Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
!Overdose!
őstag
válasz Honda Power #5744 üzenetére
sötétszürke 5Gen Accord F20Z1
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Viszlát
addikt
Most realizáltam, hogy az ide feltöltött képek nem maradnak meg örökre...
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
veterán
válasz Winner_hun #5748 üzenetére
ja hát ja messze van az nekem
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
aesir
veterán
Sötétkék 4gen Prelude.
Van saját életem...
-
Viszlát
addikt
válasz Winner_hun #5755 üzenetére
Aham. Ide töltöttem fel ezt a képet a múltkor, de már nincs meg.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
jpm
senior tag
sötétzöld 6gen 4d civic
-
Viszlát
addikt
válasz Winner_hun #5759 üzenetére
Hm. Akkor csak a korábban feltöltött képeim listájából tűnt el.
-
Snoop-y
veterán
Párszor már linkeltem de ez olyan mint a tej:
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Pubszon
veterán
válasz Snoop-y #5763 üzenetére
Előre is köszönöm, jó lenne ha azt is meg tudnád mondani, hogy ha teljesen kipucolnám a csomagtartót a tornyokig, akkor mennyivel lenne nagyobb hely?
(#5772) Integra: Láttam, töröltem is a kérdést.
[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Pubszon
veterán
válasz Winner_hun #5773 üzenetére
Na pont ilyet szeretnék.
Ez elbírna vajon egy nagy generátort?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
xcbiker
addikt
válasz Winner_hun #5769 üzenetére
Nóóórmáállis??? - Egészségedre!
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
VTI-Totya
tag
Azért én még kiegészíteném Text barátom összeállítását amit belinkeltek.
8gen, homokszín, 1.8 sport, 5ajtós kivitel.(még mindíg törött ködlámpa)
6gen, sötét gyöngyház kék(elvileg),1.6 VTI, ferdepopsi.
4gen, piros, 90LE (papírja szerint 54KW) , ferdepopsi.( kedvencem)Hát, kicsit szeretem a márkát.
(PH-sok kusssss , 4gen akkor is családban marad és nem maradok honda nélkül)
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
jpm
senior tag
6500km után utánkellett töltenem az olajat bő fél literrel az jó igaz? (remélem)
-
lorcsi
veterán
válasz Winner_hun #5769 üzenetére
nem hiszem, csak kérdeztem
(polo c most lett redbetéve, inkább nem adok túl rajta)eladó: vadi új soundcore motion+
-
VTI-Totya
tag
válasz Integra #5781 üzenetére
Szerintem a dolgok ezen részét inkább te hagyd ki nyugodtan.
Itt az emberek 99%-a nem a fütött garázsból tolják ki a verdát hetente egyszer csak azért, hogy óvatosan menjenek vele kb 40km-t.Aki pedig aktívan használja akár napi rendszerességgel és néha elcsúszik a lába egészen 8.2-ig annak a 10.000km-re 1-1.5 liter olaj pont jó. (szerintem)
Bár a VTI-nek aki tényleg az átlagnál jobban nyomja neki annak állítólag természetesen több az olaj fogyasztása.(ha nyit a "V" azaz Honda technika akkor ködöl mind ugyan úgy)
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Integra
titán
válasz VTI-Totya #5785 üzenetére
az hogy az intit mennyit használom egy dolog.
van mellette még 3 másik civic is. mindegyik 160e km felett, egy 5gen és két 6gen.
az egyik romániába jár folyamatosan a legócskább utakon a legnagyobb fagyban és mocsokban. az öcsémé is folyamatosan utcán áll és anyám is napi rendszerességgel gyilkolja bp utcán.
SOHA egyik sem evett egy csepp olajat.
szóval igenis releváns a véleményem ilyen téren.
(és az inti is kap keményen, olajfogyás nincsen)...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
VTI-Totya
tag
válasz Integra #5787 üzenetére
Add ide nekem egy hétre..... (tuti nem megyek vele 10.000-nél többet)
Ha nem eszik olajat az egy hét alatt, ingyen oda adom az enyémet neked.Jah, én itt ezt a dolgot le is zárnám.
(a te eltolod, meg az én eltolom között van némi különbség azért. Plussz az eltotlom számában is lehet némi változás....... a többit azért te is sejted..... )[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz VTI-Totya #5788 üzenetére
szerintem eltéveszted a szerepeket.
én a legkevésbé sem kívánok veled semmilyen formában és semmilyen téren versenyezni, szerintem te vagy a legjobb és simán mindnekinél jobban vezetsz. mondjuk ez utóbbit erősen kétlem, de mindenki a saját mikrovilágában él ideális körülmények között.aesir azért szerintem most rendesen mosolyog a monitora előtt ha ovaslta a hsz-ed
az, hogy te, hogy hajtod szét az autód, gyakorlatilag legyintve és röhögve és ezt így is adod elő, ez ad egy képet arról, hogy mennyire vigyázol amúgy hajtás mellett rá. ez a te dolgod.
az, hogy itt a srácok alapvetően messze nem olyanok mint te, ez azt is jelenti, hogy a vezetési stílusuk, vezetési kultúrájuk is gyökeresen más. vagyis igenis, egyáltalán nem szabadna, hogy olajat egyen az autójuk.
ez ilyen egyszerű. emelkedj ki egy pillanatra a saját realitásodból és próbáld meg egy picit kívülállóként nézni ezt a kérdést. rá fogsz jönni, hogy amit jpm is kérdez, az az olaj fogyasztás egyszerűen sok. a legtöbb hondásnak semennyi olajat nem eszik az autója. ennek több oka lehet, de a lényeg az, és jelen esetben ez a releváns: hogy nem eszik semmit adott vezetési stílus és karbantartás mellett.szóval nekem nem kell bizonyítanod semmit, hidd el, én fejet hajtok előtted.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
veterán
na megnéztem én is az olajszintem. hideg motornál még a min-max közt van 1/3adnál. és sztem félig volt vagy fél felett picivel (és akkor melegebb volt). 5000km van az olajban.
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
NoLF
veterán
ami így ebben a formában 0 olajfogyasztást jelent.
nekem is vannak nehéz napjaim, amikor tolom az autót, nyáron egyértelműen jobban tapossa az ember, de nekem sem evett még egy minimálneszkut sem a gépsárkány. óra szerint 130, szerintem olyan 200 van benne.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Snoop-y
veterán
válasz VTI-Totya #5790 üzenetére
Amúgy lesz Subaru projekt? Én most is azt mondanám ,hogy hallgass az eszedre és ne cseréld le
Vagy egy villanyoszlopon végzed vele vagy belerokkansz a fenntartásába.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
VTI-Totya
tag
válasz Snoop-y #5793 üzenetére
Ilyen szar hondákat minek tartsak????
8gen megevett 15e alatt kb egy deci olajat (40e km van benne)= tehát, szar
6gen megeszik 10e alatt 1litert tuti (140e km van benne óra szerint) =tehát nagyon szar
4gen is megeszik tuti annyit hiába komplett motorgenerált csináltam. =tehát gyárilag is szar vót.Rajtam kívűl itt mindenkinek full zsír a motorja.
Hát nekem ilyen szar autó nem kell.
Költöm inkább benzinre. Nem motorgenerál meg felújítás meg amit most is beleöltem a 6genbe.
Taposni barom módra meg azt is lehet. Tankolni is bírom. Oszt leszarom.
-
NoLF
veterán
válasz Snoop-y #5793 üzenetére
vagy mind2. van egykét ismerősöm akiknek van/volt, egy idő után mind eladja, vagy ragaszkodik ugyan hozzá, de bevallja, hogy nincs értelme. 10%-át sem használják ki a gépnek, néhanapján elmennek csapatni, akkor nagyon jó, aztán meg húzzák a szájukat a fogyi meg a szerviz miatt. sajnos ez egy olyan autó, amit szinte vétek tartani egy átlagembernek... aki tele van pénzzel és idővel, szép hegyi tájakon lakik, annak talán ajánlott. de családos embernek? felelős, pénzért dolgozó júzereknek? kétlem. pedig én is áhítozom egyre, de minek...
-
-
NoLF
veterán
válasz Snoop-y #5798 üzenetére
nagy kincs, de 17 éves autóért nem ad ennyit senki, főleg, hogy mindenki szemében egy hülyegyerek gép, közben elég komoly kis szerkezet, hatalmas élményautó, de itthon sztem kicsit átértékelték. biztos nem adnám el, ha ilyenem lenne...
-
Integra
titán
energie autója.
az árat nézve nem kicsit akar rajta keresni...
más kérdés, hogy az autó talán az utolsó gyári darab és elképesztő eszmei értéke van.
de az ára brutális..
de ha jól olvastam, akkor nem siet az eladással.
csak azt remélem, hogy valami fanatikus kezébe kerül aki vigyázni fog rá és nem fogja szétgányolnimásik hsz-re:
nemtom pontosan mennyiért vette, de messze nem ennyiért asszem, inkább milla körül lehetett, de passzolom, lehet hogy jóval drágábban. azt tudom hogy pikk pakk ahogy felkerült, el is hozta, ő volt a leggyorsabb.
erre mondjuk az ég világon semmit sem kell költeni és 17 éves autó ide vagy oda, maximálisan megbízható.
szerintem csak áll benne a pénze[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest