Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rc!
őstag
Sziasztok!
Elöljáróban 2 dolgot írnék:
-még csak most fogom csinálni a kresz vizsgát
-nemigazán értek a kocsikhoz (még)
Viszont ahogy meglesz a jogsi egyből szeretnék egy Honda Civic-et venni, hogy legyen mit gyalázni a friss jogsival
Nézegttem, hogy pontosan melyik is az a fajta ami nekem teszik, azok amiket a 90-es években gyártottak. Azt még egyenlőre nem tudom, hogy lépcsőshátút szerenék-e vagy 3 ajtósat, de majd kialakul.
Szóval mit érdemes tudni a Civic-ekről? Vmi jellemző hiba? Fogyasztás, stb.? Esetleg, ha vmi jó netes oldalt tudtok ajánlani snnak is örülnékWe are analog players in a digital world
-
m4rc!
őstag
válasz Gergello #2731 üzenetére
Azt idézőjelesen értettem, sztem úgy fogok fosni, mint atom.. Majd vmi éjszakai vezetgetéssel kezedem... Csak tartanék mát ott!
Marha jól néz ki az a Honda, ez 6 generációs, ugye? Mert mostanra annyit kideríttem, hogy azok tetszenek nekem ('95-2000 közöttiek).Többiek: Köszönöm a bátorítást, remélem 3 hónapon belül meglesz jogsi is, meg a gép is
We are analog players in a digital world
-
m4rc!
őstag
válasz Integra #2734 üzenetére
Épp azt bújtam, hogy vmi nem stimmel, mert ennek nyújtottabb a hátsó ablaka (az oldalsó). Gondolom van még más ismertetőjel is csak kissé laikus szemmel nézem a dolgokat..
mod.: meg a lámpája is jobban néz ki a linkelt képen levőnek..meg a seggük is más.
[ Szerkesztve ]
-
m4rc!
őstag
Ez is nagyon szép! De sztem én majkd egy 5gen 3ajtóst fogok venni, az nagyon bejön
Csak ahogy néztem (hasznaltauto.hu) nehéz lesz találni olyat ami még jó állapotba van...olyat kerestem amibe max 120k kilcsi van...bár ezt is sokallom...We are analog players in a digital world
-
m4rc!
őstag
Ehhez mit szóltok? Komoly darab , bár azért nem rohangálnék ilyennel, főleg 1. kocsinak
-
m4rc!
őstag
-
m4rc!
őstag
Hat sokat gondolkodom, nem tudom milyet kene vennem...
Ami igazan kozel all a szivemhez az a beka lampas elotti generaciobol a 3 ajtos valtozat, esetleg vmi jo vetelt nem tudtok ebbol? 5gen asszem...We are analog players in a digital world
-
m4rc!
őstag
Most velem van a baj, vagy miért nincs egy értelmes 5gen 3ajtós Civic sem a használtautón
Vki esetleg, aki még nem unja, leírná nekem, h mit jelentenek a különböző rövidítések (pl.: VEI)?We are analog players in a digital world
-
m4rc!
őstag
Ezekről az újabb fajta Civic-ekről mit gondoltok? Nem mitha lenne rájuk keret...
-
m4rc!
őstag
Szép autó, grat hozzá!
Más: ez elég jónak tűnik...
Egyébként, ha 1x végre oda jutnék, hogy megvegyem az autót, valaki aki ért is hozzá nem tudna segíteni megnézni? Sajnos műszakilag elég analfabéta vagyok a kocsik terén, nem akarnék nagy zakóba futni..We are analog players in a digital world
-
m4rc!
őstag
Tudom nem ide tartozik de szerintetek mennyit fogyaszthat egy ilyen: [link]?
-
m4rc!
őstag
Asszem o lesz a befuto, ha minden jol megy 1-2 heten belul megveszem...
Esetleg vmi ellenerv?We are analog players in a digital world
-
m4rc!
őstag
Szoval hova lehet vinni Civic-et beviszgaltatni? Pontos cimet mondjatok legyszi...
-
m4rc!
őstag
aesir ennek mi értelme? Idejössz, teszel egy kijelentést egy olyan dologról, ami tök szubjektív, és azt állítod, ha vkinek más a véleménye annak nincs ízlése.. Ennek semmi teteje, puszta flém-keltés.
szerk.: ráadásul tök off...
[ Szerkesztve ]
-
m4rc!
őstag
Akkor szerintetek ér ez 550k-t, ha 254ezer kilcsi van benne?
Vagy mennyit lehetne belőle alkudni? Mindenesetre holnap felhívom az eladót...We are analog players in a digital world
-
m4rc!
őstag
Megvan a forgalom-vizsgám!! (20k-ba fájt...)
Október végére lesz pénzem is, remélem addigra találok vmi jókis 5gen-t!
-
-
m4rc!
őstag
Na tehát pénteken megnéztük szerelőkollégával a Civicet Debrecenben..
Hátt, asszem még keresgélhetek egy darabig..:
Eleje törve volt, az tuti, motorháztető az kuka, belül elég rendesen lelakott. Egyébként motor legéscsillapítók, stb. jónak tűntek (bár a motor le volt mosva...), szóval inkább csak esztétikai hibáai voltak, de azok rendesen.... ez a verda nem ért 550-et..Remélem később nagyobb szerencsével járok, ez végülis csak az első volt amit megnéztem... (mondjuk 16k benzinpénzebe fájt.. ).
-
m4rc!
őstag
Ez a jövőheti célpont... esetleg vki látta már?
-
m4rc!
őstag
válasz TexT-BoY #11695 üzenetére
Azokat én is kivágnám belőle.. Törés még nem akkora baj, ebből nem fogok olyat találni ami ne lett volna törve, de legalább nem is tűnik annyira lepukkadtnak. Ha motor, futómű, váltó ok, akkor szvsz jó is lehet, de majd meglátjuk...
-
m4rc!
őstag
Kb. 1,5 hónapja keresgélek (elötte is nézegettem, de nem komolyan) és a felső határ egyelőre 600K. Ha tudtok vmit pls segítsetek, igaz annyira nem sürgős, mert még nincs a kezembe a jogsi.
-
m4rc!
őstag
Hali! Jó állapotú eladó 3 ajtós Civicet max 700k-ért nem tudok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest