Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gibkey
tag
Sorry, hogy így témába vágok, de megkérdezem hátha : 5.gen ESI civic vételét tervezem szeptember tájékán, lehetőleg 3D ha esetleg valakinek lenne ilyen képpel az írhatna pü-t nekem , megköszönném.Természetessen Használtautót is figyelgetem
-
Gibkey
tag
Hehe, csak a Nolf akar megszabadulni a Civic-jétől
Pedig régen , hogy oda meg visza volt, bár nem szóltam hozzá, de azért olvasgattam.
Nem köszi, nem happolok el semmit Orbano elől -
Gibkey
tag
Ha jól emlékszem 1,6 és 2 millio között mozgott az elején, mostmár árat se mer kirakni .
-
Gibkey
tag
Valaki tud erről valamit ? Megtetszett, lehet még ma felhívom, csak mondom elöbb bekérdezek itt is.
Mellesleg ezek a felnik mennyit érnek? Mert ha tudom akkor nélküle kérném majd.[ Szerkesztve ]
-
Gibkey
tag
Még mindig 5g ESI civicet keresek ! De nem a tied Nolf, ne is ajánld harmadszor is
-
Gibkey
tag
Még hónapokkal ezelött láttam , egyik oldalon , hogy kb 35k per lökös és 12,5k a szoknya oldalanként.
Hogy mennyiért teszik fel fogalmam sincs, de ha jól emlékszem az árban ez nincs benne, se a színre fújás. De anyiból jó , hogy ahogy lerajzolod, vagy fényképezed nekik ők úgy csinálják meg neked a formát.Bár emlékeznék az oldalra. Az a baj , hogy nem mentettem el és így csak beszélek a semmibe, ilyen az ha unatkozik az ember.... . De hátha valaki innen tudja.
-
Gibkey
tag
Mostanság , hogy feléledt a fórum. Nem nézek be egy hétre és már alig bírom behozni a lemaradást
[ Szerkesztve ]
-
Gibkey
tag
Amugy tényleg érdemes megnézni Ken Block pár videóját. Nagyon érti amit csinál.
--> [katt ide] -
Gibkey
tag
Eladó hókotró
KattKatt -
Gibkey
tag
Na , volt élet Lurdynál? Egyszer énis kinézek mostmár Csak rá kéne szánnom magam.
-
Gibkey
tag
Tudom , hogy itt a többség tunning ellenes, de ebbe beleszerettem.
VTi -
Gibkey
tag
Hát sziasztok Beköszönök
Már rég óta követem ezt a fórumot kb 2006óta néha ránéztem, néha nem de csak olvasgatás szinten.... és a napokban (2hónapja) megörököltem fater Hondáját, Focus(2005) vétele miatt. A Honda nevezetesen egy :
91-es Civic GL 4gen. Sedan, 90Le, 1500ccm
Sok sok km-el és kevés oda figyeléssel. Első-hátsó sárvédők rozsdásak voltak és rohadtak, motorháztető horpadt és rozsdás itt-ott , felnik rozsdásak, kipufogó olyan amilyen, csomagtartóba hadi állapotok és olajfoltok, csomagtartó tetőről pergett le a festék, a lámpa baromi gyenge (izzók jók, majd valszeg. körbe sikálom belül ha jobb idő lesz) stb, stb...
Nagybátyámmal neki feküdtünk és itthon próbáltunk kijavítani ezt azt.
Későbbiekben töltök fel képet egy "ilyen volt-ilyen most" , ha valaki ad egy oldalt (nem a képfeltöltés.hu)
És még egyszer sziasztok -
Gibkey
tag
Le írná nekem valaki ha nagyon szépen megkérem, hogy a hangfalaknál mit jelent ha 2 v. 3. utas?
Nem sikerült megfejtenem még egyelőre. Zene vételét tervezgetem, fejegységem már megvan, csak nem merek addig venni bármit is amíg nem tudom ez mit jelent, nehogy elrontsak valamit és ne szóljon ha rákötöm. -
Gibkey
tag
Köszönöm a kielégítő válaszokat Nem akarok nagy zenét, csak valami, hogy szóljon mert nincs most semmi jelenleg. És szerintem veszek valami "szart" Osanból
Ideiglenes megoldás... -
Gibkey
tag
Ilyen mocsok időbe, hogy fényképezzek
-
Gibkey
tag
válasz Winner_hun #13464 üzenetére
-
Gibkey
tag
Sziasztok, tudna valaki ajánlani Pesten egy szerelőt aki korrekt áron újra kábelozná( audio ) a kocsit.
Még a 91es alap kábelek vannak benne és sok helyen már ragasztgatva forrasztva van. És ezek hajszál vékonyak. -
Gibkey
tag
Ezt lehet már másolta valaki ide, de mit tudtok róla?
-
Gibkey
tag
Nem terveztem Original fényezés híve vagyok
Érdeklődtem szimplán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest