- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fess
őstag
válasz
zsolthee #22498 üzenetére
Most épp működik,frissítettem a biost is.
Az enter gombot a bal felső oldalom megnyomva nem reagál,csak kicsit feláll,alánézve eltörhetett vagy kiakadhatott egy kis rugó. Hogyan tudnám megnézni jobban,hogy mi a baj? A billentyűzethez hogy férek hozzá?Erre a gépre,2 Gb rammal 64 bites vagy 32 bites rendszer a gyorsabb?
-
zsolthee
senior tag
-
fess
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám,hogy egy dv5 1120eh laptopnál,a gyors hangerő szabályozó gomb néha úgy viselkedik,mintha beragadt volna,hiába próbálom állítani,nem reagál,csak elkezd egy helyben remegni a csúszkán a gomb. Újraraktam a drivert,kicsit jó volt,most megint előjött. Van rá valami hosszabb megoldás?
Ehhez a laptophoz nincs valami all-in one telepítőcsomag? A hp honlapján csak egyesével találtam meg a cuccokat. -
zsolthee
senior tag
válasz
Dongatto01 #22492 üzenetére
A LIST DISK parancs kiadása után felsorolja a géphez csatlakoztatott eszközöket.
Megnézed, hogy melyik a pendrive(legegyszerűbb méret alapján) és a sor elején lévő számot beírod x helyére
Itt egy kép
Tegyük fel, hogy ez esetben egy 2GB-os pendrive van a gépbe dugva. Akkor a parancs:
SELECT DISK 1
Capisce? -
zsoltee10
addikt
Displayport-hdmi témához:
Először az Iponos átalakítót hozták, azzal nem ment a hang. Most rendeltem egy gyárit a HP-tól, azzal hibátlanul működik a cucc...
-
Dongatto01
tag
EZT HOL TUDOM MEGNÉZNI??
"nézd meg melyik számot viseli a pendrive" ITT AKADTAM EL -
zsolthee
senior tag
válasz
Dongatto01 #22488 üzenetére
Ne az ISO-t, hanem a lemezről a fájlokat.
Mondjuk nekem a lemez meg van a gépen is lemezkép formátumban. Becsatolom Daemon Tools-ba és ABBÓL indítom el a fájlok másolását a pendrive-re. Így egy kicsit gyorsabb meg a lemezt sem "dörzsöli" -
zsolthee
senior tag
válasz
Dongatto01 #22485 üzenetére
Tulajdonképpen elmondtad a lényegét:
megformázom a pendrivot,és rámásolom a windowsot
Parancssort elindítod (cmd)
DISKPART
LIST DISK (nézd meg melyik számot viseli a pendrive)
SELECT DISK (x= a listában a pendrivenál látható szám.)
CLEAN
CREATE PARTITION PRIMARY
SELECT PARTITION 1
ACTIVE
FORMAT FS=FAT32
ASSIGN
EXIT...és kész!
Rámásolod a Win7-et és már bootol is.
Amint látod a pendrive-ot törölni fogja, szóval mentsél előtte róla.
Formázásnál megadhatod a gyorsformázás kapcsolóját is ha nem akarsz sokat várni vagy ha nagy a pendrive. (16-32GB)Jut eszembe! Lehet, hogy a kapcsolónál nem kell megadni a "/ " jelet, elég ha csak utána írod szóközzel, hogy quick. Erre majd figyelj!
FORMAT FS=FAT32 /QUICK
-
zsolthee
senior tag
válasz
Dongatto01 #22483 üzenetére
Legegyszerűbb USB-ről megoldani.
DiskPart-tal csinálsz egy bootolható pendrive-ot, rámásolod a Win7 telepítőkészletet és már teheted is be a notebookba.
XP-vel is megoldható, csak ez kicsivel macerásabb.Vagy így is lehet
-
Dongatto01
tag
üdv mindenkinek,ha nem jó helyen járok akkor elnézést de most már felteszem kérdésem.
Adott a számitógépem(laptop) ami egy Hp Compaq 6720s tipusú pc,ezzel kapcsolatban olyan problémám lenne vele kapcsolatban hogy elromlott a cd olvasója,és most már lassan ujra kéne huzni az op rendszert ,mert már nagyon sok minden van rajta és belassítja.
Kérdésem az lenne,hogy mien modón tudnám ezt megtenni,beépített kártyaolvasó van benne csak azt nem tudom,hogy képes e bebútolni memóriakártyáról?? vagy esetleg pendrivról lehetséges lenne?? -
-
Thusor
őstag
Eddig abban a hitben éltem, hogy bármilyen merevlemezzel működik a 3D merevlemez védelem, de tévedtem, mert most vásároltam egy Seagate momentus xt merevlemezt, de sajnos hiába telapítettem a HP 3D drive guard programját, nem működik együtt a merevlemezemmel. Lehetséges ez? Lehet ezen valahogy változtatni valami driverrel?
-
JHONNY 79
aktív tag
Köszi mindenkinek.Elméletileg a 19 V 4.74 A típusú kellene.Gondolom ez megfelelő lenne :[link]
-
kutga
félisten
Sziasztok!
A 6465b-hez lenne egy kérdésem. Van rajta három gomb a billentyűzet felett, az egyik a wifit kapcsolja, a másik a quickwebet, a harmadik a hangot kapcsolja ki-be.
Mivel újraraktam a rendszert, ezek működnek, de a régin ha pl kikapcsoltam a hangot, a hang gomb sárgán világított, ha bekapcsoltam, fehéren. Most akárhogy áll a hang vagy mondjuk a wifi, mindegyik ugyanolyan fehér.
Melyik driverrel vagy alkalmazással kapcsolhatnám vissza ezt a funkciót?
-
szata.68
senior tag
Én tőle vettem egy 90W-os,elvileg eredeti HP töltőt a 8440p-mhez 6000Ft-ért,és teljesen meg vagyok elégedve az eladóval is,meg a töltővel is.
-
(Bundás)
addikt
válasz
pumukli23 #22466 üzenetére
Maga a termékkód nincs levédve, csak a márka. A kód alapján meg elvileg ugyanazon áramerősség, feszültség értékkel és csatlakozóval rendelkezik mint az eredeti. Ám anyagminőségileg (mint belülről, mint kívülről) köze sincs az eredetihez sajnos.
Az Ipon amúgy azt válaszolta eredetit árulnak, egy másik szintén hétezer Forint környékén áruló cég pedig, hogy nincs raktáron, rendelésre hoznak, de az ára alapján utángyártottnak véli.
Szóval érdekes... nem beszélve arról hogy már hamisítják is a töltőket. -
pumukli23
senior tag
válasz
(Bundás) #22465 üzenetére
Hmm.. Végülis így könnyebben megtalálják a terméküket, ha ugyanaz a kódja, de azért furcsa. Persze több mint valószínű, hogy ugyanott készülnek, csak a végén nem a hp logó kerül rá..
Amit linkeltem, ott több webshopban a gyártónak a hp-t írja. Ilyen üzletet kell választani, aztán ha átvételnél mégsem hp, akkor lehet mondani, hogy kösz.. mégsem. -
KZP
őstag
válasz
JHONNY 79 #22459 üzenetére
Szia!
Nekem van 2 db, eredeti HP-s, eladó, kifogástalan műszaki és esztétikai állapotú mindkettő. (Az egyik nagyobb, a másik a kisebb átmérőjű csatlakozós, úgyhogy az egyik biztosan jó lenne hozzá.) Kipróbálási garanciát tudok rá adni természetesen. Ja, és Budapesten van.
Ha érdekelne, priviben írj, légyszi.
Zoli -
kutga
félisten
Rendeltem én is egy HDD caddyt a 6465b-hez, upgrade bay helyre illeszthető, remélem jól fog szuperálni.
-
pumukli23
senior tag
válasz
JHONNY 79 #22459 üzenetére
Nem tudom pontosan a pavilionokhoz milyen töltő jár és milyen csatijuk van, de úgy tudom egy ideje nem volt csati váltás a hpnál. Ha még garis a töltő (1 év) akkor cserélik, ha nem, akkor a 65 wattos 6-7 ezer Ft körül van. Ha 90W-s kell, azt is találsz a honlapon. Utángyártottat nem vennék 5k alatt, picit drágábban meg itt a gyári, szóval én gyárit vennék.
-
JHONNY 79
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.A barátnőm laptopján tönkre ment a hálózati töltő.A típusa:HP PAVILON DV 6-1110 EH .Tudtok ajánlani valami olcsó üzletet? Csak gyárit érdemes megvenni vagy az utángyártott is használható? -
dmc
aktív tag
Sziasztok!
A kezem ügyébe jutott egy régi de aranyos gép HP Compaq nc4200 nekem jó lenne futkároz -ni meg munkára csak az a gondom nem tudok rá telepíteni semmit sem.Be van állítva boot sorrend külső CD de semmi sem történik.Valaki tud valami megoldást vagy találkozott ilyen géppel?
előre is köszönöm
-
kutga
félisten
Lejátszóeszközöknél csak annyi jelenik meg hogy AMD/HDMI Audio, de szürkén, vagyis nem aktív. Előző két notim HDMI-n gond nélkül ment, ott fel is ismerte hogy HDTV-vel van dolga.
pumukli23 A TV HDMI-n eddig tudta, de mondom nem olyan vészes mert audio kábellel átmegy a hang, egyelőre passz.
-
kutga
félisten
Vettem egy Displayport-HDMI kábelt a 6465b-hez HDTV-re kötve a kép tökéletes, de hangot nem visz át a kábel, azt külön kábellel kell továbbítanom a TV-re.
Van rá mód hogy valahogy rávarázsoljam a hangot a TV-re a DP-HDMI kábellel? A win hangbeállításoknál a HDMI Audio nem aktív, nem tudom kiválasztani.
Felraktam egy IDT nevű audio drivert de az sem orvosolta a problémát. Mondjuk nem nagy baj mert jack kábellel van hangom a TV-n de azért érdekes.
-
Camper2006
tag
-
kutga
félisten
Ha még esetleg valakit érdekel pénteken megjött a küldemény a HP-tó, amiben Win telepítő DVD-t kértem. Kettőt küldtek, egy 64 bites OEM 7-est, amivel tiszta installt csinálhatok és egy driver-szoftver recovery DVD-t amit nem használtam, de értelemszerűen arra való ami rá van írva.
-
Psytróger
tag
Helló!
Laptop/HD tévé összekötésével kapcsolatban lenne kérdésem. Tökéletesen működik minden, azonban ha lecsukom a notebook fedelét akkor a TV-n HD-be (1920*1080) vált a megjelenítés, ami így elég apró betűket eredményez... Hol tudom beállítani hogy a lapos fedelének lecsukásakor is maradjon a szokásos (1440*900) beállítás? Lehet ilyet? És ha ezt belövöm akkor a HD filmeket tudom 1920*1080-ban nézni, vagy mindig váltogatni kell? Ja, egy Probook 4535s-ről beszélünk, ha számít valamit.
Köszi előre is! -
csƵ
addikt
Üdv!
A HP-nál hogy működik a garancia? Lehet veszek egy használt kiterjesztett garanciás gépet, amire még egy évig érvényes gari van.
Mi kell hozzá, hogy garanciálisan érvényes legyen? Mert elvileg doboz nincs hozzá. Egyáltalán mit szabad cserélnem benne? HDD, RAM? -
Petike6
tag
megoldódott!
Köszönöm szépen az F10 es kollégának!
-
-
Petike6
tag
Sajnos az a baj,hogy nincs rá lehetőség.Tehát nem jön ki olyan lehetőség,hogy a bootolási sorrendet elő tudjam hozni.
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Van egy hp DV6 6130ec típusú laptopom. A numerikus rész egy kicsit csattog, ha lenyomok egy billentyűt, mintha lenne alatta egy miliméter üres rész. Azt szeretném kérdezni, hogy valahogy ki lehet-e venni a billentyűzetet, mert szeretném valahogy megtámasztani? Előre is köszönöm a segítséget. -
Petike6
tag
Hali. Ma vettem egy Pavilon G6ot windows nélkül. A kérdésem az lenne,hogy amikor bekapcsolom előjön a Free Dos (szerintem) ahol azt a lehetőséget adja hogy telepítsem mondjuk a PS 2 portot. A kérdésem,hogy ezt hogy tudom végigcsinálni? Mindenre nyomom a Yes-t de nem tudok eljutni,hogy bootoljon lemezről.
Ezt írja: cant open cd driver fdcd0001 -
pumukli23
senior tag
-
pumukli23
senior tag
Nem tudja valaki, hogy a HP 3D Drive Guard a caddyben lévő vinyót is védi? Gondolom igen, de nincs caddym, így inkább megkérdem
-
dh66e
veterán
A HP620 amit nemrég vettem csinál egy érdekes dolgot.Nem tudom hibás e vagy ez normális dolog,de talán valaki tudja hogy mi ez és mit lehet vele csinálni.
Szóval a touchpad egér kurzorja szokott időnként csak úgy arrébb ugrani a kívánt helyről.Kattintok egy weblapon valahova és gondol egyet és máshol bukkan fel.Lehet ezzel csinálni valamit? -
Graphics
Jómunkásember
Én a G62-es aksijával megszívtam, mert konkrétan 2 hónap alatt romlott 40%-ot... gondolom egy hibás renew aksit sikerült kifogni, rendeltem utángyártottat Angliából( ami hongkongból jött végül
) és azzal most működik rendesen, de valószínű, legalábbis remélem, hogy garanciába cserélni fogják a gyári aksit
-
pumukli23
senior tag
válasz
szata.68 #22427 üzenetére
Ha érdekel, a Hp battery check-kel meg tudod nézni azt is, hogy pl hány ciklus van benne.. stb
-
adm
őstag
egy kollégám keres 8730/8740w-t vagy 8530/-8540p,w-t.
gyári garancia feltétel, adásvételi nagy előny. -
szata.68
senior tag
Bocs,ha hülye kérdés,de hol tudom megnézni,hogy mennyire használódott el az akksim?
-
kutga
félisten
válasz
Thunderzolee #22419 üzenetére
Most ki van kapcsolva, de volt már olyan játékom ami nem futott így.
Syl
Marad akkor így ahogy van, majd ha sír vmelyik program visszakapcsolom. -
pumukli23
senior tag
Nekem 2009 júniusi az akkum és 12% az elhasználódottság.
Mióta nálam van általában 15%-ig hagyom lemerülni (hetente 3-5 alkalommal legalább akkuról kell használnom). A gép több mint egy éve van nálam, az előző tulaj nem tudom hogyan használta, egyáltalán használta-e hozzá rendszeresen.. -
Syl
nagyúr
válasz
Graphics #22414 üzenetére
(#22414) Duliee
Persze hogy nem hulladék, az árához képest nagyon jó kis gép.(#22415) apuc
Bizony ám!Sőt, abban az időben bökdöstem az assemblert is (devpac), mégsem lett belőlem programozó
(#22416) asound
Nem. A swap fájlnak a vinyón/ssd-n a helye, a win mellett. Ram disk-re rakni, olyan mint emulátoron belül emulátort futtatni - hülyeség.
Még az is lehet, hogy ki is kapcsolhatod, ha egyik programod sem igényli.(#22418) (Bundás)
Nekem volt két évig egy Fujitsu-Siemens laptopom és az utolsó napig tökéletes volt benne az akku, pedig az is folyton a 220-on lógott.(#22420) Saint_
Én csak idéztem egy kedves fórumkollégát. Ő beírhatja hogy hulladék? -
Lapozófájlt nem áttenni kell, hanem letiltani.
Van olyan programod ami igényli?
Ha nincs, akkor tiltsd le, ha kevés lesz a ram, majd úgyis felugrik egy "elfogyott a virtuális memória" hibaüzenet. Legfeljebb akkor majd veszel még hozzá memóriát.
SSD-n meg főleg ne tartsd, csak növeli a cellák elhasználódását.Nem olvastad át az SSD-s tízparancsolatot?
-
(Bundás)
addikt
válasz
zsoltee10 #22417 üzenetére
Bizonyos Acer, Fujitsu és társai gépeknél az általad leírt módszerrel már 1 év alatt tönkremennek az akkuk, szóval igazából az akkuban található cellák minőségétől is függ az élettartam.
Bár az se teljesen jó, ha nonstop csepptöltésen van az akku, néha karban kell tartani (leg. havonta 1x), azaz le kell meríteni, feltölteni.
Volt olyan Medion gép, ami 6 évig folyamatosan töltőn volt, az töltőt kihúzva 1-2 órát mondott rá a Windows, elhasználódás jelentéktelen. Egyszer lehúztuk próba kedvéért, 20-30 perc után lemerült és nem lehetett feltölteni többé. -
zsoltee10
addikt
én nem vagyok híve az akksi kiszedésének, szerintem semmi értelme. egyrészt plusz gond, hogy nehogy az ember elfelejtse, másrészt tökéletesen működik szünetmentes tápként, harmadrészt elektronika felügyeli a töltöttségét, és szerintem jobb neki, ha mindig fel van töltve, kvázi csepptöltőn figyel egész nap. A másfél éves G62-őm akkumulátora 93%-os állapotú azáltal, hogy mindig töltőn van. A 8540p akksija is mindig töltőn van, és 8 hónap után 98%-os. Szerintem ez elég meggyőző, hogy hogyan is kell az akksit ápolni.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Psytróger #22412 üzenetére
Hétvégente-havonta előveszed lemeríted-feltöltöd
Amúgy ,ahogy Syl is mondta/írta, tény, hogy jobb beépített szünetmentesként használni, mert pl ahol én lakok, volt hogy elszállt az áram, és egy komolyabb munkámnál eléggé szívtam a fogam...
@Syl: a G62-es
nem hulladék kategóriás, hanem egy nagyon jó laptop, de ezt te is tudod, mint kulcsfelhasználó.
-
Syl
nagyúr
válasz
Psytróger #22410 üzenetére
Részemről (bár az itteniek szerint hulladék kategóriás gépem van) nem szedem ki az akkut a gépből, jól van az benne. Ezzel gyakorlatilag egy beépített szünetmentesem is van. Hetente-kéthetente lehúzom a 220-ról és lemerítem. Semmi baja. Nem ez az első laptopom és mindegyiket így használtam.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Psytróger #22410 üzenetére
Összehalászom,amit nekem tanácsoltak ( hasonló gépem van):
Ha tényleg így használod, akkor érdemes kivenni az akksit, és ha kell legyen feltöltve.
Munkahelyen: hálózati áramról
Otthon : hálózati áramrólHa pedig tényleg kell útközben akkor legyen készen.
Olyat mondtak még nekem, hogy mindenképp érdemes hűvös helyre tenni ( na nem a diófa alá), kb 50-60%-ra töltve akár a hűtőbe is, de ha lakás nem fűtött helyére kerül az aksi az is jó neki. Én néha már sajna elfelejteni kivenni az aksit a gépből
-
Psytróger
tag
Sziasztok!
Épp ma lettem boldog tulajdonosa egy HP Probook 4535S készüléknek, és az akkumulátor helyes használatáról szeretném kikérni a véleményeteket... A cél természetesen az aksi élettartamának maximalizálása.
Napi ~8 órát munkahelyen használom a gépet, itt általában tápról menne, de egyébként otthon is nagyrészt konnektorközelben vagyok, úton/útközben nagyon ritkán használom. Amikor hálózatról megy a laptop az aksit érdemes kivenni? Ha esetleg hetekig így működik a gépezet, és az aksi nincs használva nem okozhatja az elöregedését? Mi a helyes használati mód? Aksi ki, de azért párnaponta/hetente eszközöljek egy teljes lemerítést/feltöltést?
Köszi előre is, remélem jó helyre írtam és nincs egy kimondottan az aksikkal foglalkozó témakör. -
Dhampir
félisten
válasz
Thunderzolee #22401 üzenetére
Értem, és nagyon köszönöm!
Talán árkülönbségben sem mutatkozik akkora eltérés ma már az AMD javára, hogy érdemes lenne az Intel helyett választani.
-
apuc
őstag
válasz
pumukli23 #22405 üzenetére
Szuper, ez megnyugtató.
Bár most ismét beszéltem velük- hogy utálhatnak már szegények- és a szervizest nem tudták adni nekem- a munkafelvevő vagy ügyfélszolis ígérte hogy ők visszahívnak, a rendszerükben nincs még infó róla.
Remélem nem csak lerázott - bár szerintem ők örülnének a legjobban ha megszabadulnának tőlem és a nyüves notimtól..
A gyereket sajnálom csak, egyre reménytelenebbül kérdezi meg esténként hogy mizu a laptopjával.. -
pumukli23
senior tag
válasz
csallozsolt #22404 üzenetére
Vezérlőpult, hardver és hang, eszközök, egér, eszkozbeállítások. Ez a synapics driver lapja, itt látnod kell külön a touchpadot és a trackpointot is. Sőt külön be lehet állítani mindkettő funkcióit, pl a trackpointra is lehet aktiválni, hogy "koppintásra" kattintson.. stb
-
csallozsolt
csendes tag
igen egeret használok. megpróbálom a touch padot kilőni és úgy tesztelni, ha nem jó drivereket teszem újra vagy a windows-t. kössz
-
apuc
őstag
válasz
Thunderzolee #22402 üzenetére
Köszi!
Már mindegy..de remélem mielőbb megjavítják. -
Duliee, apuc:
A RAM Disk azoknak a programoknak az elindítását/használatát gyorsítja fel, amiket a RAM Disk-re telepítesz fel. Pl: böngésző, Word, Total Commander.
De ehhez meg nem kell plusz 4 GB ram.
Elég, ha a meglevőből lecsípsz párszáz megát.
A RAM Disk létrehozó program létrehozza ezt a virtuális meghajtót, azt formázod, adsz neki egy betűjelet, és lesz egy külön partíciód. Aztán erre a partícióra rátelepíted azokat a programokat, amiket sokat használsz.
Hátránya, h kikapcsoláskor ugyebár a memória elveszti a tartalmát.
Vele együtt a RAM Disk is elvész.
De erre is van megoldás, a RAM Disk létrehozó program ugyanis el tudja menteni kikapcsoláskor ezt a virtuális meghajtót egy CD kép formájában egy előre megadott helyre, majd rendszerindításkor onnét visszatölti, és azonnal használhatóvá is válik.De közben eszembe jutott, h erről már volt szó, itt írtam róla:
itcafe.hu/tema/re_ramdisk_linux_alatt/keres.php?userThunderzoleeapuc:
Abba a gépbe hiába teszel több ramot, gyorsabb nem lesz. A Brazos platform nem egy erőmű (netbook APU), csak a gyártók rájöttek, h van olyan erős, h lehet belőle 15"-os gépeket is építeni. 130ezerért vehettél volna Core i3-al is gépet, az alapból gyorsabb, még 2GB rammal is. Ez pl. Karácsony előtt még 130ezer volt.
De ettől függetlenül valószínűleg 1 darab 4GB-os modul van benne, és mivel tényleg olcsó, felbővítheted. -
válasz
Dhampir #22394 üzenetére
2 magot kihasználó alkalmazások alatt az az i3-as proci megeszi reggelire azt a Phenomot. Ez biztos.
Miket futtatsz a gépen? Ki lenne használva a 4 mag?
A jelenlegi i3-asod is 4 magosnak látja az oprendszer. (Hiper-threading)
Indítsd el azokat a programokat, amiket használsz, és nézd folyamatosan a feladatkezelőben, h ki van-e használva a 4 mag?Bár annyira alacsony az órajele a Phenomnak, h nemtudom, de lehet még a 4 magot kihasználó alkalmazásokat is gyorsabban futtatja 2 maggal a Core i3-as.
Sőt, mivel virtuálisan 4 mag van az i3-ban is, biztos, h gyorsabb.
mod:
És hát igen, akárhány tesztet nézek, alig van 1-2 amiben jobb a natív 4 magos Phenom.Verdict:
Visszalépés lenne az i3-hoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Ipad Pro 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest