Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Graphics Jómunkásember válasz  cassius.clay

üzenetére cassius.clay

üzenetére
- 

üzenetére cassius.clay

üzenetéreP7450/P7550-es sem sokkal gyengébb, és árban olcsóbb is, persze csak akkor ha a chipset támogatja 
- 

Misi1979 őstag válasz  cassius.clay

üzenetére cassius.clay

üzenetéreMilyen van most benne? 
- 

kozyadam tag válasz  kozyadam

üzenetére kozyadam

üzenetéreIdő közben annyira jutottam, hogy a HP magyar honlapján megtaláltam a TV Tuner drivert, amiben benne van az infra érzékelő is. (http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp47501-48000/sp47552.exe) Letöltöttem, fel is tettem, de jelezte, hogy fent van már. A kicsomagolással felülírta a fájlokat a C:\Program Files (x86)\HP USB DVB-T TV Tuner mappában, és a Vezérlőpult Programok és szolgáltatások listájában is van egy bejegyzés, ami régi, tehát elméletileg már fent van. Újratelepítettem, de még mindig semmi. Az elemet tavaly vettem, augusztus környékén, de mivel nem volt használva, nem hiszem, hogy lemerült volna. Még mindig szoftveres gondra gyanakszok. Valakinek tipp esetleg? 
 Köszi előre is!
- 

Misi1979 őstag válasz  cassius.clay

üzenetére cassius.clay

üzenetéreTippem szerint még a kijelzőt is le kell hozzá szedned. A prockók általában a billentyűzet alatt foglalnak helyet, de nem férsz hozzájuk a hűtés miatt, aminek az eltávolításához alaposan szét kell szedni a gépet. De ez csak egy tipp, nem egy gépnél jártam már így. 
- 

cassius.clay senior tag Meg tudja vki mondani, hogy a HP ProBook 4310s processzor bővithetőségéhez szét kell szedni az egész gépet, vagy csak lekapom az alját és hozzá lehet férni a procihoz? 
- 

kozyadam tag Sziasztok! A gépemen (Pavilion dv6-3010eh) újrahúztam a Win7-et, és elméletileg minden drivert feltettem, de nem működik a távirányító. 
 Az eszközkezelőben nincs ismeretlen hardver, viszont ha lenyitogatom az ágakat, egyik sem tűnik távirányítónak.Itt is nézegettem a driverek között, de nem találtam távirányítóra utaló jelet. Meg tudnátok mondani, hogy merre induljak el? Hol találok drivert? Köszi, 
 Ádám
- 

pumukli23 senior tag válasz  ktommy91

üzenetére ktommy91

üzenetéreKiegészítés: 
 Úgy tudom a szervizben jelezheted is, hogy hibásan szerepel a rendzserben a garancia idő, és akkor átírják a számla alapján a dátumot. Hallottam olyanról is, hogy ezt automatikusan megcsinálják. Főleg régebbi szériás renew gépeknél fordul elő, hogy sokáig álltak egy raktárban, és közben fogyott a garanciaidő.
- 

Graphics Jómunkásember válasz  ktommy91

üzenetére ktommy91

üzenetéreMert a kereskedőhöz is valamikor odakerül a gép. 
 Én pl nem a weboldalon néztem meg.Az én gépemen van HP Support Assistant, beolvassa a gép Serial-jat + típusát és ki is dobta, hogy a 2011.december 06án vásárolt gépem garanciája 2011 okt-tól már ketyeg  , én ezt fogom figyelembe venni, amikor még veszek hozzá plusz két évet, mert garanciaidőn belül lehet hosszabítani. , én ezt fogom figyelembe venni, amikor még veszek hozzá plusz két évet, mert garanciaidőn belül lehet hosszabítani.
- 

ktommy91 addikt válasz  Yuden.Yari

üzenetére Yuden.Yari

üzenetéreIgen, becslés ami lehet teljes baromság is. Pl. az én gépemre amit külföldről vettem 2011 júliusában és 2 év gari van rá, az ellenőrző 2011 márciusától 2012 áprilisáig írja a garit. 
- 

ktommy91 addikt válasz  Yuden.Yari

üzenetére Yuden.Yari

üzenetéreSzámlával igazolod a vásárlás dátumát, onnantól él a garancia. gfefe: A hpshop-nál érdeklődj a kiterjesztésről. 
- 

Yuden.Yari csendes tag válasz  koshmar

üzenetére koshmar

üzenetéreŐőő bocs egy kicsit értetlenkedek: ha a HP tegyük fel legyárt és beregisztrál egy gépet 2012-01-01-jén és 1 év garit ad rá, de én csak 2012-06-01-jén veszem meg ezt gépet szintén egy évvel, akkor ha rákeresek a szériaszám alapján, azt fogom látni, hogy már csak fél év van rá? A garancia idő a vásárlás napjától indul, nem? És a szervizes pl. miből fogja látni, hogy mikortól indult az én gépem garanciája? Nem hiszem, hogy a vásárlást igazoló cetlit kérik el mondjuk egy HP szervizben (simán hamisítható)..vagy mégis? Valaki felhomályosítana, hogy hogyan is működik ez a dolog? (Pl hardveraprón is láttam, hirdetést, amikor ezt a weboldalt linkelték, hogy lehet ellenőrizni a garanciát, de honnan tudja a nagy-nagy-nagy HP központ, hogy az adott noti garija mikortól számítva 1/2/3 év?) 
- 

gfefe őstag A garancia kiterjesztés lehetősége engem is érdekelne, hogy miként is zajlik avagy lehet e venni + ba ha már megy a gép a kezében az embernek egy ideje. Valamint, hogy honnan deritheti ki az ember, hogy pontosan mennyi is a gari ha nem bízik a gari papírban  
- 

Z86 őstag Nekem mindenféle zavaró körülmények miatt egy optikai meghajtó csere tartott 6 hétig, szóval minden előfordulhat. 
 Amúgy nem természetes, de előfordul az ilyesmi, gondolom nem küldik hozzá az alkatrészt. Én a helyedben a szerviz vezetőjét nyaggatnám, hátha meg tudja gyorsítani a folyamatot.
- 

Thusor őstag Szerintem kifogtál egy rossz példányt. Általánosságban szinte csak jókat tudok mondani a HP gépekről és a szervizükről. Budapesten egyébként a Notebookstore szervizébe érdemes vinni a gépeket...nagyon jók. A páromnak már szereltek ott, és gyorsak voltak. Nekem eddig még nem igazán volt így velük dolgom a saját gépem esetében mert helyszíni garis. Ami a garanciakiterjesztést illeti, azt úgy tudom, hogy csak a gép megvásárlásától számított 1 hónapon belül teheted meg. Ha jól emlékszem akkor már módosították az 1 éven belüli garancia-kiterjesztést. 
- 

Tyren aktív tag Így a semmiből írom ide, de szerintetek természetes, hogy egy HP ProBook 5320m-es noti kijelzőcseréje már három hete tart és még mindig nem jött meg az alkatrész a szervízbe (feb 13-án vittem be a gépet)? 
 Azért vettem HP-t, mert elég jókat írtak a szervízekről. Erre itt kálváriázok vele már vagy 3 hónapja.
 Ez általános, vagy kifogtam a rossz szervízeket (már a másodiknál járok, mert először azt hittem, hogy én vittem rossz helyre)?
 Azon gondolkozom, hogy veszek hozzá garancia kiterjesztést, de ilyen garanciáért nem szívesen adnék pénzt, akkor inkább megszabadulok a géptől, amint lehet...
- 

Yuden.Yari csendes tag válasz  zonusz

üzenetére zonusz

üzenetéreHD Sentinel mit mond a HDD-ről? 
- 

zonusz aktív tag Elitbook 8460 induláskor rettenetes hdd hangot ad, mintha lemezt karistolna valaki. Ez normális? Az első bekapcsolás óta csinálja, egyébként működik és utána csöndes, de ez! 
- 

pumukli23 senior tag válasz  marciart11

üzenetére marciart11

üzenetéreNézz szét hardveraprón, esetleg hátha találsz íbéjen olcsón. 
 6910p/30p-re rámegy az ibm sapka is, lehet a tiedre is, abból van ~250ért is aprón.
- 

marciart11 aktív tag sziasztok! Tudja valaki hogy NC2400 hoz honnan lehetne a pöcökegér kék pöckét beszerezni? 
 Mert elöregedett 
- 

Szabacs tag Sziasztok! Lenne itt egy Pavilon G6 1206EH laptop, amin a wifi nem hajlandó működni/kommunikálni. Valami Atheros lapka van benne, hp supportról leszedtem a drivert, fölteszem, de semmi. Nem állnak rendelkezésre kapcsolatok, mondja a Win7. Hálózati kártyáknál a Win7 látja az Atherost, meg valami Microsoft Virtual Wifi Miniport Adaptert, de nem lehet wifi hálózatot keresni. Valami tipp? 
- 

Thusor őstag válasz  cassius.clay

üzenetére cassius.clay

üzenetéreTiéd tuti nem az. Itt megnézheted, hogy ennek az ebay-es alaplapnak nincs benne proci, szóval a tiéd tuti cserélhető. 
- 

CharlieDrop veterán válasz  cassius.clay

üzenetére cassius.clay

üzenetéreKösz  
- 

üzenetére cassius.clay

üzenetéreÉn onnan tudtam meg, hogy helyszíni garis a gépem. Behalt a hangkártyám, alaplaphibás lett. A melóhelyemre kijött a szervizes, szétszedte darabokra a gépet és előttem kicserélte, kérdezem a procit nem teszi át az újra, azt mondta nem kell...eleve rajta az újon, tehát integrált. De az ebay-en is meg tudjátok nézni, hogy alaplap csakis procival eladó, ja és durván 100ezer forintért. [link] 
- 

gfefe őstag válasz  DigitalAngel

üzenetére DigitalAngel

üzenetéreKöszönöm a tanácsot Idő közben meglett  
 Gépemben i3 van egy kategóriájában gyengus darab.
 8 giga ram. és 6770m 1gb ddr5
- 

cassius.clay senior tag válasz  CharlieDrop

üzenetére CharlieDrop

üzenetéreUp neki  
- 

CharlieDrop veterán 
- 

DigitalAngel tag gfefe: Az Fn gomb és funkciói gyárilag meg vannak cserélve az újabb Hp-kba. BIOS->System Conf.->Action Keys Mode->Disable A szoftveres vezérlő-része pedig ez:[link] de nem driver mert nem mint hardver van jelen. Ha maradt valami az eszközkezelőbe az általába kártyaolvasó vagy az ujjlenyomat olvasó, de hardverID alapján ki lehet deriteni. 
- 

üzenetére cassius.clay

üzenetéreGarisan viszont procit ne cserélj, azt már a szervizben sem tolerálnál, mert jobban bontani kéne pár dolgot,főképp ha úgy helyezkedik el a proci. Probookok kiváló gépek, az tuti  @gfefe: milyen proci, milyen vga?  
- 

cassius.clay senior tag válasz  Yuden.Yari

üzenetére Yuden.Yari

üzenetéreAzért ne feledjük, hogy ezekben gyárilag 4 cellás akku van s a vinyójuk 7200-as fordulatú alapból. Nekem nem az alap vinyóm van, hanem egy külön vásárolt 1 év garis wd scorpio blue  
 Az akku 2:30 percet bir, tapipad hibátlan. Gari pedig mondom, fél év van a gépen 
- 

Yuden.Yari csendes tag válasz  cassius.clay

üzenetére cassius.clay

üzenetéreValóban jó kis gép (masszív, pofás), de pont 2 napja járt nálam egy ugyanilyen példány, és a gazdája szerint vásárlás után 3 héttel tönkrement a tapipad (nem öntöttek rá semmit), aztán rá 2 hétre megadta magát az akksi. Utána hosszú csend, és most 1 évre rá úgy került hozzám a gép, hogy 5%-os a vinyója...szóval azért az ördög nem alszik.  
 Ettől független én is ProBook vásárlását tervezem, remélem az enyém majd jobban bírja...
- 

gfefe őstag Na itt vagyok. Végre teszteltem rendesen a gépsast  
 Kapott szegény hideget meleget is.Maximálisan meg vagyok elégedve a géppel. 
 Billentyűzet nekem kiváló. Jól használható.
 Vga bőségesen sok egy notiba.... poénból crysis 2-t feltettem és 1366x gamer opcióban dx11 ben 50fps körüli értékeket dobál. de inkább felette.
 Proci aida64 cpu queen ben 14500 pont ami notiban megint sak bőséges.Úgy jó ez a gép ahogy van. 
 Kicsit féltem a hangjától, de a netes tesztek elrémitgetése ellenére szerintem nem hangos sőt! Annó az msi és a toshiba gépem 3x ilyen hanggal ment.
 Kiváló anyaghasználat. Alig melegszik..... Magyarul nagyon úgy érzem jól tettem le a voksom a "kis" HP mellett. 
- 

üzenetére cassius.clay

üzenetéreNem igazán szokott lenni gond a probookokkal és az elitbookokkal. Jó persze lehet kifogni éppen egy hibás példányt,de javítás után már jól fog menni, és egy szinte örök társ marad. Én már csak tudom a kis 2540p-el.  
- 

üzenetére cassius.clay

üzenetéreMár ha kapsz hozzá. Mert azért az ebay-en sem lehet mindent megkapni...ezt elhiheted nekem, mert már volt rá példa. Általában a Lenovo thinkpadok azok amikkel jól járnak az emberek használtan, mert minden alkatrész megkapható hozzá ebay-en, és még könnyű is beszerelni a dolgokat. 
- 

üzenetére cassius.clay

üzenetéreViszont ha egy új gépet veszel akkor ahhoz jár 2-3 év garancia. De ha te egy régi, már nem garanciás gépre költesz részletekben mondjuk összesen 70-80 ezer forintot...és utána 4 hónap múlva alaplaphibás lesz akkor mehet minden eladásra ami még használható a hibás gép bontásából, ahelyett hogy vett volna az ember egy újabb de legalább garanciális gépet. Én így gondolom, de ettől természetesen másnak más lehet a jobb. 
- 

üzenetére cassius.clay

üzenetéreHa eladod a mostanit, abból is kipótolható az SB-s gép ára, persze ha nagy a különbözet, én is inkább a proci csere mellett tenném le a voksom, vagy mondjuk egy kisebb SSD-t a rendszernek 
- 

üzenetére cassius.clay

üzenetéreLehet, de akkora sebességnövekedés tapasztalható a Sandy Bridge-s gépeknél, hogy inkább elgondolkodik az ember rajta. Egy P9500/T9400-es proci ára 15 ezer körül mozog T9400, és ha átszámolod, most beruháztál 10ezerért RAM-ra, meg 15-20 a proci , már is 30 ezer forintnál járunk 
- 

üzenetére cassius.clay

üzenetéreszerintem 1333ast nem fogja egyiksem kihajtani, 1066ot is csak egy kettő. pl. de nem biztos hogy érdemes beruházni ezért procira. 
- 

üzenetére cassius.clay

üzenetéreA procid nem hajt ki többet 800 MHz-nél, szóval a memóriákat is visszaveszi 800-ra 
- 

cassius.clay senior tag A ram upgrade megtörtént, kezeli a gép a 8GB DDR3 ramot (ProBook 4310s). (Kingston 1333Mhz-es van benne, elméletileg ezt is kihasználja, tehát nem folytja le 1066-ra-legalábbis ugy tudom) 
 Nem tudjátok ilyenkor mit lehet mág állitani a gépen, hogy érezzem a sebességkülönbséget a 2Gb ramhoz képest? Mert nem nagyon érzem. Ez a lapozo fájl cucc hogy is van? Tudom, ha 8GB ram van a gépben, akkor nem nyul le a vinyóról a lapozofájlnak külön memóriát; de ez automatikusan kerül beállitásra, ha beleraktam a gépbe a 8GB ramot vagy nekem kell kézzel állitani rajta? Ha nekem akkor hol és hogyan?
- 

Sanyabá senior tag 
- 

gfefe őstag Egy kis segítség kellene. A kis DV6 os gépemnél milyen program kell a gyorsgombok beüzemeléséhez? 
 Ezen kívül maradt egy azonosítatlan eszközöm telepítés után pedig elvileg feltettem mindent.
 Van a HP-nak automatikus driver azonosítója? 
- 

Sanyabá senior tag válasz  cassius.clay

üzenetére cassius.clay

üzenetéreValamit félre nyomtam   ,de íme:[link] 
- 

gfefe őstag NA végre megjött a gépem! Íme én is beszáltam a topikba!. Első tapasztalat a "kis" dv6 6002 ről az, hogy gyönyörű  
 esztétikus kivitelezés... gyors.... bővebb tesztelgetés újratelepítés után.Egy negatívum viszont már van. szereti az új-lenyomatokat és nem csak a titkosító résznél  
- 

Sanyabá senior tag Most van ez a gépem:[link] 4-dik éves,és hibátlan, s volt hibátlan. 
 A lényeg ezt szeretném lecserélni egy újabbra, amiben legalább kamera van. Elsősorban használtban gondolkodom,vagy ez beszámításával újban.
- 

üzenetére cassius.clay

üzenetéreJó ötlet most felbővíteni 2*4GB-tal / ha mondjuk memóriaigényes alkalmazásokat használsz pl/ illetve én a helyedben azt csinálnám, hogy veszel most 2*4GB 1333-ast , beleteszed, ha pedig később esetleg váltasz mégis frissebb gépre, akkor átköltözteted abba a RAM-okat  
- 

Hunter2 addikt hp 2510p notiba ultrabaybe lehet sata vinyót rakni? 
- 

pumukli23 senior tag válasz  cassius.clay

üzenetére cassius.clay

üzenetéremire kell 8 giga ram? 
- 

gfefe őstag válasz  cassius.clay

üzenetére cassius.clay

üzenetéreMásak az igények  
 Én szeretek vásárlásnál a korra is figyelni és a fogyasztásra.Bocs ha félre értettél nem szapulni akartam a notid    
- 

üzenetére cassius.clay

üzenetéreKérdés már csak, hogy érdemes e bővíteni.... Én a helyedben eladnám még korrekt áron és amit a proci/ram esetleg hdd bővítésre szánnál vennék egy príma mai gépet olcsón itt ph-ról.  de ez én vagyok  
- 

üzenetére cassius.clay

üzenetéreMind ez azért biostól is függ, de vigan viszi a 4 giga ramot. Legegyszerűbb rákeresni árultak e ebből a típusból 4 gigás kiszerelésben... akár itt aprón. 
 Egyből megkapod a választ
- 

üzenetére cassius.clay

üzenetéreSzerintem vinnie kellene 2*4GB-tal, de még majd megerősít/megcáfol esetleg valaki 
- 

üzenetére cassius.clay

üzenetéreProci? típusszám? serial? 
- 

cassius.clay senior tag Sziasztok! HP ProBook 4310s meddig bővíthető? 2x4 GB DDR3 ramot kezeli? 
- 

shagy tag válasz  DigitalAngel

üzenetére DigitalAngel

üzenetéreMennyit érhet ez most szerinted? mennyiért érdemes megvenni most egy ilyet?  
- 

üzenetére DigitalAngel

üzenetérena még egy kérdés...  Elérhető max memóriáról merre találok információt? 
- 

gfefe őstag Na én áldom a magyar postát.... miért is ne holnap jönne... ma nem hozta a lapost.  
- 

üzenetére DigitalAngel

üzenetéreGondolom garivesztés nélkül nemnagyon lehet beletennem egy másikat, csak szervíz által? 
- 

shagy tag Sziasztok, lehet h vennék egy HP Pavilion dv7-6101sg (LS079EA#ABD) Kérdés, hogy ebben van-e két hdd hely? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Windows 10
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, én ezt fogom figyelembe venni, amikor még veszek hozzá plusz két évet, mert garanciaidőn belül lehet hosszabítani.
, én ezt fogom figyelembe venni, amikor még veszek hozzá plusz két évet, mert garanciaidőn belül lehet hosszabítani. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) DDR II 2048 MB x2 tehát 4MB helyette inkább GB.
 DDR II 2048 MB x2 tehát 4MB helyette inkább GB. 

| honnan kaptátok vissza így?
 | honnan kaptátok vissza így? 
							 Pyttawrx
 Pyttawrx