Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daert
őstag
válasz
KisBundi
üzenetére
Leszedtem az összes vga drivert és elkezdtem felrakni azt a bizonyos 13.4-est.
Először az Intel drivert tette fel,nekem kellett kiválasztani hogy a 3 verzió közül melyiket,én a legalsót a modern 3000-valahányas verziót jelöltem ki.Ezután a Catalyst következett.Feltelepült működik a VGA váltási lehetőség is,de.Az előbb elküldtem aludni a kicsikét,majd mikor felhajtottam a fedelét nem kapcsolt vissza a képernyő.Ezt valahol be lehet állítani? -
Daert
őstag
Hali,
Valaki tudna segíteni videókari driver ügyben?
Sajnos nem találok dv6 6150sl-hez HD6770m GPU-hoz meghajtóprógramot.
Vagy ha mégis,az csak az Install Managert teszi fel de a drivert nem hajlandó. -
Daert
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Akkor inkább EZ
-
Daert
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Természetesen,azt tenném fel amit a géphez gyárilag kiküldött a HP support.
2db DVD lemez.
Akkor elég a 16-os is ha lemezenként teszem fel a pen-re,gondolom.....
-
Daert
őstag
Természetesen a gyárit szeretném használni,és ha így megoldható a bootolás akkor veszek egy pendriveot és azzal csinálom végig.
Eddig még nem tudtam kipróbálni mert 8gb-os a legnagyobb pen-em és arra nem megy rá a recovery disc -
Daert
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Alternatív megoldást használtam.
Viszont az lehetséges hogy a recovery lemezeket teszem fel Pendrive-ra a fentebb említett progival?
Ha az SSD az optikai meghajtó helyén van és a HDD a gyárin akkor minden gond nélkül felismer a rendszer mindent.
-
Daert
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Az a baj hogy akkor nem tudom a recovery lemezről a bootolást végezni.
Lehet olyat csinálni hogy veszek egy 16/32Gb-os pendrive-ot és arra teszem fel a gyári recovery lemezeket a Windows 7 USB DVD Tool progival,így kin tudom iktatnia lemezről bootolást. -
Daert
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Az a furi hogy eddig is az SSD-n volt a rendszer,de az Optikai meghajtó helyén,míg a gyári HDD a rendes helyen.SSD firmwaret hogy tudok frissíteni?
-
Daert
őstag
Üdv.
Már egy ideje használok a DV6-os notimban Samu SSD-t,de most gondom van.
Újra szeretném húzni a rendszert a gyári recovery lemezekkel.A HDD helyére betettem az SSD-t.Bootolás nemmegy,A HDD teszt 50% körül elvérzik és azt írja ki hogy Failed HDD.A Bios sem látja az SSD-met.Mit csináltam rosszul? -
Daert
őstag
Üdv.
Lassan lejár a DV6-om garija,hol tudok garancia kiterjesztést venni(akár nem személyesen)?Természetesen nem horror áron,jah és olasz kiterjesztésű a gép.
Köszönettel
Daert -
Daert
őstag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Köszi.
Valszeg az lesz,de lehet előtte megpróbálom előtte sűrített levegő spray-el kifújni.Üdv mindenki.
Hogy tudom a DV6-om hűtőventijét sűrített levegővel kifújni?Nem akarom szétszedni a gépet.
Korábban azt írták befele ne fújjak a bordákon,de akkor hogy?A gép hátulján lévő réseken? -
Daert
őstag
Üdv.
A DV6 6150SL-em hűtőventije elkezdett kerregni,nem állandó jelleggel,de ha elkezdi akkor zavaró.
Még garis a kicsike,érdemes minél előbb szervízbe zavarni,vagy várjak addig míg állandósul a gond.
Más.
Gondoltam babrálok egy kicsit a bluetooth-al,telepítettem a gyártó honlapjáról a drivert,de nem sikerült.Most hogy az Aida-ban nézem nem találok bluetooth hardvert.Ez eddig fel sem tűnt,ez normális? A gyártó szerint sincs benne Én meg naívan azt hittem ez alap tartozék
-
Daert
őstag
Üdv.
Eljutottam oda,hogy a DV6 6150Sl-be vegyek egy 128Gb-os SSD-t.
Valaki tudna esetleg segíteni hogy milyen HDD-Caddy-t kellene vennem,esetleg bátran lehet innen az apróból is szemezgetni?
Köszönettel,
Daert -
Daert
őstag
Üdv.
Adott egy DV6 6150SL noti.
Kb fél éves és a múltkor egér nélkül használtam,csak a touchpad-ot.Nem tudom hogy valami billentyű kombinációt nyomtam vagy valami baja lett a touchpad fehér keret világításának,mert azóta nem világít,csak a kikapcsolt állapotot jelző piros fény.
Kikapcsoltam,vagy meghibásodás?? -
Daert
őstag
válasz
F1stat
üzenetére
Jobban megnézve én is arra gondoltam,kétoldalt az érdes és a sima fekete műanyag közt mintha lenne valami pöcök,de nem merem feszegetni nehogy letörjön.
asound : A figurát nem nagyon zavarta a takarólap hiánya,még örült is neki hogy jobban meg lehet markolni a gépet.Engem zavarna.
Az Angol szöveget csak a 2. mondat közepéig értem sajnos
-
Daert
őstag
-
Daert
őstag
válasz
deathtania
üzenetére
-
Daert
őstag
Valaki erre: #26116 ?
-
Daert
őstag
Valaki meg tudná mondani hogy a DV6 6150-es gépem hez milyen HDD Caddy-t kellene vennem.A meghajtóm ~9mm de az előlapja nem tudom levehető-e és mivel lekerekített az egyenes oldalú beépítőkeret nagyon bután nézne ki.
Apropó,honnan tudom hogy a notim webkamerája be van kapcsolva?Még nem próbáltam ki.
-
Daert
őstag
válasz
ZewaDeluxe
üzenetére
Gyanús hogy szlovák cégről van szó,a honlapjukon csak levelezési cím van megadva.Bár ez még nem jelent túl sokat,amennyiben hivatalos magyar papírokkal bírnak.

-
Daert
őstag
Valaki próbálkozott már esetleg a DV6-6150SL-ben optikai meghajtó cserével?
Vagy arra tudna vlaki okosságot mondani hogy lehet-e ebben a meghajtót BD pörkölőre cserélni,ha igen milyet lehet beletuszakolni?Érdemes ilyen esetben szervízzel felvenni a kapcsolatot?Nagyon bonyolult ebben a típusban az ODD cseréje? -
-
Daert
őstag
Hali.
Én is 3-at kaptam. DVD1,DVD2 (Win 7 recovery media for Win 7 products SP1 64bit) és a Recovery disc(Application and Driver Recovery DVD)
Betettem a DVD1-et és elkezdte a boot-olást,majd a tovább lépegetésnél kiírta hogy,amennyiben tovább haladok mindent törölni fog a HDD-ről és az eredeti gyári beállítások fognak visszakerülni.= 1 partícó+ a 15GB-os Recovery partício.
Ezért nem mertem folytatni nehogy mindent töröljön és visszaállítsa az 1 partíciót. -
-
Daert
őstag
-
Daert
őstag
Biztos volt már koránbban szó róla,ezért előre elnézést kérek.
Sajna melóhelyen vagyok és nagyon nem érek rá tökölni.
Szóval most kezdeném a Recovery disc-ek feltrelepítését.
Hogy kezdjek neki?
Gyári discjeim vannak.Ugyanúgy bootolhatók mint egy telepítő lemez? -
Daert
őstag
válasz
Graphics
üzenetére
Meglehet,de ő a legolcsóbbat kereste,és mivel magyar illetőségű,de meglehet hogy nem magyar tulajdonú webáruház,kutya kötelessége magyar számlát és magyar garanciát adni a termékéhez.ha nem így van abban az esetben el lehet állni az üzlettől,viszont ha mégis így van akkor meg nem mindegy hol a cég székhelye?
A második ajánlóm biztos magyarabb.Más:
Még mindíg a GPU hőmérsékletével kínlódom,semmi nem írja ki,de még a lehetőségét sem ajánlja fel.
Aida64 2.20-2.30 sem.Afterburner sem.Valami ötlet valakinek.Korábban frankón jelölte minden progi. -
-
-
Daert
őstag
Ma beszéltem a HP ügyfélszolgálattal,pontosabban a technikai segítségnyújtó részleggel.Feltettem nekik a DV6 6150SL melegedés problémát.
Azt mondja a szaki,ha nem megy tartósan90fokra a hőmérséklet,vagy terhelés mentesen szalad fel ilyen hőmérsékleti értétkekre addig nincs baj.A 80-85C° teljesen normális,ha rendszeresen fújom ki sűrített levegővel.Viszont nem tudott pontos választ adni hogy érdemes-e egy hűtőpad alkalmazása.
Ajánlásukra feltettem az újabb F.13 utáni F.1B biost.Szerintük abban valamit állítottak a ventivezérlésenEzúton szeretném más DV6 6150 SL tulajt megkérdezni,aki hűtőpadot használ,megéri-e és milyen hőfok csökkenést tapasztalt???
-
Daert
őstag
-
Daert
őstag
Ma felhívtam a HP ügyfélszolgálatát a Recovery disc ügyében.Valamiért nem volt hajlandó a gép kiírni mindkét DL lemezt,gondoltam megkérdem mit lehet tenni.Csak a gép sorszámának megfelelő,a géphez gyárilag tartozó recovery disc-et tudják megrendelni.Nem lehet más nyelvűt kérni.
Ugyanakkor felmerült bennem a kérdés hogy lehet-e egyáltalán az angol Win7 home premiumot magyarítani,valahogy nekem nem sikerült magyar nyelvi csomag letöltése és telepítése.Van valakinek erre vonatkozó infója? -
Daert
őstag
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Én is felhívtam a HP ügyfélszolgálatát,tudnak recovery disc-et küldeni,de csak 1×.
Ugyanazt mint ami a gépen van-volt.Más:
Nem értem,miért nem jelzi az MSI Afterburner a GPU hőmérsékletét,tegnap még mutatta ma már nem,beállításokban sem jelzi,pedig korábban benne volt.
Újra telepítés sem hozott sikert.Tegnap kipróbáltam a fülhallgató kimenetét,lebányásztam a Sansa Fuze + -ról a Maxell Retro DJ-m,rádug és áll leesik,még jó hogy ültem.Olyan hangja van...... még a youtube is bámulatosan szólt vele.
Telt,tiszta,élettel teli hangok hangok.
Nagyon meglepődtem
-
Daert
őstag
Lehet a dv6 6150-be SSD-t tenni?Vagy csak az ODD helyére?
-
Daert
őstag
Medal of Honor
GPU 71C
FPS 62 1366-on
CPU max 83C
Asztalon
Hogy lehetne hűvösebbé tenni ha lehet-e egyáltalán? -
Daert
őstag
Most fogom kipróbálni,hogy teljesít a MOH alatt az i5 & hd6770 combo.
-
Daert
őstag
Hogy lehet kikapcsolni a DV6-on a tapipad körüli világítást?
-
Daert
őstag
válasz
Graphics
üzenetére
Értem,de ha pl fél év múlva újra kell rakni a rendszert akkor a recoveryt tegyem át egy hordozható adattárolóra,ahonnan tudom telepíteni a progikat?
Erről a recoverys ghostos hogyan csináljam útmutató van valahol magyarul?Thusor: Ez nagyon jó hír,egy ilyen lemez nagyon jó lenne.
-
Daert
őstag
Üdv.
Vásároltam egy DV6-os gépet eredeti Win7-el telepítve.
Nekem nem felel meg a HDD particionálása,mit tudok tenni?Van egy 15GB-os Recovery partíció és a maradékon meg a rendszer.Mi ez a recovery hogy tudnék hagyományos kiosztású partíciókat létrehozni: C= rendszer D=minden más ?
Valamint a Wint hogy vagy honnan tudnám letölteni ha magam szeretném telepíteni partícionálással,amit a gép alján lévő seriallal tudom aktiválni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx