Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz Integra #5298 üzenetére
Itt nálunk Gödön az állomásnál lehet kapni lajtos kocsiból tehén tejet...az a tuti.
Mást nem is veszek, csak azt.A palancsintázóba nekem is beszólt a kis csaj aki kiszolgált. Először narancslevet kértem...majd mondtam neki, hogy inkább legyen tej. Azt mondta, hogy már nem tudja átjavítani. Mondtam neki, hogy megvan a pénztárosi vizsgám...ne nézzen teljesen hülyének. Érdekes módon, még is sikerült átjavítania.
Nem egy vendéglátós ismerősöm van és mesélték, hogy azért ilyen sz@r a morál, mert agyondolgoztatják őket és nagyon kevés fizut kapnak. Persze a kedves vevőn vezetik le a mérgüket. Arról nem is beszélve, hogy az otthoni gondjaikat is "beviszik" a melóhelyre.
Ördögi kör ez...Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
sai
aktív tag
válasz Integra #5299 üzenetére
ha már xenonnál tartunk. ugye vissza küldtük a xenonokat + egy levél kíséretébe , hogy vagy a pénzt adják vissza vagy egy más márkát küldjenek. Faterral beszéltek telefonon és elvileg küldik az újakat. Ha netán (mert simán eltudom képzelni) ugyan azt a márkát küldik akkor van valami hely bevizsgáltatni , hogy elég egy silány minőség?!és azért ez sem egy piacon vásárolt pár ezer forintos kínai szar.. (elvileg Német gyártmány)
de egyébként már ott érdekes a dolog hogy xenon foglalatát kicsit reszelnem kell , hogy beférjen a lámpának a foglalatába. -
-
Integra
titán
naja, ha reszelgetni kell, ott már biztos nem a minőség volt az első.
nekem minden század mm-re passzolt. csatlakozók minősége, megmunkálása és tömítése is kiváló, a kábelek árnyékolása, burkolata szintén.
másik jóbarátom egy egyszerűbb xenont vett az intijébe és nek is reszelgetni kellett, hogy a csatlakozókat össze tudja dugni.
az importőr srác szerint akitől vettem, látta a fotókat, szerinte az a trafó hamarosan meg is fogja adni magát, már matricáról felismerte.
nem tudom mi az igazság, megmondom őszintén.
én azzal nyugtatom magam hogy 3 év garim van és valóban elégedett vagyok azzal amit eddig láttam.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
sai
aktív tag
válasz Integra #5306 üzenetére
a csatikkal nem is volt gond azok tényleg jók voltak.csak a h4es nek az a fém pereme nem stimmelt.. de az a baj , hogy nem tudom mi volt a szar benne Trafó vagy az izzók szálltak el.. mert ugye vissza lett küldve és nem írták rá a garancia lapra , hogy mi volt a baj csak annyit , hogy csere.De valószínű , hogy trefó mert azt csinálta mind a 2szer hogy felkapcsolás után a jobb oldal (de érdekes mindig a jobb oldal ment el először) elkezdett vibrálni majd kialudt.. lekapcsolás , felkapcsolás +int vibrál és megint elalszik aztán utána már semmi.. és utána nem sokkal a bal meg 1szerüen csak megadta magát.. világított és egyszer csak elaludt.. (és persze , hogy mind a 2szer úgy hogy nem itthon voltam.. úgyhogy helyzetjelzővel jöhettem haza.. )
nekem csak 1év garit adtak rá.. de nagyon remélem , hogy most elölről kezdik az 1évet.. -
veterán
válasz Integra #5299 üzenetére
4300as az fehéren világít? mindenki azt mondja hogy 6k-sat vegyél 6k-sat vegyél. de nekem fehéren világító kell egy fehér autóhoz
tudsz csinálni képet majd este hogy milyen?ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Integra
titán
bevallom engem nem igazán érdekel, hogy mit mondanak mások, mindig is különc barom voltam, asszem így is fogok megdögleni..
de, fehéres a fénye, igazából még nem néztem meg pontosan éjjel szemből, ahhoz túl hideg volt. de semmiképpen sem kék!! szerintem az a látás rovására megy.
4300 vagy max 5000. megint csak szigorúan szerintem
tudok csinálni, de az mobiltelós lesz, és az elég gyatra lesz, előre elnézést kérek értesai: az is lehetséges.
biztosan az izzók minősége között is hatalmas eltérések vannak[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
valahogy így, de ezt a kérdést passzolom.
nem tudom megmondani, hogy milyen lenne hagyományos búra mögött, mert nekem ugye vetítőlencse mögött van az izzó. talán egy picit, minimálisan kékezhet, de inkább csak pszichés lehet, szerintem valóban a fehérhez közelít sokkal inkább....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
2007-es 1.8-as Civicembe gondolkodom valami jóféle sport légszűrő beszerzésén. Olyan 18 ezer körül tudnék is kapni. Van esetleg valami saját tapasztalat légszűrőkkel kapcsolatosan? Megéri-e? Érezhető lesz-e valamiféle teljesítmény növekedés? Egyáltalán van-e értelme ilyesmiben gondolkodnom.
Köszi szépen!
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Integra
titán
válasz KubanitoS #5317 üzenetére
r18-as blokk?
marhára nem, hagyd meg gyárinak
azt a blokkot amúgy sem lehet tuningolni, semmi értelme, csak több piszkot szív be a motor. az egy rendkívül modern, nagyon alacsony károsanyag kibocsájtású, jó fogyasztású sportos motor, de az úgy jó pontosan ahogy van. ne akard megbabrálni.
szerintem.[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
válasz KubanitoS #5317 üzenetére
Hülyeség! Nem lesz érezhetően erősebb, max. egy kicsit szebb lesz a hangja, de ha nem takarítod gyakran drága spéci olajjal, akkor telimegy a motor porral! Ne akard tönkre tenni! Szóval két szavazat a nemre!
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
KubanitoS
veterán
Köszönöm srácok, akkor marad a gyári!
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
strife
tag
Látom megy itt a vita a Xenonokról. Én is mostanában akarok egy szettet venni, csak ugye milyen márkájút... Integra, te mondtad, hogy neked minőségid van. Meg tudnád mondani milyen gyártmány.
Nem akarok feleslegesen 10-20 ezreket kidobni az ablakon, hogy 2-3 hónapra rá meg járkáljak a garanciával. Köszike -
Integra
titán
-
xcbiker
addikt
válasz Integra #5322 üzenetére
hogy vetted te 43-45-ért mikor a legolcsóbb is közel 47eFt-os ott a PRO szériából?
egyébként a gari időn és az árakon kívül a start, basic, pro közt milyen különbségek vannak? Mert ami a PRO-ból nekem kellene az közel 60eft és az elég durva ár.[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Viszlát
addikt
válasz Integra #5322 üzenetére
Epp a minap gondolkodtam ezen, hogy ugye az egokeszletben xenon izzo nincsen... ez is ugy hal meg, mint a sima, egyszercsak pukk? Meg ugy altalaban mennyi az elettartamuk ezeknek? Megneztem, elvileg az enyemben meg nem csereltek, vagyis mar 5 eves.
Es csessze meg a morganstanley, mar billentyuzet nyelvet sincs jogom megvaltoztatni...
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Integra
titán
válasz Viszlát #5325 üzenetére
az oldal 2/3-ánál kb:
Az általunk kínált Xenon izzók élettartama körülbelül nyolcszorosa a hagyományos halogén izzókénak, így élettartama gyakorlatilag megegyezik a gépkocsi teljes élettartamával. Mindez annak köszönhető, hogy nem tartalmaz izzószálat, amely hőterhelés hatására eléghetne, vagy a rázkódástól elpattanhatna. Tehát sokkal inkább ellenálló a rendszer a rezgésekkel szemben, ami útjaink állapotát figyelembe véve (sajnos) nem elhanyagolható szempont.[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
Ehh én meg szombat hajnalban jól jártam
Integra bocsi de nem tudtam válaszolni mert KPM ellenőrzésen voltam
Ott voltam vagy félórát mindent megnéztek az autón Sok rohadt rozsdaboglyát meg elengedték 2 perc múlva, rendszám nélküli autót is! Engem meg ott szívattakNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Integra
titán
válasz Snoop-y #5328 üzenetére
gyááááááááááá
én meg a margit hídra kanyarodtam fel, mert onnan akartam átmenni a hungáriára hogy levágjuk a kerülőt, néztem is hogy nem jöttél utánam.
szóval tovább mentél és belefutottál a kpm-be??? árpád híd budai hídfőnél?
basztatáson kívül más volt?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Snoop-y
veterán
válasz Integra #5329 üzenetére
Ott rögtön a Margit híd lábánál ( folyamatosan ott ellenőriznek mint kiderült)
Zajszennyező ge%!i vagyok állítólag. 2000RPM-nél 116 decibel volt
A hangsebességgel közlekedő speed motorosok azok meg nem számítanak
De mást nem találtak pedig még profilmélységet is mértek.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Civices csaj
csendes tag
Szijasztok!
Én még itt új vagyok és nagyon imádom a Hondákat és lenne egy kérdésem remélem tudtok segíteni! Mi a különbség az Lsi és az Esi között???? Szeretnék még többet tudni a Hondákról!! Köszi ha segítetek!! -
Integra
titán
válasz Civices csaj #5335 üzenetére
haliho
üdv
5-ik generációs civicekre gondolsz?
ezek típusjelzések egy bizonyos motor vagy pedig felszereltség áll mögöttük...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
NoLF
veterán
válasz Civices csaj #5335 üzenetére
szia!
sejtésem szerint 5. generációs civicről van szó, a hondáknál akkoriban motor és felszereltségi szintet jeleztek ezek a betűk. lsi az 1,5ös 90 lovas 4 hengeres 16 szelepes egy vezérműtengelyes non-VTEC erőforrás (d15), felszereltség ügyben nem nagyon tudok nyilatkozni, mintha azokban nem lenne tetőablak, de biztos volt olyan is, amibe raktak.nekem ESi van, úgyhogy arról tudok többet:
1590 ccm D16Z6 motorkód, 4hengeres 16 szelepes 1 vezérműtengős VTEC erőforrás, 126 LE/6500 rpm, 143 NM/5200 rpm kiviteltől függően a gyorsulási értékei 0-100ra: 3 ajtós: 8,7 sec, 4 ajtós 8,8 sec (utóbbi 1030 kg önsúly) végsebesség 195 km/h
4 elektromos ablak, elektromos tükrök, elektromos napfénytető, színezett üvegek, szervokormány a fontosabb extrái.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Civices csaj
csendes tag
Szijasztok!
Köszönöm neketek h válaszoltatok segítetetek nekem és örülök sokat dutam most meg de azért még rengeteget kell tanulnom!! Amúgy most vennék egy civicet 1.5 16v csak az abaj h túl olcsó és félek h totálkáros volt és így igazából félnék de szerintem elviszek valakit aki ért hozzá remélem h így megtudom h miért ennyi!!!Remélem még kérdezhetek ha nem tudok valamit sőt biztos lesz rá alkalom!!!! -
Integra
titán
válasz Civices csaj #5341 üzenetére
kérdezz nyugodtan, csak a hozzászólásokat kiemelés nélkül írd.
olcsó húsnak híg a leve, különösen civicek esetén, továbbá a magas ár sem garancia semmire. ezt jobb ha elfogadod. de nolf bácsi tud esetleg valami jóféle civicet......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
aesir
veterán
Nagyon, de nagyon szépen megkérlek, ha elmúltál már 12 éves, akkor ne használj ennyi felkiáltójelet.
KösziVan saját életem...
-
NoLF
veterán
ha venni akarsz, esetleg fel tudom majd ajánlani az enyémet, tavasztól eladó lesz. (vagy akár most is, csak még ki akarom javítani a karosszériahibákat, amikkel a kedves budapesti autósok megajándékoztak az elmúlt hónapokban) ezzel nem járnál rosszul, persze nem is 400 meg 500ért adnám.
itt az autóm, 1994es, óra szerint 130ezer km van benne, szerkezeti hibája nincs, én 2005 októberben vettem 87ezer km-el. olajat és szűrőket 10ezer kilométerenként cseréltem. képeket itt találsz (a hátsó kristálylámpákat már eladtam): esi
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Civices csaj
csendes tag
Köszi de igazából még nem tudom h mi lesz a közel jövővben de elgondolkodom rajta! De megmondom az őszintét h igazából pénz kérdése az egész sajnos! Majd még lehet vissza jövök további kérdésekért ha nem tudnék valamit esetleg. Köszi mindent.
Szijasztok. -
orbano
félisten
-
Civices csaj
csendes tag
Mikor és hol lesz?
-
VTI-Totya
tag
válasz Civices csaj #5348 üzenetére
Lurdy parkoló, péntek este, ha elmúltál 18 éves.
[ Szerkesztve ]
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest