- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Szerintetek ez mi lehet, kábelhiba, kijelzőhiba, vagy az alaplap lesz a ludas? Céges laptop, így kaptuk vissza... Külső monitort rádugva jó a kép.
kép1
kép2
kép3
kép4 (ez a legdurvább)A noti egy HP Compaq 610-es, van még több belőle a cégnek, csak jelenleg mind használatban van, pedig az első ötletem az volt, hogy szétszedek egy másikat is tesztelési célból.
-
Magnum_
nagyúr
Merjek felpattintani win8-at a 8440p-re?
-
eastsider
nagyúr
és az msdnaa is átalakul.. király... elvileg olyan lesz, hogy kell egy eredeti win kulcs, hogy kapj kulcsot az msdn-es winekhez... fuckin' jó...
amúgy a billentyűket simán ki lehet pattintani, meg vissza... lehet nem jól pattant össze alatta a mechanika, vagy mi... nézd meg... esetleg pattints le óvatosan egy másikat (sarkainál megfogod és jönni fog, nem fog eltörni... és nézd meg, az hogy van összerakva
-
1501N
tag
-
Graphics
Jómunkásember
*Pavilion
Amúgy meg 630/635 | Pavilion dv6/g6 | Probook 4/5/6-os széria | Elitebook 2/8-as széria
Plusz még az Envy, meg ugye most már a Folio is valahová beszúrható, a teljesség igénye nélkül.s - small business
b - business
p - professional
w - workstation -
Thusor
őstag
válasz
DigitalAngel #23482 üzenetére
Pavilont nem kérdezte.
DigitalAngel: Igen az Elitebook W a csúcs.
-
DigitalAngel
tag
-
Sanyabá
senior tag
válasz
DigitalAngel #23485 üzenetére
Akkor tehát Elitebook ,,,,w a csúcs?
-
Sanyabá
senior tag
Lehet hogy már többször is volt már róla szó,de mostan hogyan van a minőség definiálva?
Teszem azt, Probook, Elitebook, Compaq,és ezek után van egy típus szám ,majd egy betű.
Tehát egy rangsort kellene nekem felállítani! Köszönöm! -
pumukli23
senior tag
válasz
DigitalAngel #23477 üzenetére
ez néha hdd-vel is jelentkezik
-
gfefe
őstag
válasz
DigitalAngel #23477 üzenetére
Előző tulaj is ssd-vel használta így gépemnél nem félek túlságosan...
Nálam csak a vezérlő lenne a nagy kérdés, hogy egy drágább ám de gyorsabb sata3 al megáldott ssd legyen a befutó avagy egy lassabb de olcsóbb sata kettő vezérlős sata2 vel megáldott ssd.....
hardveresen nem tudom támogatja e a gyorsabb adatátvitelt mert ssd témánál ez nem mind 1...
-
-
cigam
titán
válasz
DigitalAngel #23475 üzenetére
Mibaja a HP-nak az SSD-vel? Pont most filózom én is, hogy a 8510p-be teszek 1-et
-
DigitalAngel
tag
Hali, SSD-t tehetsz bele (mem,hdd,wifi gar veszteség nélkül cserélhető) de SSD-nél nagyon körül kell nézni hogy fogja viselni a HP, általában egy SSD Firmware update után lesz csak jó.
Procit nem tudsz cserélni csak ha megbontod->garvesztés
Nagyon röviden-tömören, csak azokat a csavarokat szedheted ki amik nincsenek süllyesztve a burkolatba,máskülönben nem biztos hogy észreveszik de visszadobhatják egy esetleges szerviz során emiatt.
Minden drivert a hp.de-ről tudsz leszedni mivel eg-s(német) gép ott vannak fent a hozzá tartozó 64-bit-es driverek. (az Ati is)
Ha bármi kérdésed van írhatsz privátot is.
-
gfefe
őstag
Üdv mesterek.
Úgy néz ki holnaptól beszállok a topikba egy HP dv6-6002eg szépséggel
Lenne is pár megválaszolásra váró kérdésem és remélem tudtok segíteni.
Gépem elég kultúrált felszereltségü lesz. Azonban egy ssd-vel azért meg szeretném dobni
Kérdés csak, hogy:- ez megoldható gép alján gari vesztés nélkül avagy sem?
- Ezen kívül a hdd/sata vezérlője sata 2 avagy 3? csak hogy tudjam, hogy érdemes e a drágább ssd-k felé kacsingatni... kihasználja e a vezérlő a sata3 előnyeit.
- proci vajon foglalatban van avagy cserélhető... vagy forrasztva van az alaplapra egy eseteleges cpu upgrade miatt....
- legfrisebb ati drivert ami kompatibilis a géppel és át tud állni intel integrált vga-ra honnan tudom leszedni. (más driverek is jöhetnek... alaplapi... hang stb)
Köszönöm előre is. Tudom sok kérdés, de ezek számomra fontosak.
gfefe
-
zoli03
őstag
A fent említettnek minősége sincs, nem hogy milyen minősége. A kapacitása kb 1Ah lehet. Külföldről érdemes rendelni, ott kapni normális áron ipari cellákat, ami tudja a ráírt kapacitást. De a legolcsóbb ipariból (Sanyo, Sony) kb 12-14USD egy pár. Ha felújítanám a sajátom, ennél gyengébbet nem raknék bele.
-
LacBp
tag
Szia!
ilyen cellák vannak benne.
http://elektronika.vatera.hu/ipari_gep_berendezes/szerszam_szerszamgep/akku_cella_li_ion_3_7v_3ah_akkupakkba_ipari_1548764684.htmlhmm én ebbe még nem mertem belevágni, bár már noti akkut javítottam, lehet őket cserélgetni.
csak enm tudom hogy a fent említett mennyire jó minőség.
6db kellene. az majd 5000 ft + posta az már közel 6e. dolgzol vele, és ha nem lesz jó.... 11e ft ért pedig kapsz garis komplett akkut.
-
SzaboZE
addikt
A méret egy dolog, de a hagyományos 1.2-1.5V igényű cuccokba nem tehető bele, mivel a cellafeszültség 3.6V. Nekem van is ilyen méretű cellám (pont akkora mint a ceruzaakku), de mint mondtam a feszültség más! A notebook akkukban inkább a normál méretű Li-ion cellák szoktak kerülni, amik nagyobbak az AA méretnél.
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Lithium-Ion_Cell_cylindric.JPG
-
Graphics
Jómunkásember
-
gyuri1212
csendes tag
Lenne egy kérdésem ,van egy hp compaq 6720s, tipusu laptopom.
az lenne a gondom vele hogy a belsö hangszórók nem szólnak de fülhalgatóval szól.
elvileg a beállitásoknál minden stimmel.
valakinek ötlet? elöre is köszi... -
CharlieDrop
veterán
-
dh66e
veterán
HP Battery check szerint:
akku életkora: 495 nap
töltéskapacítás:87%
ciklusok száma:195/300
hőmérséklet:25C
1cella:0mV
2cella:4167mV
3cella:4168mV
4cella:4168mVEz még elfogadható vagy bármikor meghalhat?Nekem semmit nem mondanak ezek a számok kivéve a 0mV gondolom az a cella halott.
-
Thusor
őstag
Bios frissítés végezhető az elitebookok esetében pendriveról bootolva, mivel nekem csak ubuntum van, onnan nem futtatható az exe file?
-
cigam
titán
válasz
DigitalAngel #23452 üzenetére
Mondjuk ez jó lenne hozzá? (nemtok külföldiül)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DigitalAngel #23452 üzenetére
hű, itt van 12 cellás akksi 16510Ft-ért és a munkahelyemtől 4percre van.. lehet, hogy benézek..
-
cigam
titán
8510p-hez való dokkolót hol lehet kapni? Milyen néven kell keresni?
Ez húzósnak tűnik (a 75k meg egyenesen vicces) -
jcscom
csendes tag
válasz
DigitalAngel #23449 üzenetére
Hali!
Köszi a választ DigitalAngel!
-
DigitalAngel
tag
válasz
jcscom #23442 üzenetére
@jcscom, valoszinüleg az akku lemerült, töltést pedig nem kap, probáld ki másik adapterrel, ha azzal se jó akkor panelhiba.
@gyáliSanyi: Lemerült a CMOS elem szerintem, van hogy felhasználó által hozzáférhető helyen van (HDD,WLAN kártya alatt), ha nem akkor szerviz ha garis.
-
1501N
tag
válasz
pumukli23 #23438 üzenetére
Szia!
Kösz siker!
Sajna nem nagyon tudom ragasztani, pont egy bepattanó rész törött, gyanús, hogy a ragasztó nem bírná ki. Illetve pótolni is kéne a hiányzó darabot valamivel.
Mindenesetre most kafa, a windows gomb nem működik, de a betűim megvannak.Bár épp ma olvastam, hogy: ""Rövidesen kiderül, mi lesz a Tisztaszoftver programmal ... „Őszintén hiszünk abban, hogy az új megállapodás a 21. századi Magyarország érdeke is, hiszen a világ digitális közös nyelve a Windows, amelynek ismerete nélkül versenyhátrányba kerülnének a magyar diákok és a fiatal szakemberek” – írta a cég a válaszában"."
-
LacBp
tag
válasz
8nemesis8 #23441 üzenetére
Tatabányáról származik egy cégtől. De kínai cucc. Ha jól rémlik akkro 41 töltési ciklus van benne. és 98% os. de ezt nem tudom potnosan mert a régi van a gépemben az új csak arra van,ha akkuról kellene használnom. de arra valami "kalibrálás szükséges (20) " üzenetet küld.
-
jcscom
csendes tag
Hali!
Van egy HP 620-as gép, amit ha megpróbálok bekapcsolni, a tápcsati mellett
lévő LED /sárga/ villog, a gép semmit sem csinál! Elötte működött!Segítségeteket előre is köszönöm:
jcscom
-
pumukli23
senior tag
Általában ha oldalról felfeszíted, akkor kipattan.
DE inkább keress youtube-on róla videót , van egy csomó féle, elmondják mire kell figyelni. Lehet, hogy a 6510b-hez is találsz.
Nézz meg 4-5 videót, azokban összesen már biztos elhangzik annyi infó, ami elég lesz a cseréhez
(A töröttet próbáld megragasztani.. már ha úgy tört el.) -
csƵ
addikt
A héten remélem megjön a laptopom. Már lassan több időt tölt szervizben, mint amennyit használtam.
-
1501N
tag
Helló!
Van nekem egy HP6510b gépem, aminek a drága rokonom kitörte az F betűjét, konkrétan lifeg. Felül bepattan, de az alsó rögzítő letörött.
Arra gondoltam, hogy lecserélem egy általam nem használt gombra. Ki lehet azt pattintani anélkül, hogy eltörne vagy reménytelen?15k kicsit sok egy gombért....
Kösz!
-
pumukli23
senior tag
válasz
gyáliSanyi #23434 üzenetére
biosban is a rossz időt mutatja? milyen gép?
bár ha nincs egy éves (és biosban is rossz az idő, mármint az óra) akkor inkább a szerviz nyúljon bele.
-
pumukli23
senior tag
válasz
gyáliSanyi #23432 üzenetére
Gondolom régebbi laptop. Van egy gombelem az alaplapon, valszeg lemerült.
-
gyáliSanyi
őstag
Miért lehet az, hogy a laptop bekapcsolása után megint be kell állítani az időt, mert nem azt mutatja, mint ahogy kéne. Mit lehet ilyenkor csinálni megoldásként?
-
Thusor
őstag
válasz
kraftxld #23429 üzenetére
Nekem bejelentés után másnap már cserélték is. Csak elfelejtett pendriveot hozni a szerelő, így jövőhéten visszajön, hogy a biost frissítse és valamit beleírjon...na meg hogy megnézessem vele a bluetoothot, mert szerintem elfelejtette rádugni az alaplapra, csak beszerelte, mert most jelenleg mintha nem is lenne a hardverkezelő szerint.
-
Centrumpc
csendes tag
válasz
ExtremeClock #23423 üzenetére
semmi ilyen célzat nem volt, amúgy hála a válságnak egy éve bezárt a bazár, ugyhogy bajos lenne nálam vásárolni
-
dh66e
veterán
válasz
Yuden.Yari #23422 üzenetére
Bocsánat elfelejtettem írni hogy megnéztem az eszközkezelőt természetesen és futtattam egy hardverváltozásokat is benne hátha kiderül,de sehol egy x vagy !-jel.Lefuttattam a Müveletközpontban lévő hibaelhárítót is minden opción de csak fel jön.Délután kezdte el csinálni.Lehet valami win7 frissítés csinálja bár nem látom hogy érkezett volna.
Az Avastnak jött csak ma egy program frissítése,ha az csinálja megeszem a kalapom.
-
dh66e
veterán
-
Centrumpc
csendes tag
válasz
Yuden.Yari #23414 üzenetére
rendeltem már tőlük, a magyar bill. rendelt noti meg is érkezett 4! azaz 4 hét múlva orosz billenttyűzettel.Mikor érdeklődtem egy hét elteltével hogy ugyan hol a 72 órán belül ígért noti majdnemhogy elhajtottak legyek türelemmel.Nem ajánlom őket.
-
ExtremeClock
aktív tag
válasz
Én épp szopok ezzel a világ garival. Először honosítani kell a gépet a hp-nál pár adatrgadásával hogy a magyar rendszerben is benne legyen. Ez betelik egy kis időbe. Aztán lehet garit érvényesíteni. (svéd elitebookom van)
-
Z86
őstag
válasz
Szerintem érdemes lenne erről megkérdezni a hivatalos magyarországi HP képviseletet. Valami olyan szöveggel, hogy pl. "Kimegyek Németországba egy félévet tanulni és veszek ott egy xy típusú gépet. Később itthon is tudom érvényesíteni a garanciáját?" (mert a szürke import emlegetésére esetleg elhajtanának
)
-
kutga
félisten
válasz
Radiumot nem nagyon szokták ajánlani mert külföldről származó gépeket árulnak.
Ha átmatricázzák akkor legalább tudod, de ha nem akkor nem lehet tudni a gép előéletét, én nem vennék tőlük.
Akkor már néznék egy renew HP laptopot.
-
Yuden.Yari
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig a HP 4535s a téma..itthon kb. 2 változatát kapni, de a nagy keresgélés közepette megakadt a szemem egy "R"-el kezdődő, és "adium"-mal végződő webáruház kínálatán. Gyanúsan sok modellt árulnak, 10-30 ezer forinttal olcsóbban. Na most itt is körbenéztem, és rá is leltem a "miértekre", szóval az már tiszta, hogy nem hivatalos magyar úton kerülnek ide. Sokan a billentyűzet matricázását is felemlegették, illetve a garanciát, mint hiányosságot. Erről van tapasztalatotok? Tehát milyen (rossz) az a matricázott billentyű és egy esetleges meghibásodás esetén hogyan alakul a garancia? Mert elméletileg world wide gari jár minden üzleti HP-ra, tehát akárhol veszed, vagy akárhol vagy a világon, ingyen kellene gariztatni, nem? Valaki fel tud erről homályosítani? Ha kényes a téma, akár PÜ-ben is... előre is köszönöm!
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Elitebookhoz akksit, eredetit hol tudok venni Szegeden vagy neten?
Fontos, hogy ne valami gagyi kínai akku legyen és lehetőleg 10 alatt érdekelne. -
kutga
félisten
válasz
bogar51 #23402 üzenetére
Üdv!
Én 6465b-t vettem, az enyémben A6-3410MX van és Radeon 6520G.
A teljesítménye rendben van, win és programjaihoz bőven elég, játékok alatt is jól teljesít, a hűtése lehetne csendesebb de legalább nem melegszik. Akksi idő is rendben van, bár még nem próbáltam de ha nagyon takarékoskodok elmegy 6 órát is, de ha nem lenne elég lehet hozzá venni nagyobbat.
Abszolút nem bántam meg hogy ezt a gépet vettem. Azóta már kibővítettem a benne lévő HDD-t egy SSD-vel az optikai meghajtó mellé, és tettem bele 3G modemet is, hogy mindig kapcsolatban maradhassak.
Kár hogy az i-s procival szerelt gépekhez csak iHD kártyával szerelteket láttam abban az árban amennyi nekem volt rá, úgyhogy most először AMD-s notebookot vettem de eddig semmi gond vele.
-
Def26
félisten
Sziasztok
Ha egy hp 620 -as laptop nem vesz fel a töltést, hibát is jelez (piros x) a töltő ikon. Ki is írja, hogy telep csere javasolt. Mit lehet ezzel tenni? Még fél év garancia van rajta, próbáljam meg visszavinni gariztatni vagy ennyi volt az akksi és vennem kell újat?
Ettől még hálózatról tudom működtetni a gépet?
-
ExtremeClock
aktív tag
Beszéltem a hp-val.
Miven svédországi vásárlás a gép ezért először honosítani kell. Kaptam egy telefonszámot amit hétfőn tudok hívni. Aztán ha ez megvan akkor mehet a gari. -
Thusor
őstag
Ma a szervizes kijött a melóhelyemre, és 1 óra alatt kicserélte az alaplapot. Most már jó a hangkártya. Sajnos elfelejtett pendriveot hozni, így nem tudta a biosba beírni a gép sorozatszámát...majd jövőhéten újra jön. Valamint most észrevettem, hogy elméletileg visszaszerelte a bluetoothot is, de a gép nem látja, mintha nem lenne. Majd ha hív, hogy mikor jön köv héten akkor majd megemlítem neki.
-
bogar51
csendes tag
Képbe jött még a ProBook 4535s négymagos AMD A6-3400M APU Radeon HD 6540G2 kétprocesszoros grafikus kártyával. Mi a véleményetek erről? Állítólag nagyon jó energiagazdálkodás párosul vele... Köszönöm a válaszokat... http://www.hpshop.hu/?sku=LG863EA#
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kutya topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Nagyon szép állapot!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 16GB 512GB SSD
- Szép állapot!! Dell Latitude 5490 i3-7100U 8GB 512GB SSD
- Nagyon szép!! Dell Latitude 5490 i5-8350U 16GB 512GB SSD
- Latitude 5501 15.6" FHD IPS i5-9300H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest