- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Dual-Graphics driver fent?
-
ExtremeClock
aktív tag
Van itt valakinek DV6 intel procival és HD6770M-el?
Valahogy nem akar menni a 6770M.
-
pethYeti
addikt
Gétfőn jön a dv6-osom. Lenne egy kérdésem. A Win7 jár cd mellékletként? Vagy fel lehet rakni 0-ról úgy hogy nincs telerakva programokkal, van éppen suli által egy win 7 profom de ha nem muszáj nem rakom azt fel.
-
Pocok256
veterán
válasz
ExtremeClock #23785 üzenetére
Nálam az Llano még 87 foknál is teker mint a hülye
Persze ha nem nyomnék rá 50% overclockot akkor soha nem érné el ezt a hőmérsékletet
-
dvid91
csendes tag
válasz
ExtremeClock #23788 üzenetére
Amúgy vegyél alá egy hűtőt nekem hála égnek nem melegszik
-
szata.68
senior tag
válasz
ExtremeClock #23788 üzenetére
Köszi,csak főleg HP-re gondoltam,azért írtam ide.
-
dvid91
csendes tag
válasz
ExtremeClock #23783 üzenetére
Ugyan így nézz ki az enyém is
tiéd is gondolom kívül szürke szerintem is szép!
-
szata.68
senior tag
Helló
A barátnőmnek szeretnénk laptopot venni.
Az árhatár kb 200k.
Alap dolgokra kellene,játszani nem fog,csak HD filmeket nézni.
Képátmérő kb 15-ös legyen,de lehet akár kisebb is.Mi most a best buy ebben a kategóriában?
Előre is köszi!
Üdv.
-
ExtremeClock
aktív tag
Nekem meg az, hogy eléri a 80c-t a cpu és lassul. Nem ezt vártam
-
Pocok256
veterán
válasz
ExtremeClock #23783 üzenetére
Hát nekem az elején az a műanyag nagyon nem tetszik :/
-
dvid91
csendes tag
válasz
ExtremeClock #23781 üzenetére
Szia melyik típust vetted?
-
ExtremeClock
aktív tag
Megvettem a DV6-t. Hát leesik az állam. Sugárzik a lapiból a minőség
Beats hangrendszer is csodásan szól. 160-ért bestbuy volt -
Babetta-X
senior tag
válasz
DigitalAngel #23773 üzenetére
De ha nem hp boltban vettem akkor is segítenek ilyesmin? OEM-es a windows 7 meg az office is eredeti.
-
gfefe
őstag
Szabolcsban tudtok HP szervízt ahol alkatrészt tudnék venni?
-
Babetta-X
senior tag
Fent van a driver, és mindent működőnek is jelez, de a hangfelvevő és a skype régebbi verziója (amit végül fel tudtam rakni, de az újat már nem engedi) azt írja, hogy nincs hangrögzítő eszköz. A mikrofont ha nézem eszközökben nem mozog a kis csík a jelénél (gondolom kéne). A firefox feltelepült gond nélkül, egyebet még nem próbáltam.
-
-
Babetta-X
senior tag
Ismét kérdésem lenne egy vadi új pavilon g6-al kapcsolatban. A frissen telepített win7-re nem engedi feltenni a skype új verzióját, továbbá az officet sem akarja megszeretni és a mikrofon továbbra sem szól. A laptop barátnőmé, békéscsabán lett véve, szóval nem szívesen vinné vissza Pestről garanciába. Esetleg meg lehet próbálni egy win7 újratelepítést (gyári oem win7 van rajta), mivel boltban amikor kiírta a gép, hogy kérem ne kapcsolja ki (telepítés után frissítésnél) a csávó egy laza mozdulattal kinyomta hosszú nyomással a kütyüt, majd ezután nem is indult be, csak 1 óra kivett aksis pihenés után.
Van rá esély, hogy win7 újratelepítéstől helyrejön, vagy inkább vigye vissza, mi a teendő? -
Ringman
félisten
tegnap volt ehhez szerencsém, ráadásul akkuról használva.
hp 8510w hőfokoka TZ5_ az milyen szenzor egyébként?
-
bcrics
tag
válasz
Pocok256 #23751 üzenetére
Hello, nekem is hasonló problémám volt, én a B-Utat választottam, a lan-driver feltelepítése utána az eszközkezelőben megjelent a Wifi, mint ismeretlen eszköz , (6 féle driver telepítése után a HP oldaláról), így simán az illesztőprogram keresése/frissítése az Eszk.-ben és a Windows egyből megtalálta ami kell neki
-
Malwoon
csendes tag
Sziasztok!
Van olyan dokkoló, amire egy 6910p-t és egy elitebook 8x40-et is fel lehet csattintani? Csak mert a dokkoló, ami a 6910p-hez van, annak a leírásában nem szerepel a 40es sorozat, de a csatlakozók, meg a kialakítás ugyanolyannak tűnik. Szóval létezik ilyen, vagy ne is reménykedjek?
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Hétvégén nyomtam egy kis Half Life 2-t a 6465b-n és a venti helyenként eléggé felpörgött. Érdemes lenne egy laptop hűtő padot venni , vagy felesleges? Úgy kb. két órát megy egyhuzamban.
Másik kérdés, milyen dokkolót érdemes venni a géphez, amit rá lehet kötni egy LCD TV-re, kép+audioval, és bele tudok dugni egy USB billentyűzetet és egeret?
-
Pocok256
veterán
válasz
DigitalAngel #23759 üzenetére
De ez volt a legegyszerűbb megoldás magamtól soha nem jutott volna eszembe pedig nem most jöttem le a falvédőröl
Mégegyszer nagyon köszi a segítséget müködik a wifi szépen
-
Pocok256
veterán
válasz
DigitalAngel #23757 üzenetére
Köszi a helpet találtam párat mindjárt megnézem, hogy jó e.
-
Pocok256
veterán
válasz
DigitalAngel #23755 üzenetére
Jaja ilyenből van 4 egymás alatt.
-
Pocok256
veterán
válasz
DigitalAngel #23753 üzenetére
Ismeretlen eszközként látja így nem tudok rákeresni sem :/
A probléma az hogy fogalmam sincs mi lehet benne milyen wifi így nem tudom leszedni és a gép sem jelzi ki ami meg hp oldalon van azok közül egy se jó....űupd.: Most már értem mire gondolsz ott van összesen 5 érték is mindre kreessek rá ?
-
Pocok256
veterán
Sziasztok újra
Lenne egy problémám ugye van egy HP Pavilion dv6-6b08eh típusú gépem amire tettem magam egy saját windowst minden szépen fel is ment összes drivert stb -t leszedtem a hp honlapjárol viszont egyedüliként a wifi kártyát nem tudtam feltenni egyik drivert sem fogadj el :/ valaki megtudná nézni a pontos típusát vagy egy linket adni ahol esetleg rálelek a kártya driverére ? -
csabiks
senior tag
szia.
http://forums.mydigitallife.info/index.php
Ezen a weboldalon rengeteg laptophoz van "egyedi" bios.
-
gfefe
őstag
Tiszteletem HP fanok
Notimhoz elvileg van egy modolt bios... lehetséges több is
Előhozva biosz finomhangolhatóságokatezt találtam :[link]
VAlaki tudna bővebb infót adni avagy egy letöltési linket.
THX!!!
-
johndoe7
csendes tag
válasz
DigitalAngel #23744 üzenetére
Köszönöm szépen
-
johndoe7
csendes tag
Sziasztok, nekem általánosan a laptopokkal kapcsolatban lenne egy kérdésem, mégpedig az, hogy particionálhatom-e a használható merevlemezterületet garanciavesztés nélkül.
Véleményem szerint igen, de szeretnék biztosra menni, hátha valakinek volt már rossz tapasztalata ezzel kapcsolatban.
Előre is köszi -
Pocok256
veterán
válasz
ExtremeClock #23737 üzenetére
Attol fugg mit varsz
-
tessoka
csendes tag
hali.
érdeklődnék h mikorra várhatóak az új generációs dv7es laptopok?
i5-3xxx és radeon 7770mre gondolok...
hetek vagy hónapokat kéne rá várnom és kb mennyit?előre is köszi
-
Pocok256
veterán
válasz
ExtremeClock #23735 üzenetére
Inkább hangosak picit. Hűtése elég komoly és megoldott ugyanezt ugye szerelik i7 el és azt is elbírja az i5 sima ügy neki.
-
ExtremeClock
aktív tag
hy
DV6-k mennyire melegednek? I5-2410M+HD6770M verzió érdekelne
-
Pocok256
veterán
-
Pocok256
veterán
válasz
tomasz5 #23729 üzenetére
Egyik irányba sem mozdul ? Nem normális dolog az hogy beragad ahogy nézem az enyémet el sem tudom képzelni hogy tud beragadni :/
Elméletileg úgy kell rárakni hogy jobb oldalra húzod a kis pöcköt és úgy rakkod vissza majd elengeded a pöcköt vissza pattan a helyére és fogja az alját.
-
Pocok256
veterán
válasz
tomasz5 #23726 üzenetére
Hát elméletileg az akksit ki kellett volna venni előtte és azal a pöcökkel amivel az akksit tudod kivenni azt a másik irányba húzva eltudod tolni a pöcköt ami vissza engedi pattani a fedelet. Tegnap bővítettem éppen én is ramot ugyanebbe a gépbe.
Más kérdés nálad minden rendben van a ati legújabb catalystjével mert nálam folyamat kékhalált dob :/
batonyo
Otthoni netezős gépemben is 4 giga van és bőőőven elég mindenre.
A beépített vga ram méretét, hogy mennyit csipjén le azt meg a biosba lehet állítani úgy emlékszem. -
tomasz5
csendes tag
Sziasztok, van egy HP dv6-6b08eh-m és leszedtem az alján a fedelet, ahol a memóriát lehet bővíteni, de nem tudom visszarakni, mert az a zár nem mozdul, beragadt. Az akkumulátort sem lehet kiszedni. Nem tudja véletlenül valaki, hogy hogyan lehet visszarakni?
Tomi
-
426os
őstag
válasz
dvid91 #23723 üzenetére
Nem használok túl sok erőigényes programot, játszani sem játszok (nem is nagyon tudnék vele). Viszont képes vagyok csak netezéssel megtölteni a ram-ot
Szűkös a keretem, még 1db 4gb-os beleférne, de kettőt mostanában nem tudnék venni. Azért kérdeztem, hogy van-e valami teljesítménybeli hátulütője a 6gb-nak, mert akkor 4gb-osat vennék és egy darabig ellennék vele. -
426os
őstag
A gépemben (HP 625, Turion2 P560 proci, HD4250 int. vga, Win7 x64) most egy 1333-mas 2gb-os ram modul van. Szeretném bővíteni, mert kezd kicsit szűkösnek érződni (főleg, hogy az integrált vga levesz még 256mb-ot). Eredetileg arra gondoltam, hogy veszek egy szintén 1333-mas 2gb-os darabot a mostani mellé, de felvetődött 1-2 kérdés:
-Érdemes lenne inkább egy 4gb-os modult rakni a mostani mellé? Nem nagyon látok olyan konfigot amiben 6gb ram lenne: Ez nem jó ötlet?
-valamint érezhetően lassulna-e, ha nem 1333-mast kapna, hanem csak egy 1066mhz-es "testvért" ?És még egy kérdés: Lehet állítani valahol, hogy mennyi ram-ot foglaljon le a gép a vga-nak? Bios-ban kerestem, de nem találtam. Ha esetleg mégis ott lenne, merrefelé keressem?
-
Thusor
őstag
válasz
DigitalAngel #23718 üzenetére
Csak arra akart kilyukadni, hogy lehet ez a HP már nem ez a HP, de attól még nem a HP gyártja a gépeibe kerülő alkatrészeket. Abban viszont igazad van, hogy a HP megválogathatná, hogy ne csak a probook, elitbook felső kategóriás gépeikbe pakoljanak minőségi alkatrészeket hanem a konzumer régióba is...mert hát nem mindegy hogy az ember kiad 130 ezer forintot mondjuk valami ócska gépre.
-
DigitalAngel
tag
válasz
Turbobacsi #23716 üzenetére
nem az a lényeg hogy ők gyártják-e vagy sem, ami belekerül a nagyrésze hibás
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
DigitalAngel #23714 üzenetére
a HP nem gyárt HD-t, LCD-t...
-
Teodor52
senior tag
válasz
DigitalAngel #23714 üzenetére
Köszi a gyors választ!
-
DigitalAngel
tag
válasz
Teodor52 #23713 üzenetére
Az én tapasztalatom a G6-ról hogy tartsd magad távol tőle.
Nagyon rossz a HP szoftveres támogatása a benne találhatő Dual grafikához csak bosszuságot fog okozni.
Másrészről napi 4-5 darab kerül szervizbe 1-2 hetes példányok elhalt HDD-vel,LCD-vel, egyszóval ez a HP már nem az a HPa kettő közül biztos nem ezt választanám.
-
Teodor52
senior tag
Jó estét a fórumtársaknak!
Olvasgattam [e típusú] hp tesztet és mindjárt az első sorok között linkelve van a gép 130000Ft-os értéken a laptopszalonnál.Érdekelne, hogy melyik is az mert én ilyen áron ezt a notebookot nem találom?
Van egy versenytársa is a pavilion g6-nak az a Toshiba Satellite L750D 16K amiről olvastam jót is és rosszat is egyaránt.
Most viszont a G6-os tulajdonosoktól szeretnék némi információt begyűjteni miként is üzemel a gépük,van-e hasonló problémájuk a kijelző kapcsán mint a 16K-nál,ugyanis nagy dilemmába vagyok, hogy melyiket is vásároljam?
Mindent mellékelnek a csomaghoz(telepítő cd stb)?És ki, hogyan van megelégedve a G6-al?
Előre elnézést kérnék, ha már volt ehhez hasonló kérdés,csak számomra ismeretlen a hp típusa(amibe amd liano cpu és 6540G2 kártya van), így nem tudtam a fórumon belül szűrni sem!
Előre is köszönöm a segítségeteket és a türelmeteket!!!!!
-
csabiks
senior tag
válasz
Pocok256 #23697 üzenetére
én fel tudtam telepíteni a legújabb drivert amit az amd adott ki (de nekem ezzel lassabbak voltak a játékok, mint a HP driverével, így visszatettem azt). Én úgy telepítettem, hogy előtt uninstalláltam az egész catalystot, (am nekem is kékhalálozott és csak másodjára tudta leszedni.)
-
hernor02
tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy a HP dv9675eg típusú laptopomba cserélhető vga megy, vagy alaplapi van rajta?!
Tudna valaki ebben segíteni? -
Smoky2011
tag
Halli lenne egy kis gondom.
Pokoli szomszédok 6-tal szeretem volna jáccani csak ugye felraktam meg minden,azt inditásnál meg kiirta,hogy NOT FOUND PHYSX DRIVER
tUDTOK SEGITENI,HOGY MIT TUDNÉK CSINÁLNI ELE,HOGY ELINDULJON??
LAPTOPBA 4250 VGA van -
Pocok256
veterán
Na most meg a recovery lehetőség halt meg :/ Az elképzelhető, hogyha zsugorítom a c partícióm és létrehozok egy másikat akkor a recovery partíció nem fog tudni működni ? attól független hogy nem értem hozzá :/
-
m0tth0w
csendes tag
Üdv.
Megtudnátok nekem mondani hogy a fizikai méretein kívül mi a különbség e két 90 wattos HP Smart adapter között?
HP 90W KG298AA
HP 90W ED495AAA gyári tönkrement,ami a dv7-1000-es modellhez volt.
Köszi.
-
dvid91
csendes tag
Én idáig Ultimate 64-et használtam Melyiket tanácsoljátok ha játszani is szoktam ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest