normális lehet.
Még 10 éves laptophoz is megérheti az akksi ha utána is koszolgál pár évig....
Nyilván ez csak az én véleményem, nem biztos, hogy mindenki osztja.
Akkor viszont ezt kell elfogadni, hogy gyakrabban veszel vacak akksikat. -
-
AMD Power
titán
válasz
SeniorTilla #55369 üzenetére
Több mint 4 éves laptophoz nem fogok 30-40e akksit venni.
-
-
AMD Power
titán
Alig egy éves utángyártott aksinál ez mennyire normális?
-
teptep
őstag
válasz
Nanobanano #55364 üzenetére
A beollózott képek szerint jelenleg a gépedben van egy 4 GB-os Samsung DDR4-3200 memória. (Illetve kettő, de a másik a képen nem látszik.) A másik kép szerint a laptopod ezt csak DDR4-2666 sebességgel használja. Ezért mind a két típus jó neked. Az árukeresőben ezt a szűrést kell beállítanod:
DDR4 memória, Típus:Notebook memória, Kapacitás:8 GB, Sebesség:2666-3200MHz
(Már amennyiben 2x8 Gigával szeretnél bővíteni.)
Olyan típust válasszál, amit legalább huszon valahány helyen forgalmaznak. Illetve van egy RAM topic, ahol az összefoglalóban a következő gyártókat javasolják (abc sorrendben): A-data, Corsair, Crucial, CSX, G.Skill, GEiL, Kingmax, Kingston, Micron, Mushkin, Patriot, Samsung. -
gatto_
senior tag
válasz
Nanobanano #55364 üzenetére
[link] itt van a lap alja felé. Cikkszámra rákeresel és az árukerősőből tudsz választani boltot.
-
válasz
Nanobanano #55360 üzenetére
Igen [link]
-
Nanobanano
újonc
Sziasztok!
Adott egy HP 15s eq1xxx laptop. 8gb rammal (2x4gb). A kérdésem az lenne, hogy bővíthető-e? AIDA64-el megnéztem az alaplapot, illetve a memóriamódul típusát (mellékelve csatolom a képeket ezekről). Még mielőtt boltba vinném, gondoltam rákérdezek itt is. Kösz előre is! -
Gnfr
újonc
Sziasztok! Ez a gép mennyire lenne jó játékra?
https://www.hp.com/hu-hu/products/laptops/product-details/2101826848 -
jimmy399
senior tag
válasz
Attici #55356 üzenetére
HP 2170p a delikvens, 19,5 V 3,33A-es ezzel el se indult a dokkoló. Se kép se hang...
Aztán szerencsére a másik laptop egy HP 2530p-s gép tápja 90W-os 19V-os, és azzal szerencsére elindult és használható vele. Meg kellett a két laptop tápegységét cserélni.
Szerencse, hogy kb 9 éve megvettem a HP2530p-s core2 duós gépet, mert enélkül esélyes lett volna, hogy vehetek hozzá min. 90W-os tápegységet a dokkolóhoz. -
teptep
őstag
válasz
speedimi #55349 üzenetére
Kicsit fura, hogy terhelés közben a "CPU" hőfok stabilan 28 fok, meg sem rezdül. Találtam egy másik mérést: ITT a Core i5-1235U kihajtása közben szintén stabilan 28 fok "CPU". A Core1234 hőfok csak 70-ig szalad meg, és utána lemegy 60 fok környékére.
Nálad az a 90 fokos megszaladás pedig valóban katasztrofális. Az alsó grafikonon látszik, hogy a túlmeleg valós, a CPU pedig visszaszabályoz, throttlingol. Sajna én nem tudom megmondani, hogy ez (garanciális) hiba vagy egy üzemszerű tulajdonság? Ha ez utóbbi, akkor az a hűtési rendszer nagyon elcseszettül lett megtervezve! Egy vadi új gépnek szerintem nem lenne szabad throttlingolni a teszt elején.
Annyit megér, hogy vagy telefonon rákérdezel a HP supportra, vagy email elküldöd a grafikont. És elmondod, ami látszik: a CPU hőfok megszalad és a CPU throttlingol amíg lassan fel nem pörög a venti. Aztán majd mondanak/írnak valamit...
-
LuckyDevil68
csendes tag
Valami más baj lesz ott, nekem is ijen gépem van, csak i5-tel.
néha játszom is vele igaz régi játékokkal de még nem vettem észre hogy melegedne. -
speedimi
csendes tag
válasz
SeniorTilla #55346 üzenetére
Bestbyte-os rendelés,de mit mondjak? A gép működik....
-
speedimi
csendes tag
meghajtottam, hirtelen felugrik 90 fok fölé,elkezd fokozatosan felpörögni a venti majd 100% cpu terhelés mellett beáll kb 60 fokra.
-
teptep
őstag
válasz
speedimi #55345 üzenetére
Melyik alkalmazás mutatja neked a 90 fokot? Ha az alaplap is érzékelné a proci hőmérséklet növekedését, akkor fel kellene pörgetnie a ventillátort. Nézd meg (például) az Aidával is az értékeket. Az Aida "Rendszer stabilitásteszt" indításával nézd meg a hőmérsékletek alakulását és közben figyeld meg, hogy a ventillátor mikor pörög fel.
-
-
speedimi
csendes tag
Másik oldalról lehet nem a venti a gond,hiszen csendesen is tartja a 40 fokot...de mitől ugrik fel 90 fok fölé hirtelen úgy hogy közbe alapjáraton megy a venti.
-
-
speedimi
csendes tag
Sziasztok, vettem tegnap egy HP 250 G9-es gépet i3 1215U procival, 8gb/512gb-al.
Csak netezéshez használjuk,de a proci hőmérséklete gyakran felugrik 90-97 fokra is!!! Ez normális?Alapban 37-55 között van. -
zetecR
addikt
Sziasztok,
adott egy HP 840 G6 noti, egy HP 2013 UltraSlim Docking Station és egy HP HP ZR2440w monitor és egy Displayport kábel, Win 11.
A notit mindig lehajtott fedéllel használjuk dokkolákor, tehát csak a monitor ad képet.
Azonban, amikor (mondjuk 5 perc után) a noti kikapcsolja a kijelzőt, a monitorról ugyan elmegy a kép, de folyamatosan el kezd villózni mintha nem találna jelet, mintha bemenetet keresgélne, vég nélkül.
Ez a probléma nincs, amikor alszik a gép.Mindenen a legfrissebb fw, cseréltem már DP kábelt, sőt egy U2410-zel is ezt csinálja - illetve a monitorban is kb az összes variációt kipróbáltam (auto bemenet választás, fix bement, alvó mód, fene tudja).
Mi lehet a bibi?
-
jimmy399
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy venni szeretnék egy dokkolót egy HP2170p-s géphez. Tápot nem adnak hozzá. A gyári 65w-os tápja a laptopnak jó lenne a dokkolóhoz?A dokkolónak 90w-os táp kellene de ahhoz külön meg kellene venni. Érdemes?
A laptopban kb sosincs benne az akksi, így ha működne a dokkoló a laptop tápjával de nem töltené az akksit az eleve nem gond.
Ez lenne a dokkoló: [link]
Kép a töltőről: [link]
Laptop: [link]Köszi a válaszokat!
-
zsoltix
tag
Sziasztok! Nektek a Hp power manager működik rendesen? Nekem minden megnyitásnál bejön a review your privacy choices ami utána hibára is fut.
-
válasz
littlerock #55329 üzenetére
bele teheted a 3200 is
-
littlerock
aktív tag
Még egy kis segítséget kérnék:
Egy Micron Ram modul van a laptopban (440G5) DDR4 - 8GB - 2666MHz MTA8ATF1G64HZ-2G6E1
Ez most 2400-on üzemel a tesztek szerint...Milyen RAM a javasolt a bővítésre?
Van itthon két 3200-as Kingston, az megteszi, vagy van valami fontos? -
válasz
Pyttawrx #55326 üzenetére
Ja, hogy minden frissítésnél nézzem végig, hogy miket akar frissíteni? Ki van zárva.
Ez egy rakat 20db+ gép, mindenki a sajátját menedzseli, csak ugye hozzám hordják, ha bajuk van. Szerencsére én Thinkpad-et kaptam, a sajátom meg Dell, ezekkel nem szokott gond lenni (kopp-kopp).
-
Üdv! Adott egy rakat ProBook 640 G2 Win10-zel, amiken a webkamera sorra megadja magát. A driver frissítés nem segített, de ha törlöm a drivert, újraindítom a gépet, akkor egy darabig jó. Mit lehetne ezzel kezdeni? Köszönöm!
-
válasz
littlerock #55319 üzenetére
Szia.
hotkey: driverezd fel -
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy 440G5 laptop, aminél a fényerőállításnál hibát jelez. Megjelenik egy kis ablak HP HotKey Support felirattal.
A másik kérdés az, hogy hogyan zudom USB-C dokkolóval felébreszteni? Van olyan megoldás amikor nem kell felnyitni?
-
Gábor51
csendes tag
Sziasztok!
HP Zbook Studio G4 laptop akkumulátorról működik, de a tápegység csatlakoztatása után azonnal kikapcsol. Gyári új akkuval is ezt csinálja és akku nélkül is. A töltő mérés szerint jó (de, másik töltővel is ezt csinálja.) BIOS-ban végzet teszt semmit nem talál.
Valószínűleg alaplapi töltésvezérlési hiba...
Van valakinek hasonlóról tapasztalata? -
kisp113
tag
válasz
Black&White #55316 üzenetére
Semi konkrétumot nem tudtam kivarázsolni belőle, ez még a telepítés elején volt, nem volt még eszközkezelő. Viszont csináltam telepítőt egy másik pendrive-ra és azzal ment
Aztán pár óra után kiderült hogy csak egy újabb pofont sikerült adnom annak a kis bizonyos barna rakásnak, mert új installal sem hajlandó a dedikált vidkarit használni, most már hardver hibára gyanakszom.
(megugrik egy pillanatra a GPU terhelés aztán nulla és fekete képernyő, nvidia control panel lefagy preview nal es hasonlo anomaliak.) -
válasz
tomkellner #55312 üzenetére
Szia.
Ez nem hiba. Fel kell driverezni. Minden fent van a gyártói oldalon. [link] -
tomkellner
újonc
válasz
tomkellner #55311 üzenetére
Bocsi,látom 2x ment el....sry
-
tomkellner
újonc
Sziasztok!
Valaki nem járt még HP 250G10-el, Touchpad driver telepítés,eszközkezelőbe sincs...valami I2C vagy HID vagy valami drivewreket kell cserélni...áááá
Esetleg? -
tomkellner
újonc
Hahó sziasztok!
HP 250 G10 - Touchpad - WIN10-11 telepítés
Mindent próbáltunk,nem megy,eszközkezelő nem látja...valami I2C vagy HID vagy valami, de már napjaink mentek el ráKöszönöm ha valaki futott ilyen bajba
-
nyunyu
félisten
válasz
gusztafszon #55308 üzenetére
3840 x 2160 x 120 képkocka x 3x8 bit RGB az 23887872000 bit/sec, 22,25Gbit/sec, nem fér át az USB-C 10Gbit/sec sávszélességén.
Nem véletlenül limitálnak az USB-C adapterek DP 1.4-re.
-
gusztafszon
csendes tag
válasz
kisp113 #55232 üzenetére
Sziasztok!
Adott egy HP Probook 455 G9 laptop.
A kérdésem, hogy elbírna-e USB-c-n keresztül magas felbontású/képrissítésű monitort munkára.
Tehát 4k@120Hz amit minimum nézek, de 144Hz még jobb lenne. Ha csak 60Hz-en vinné ki, akkor fölösleges ilyen monitort venni (saját PC-m meg displayporton lenne pluszban rákötve játékora használva időnként).
Itt DP 2.0-át írnak
Itt DP 1.4-et..De abban is megvagyok zavarodva, hogy a DP1.4 tud -e többet 60Hz-en 4k-n
-
akaido
addikt
válasz
poptartcat #55306 üzenetére
SeniorTilla talán tud neked mondani valami iránymutatót.
-
poptartcat
csendes tag
Sziasztok,
Dolgozik valaki iitt olyan cegnel, akik HP laptopokat forgalmaznak? Kineztem egy Zbook Studio G10-et, de pont olyan konfiggal nem talaltam itthon, amik engem erdekelnenek.
i7-13700H // 32 GB DDR5 // 1 TB // WQUXGA (3840 x 2400), IPS // RTX A3000
Illetve
i7-13700H // 32 GB DDR5 // 1 TB // WQUXGA (3840 x 2400), IPS // Integrated GPUHa ezekre tudna valaki egy arat/kontaktot kuldeni, megkoszonnem.
-
bttomy
csendes tag
Sziasztok! Mostani 10 éves Zbookom úgy érzem megerett a cserére, elég sokat nezelodtem, használtat nem akarok,új zbook 600k, ugyhogy ami a keretbe befér az az Elitebook 860 G10 i51335u/16ram/500 SSD/Intel iris 500k-ert 5ev garival.
Kicsit sokallom egyébként ahhoz képest hogy az Elitebook 650 360k körül van, és nem tudom tud e annyival többet a 8as széria, megéri a felárat?
Felhasználási terület:munka napi 6-8 óra, nagy adatbázist kezelő program futtatása, több program egyszerre, sok bongeszoablak.Mostani zbook15 i74700mq/16ram elég jól birta a nagyobb terhelést az évek alatt. Jól járnék ezzel az Elitebookal hosszutavon? Köszi a segitseget
-
motown5l
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5501 15.6" FHD IPS i5-9300H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 32GB 1TB SSD
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest