Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
válasz
V.Dave
üzenetére
Ránézésre ebbe sima 2280 -s SSD belemegy. Videóban is ez látszódik.
Tök jó hogy van rajta hűtés gyárilag. Jobb lett volna ha elkülönítik a ram tól de ez szuper.
Nézd meg milyen van benne, Win Task Manager is kiírja nem kell nagyon keresgélni.
HP -ban nekem a Kingston is jól megy, Azért emelem ki mert nem ment mindenhol. Samsung/WD szintén jók. -
Benőke
őstag
Sziasztok.
Adott egy HP Pavilion aero 13 laptop. AMD Ryzen 5600u val.
Windowsban ha állítom a teljesítmény profilokat, azoknak semmi köze a valós működéshez. Balanced az max 1GHz zörög, best power efficency meg vagy max közelében akarja azonnal tartani ha a legkissebb használat is van. Jelenleg 3.4-4 között ingadozik hogy írok. Venti meg süvít. CPU pedig erősen 5% alatt. Akkuról viszont egész jól működik. Hajlandó lejebb venni az órajelet
Annyi csavar van a dologban hogy a win update mindig egy rossz drivert akar telepíteni amire mindig kékhalál a válasz, ha az AMD oldaláról teszem fel akkor jó, de a teljesítmény profilok nem jók. HP oldaláról ha felteszem a drivert ugyan úgy kékhalál a válasz.
Próbáltam ilyen Ryzen controller -t hát egy csomó paramétert kell állítgatni de egy sem igazán jó, megállás nélkül pöcögtetni kell. Van valakinek valami praktikus ötlete? -
Benőke
őstag
válasz
maci25
üzenetére
Sima SATA -s SSD megy bele M.2 (szintén sata csatlakozó) kis mókolással. Sima SATA -s érdemes bele tenni. Simán nyalja ez a 240-256-480-500-512... stb nagyobb darabokat is. Kérdés mennyit akarsz érte adni.
Használtan mondjuk egy jobb fajta Samsung 840-850 PRO amelyik 90% felett van az elég jól bírja még most is... 120-128 -as szerintem kicsi, de kinek mi.240 -es Kingston 10k ért szerintem nem drága Nem az a legjobb de jól megy. de 17k ért a Samsung 870 EVO is elég jó versenyző. Eldöntöd h megéri -e használt után kujtatni.
-
Benőke
őstag
válasz
Mikeee89
üzenetére
Spec úgy szoktam hogy CPU-Z vel megnézem hogy milyen memória is van benne valójában, és milyen paraméterekkel fut. Megnézem mi a gyári hivatalos adat is persze.
Elballagok a kingston oldalára és megnézem ők milyet javasolnak a géphez. [link]
Majd megnézem hogy amúgy mi van összességében:
[link] [link] [link]
Én spec nem kínlódnék a 2666 verzióval, de ha szignifikáns különbség van árban akkor igen.
Kérdés valójában milyen van benne, és az min megy.Linkelt oldalad alapján 2x4GB van benne szóval egy 2x8GB kitt lenne a leginkább megfelelő vétel. VAlue szériából szerintem nincs kit abból 2 egyforma kell.
Viszont mivel AMD rendszer egy fontos dolog van azért az x8 és az x16 jelölés a memórián.
Nem tűnik nagy kalandnak de az nagyon is. 10-20-30% teljesítménykülönbség is lehet a kettő között. X8 -as a jobb. Igen az amelyiken a kisebb szám van és nem a nagyobb.
Rakat youtube csatorna foglalkozott a témával. Intelnél nem annyira jön elő, AMD sokkal érzékenyebb az időzítésekre. Pontosan ezért a Fury szériában nincs is x16 -os verzió.
Én így csinálnám.Samsung SSD -vel nem igen lősz mellé. Neves gyártók SSD -i mind jók. Kingston, Samu,... stb
-
Benőke
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Úgy tűnik HP specifikus a probléma.
-
Benőke
őstag
válasz
üzenetére
Valószínűleg a HP a ludas ebben az ügyben.
Bár az MS -t ismerve nem tudom azt mondani hogy na ott minden rendben van ebben a tekintetben. Még ha látszólag minden is rendben van.
"PRT SC" gomb sok W10/W11 gépen nem megy. Új featur -öket nyaltak rá meg ki be kapcs, és az eredmény egy káosz lett aminek köszönhetően bizonyos gépekre a megváltónak nem lehet bekapcsolni. Van ezer képlopó meg egyik másik ilyen olyan de hogy egyetlen gomb lenyomásával az aktuális állapot lementődjön egér kurzorral együtt arra nincs semmi normális megoldás, csak sok kattintásos vackok.
Szóval az MS is bele tud nyúlni még ha tiszta jó szándékból is tették.Egyébként az insert gomb és funkció nekem működik
SHIFT+Insert nek is van hatása, csak nem a megszokott.
Egészen pontosan kiüríti a vágólapot. Nem beilleszt hanem töröl a vágólapról... -
Benőke
őstag
válasz
üzenetére
Most hogy mondod...
Sose használtam, de nekem se megy. Mondjuk csak W10 van közelemben másik gépen azon megy. Nem HP gépek.Nekem úgy tűnik hogy ez egy elég régi HP história, így rákeresve 2011 -es bejegyzéseket is találtam HP témában.
Sokan a "prt sc" gombot mondják hogy az működik, de nekem nem megy azzal sem.
Shift+Insert úgy tűnik HP gépeken nem szeret működni ahol nem dedikált a gomb, ahol dedikált ott megy...
Power Gombot átdobhatták volna máshova, vagy egy plusz funkció gomb sor, és a rendes gombokat meghagyhatták volna...W11 sajna elég tré minden szempontból.
Több nyelvet még mindig nem tudja normálisan kezelni a 21 században... ÉS ezer nyűg nyavalya... W7 sokkal használhatóbb és átláthatóbb volt, ez van... Nincs más Win only eszközökre... -
Benőke
őstag
válasz
üzenetére
Nem hatalmas a különbség hőtermelésben. 16GB kell. Forrasztott memória, szóval válogatni sem tudsz hogy 1x16 legyen csak. Egyébként ad annyi előnyt a 2x8 hogy azt érdemes választani. Fogyasztásban is több a 2 modul mint az egy
Mondjunk még ilyet? 
16GB -t al vedd.7-10 év után eléggé elavul a proc akkor is ha erősebbet veszel.
Van itt egy 8 éves i7 mellettem 47W verzió. Érezhetően jóval gyengébb mint a Ryzen 5 5600U 15W -ra folytva. Milyen ez az i7 a mindennapokban? Elmegy, meg a 4K is, csak a venti állandóan zajos, melegszik, pedig most lett kipucolva és újrapasztázva. Megöregedett.
1-2 generációban nincs hatalmas ugrás hétköznapi használatban...3-4 nél már érezhető.
I5 vagy R5 elég hosszútávon, nem ad jelentős különbséget alapfelhasználásban egy i7/R7, ha ugyan annyiba kerül egy akcióban akkor megéri amúgy nem sok értelme van ilyen felhasználás mellett.
Anno mikor az I7 kellett akkor a gépben elérhető legerősebb CPU kellett... Nem volt lényeges a többi szempont. Melóban egy hordozható erőgép kellett. Ezért lett az ami. -
Benőke
őstag
válasz
üzenetére
Szia ha nekem érkezett a kérdés akkor sajnos nem tudom megmondani hogy egy Pavilion mennyire lesz képes 7-10 évet kihúzni.
Nem igazán erre készültek szerintem. Envy vagy a Spectre amik jobbak, vagy a ProBook esetleg EliteBook ez utóbbiakra azt hiszem lehet 5 év garanciát is kérni. Pavilionra max 3 év van. Ahonnan veszed ott lehet még 1-2 évet kötni.1, Gőzöm sincs mennyire gond ez, nekem működik. Rádiója a kisebb gépeknek gyengébb.
Nehezebben fogják a wifi jeleit. Nekem ez a tapasztalatom ezzel a pavilion aero 13,3 -al. sima vagy 360 verziókkal mi a helyzet nem tudom. 14" Probook is gyengébben fogta a wifi -t mint egy 15,6" os.2, Memória ügyében ha a gépben csak alaplapra forrasztott memória van akkor szerintem tilos 8GB -al venni. Nem a nagy fileok kezelése a gond. Mit jelent a nagy fileok kezelése pl office csomagokban nagy fileok. Nem igazán nagy gond. Jövő biztosságban fontosabb a 16GB. Elmegy 8 -al is volt is erről vitám, de én jó szívvel manapság sem tudom senkinek a 8GB -ot javasolni. Most jelenleg elmegy alap dolgokra. 16 -ot javaslom mindenképpen a jövőre nézve.
CPU tekintetében R5 5600 (nem keverendő az 5500 -al) vagy jobb cpuval nyugodtan vehető. Hogy 7 év múlva mi lesz? pf gőzöm sincs. R7 5800 tól felfelé megint csak lehet venni.
Ilyen kis méretben nem jelent nagy különbséget sebességben hanem hőtermelésben.
Maximalizálták 15W -ban a kicsi ház miatt a maximális teljesítményét a gépnek.
Alap dolgokra használom jelenleg és nem vettem észre semmi problémát. Soha nem volt olyan hogy kevés lett volna a CPU. 4K -t gond nélkül viszi. Az még az R3 5400 nak sem okoz gondot.3, Fentebb ahogy írtam ha nincs bővítési lehetőség akkor szerintem még gondolkodni sem szabad a 8GB os gépen csak 16GB. Csak jövőt állóság miatt. 7-10 év alatt bármi lehet. Nem lehet belecsattintani utólag egy új modult akkor megette a fene. Nem gondolnám hatalmas árkülönbségnek.
Amit a kis gépekben szeretek hogy könnyűek, és ha hozod viszed a lakásban, az nagyon kényelmes, a kanapén levelezni, megírni ezt azt. De asztalon is szuper. Ami a hátránya a kis méretben kevés csatlakozó tud lenni illetve a gyengébb cpu vagy a magasabb hőterhelés miatt egyébként is visszaveszik magukat. Viszont a kicsi 13 - 14 " körüli gépeknél jó ha 16:10 a képarány, ez nagyban megnöveli a használhatóságát egy kis gépnek is. Hiába 13,3" a kis gépem függőlegesen egy kicsivel nagyobb a kijelző mint egy sima 14" de 16:9 es gép esetében. Érdemesebb lehet 16:10 verziót keresni. Envy 14" sima nem 360 -as pl szuper kis gép Szerintem, ha még kapható, de drága. Pavilion ból USA -ban már kint van a 14 Plus ami negint csak nagyon jó, de még nem nagyon kapható, árától lehetnek kétségeim a mostani árfolyamok mellett, de szerintem 400 k alatt lesz, bár ki tudja.
Ami még odafigyelős a kijelzőn hogy a 360 gépek kijelzője fényes. Tükröződik. Bent használva hát elmegy, kültéren vagy világosabb helyeken jobb ha nem a sima 220-250nites kijelző van hanem egy legalább 300 de inkább 400 -as.
7-10 évre én csípőből üzleti gépet mondanék. ProBook vagy Elitebook ha HP.
-
Benőke
őstag
Szerintem ez nagyon az alja. CPU -ban.
Elmenni elmenne rajta. Pár év mit jelent 2-4 vagy 8?
Ha legközelebb akkor lesz lecserélve ha már használhatatlan lesz akkor inkább egy i5 akár 10Gen is. Szerintem.
De alap feladatokra ez is el fog zörögni. Túlságosan sokat nem szabad tőle várni. i3 2 mag, 4 szál az ugye fenntartásokkal kezelendő. -
Benőke
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
De ez milyen már hogy folyton résen kell lenni... Ne hogy átverjenek...
-
Benőke
őstag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Lemaradtam milyen telepítős szolgáltatások vannak.
Fixen feltesznek pár progit. Hát... na.
Ha még 10k ért segítenének belakni azt értem.
Lehúznak 7k -t egy ninite -képfile telepítésért, amiért nem kap semmit az ügyfél kb.
Értem hogy szolgáltatás és pénzbe kerül, de akkor adjanak érte valamit.
Odaírják hogy 15 percenként 2-3k, azt értem, és elfogadható, de ez...Linux -ot azért nem szeretik mert más. Ember a megszokások rabja, és utálják a változásokat. De ha van változás akkor a kisebbet fogják választani.
Egy rakat program meg win only. Alternatíva meg nem mindig van ami jó. -
Benőke
őstag
Kérés nélkül megcsináltak valamit pénzért?
Zsír... Mondjuk honnan tudták hogy te mit és hogyan szeretnél az ugye erős kérdés.
Csak hogy azt nem annyira lehet törölni... Ez nem Android.
Szal ha törölték akkor lehet agyonvágták az előtelepített win -t.
Nagyon hisztis és nyűgös egyébként is.Mindenképp vidd vissza és mond meg hogy csinálják vissza.
Vagy cseréld vissza egy olyanra amelyiken ezt még nem kezdték el. -
Benőke
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
2 éve hívogatja őket, volt bevizsgáláson, de semmi. Nem találtak semmit. Valami fogyasztó ami eszi az akku-t.
Én voltam az utolsó mentsvár, de mint amatőr hát nekem gőzöm sincs.
Kinyitom, kitakarítom de ennyi.
De még pár év és kiöregszik a gép
-
Benőke
őstag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Vezetékes egér... De egér nélkül is csinálja.
Shifteset még nem próbáltam megnézem. THX#53993 Kbali
Hibrid alvás miatt lenne? Hmm, elvileg ez csak hibernálja egy részét a rendszernek és nem használ extra energiát.
Kikapcsolom megnézem. Mondjuk nem vagyok nagy hive de kényelmes nem piszkálni a rendszert
-
Benőke
őstag
Egy ismerősöm zargatott egy kérdéssel. Minap és nézegettem a gépét, azt hitte meg én is hogy találunk megoldást

Van neki egy HP pavilion Gaming gépe 15.6 -os. kb 2 éves.
Lényeg a lényeg hogy kezdetektől fogva van egy olyan jelenség hogy ha le is kapcsolja a gépet. kb 1 hét alatt csontra merül a gép akkuja.
Fura mert nekem egyik HP se és másik márka se csinálta ennyire.
Volt úgy hogy kikapcsova ette az akkut de hogy simán 1 hét alatt lemerül...
Állítólag volt HP szervizben, de semmi. Egyszer kijelzőt cseréltek mert a szalagkábel megadta magát, de ennyi. Amúgy jól működik.Azt hinné az ember hogy á tuti alvó üzemmódban van akkor meg frankó. 1 hét az jó.
Nem nem alvóban van. Felnyitod a gépet és nem beugrik a kép, nem történik semmi akkor se ha nyomogatod a gombokat, csak ha ha megnyomod a bekapcsolót nem kb azonnal bevillan a kép, hanem rendesen elkezd bekapcsolni.
Valami valahol még is mintha alvóban lenne...
Kikapcsolni pedig simán leállítás. (Jó hát tudjuk win 10 nem teljesen áll le, de mindenesetre elvielg nem fogyaszt áramot)Találkozott ezzel valaki?
-
Benőke
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Aham. Tapintásra nagyon műanyagos, de amúgy merev súlya ellenére.
Sőt annyira nem is lehet benyomni sem a billentyűzetet sem a kijelző tetejét. -
Benőke
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Szuper.
Nem éreztem hogy +300EUR -t adnék érte most hirtelen csak azért hogy Ryzen 7 -es legyen.
Elég lesz ez az R5 is nekem. Alapvetően csak 130EUR a különbség de most ez otthagyhatatlan volt kb.
Súlya az elképesztő. Hozzászoktam a 2kg+ gépekhez, és nem szeretem őket. Nem tudom mit csináltak vele, és egyáltalán nem nyeklik nyaklik. Nem érzem full műanyagnak. Egy újjal kinyitom. Megvannak a korlátai, de felkapom és a kanapén megírok egy levelet, vagy akármi nem a nagy gépet nyitogatom ki. Nincs még meg régen, de többet használom ezt mint gondoltam
USB csatlakozói furák ezzel a kis izé kinyíló valamivel, de élhető így is. USB-C ről is tölthető ha úgy van... Én már látom hogy továbbképzésekre is ezt fogom vinni nem a tabletet...
-
Benőke
őstag
Beújítottam egy kicsi szaladgálós gépbe.
Könnyűt szerettem volna, meg kicsit. Nem is HP volt a képben.
Viszont jó áron mérték és elém ugrott. Nézegettem, és a méretei valamit a kijelző eldöntötte hogy ez lesz.
Teljesen véletlenül sikerült megvennem, nem is gépet akartam mikor bementem egy ilyen áruházba hanem egy egeret mentem venni csak.Nos nem húzom senki agyát. HP Pavilion aero 13.
Megnéztem a magyar árakat és elég húzósak, nem MO -n vettem. számla vége mai árfolyamon 280k. Valami készlet kiszórási akció, vagy mi, de mindegy.
MO árak ha jól láttam az árukeresőn 400 tól indulnak kb. Alapáron ez sem volt ennél jelentősen olcsóbb 350kSzóval egy Ryzen 5 5600U 16GB RAM és 512SSD -vel.
Negatív a kamera az elég gagyi rajta de amúgy használható.
Track pad az olyan közepes manapság akadnak jobbak PC -n HP nál is.
És a proci vissza van véve eléggé, max 15W.Pozitív: Egyébként a kamera mellett lévő mikrofon meglepően jó.
Kijelző 13.3" 2560x1600. elvileg 400nit de most elolvasva a tesztek közel 500 ról mesélnek.
Mindenesetre nagyon jó. 16:10 -es szóval függőlegesen picit nagyobb mint 16:9 -es ámde 14" társai.
Ugyan a cpu vissza van véve, de nem egy erőgép szóval nem is érzem hátrányát.
Egyáltalán nem lassú, nem is arról szól hogy teljesítmény igényes holmik mennek rajta.
Cserébe halk a gép. Csak böngészve semmi hangja. Jó hát ha a win háttérfolyamatai megzavarják akkor melegszik aztán hangoskodik, de nem zavaróan, majd újra csend van.
W11 volt rajta, azt hanyagoljuk mert összevesztem vele az elején kb...Gondoltam megosztom azzal aki esetleg ilyet keresne.
Van valakinek ilyenje?
-
Benőke
őstag
-
Benőke
őstag
válasz
peestike
üzenetére
SSD nem gáz annyira. Bár felhasználás függő. Méret is számít mekkora. Gondolom legalább 256 -os van. Az se mindegy milyen típus, gyártó.
Ha több memória (legalább 16GB) van a gépben akkor a lapozó file -t pl direkt leviszem kicsire. Nekem ne lapozgasson feleslegesen. SSD és SSD között sok az eltérés, de nekem leginkább max az a bajom hogy nem feltétlenül a jobbakból válogatják a gyártók mikor összeszedik melyik legyen benne. Ez mondjuk egy ProBook szóval annyira nem lehet gagyi mint egy legalapabb modellnél, de a fene tudja. Ennek az SSD topicban tudsz jobban utána járni.Ha a gépet telepíted az elején ugye sok dolgot felpakolhatsz rá ami kell, pl ha zenék, filmek akadnak azok eszik a helyet. Na most csak becsülve 1% az kb 1,7TB a 100% az így kb 170TB Ez csak becslés. Naponta ezek szerint kb 0,0474825...TB ami azt jelenti hogy kb 3580 nap a halálig, az kb szűk 10 év ha marad a napi átlagos használat. Kicsit sokallom ezt a napi használatot, de ha az elején jobban megnyomtad akkor érthető, vagy ha fel le másolgatsz rá akkor is. Belsőleg ha ide oda rendezgeti magát az is lehet oka. 10 év még így is sok idő. Anno volt egy teszt nem is tudom melyik oldalon és halálig nyúzták az SSD -ket és még statisztikai halál után is elműködött jó sokáig. Nem emlékszem mennyivel de nem kicsivel, volt olyan amelyik 3x annyit is bírt. nyilván nem TLC volt mint manapság sok, vagy pláne QLC. Ebből a szempontból én Samsung vagy kingston párti vagyok. Samut sok gyártó szokta választani szerencsére...
Másik részéhez nem tudok hozzászólni.
-
Benőke
őstag
válasz
@rglaaf
üzenetére
Wifi is új vagy más notit nem dobál le?
Nekem is ez volt, fiam panaszkodott hogy ledobálja a gépét, aztán kiderült a feleségemét is, én meg tudtam hogy az enyémet is. Wifi hergelése jelentette a megoldást...
Log ban ott volt szépen hogy ledobálta a klienseket, de a mobilokat nem.
Aztán mint kiderült az egész szériát érintő hw hiba frisítésel se lehetett orvosolni (éljenek a szolgáltatói routerek
). Úgy hogy letiltogattam minden sallangot, az alap 2,4GHz wifi maradt 5GHz tiltva. Meg a csatornákkal is játszottam és az IP6 tiltásával együtt ez a 3 hozta meg a megoldást. Azóta okés. -
Benőke
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nekem ez ilyen becsípődés hogy kezd elegem lenni a business színekből
Simán venném fehérben vagy zöldben akár lilában csak ne ez a két árnyalat legyen már mindig, de ez van 
Talán Sárga, Piros, vagy rózsaszín amit nem vennék meg.Bekapcsoló gomb. SW megoldás? Mac en jól működik, de win alatt nem. Ott kezdem hogy ezeket tiltom. Alvó állapot, és 2 nap alatt megszívja az akkut 0-ra. Nem fun. Hétfőre mindent elfelejt.
Stabil, gyors nethez kábel kell. Nem kell mindig a wifi -vel kínlódni, pláne ha sok van közelben, mind a stabilitás mind a sebesség kuka. 5GHZ -es től meg fáj a fejem ha sokáig megy mellettem a gép. Kábel barát vagyok. Irodában és otthon pedig rendes monitorral használnám 32". USB-C -s dokk hát vagy velem van a baj vagy ezek nem forrották még ki magukat. Így meg úgy néz ki a gép most mint a sündisznó.Lenovo -t nem szeretnék, de köszi.
-
Benőke
őstag
Sziasztok.
Új notit nézegetek, idén valamikor nem sürgős és ráakadtam a HP Probook 450/455 szériára. Most a g8, és tapasztalatok érdekelnének.
Régebben rengeteg HP gép ment át a kezemen és nem volt túl jó a szám íze. Elitebook is, hazai szerviz meg botrányos volt.
Szóval a business kategóriában "jó" áron van ahogy nézem. Nem full műanyag mint sok más gyártónál, ez nagyon tetszik benne. Külső másodlagos mert unalmas fekete vagy randa szürke az üzleti paletta. Ami fura hogy a Backspace fölé tették a ki be kapcsoló gombot.
Akinek ilyesmije van azoktól szeretném kérdezni mi a tapasztalata, minőségre, használhatóságra és úgy egyáltalán az összkép.Teljesen átlagos felhasználásra lenne, otthonra csak van ez a becsípődésem hogy üzletit veszek mert hosszú évekig nincs vele nyűg.
Korábban dokkolóval használtam a gépeimet, de miután a beépített dokkolókat megszüntették és ezeket az USB-C szörnyszülötteket hozták ezt kihagytam, úgyhogy mindenképpen a 15" méretben gondolkodom. Ez egy emészthető kompromisszum továbbra is.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát de...