Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryPc
senior tag
-
GeryPc
senior tag
válasz Winner_hun #6253 üzenetére
persze emberfüggő is
de a hondások többsége nem azért vesz hondát mert nem nyomja neki mint a barom
mostmár egyre több hülye picsa alatt ott van a legújabb honda aztán bassza is neki
az 1 dolog hogy te nem nyomod neki
de aki nincs tisztában az autójával meg nincs elég tapasztalat az így jár......na én offolom a témát
kiszálltamHa fontos inkább telefonon keress! tel:70/530 4958 (h-p-ig 10-18 között) | http://www.gerypc.hu
-
Viszlát
addikt
válasz Winner_hun #6246 üzenetére
Te jó ég...
Ma kimentem a tecsó parkolóba kipróbálni, hogy milyen ha kikapcsolom az elektronikát. Nem nagyon kellett egyenesen menni nélküle, hihetetlen mennyire megfogja az autót...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
GeryPc
senior tag
nem értitek a lényeget
most ferrarit nyilván nem mondom mert az nem megfizethető egy honda meg igen ennyi
ne legyetek már ennyire szűklátókörűek bazzu.i: azt is mondhatnám beszűkült hondás pöcsök
[ Szerkesztve ]
Ha fontos inkább telefonon keress! tel:70/530 4958 (h-p-ig 10-18 között) | http://www.gerypc.hu
-
GeryPc
senior tag
válasz Winner_hun #6259 üzenetére
ehh
én eddig se a márkáról (hondáról) beszéltem hanem a Le-ről !
lehet félreérthető voltamén ezt már megtanultam hogy kis teljesítményű autóknál hogy nem előzgetésre való meg sportos vezetésre
én 1x próbáltam kielőzni egy kocsit még anno kispolskimmal,nekem IFA jött szembe.......
utána soha többet nem előztem csak ha 2km-re volt a szembejövő kocsimiután nagyobb teljesítményű kocsik kerültek alám,nekem is változott a vezetési stílusom,persze nem azt jelenti hogy felelőtlen lettem és paraszt!
ebből csak azt akarom kihozni,aki vti-t vesz vagy egy m3as bmw-t vagy BÁRMIT ami 'sportautó' nem azért veszi hogy 50el menjen vele bevásárolni a 7végén!
nem hiszem el hogy aki alatt ilyen kocsi van betartja a sebességkorlátozásokat,aki meg betartja azalá minek ilyen autó.........(persze lehet gyorsulási versenyre járni stb ez is egy megoldás de ez megint más téma)
Amúgy feljebb írtam már hogy én pont ezért nem veszek vti-t mert városban felesleges,utcai használatra a 90-100le bőven elég!
na remélem mostmár mindenki érti aki meg nem az így jártHa fontos inkább telefonon keress! tel:70/530 4958 (h-p-ig 10-18 között) | http://www.gerypc.hu
-
Winner_hun
titán
Ide egy hosszú szöveget írtam amit inkább kiszedtem. Majd ha egyszer találkozunk akkor elmondom, ha nem felejtem el
A gyorshajtásos dologgal magamból kiindulva nem értek egyet. Nem feltétlen kell hozzá erős autó. És ha valakinek erős autó van a segge alatt az nem feltétlen kell, hogy gyorshajtó legyen.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
GeryPc
senior tag
válasz Winner_hun #6261 üzenetére
pénteken elvileg lennt leszek a lurdynál
Ha fontos inkább telefonon keress! tel:70/530 4958 (h-p-ig 10-18 között) | http://www.gerypc.hu
-
xcbiker
addikt
Én pl legtöbb esetben betartom a szabályokat, mert nekem munkaeszköz is a kocsi, nem csak hobbi. Nem hiányozna ha elvennék a jogsim, valamint a felesleges + költségektől is kímélném magam.
Csak olyan helyen megyek valamivel gyorsabban, ahol nem veszélyeztetek másokat, vagy magamat.
Szvsz ezek a dolgok ember függők. Tény hogy ismerni kell az autó és a saját korlátaid.
Erre jók a nehezített tesztpályák.Az hogy egy VTI csak arra jó, hogy nyomjam neki mint a félőrült, nem állja meg a helyét, mert pl. egy előzésnél is sokat számíthat egy kis plusz nafta. No meg összességében sem rossz ha vannak tartalékok a kocsiban, mert nem kell kitaposnod a belét egy-egy nagyobb emelkedőn sem.
[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Winner_hun
titán
válasz (Kolombusz) #6267 üzenetére
Hát nem tudom ez kit nyugtat meg, lehet csak én vagyok túl bátor
Mellesleg amilyen sebességgel volt az ütközés szerintem mindegy hogy milyen autó lett volna a Civic helyett... a fizika hat a biztonságosabb kocsiban is.[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Integra
titán
én simán eljárok 200 loval és nem érzem, hogy mindenhova versenyautós tempóban nyomom vagy felelőtlenebb lettem volna.
továbbra is úgy gondolom, hogy a teljesítménynek nem sok köze van ahhoz ha valaki hülye....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #6269 üzenetére
tök mindegy, bármiben ülsz, meghalsz
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
VTI-Totya
tag
Hát, én csak annyit tennék hozzá, hogy aki hondát vti-t vagy bármilyen más sport autót vezet, nem a biztonság az egyetlen meggyőző érve.
Lehet, hogy hurroktok, de egy A8-ból kiszálsz egy frontális te mész 90-el ellenfél meg 75-el.
EZ TÉNY!!!!
Ezekről a dolgokról, tudnék mesélni.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Integra
titán
válasz VTI-Totya #6272 üzenetére
azért megnézném ugyanebben a szituban, ha kamion az ellenfél..
de tény, több gyűrődő zóna van mint egy civicben.
de most megint olyan dolgokról van szó, aminek nem sok értelme.
itt megdöglött volna bárki bármilyen más autóban...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
NoLF
veterán
válasz Winner_hun #6246 üzenetére
szép. nyáron mikor megyek a szüleim nyaralójába, én is kihúzatom itt, mert jó az út, és sosincs senki. de a kanyarnál már mindig okosan megyek. ő nem így tette valszeg, vagy csak sok volt.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
VTI-Totya
tag
Dob vagy tárcsa?
Ámbár mind1, mert mind a kettőnél le kell venni a kereket.........
Szal, melyik fajta?Belül el se kezd szétbontani mert nem lehet semmit állítani.
[ Szerkesztve ]
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Integra
titán
sznúpi, ma? hol vagy?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Gergello
addikt
Ezt most találtam a Bride oldalán, beteg.
-
Gibkey
tag
Na , volt élet Lurdynál? Egyszer énis kinézek mostmár Csak rá kéne szánnom magam.
-
NoLF
veterán
na, ezt elmegyünk megnézni a szüleimmel mindjárt, van e vkinek vmi javaslata, észrevétele, mire figyeljünk?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
válasz Integra #6295 üzenetére
olaszból behozott, szép állapotban van, de biztos több van benne mint amennyit írnak, hisz a fékpedál is eléggé meg van kopva, meg a vezető oldalon az ablaknál a kárpit (könyöklős vezetésre utal)
olasz szervizkönyve van...
meg mintha a bal első sárvédő elem cserélve/festve lett volna, kis kátrány kibújt a kerékjárati ívnél, meg az illesztés sem tudott 100%ig meggyőzni. megnézünk még párat, az biztos, viszont itt egyből belementek, hogy elvigyük a helyi honda kereskedésre állapotfelmérésre. meglátjuk,mi lesz, ezt nézték még a szüleim (mindenáron dízelt akarnak, öt ajtóst, 2005öst).The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest