Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz #76578048 #9254 üzenetére
vezettem egy 400méteres szakaszon, határozottan jó!
Civic IMA-hoz képest mindenképp, abból előbb vettem volna saját célra egy 1.6 VTEC-et mintsem IMA-t. De ez az insight sokkal bravúrosabb. De én is várom már a hivatalos tesztet, elvileg miután vissza vitte exanyós a Hondához, egyenesen ment a tesztelőkhöz.off: mondtam neki kérjen egy S2000ret, megis kapná de csak nem kéri:S
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
NoLF
veterán
válasz #76578048 #9254 üzenetére
van egy totalcar cikk róla, azt érdemes elolvasni. felszereltségtől függően 5 és 5,5 milla az ára. a fogyasztás teljes mértékben emberfüggő, nyilván a gyári értékek csak irányadók, azt tojással a pedál alatt lehet csak elérni. (4,4-4,6l/100km) hogy megéri-e, azt neked kell tudni.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
SeQ
csendes tag
Következő tesztalanyom: [link]
"Én az autót kb fél éve vettem Miskolcon. Az előző tulaj ráejtette az elejét a leszerelt kerekéra bal elöl és ezmiatt sérült volt a balelső sárvédő"
"Volt rajta egy sportkipufogó nagy véggel, és ahoz igazították a lökhárítóját, én nemszeretem az ilyesmit úgyhogy vettem rá egy új dobot mert a gyária amit kaptam elég rozsdás volt már és hegesztettem rá egy szolid ovál véget és ahhoz a véghez igazítattan a lökhárítót így azt még fujattam"
"Voltam alatta nézte kasznis teljesen ok a kocsi"
"Van a szélvédőn két pici kavicsnyom"
"van egy helyen a motorháztetőn egy kb 10 cmes átmérőjű körben egykis beleflekkelés, de bizonyos szögből-közelröl látszik hogy belefújtak és nem 100%ig találták el a színt"Ennyit tudok róla, teljesen szimpatikus a srác, Pécsről elhozza Fehérvárra, hogy megnézzem, mert bízik az autóban.
Felni nélkül venném az autót, ami ugye -210 a jelenlegi árhoz.
Vélemény képek alapján?
--> Nincs múltad. A jelenben élni a legjobb út ahhoz, hogy legyen jövőd is.
-
NoLF
veterán
a 99/04 az a forgalomba helyezés lesz, mert ezzel a maszkkal csak 98ban gyártották a civicet. a buzi nagy kerék ha nem volt sokáig rajta, akkor akár igaz is lehet a futómű ajnározása, mindenképp alá kell nézni és megrángatni.
rettenet visszataszító az a kipufogó számomra, de ez nem lehet visszatartó erő. szerintem megéri.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
szerintetek ITR légszűrő és kipufogórendszert tegyek a kúpra, vagy VTi-t? értelemszerűen a VTI-é olcsóbb, s lehet hogy az ITR pöfirendszer már sok lenne (az 60as, a VTi 55ös)
-
-
NoLF
veterán
egyelőre csak vti rendszerre kaptam árat, meg is tudnám venni egy helyen a cuccost egy 6gen vti-ről kisújszálláson. 40et kér a dörrenőrendszerért (hátsódob nélkül, tehát katalizátor, cső, középdob) és 20at a légszűrőrendszerért (U cső + rezodoboz, szűrődoboz, gumi cső) meg +5öt kér valami simota betétszűrőért de azt biztos nem kérem vele.
tehát mindösszesen 60, szeretném 50re lealkudni (főleg hogy 5 rongy hogy oda-vissza elmegyek)
ITR hátsódobra már mondtak 20at nekem, de lehet azt hanyagolom és ráteszek egy skunk2 dobot, vagy vmi szép univerzálist.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
ha azt akarom hogy ne ordító, zavaróan hangos átmenő katmentes rendszerem legyen, akkor ennyit tudok tenni. márpedig a lovaknál nálam fontosabb az, hogy kussban utazhassak mondjuk kölnbe 10 órán keresztül, mint hogy a Juli megforduljon utánam az utcán, hogy juj de dörmög az a szép Honda, jipíí!
egyébként meg lehet hogy 6 lóvat hoz, de lehet hogy 4et.
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #8883 üzenetére
A keret nem ment rá, de a krómkeret rajta szerencsére passzolt a jelenlegi méreteivel, így csak a krómkeretet cseréltem le, végre az is hibamentes
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
NoLF
veterán
szerinted nem.
hidd el, leszarom hogy hány ló, nem érdekel egy csöppet sem. az automata úgyis megeszi a teljesítményt, nem gyorsulóverda ez, hanem hétvégi örömautó (számomra).
viszont megpróbálom úgy optimalizálni hogy alul is erősebb legyen, amihez nem árt egy vastagabb kipuffrendszer, meg majd egy 4-2-1 leömlő. de az audiofil hallószervem már egy katalizátor eltávolítást sem visel el.9278: persze. de ahhoz most sem ártana meghallgatni, mert olyan mint egy villanyautó bár gondolom a tiéd is hasonló, ha gyári.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
nem érdemesebb akkor egy homológ, összefüggő rendszert felrakni és most kivárni és nem rohanni vásárolni?
szerintem konkrétan a te autódnál megkéne maradni a szolíd, decens módosításoknál, már csak a motor miatt sincsen értelme racsing cuccnak. meg a váltó miatt sem.
szép, hatékony, de halk.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
NoLF
veterán
válasz Integra #9280 üzenetére
mindenképp vti rendszert akarok alá, légszűrőrendszerrel együtt. és most van egy lehetőség, egyben, a hétvégén megvásárolni, hozzá való leömlőt meg bármikor tudok szerezni.
pont ezért akarok gyári rendszert, amihez illő leömlőt társítok. szép, hatékony, halk.
[ Szerkesztve ]
-
SeQ
csendes tag
Érdekes kérdéssel fordulok hozzátok.. Nincs valakinek székesfehérvári autószerelő ismerőse aki hondákhoz is ért? Hétvégén hondánál nem szervízelnek sajnos és itt nincs senki ismerős aki ilyennel foglalkozik .
Ismeretlen szerelőket meg nem akarok felhvni hogy "mennyire értesz a hondához?"Bármilyen javaslat ötlet érdekel...
-
SeQ
csendes tag
crx forumot néztem ott se fényezős totyik nincs, se dodi72 felhasználó... itt itcafén szintén nem találtam fényezős témát Nem tudnál nekem valamit linkelni hogy merre tudom vele felvenni a kapcsolatot?
-
NoLF
veterán
válasz TexT-BoY #9241 üzenetére
és akkor a kegyelemdöfés
-
m4rc!
őstag
Szoval hova lehet vinni Civic-et beviszgaltatni? Pontos cimet mondjatok legyszi...
We are analog players in a digital world
-
TexT-BoY
addikt
annyira nem hat meg a sztori.
a szürke marad igy elsőkörben a potenciális jelölt.
Most nekem sokkal okosabb döntés,
-olcsobb,
-a gazdi telefonba korrekt volt.
-egy évben születtünk a kocsival
-1.5 ami könnyen lehet 120lo ami a 890kiló mellett ideális nekem (kb 60.000+csokibol megcsinálom)
-nincs rajta 16os görgözött alessio felni
-nem láttam honda talikon racsingolni "megkiméltnoitulajtol"Majd egyszer én is ilyenre fujom a kocsim, mert ugy szeretnék vásárolni hogy a 4gen mindenképp egy örök darab legyen a "garázsban", egyfelöl mert imádom, másfelöl ha sikerül minden papirt ugy elintézni ahogy szeretnék akkor nem érdemes majd eladni (gyk sose).
1.6GL-t meg lehet tuningolni orba szájba, meg nem tudom, de 110lo. annyit itthon is rámérek majd az 1.5re
Bár most elkezdtem nézni a golfokat, azok sokkal megbizhatóbb autók, minden honda eszi az olajat, szétütik, rohadnak, drága az alkatrész, áá nemkelll.
[ Szerkesztve ]
-
VTI-Totya
tag
válasz TexT-BoY #9293 üzenetére
Szerintem meg vegyél egy nagy régi cápa bimmert(gyengébbeknek merci ). Na azzal tuti nem marad nem, hogy kerítés, de még az utcát is szétalázod mert az olyat de olyat megy meg olyan tartós meg.........uhhh-áááhhhhhh beszartam a gyönyörtől.
(és most megyek gatyát cserélni)150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
TexT-BoY
addikt
válasz VTI-Totya #9296 üzenetére
háát megrágom a dolgot
de egyébként maradok az 1.5ös civicnél, a gergő (magas srác aki ott volt driften velünk) egyböl mutatott egy E30as-t ami 2,7es böhöm motorral meg 200loval büszkélkedett... Probáltam neki megmagyarázni hogy életben szeretnék maradni, de nem tudtam meggyőzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest