Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Newton harmadik törvénye
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sai
aktív tag
válasz VTI-Totya #5851 üzenetére
hajaj.. de még milyen szép
itt a környékünkön mászkál egy fehér supra.. fuu de irigylem mindig aki vezeti
mondjuk öt elfogadnám -
sai
aktív tag
jó azért az az 1000pacis már picit durva lenne
meghát az a kb 13milliós ára is.
nekem ö is bőven jó lenne -
-
Gergello
addikt
-
Gergello
addikt
válasz Integra #5868 üzenetére
Inkább legyen ez mint, hogy tönkremenjen, megvegye a toyota vagy vmi és szétlopjákk,b@sszák az egészet. Ez az új profil, a zöld Honda minőségben, szerintem nem is baj. Jönnek majd az új környezet kímélő vasak, kíváncsi vagyok a type-r mikor fog kikopni.
De mind1, én maradok a 4gennél -
-
orbano
félisten
-
Snoop-y
veterán
Hát ha most kéne nullkilométeres sportkocsit vennem biztos nem a Honda-t választanám.
Nem azért mert csalódtam benne vagy valami. Pont fordítva már nem gyártanak olyan minőségű és olyan élményt nyújtó autót amit szívesen megvennék.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
orbano
félisten
nem tudtok valami ötletet, hogyan lehetne pohártartót varázsolni a kocsiba?
A vér nem válik VAZZE!™
-
xcbiker
addikt
Nem rossz dolog az...
Én sokat bosszankodtam már a hiánya miatt...
Pl. mikor a burgeből, mekidájvból kifordulva a lötyi össze-vissza kalimpál. Volt, hogy némileg ki is borult.
...de ha veszek akkor csak az EK9-féle kinyithatóst, mert nem célom a folyamatos pohártartós mütyűrtartó.Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
aesir
veterán
Értem. Erre inkább nem is mondok semmit
A dallamkürt is legalább ennyire "menő".
Van saját életem...
-
xcbiker
addikt
Ez nem menőség kérdése, hanem praktikusság.
De ezek szerint te nem jársz gyorsétkezdékbe valamerre félúton...Amit még én szeretnék megoldani:
Vagy valami normálisabb izzó, led a beltér világításához vagy a középső tükörhöz egy gyári kinézetűre elkészített lámpa, a jelenlegi utastérvilágításhoz hasonlóan.Bosszantó mikor ilyen korán sötétedik és egy-egy parkolóban notebook kijelzőt kell cserélnem...
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
orbano
félisten
válasz xcbiker #5892 üzenetére
no és mik a lehetőségek? crxforumon találtam egy gyereket aki árul 13 ezerért valami pohártartót, de nem tudom mi az, hogy néz ki és azt sem hogy hogyan tudok privátot írni neki
egyébként a beltér világításának boostolásán én is gondolkodtam már. pár nagy fényerejű led sokat dobna rajta szerintem.
amikor kijelzpket szserelsz, amúgy, nem szokott nálad maradni abból a háttérvilágítást egyenletessé tévő fóliából. diffúzornak, szoftboxhoz kiváló lenne
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
Snoop-y
veterán
válasz xcbiker #5885 üzenetére
Én ezt úgy oldom meg, hogy elvitelre kérem és be van zacskózva kitámasztva.
Mivel sportfutóművem van max egy mobil shaker-t szereltetnék az autóba annak lehet lenne értelmeNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
orbano
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest