Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTI-Totya
tag
Sziasztok!
Végre sikerült regizni.
hülye e-mail címek
ha valamit nagyon nem jól csinálok, vagy van valami saját szabályotok, szóljatok.
nem tartom magam hülyének és felfogom.
egyenlőre ennyi, a többit majd idővel150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
most hallottam egy szerelőtől, hogy a vti-be a legjobb olaj a castrol-tdi-s változata.
egy rallys sráctól vette az infot mert ők is azt használják.Létezik????
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #3882 üzenetére
sajna a helyesírásom sosem lesz tökéletes. (diszlexia)
6.gen civic150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
most vettem ezt a kocsit és azért csipegeti az olajat így szelepszár szimeringel kezdek és olajcserével
szegény régi 4.gen-es pedig húgom karmaiba kerültek
(isten óvja azt aki meglát egy szőke nőt egy feket hondában)150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #3882 üzenetére
Az aláírásom pedig egy haveromtól származik, mikor is versenyeztünk és ő mögöttem jött.
Az ő szavait idézve "én nem tom mit és hova váltottál olyan 150 felé, de könnybe lábadt a szemem ahogy távolodtál és kifolyt a könnyem, hogy az enyém mikor fogja ugyan ezt tudni.
(a válasz: sosem, az új 206 peugeot ilyet sosem fog tudni)150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #3888 üzenetére
Ne röhögj, k..va drága volt hozzá.
Jah, 2-3 hét múlva jön csak meg.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #3891 üzenetére
Sejtettem, hogy mit röhögtél.
Nah, így már jobb?150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #3894 üzenetére
Örülök,hogy elégedett vagy.
Ez szerintem már munkahelyi ártalom a részemről.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz fekeandras #3898 üzenetére
Gyárilag egyébként mi lenne a belevaló?
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz fekeandras #3902 üzenetére
Ok. Hmm pedig csini lett volna tuti a del sol...
Mondjuk én 4hónapig kerestem azt amit most vettem.
Pedig ezen is van azért hiba. De ez legalább bőrön kivül full.Esetleg valakinek tudomása a gyári olajról?
-
VTI-Totya
tag
Szezonzáró Gyorsulási Futam
Program:
Gyorsulási verseny, Autó szépségverseny, Autós találkozó, KlubtalálkozóIdőpont:
2008.10.25 - 2008.10.26Helyszín:
Tököl repülőtér
Ha érdekel valakit.
-
-
VTI-Totya
tag
-
VTI-Totya
tag
válasz TexT-BoY #3913 üzenetére
Hogy igazad legyen neked is, így az enyémbe (6genes vti) motul kerül.
A régimbe (4genes 90Le) amin most csináltunk full motor generált(gyűrűk,csapágyak,szimeringek stb) abba meg kipróba hugom popsija alatt a td-t.
Ha nem válik be, akkor max akik ajánlották, költöznek.
Na, ügyi vagyok?150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Integra #3925 üzenetére
Arra lennék kíváncsi, hogy a legújabb civicbe milyen olajat tesznek bele.
Barátnőmnek az van, (5ajtós 140Le sport) és azt mondták, hogy 30.000e alatt nem is akarják látni a kocsit a szervízben mert felesleges.
Pedig szervízen kívűl nem is visszük sehova sem.
Bakker én meg cserélgessem 10.000e km után a méregdrága olajakat.
Nekem itt valami nem stimmel.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Integra #3927 üzenetére
Látom ez az olaj kérdés azért nehéz ügy.
Igaz, hogy nem keresek 1 millát, meg rosszul sem, de azért én a vti-mre nagyon vigyázok, hiszen ez volt az álmom.Bár ez volt a mondjuk könnyebb fele.
Kicsinosítani már jóval zsebesebb kérdés.
Egyébként meg már benne van a 30.000 az újba és 10hónap alatt.
Mivel sötétkék és feketét akarok, 150.000Ft--unichip szintén ennyi--lökösök a 2, 60.000--felnik gumival, 250.000--proex kipufogó rendszer,120.000--Brembo fékrendszer,120.000 stb,stb,stbNa mind1.
Szal én még nagyon az elején vagyok.
Ui.: viszont egy nagy előnyöm van, kibaszott jó és olcsó szerelőm van. Ez tény.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Integra #3943 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy giccsparádét akarok csinálni a kocsimból
Én használom az autómat nem csak mutogatom meg menőzök a 15 éves csajoknak.
Nem csak beszélek meg mesélek, hanem tolom is neki. Én már a 4.genes kívülről lepukkant verdámmal is megaláztam pár igencsak több millás autót az elmúlt télen.
(140-150-nél nem nagyon húzogatták utánam a verdát driftre, csak addig volt nagy a szájuk amíg nem kezdtem mutatni is valamit)Szal egy a lényeg, nem mutogatni csinálom a vasat, és nem mondom, hogy nincs nálam jobb sofőr meg én vagyok a leggizdább.....stb, állítólag jól vezetek. Ennyi.
-
VTI-Totya
tag
válasz Integra #3946 üzenetére
Azért fékmunkahengerről még nem volt szó. De beérném egy full brembo készlettel. De majd esetleg idővel. Egyébként brembo furt-mart sport cucc előre hátra, pluszz ferrodo valami sport fékbetétek, ez tartozik a 120-ba. Tény, viszont elcsesztem tényleg az árat mert 4leömlős dupla végű rendszert akarok alá ami tényleg többe lesz. De sokmindent magam csinálok.
Pl. szerelés ára nincs.
A chip viszont nem a szétgányolós fajta, hanem csak pogramozásos.
De ezen még gondolkodom és szívesen veszem a jótanácsokat.
Turbó egyenlőre nem érdekel, mert az messze van az én keretemtől.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
Hát, kevés olyan csajt ismerek aki az autómániás pasik dumáját szereti hallgatni a motorról, turbóról meg mindenféle szerinte felesleges kütyükről.
Nekem is nagy mákom volt az én barátnőmmel.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
-
VTI-Totya
tag
Sajna nem tok ma menni mert megyek hugomért bécsbe az este.
(de jó lesz holnap reggel 6-kor kelni és nyolcra menni suliba)150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
A Velence tavi tali, hát elég sokan voltak.
Volt egy pár gyönyörűség. Hála unatkozó haveroknak, hogy az utolsó pillanatban rábeszéltek.Ui.: bocs mégegyszer Text, de bepótóljuk még.
-
VTI-Totya
tag
Jah, meg lemondtam az "elring" szimeringeket.
Így már csak rád vagyok utalva Text.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #4057 üzenetére
Gratula hozzá!
Gyönyörű a kicsike.Ui.: viszont ugyan olyan béna jel van rajta mint az enyémen. (a kicsi kis beültetett sokkal szebb)
[ Szerkesztve ]
-
VTI-Totya
tag
válasz Integra #4081 üzenetére
Az melyik lenne?
Nem tudsz valami képet olyanról?
Mondjuk egy pirosra fájna a fogam leginkább, csak még nem tudom milyenre, hány fajtában létezik, hogy hol lehetne beszerezni?150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Integra #4107 üzenetére
Hát igen. Tőlem is csak mindig azt kérdezték, hogy mekkora motor van ebben a régi szekérben. Válasz:1.5-ös. Na gyere akkor nyomjunk egyet az elkerülőn.
Mondom rendben. 190-nél mikor ötbe váltottam, már nem húzott csák óvatosan mászott feljebb. Utána meg mikor megáltunk lázadt, hogy mit is váltottam 190-nél, mert "nem láttam pontosan onnan hátulról ". (nem ő volt az egyetlen) khm-khm--(suzuki sport-sufnyi tuning-peugeot 206 1.6-os-vw passat 2.0-es)stb.
Azért mindig volt jelentkező az én kis öreg vasamra.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
[link]
Bevenné a májam.
Na de vajon jó ez az enyémbe?
Ez a széria frissítés most nagyon megzavart ami miatt lehet, hogy az enyém más egy kicsivel.[ Szerkesztve ]
-
VTI-Totya
tag
-
VTI-Totya
tag
válasz xcbiker #4143 üzenetére
Oksa. Köszke.
Elvileg barátnőmet regisztük ebay-re csak még nem jött válasz.
Még ezt kellene valakitől megtudakolni, hogy hogyan is műkszik ez a dolog meg, hogy mik a hátulütők.
Mert kéne ez-az.
Hallottam olyat is, hogy ha több mindent rendelsz akkor sokat lehet spórolni az utaztatáson.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #4162 üzenetére
Nekem már három napja átírták a kocsit mire megkaptam és elintéztük a bankal a piszkos anyagiakat is.
Nevemen a kocsi, biztosítás, hitel megvan, kocsim meg nem volt.
És ha ellopják a három napban, vagy összetörik???
Bank válasza: pedig ez csak így megy. A tulaj meg értelemszerűen nem adta addig amíg nem látta az egész lét.
Na ez a szégyen. A bank meg mindenképpen nyer.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
[link]
beszarás150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
http://i404.photobucket.com/albums/pp122/1ac4u2nv/slammed7.jpg
Na akkor hátulról is.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #4167 üzenetére
Gratula.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- KUKIRIN G3 PRO ELEKTROMOS ROLLER 2X1200W 52V 23AH 65KM/H
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest