Hirdetés
- MárkaLánc
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dashes
őstag
SPOON NSX-R (bal kormányos )
video
video1
GTChannel cikk -
kerpok
tag
Halihó
Eladó
RH CUP POLIR 16" 4x100 as felni!
Az árban 4db polir és 1 db félig kész felni és 4db lassan cserére szoruló nyári gumi van.
7,5-es 16", 4x100
Rejtett szelepes...
Nagyon szép állapotbanGumik:
2db Fulda 195/45/16
2db Continental 195/45/16 Ezek még egy nyarat bírnak!100.000.- HUF ért vihető
ha tudok vkit akinek pont ilyen felni kellene, szóljatok!
Köszi a segítséget!
-
Lalla
tag
Sziasztok!
Tervezem egy 92-95-ös Civic vételét! Mire kell figyelni, mik a tipikus hibák, amikre különösen figyelmet fordítsak. Vagy vmi okos trükk amikkel ezeket ki lehet szűrni. 3 ajtós kivitel jobban tetszik, de ha sedanból találnék jót az se lenne rossz. hasznaltautón a civicek fél millióért már jó vételnek tűnnek. tudom érdemes lenne átolvasni a fórumot, h okosodjak, de most nincs rá időm, talán pár hét múlva. Első kocsim lenne amúgy, nagyon vágyom már rá, imádom a kis mérges tekintetét.
Előre is köszi a segítséget, amit főleg szerető civic tulajoktól várok, remélem akad itt ilyen bőven -L
nintendo SIXTYFOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUR!!!!!!!!!
-
VTI-Totya
tag
INTEGRA hahóóóóó.
Új leányzó a láthatáron.Ne késlekedj a bölcs válaszokkal.
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
-
TexT-BoY
addikt
-minden honda ripityára volt törve
-minden honda futomű szarrá ment a jóféle magyar utaktól
-minden hondát hajtottakezek persze fikciók a valóság:
-minden honda 1. orvos tulajdonostól svájcbol importált
-minden honda második autó volt, csak hétvégén, szélcsendben, szikrázó napsütésben használták.
-minden honda a lehető legjobbat kapta, mindig 3000nél váltanak a soffőrök, nem is akarják tovább nyomni.
Szóval szerintem kérd meg Toytát, meg pár hozzászakértőt hogy kisérjenek el, esetleg saját szerelő....
Mindenképp olyan Civicet keress ami külsőre, és beltérre rendbe van, esetleg futomű, és ha félmillád van rá, akkor 250-300nél drágábbat NE nézz... akkor marad a meglepetésekre lé.HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Integra
titán
bevásároltam a lángnál a lég meg olajszűrőket.
de bazeg az én légszűrőmre 20 percet vártam..
az idióta marha valami fékbizbaszt ütött be.. mondom nekem egy sima integra légszűrő kell, mi ez a fék izé.. erre a raktáros kiszól, hogy ez mi.. erre a pultos meg visszaüvölt, hogy jaaa, bocs, beragadt az előző termékkód...
hát kurva jó, csak fél órát késtem emiatt.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz TexT-BoY #6814 üzenetére
láng-os történetre? nekem a legtöbb alkatrész áfás számlára kell, mert a két civic céges autó.
hallod, ennyire dilettáns brigádot is rég láttam, tényleg csak pislogtam...
ja és ha persze mégis csak rossz légszűrőt ütött be a civicekre (mert gondban volt nagyon a választással), akkor 8 napon belül cserélhetem számálra.
ja, csak az egyik autó 8 nap után jön ki a lakatosoktól, a másik autó meg romániában van éppen. csak előre vásároltam, hogy azonnal meglegyen az olajcsere, mert nem sok idő lesz. na most ha mégsem jó, akkor bukom a szűrőket, király..
most már csak azt remélem hogy az integra légszűrőjét nem cseszték el és tettek be másik henger alakú szűrőt...ja és kell néznem egy terepjárót is valszeg.
de még lövésem sincsen mit merre és mennyiért..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
apámnak szeretnék.
most kész lesz ugye az autója jövő héten. makulátlan, telifény, teljes alváz üreg védelem, műszaki, zöldkártya, minden tiptop, nem lesz eladva. nos, én sajnálnám ha romániába azzal menne vissza, hogy azokon az utakon azonnal leamortizálja.. (anyámét vitte most el, és az is kapott már egy kőfelverődést, valszeg szélvédőcserés lesz..)
szóval a zöldet inkább anyumnak kéne adnia, anyum kis 3 ajtós civicjét meg eladnám és vennék egy terepjárót romániába apumnak, hogy azzal járjon, nagyon sokat vezet most úgyis. az ottani utak pedig katasztrofálisak.
erre kéne valami. megbízható, masszív igásló ami autópályán és a kinti tankcsapdás főutakon is egyaránt jól teljesít.
a honda sajnos kiesik ebben a kérdésben asszem, mert nincsen ilyen gépük..
úgyhogy nissan, toyota, mitsubishi. ml-t nem akarok, azt valszeg ellopják alóla, tuti. de ez utóbbit ismerem, 270cdi-vel jártam egy ideig. masszív monstrum.
árról sincsen lövésem sem, nem akarok 3-4 milliónál többet elsőre szánni rá.
de ez úgy fog alakulni, ahogy látom, hogy mi, hogy éri meg.[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
válasz Integra #6817 üzenetére
pajerokból 3-4 misiért találsz jót simán (volt családban). esetleg hunyadi galloper, nem egy rossz konstrukció, de az kicsit fapad lehet. nissanból én újabb pickupban ültem, nem egy élmény. land cruiserek szintén jók, tesómnak van egy fullextrás 7-8 éves, isteni egy dolog, bár én a régebbi, szögletesekre bukom, azokból szintén kapni jó árban. de majd megkérdem apámat, ő sokat nézegette a terepeket az elmúlt időszakban. én próbálom rábeszélni egy pajerora, de a 60e kilóméteres 2000-es makulátlan corolláért kár lenne
A vér nem válik VAZZE!™
-
Integra
titán
most néztem a terranokat elsőnek.
3-4 misi között 2003-as darabok vannak
bűnrondák...most jön a pajero meg a landcruiser.
alkatrészellátás? árak? hogy viszonyulnak egymáshoz a márkák között? van kilengés?
áááá, bazeg, hülye vagyok még ehhez..3-4 misiért amit landcruiserből kapni.. 98-2000 közöttiek
fapadosban..pajerok szépek
[link]
de ez a 105 lovas motor durván hangzik..[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
[link]
ez jobb lenne, mert rövid tengelytávú, kisebb, de 2 személyre vizsgáztatva..mi az okoskodás ebben?
[link] ez meg mitől lett 160le?
huhh, motorokkal is gondban vagyok.
na de majd tomitsut megkérdem, úgyis ott lakik egy köpésre tőlem!!
de jó hogy rájövök, legjobb mitsus srác..[ Szerkesztve ]
-
-
Integra
titán
cr-v kínálat..
2 lityós benzines van csak ilyen árért, ami még nem lenne gond, de 5 sebességes a váltója csak...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
NoLF
veterán
hmm már megint szerelmes lettem...
most az s2000 felé húz a szívem, de minekThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
orbano
félisten
válasz Integra #6831 üzenetére
2.5, 2.8-sa TD 9-10 éves pajerok , 9 literes fogyi kb, de 10-ben megáll a dolog. esetleg a szögletes pajero utáni modernebb szériát is lehet nézni, azok kevésbé terepesek, jobbak autópályán, jobban felszereltek, azokba pakolnak 3.2 dízelmocit is asszem. 4 millióig van miből bőven válogatni.
én spec az l200-t is nagyon szeretem, abba pakolni is lehet rendesen
szerintem menj el, ülj bele 1-2be aztán meglátod.a crv az rendes 4 kerekes, vagy csak összkerekes? ha az utóbbi, akkor felejtős. rendes felezős, de legalább diflockos hajtáslánc nélkül egy kisebb sár is megfogja a kocsit.
A vér nem válik VAZZE!™
-
aesir
veterán
Inti, én csak azt mondom neked, hogy a terepjáró az Land Rover, de leginkább a Toyota. Az azért nem véletlen, hogy Afrikában jóformán elvétve sem látsz mást.
A Toyota terepjáróban olyan, mint a Honda személyautóban, egyszerűen tökéletes. Pontosan ezért is van egy kicsit "felülárazva" (korához és a többi márkához képest drágább), mint a Honda.
Van saját életem...
-
orbano
félisten
na ja, a régi lr-ek és a klasszius land cruiser az terepjáró, de nem hinném, hogy olyan h
de nagyon terepre kellene neki. "hétköznapi" offroadra simán jó egy galloper, egy samurai, vagy patrol, pajero (niva, uaz ). nyilván ezekbe nem teszel bele olyan lazán 1m km-t, mint egy régi dízelmotorba.
nekem továbbra is nagy álmom egy régi toyota. utcánkban van egy felmatricázott, fullextrás "tuning" verzió (illetve néha még másik 2), odáig vagyok tőlük de az inkább hobbiautónak való, nem autópályára. pláne mert traktorgumival nem egy élmény az aszfalton teperés...
a land rover pedig most uganúgy gyárt nevetséges, terepjárónak csúfolt sz*rokat is, mint a többi.A vér nem válik VAZZE!™
-
aesir
veterán
Félreértés ne essék, Afrikában is vannak autópályák, sőt vannak olyan minőségű autópályák is amilyen pl nálunk sosem lesz, és azokon is tépnek a terepjárókkal rendesen. Természetesen főleg ezért terjedt el a Toyota, mert rendes úton is jók az autóik, ÉS a tereptől SEM ijednek meg, és itt nyilván nem az UAZ kategóriájú terepképességekre gondolok. Egyébként a Toyoták mellett szól, hogy viszonylag könnyen szerelhetők, valamint a többihez képest olcsó hozzájuk az alkatrész.
Van saját életem...
-
aesir
veterán
válasz TexT-BoY #6838 üzenetére
Ez jó hír! Ezentúl akkor nem is fogok a Prelu-be német alkatrészt tenni
Viccen kívül, küldeni fogok majd hozzád egy fickót, szintén Prelude-ös.
Jahh, és kérlek nézz utána ha tudsz, hogy valami modernebb Honda kormányt fel lehet-e tenni a 4gen Prelude-kormány helyére átalakítás nélkül.
Köszi![ Szerkesztve ]
Van saját életem...
-
orbano
félisten
a land cruiserről nekem nem a fullextrás, elektromosan állítható felfüggesztésű 24 millás verzió, hanem a régi szívómotoros kocka jut eszembe, ami bizony uaz képességekkel rendelkezik
egyébként persze, igazad van. de az ilyen autópályán is teperős kategóriában a pajero is ott van szerintem. de nyilván nem olyan legendás, mint a toyota vagy a régi jó elnyűhetetlen landroverA vér nem válik VAZZE!™
-
Integra
titán
tudom, de amire kellene, oda egy pajero is jó lesz, nem terepre kell, hanem a szar aszflat alapú utakra.
és mitsibishi szerelő cimborám van, akiben meg is bízom, aki keni-vágja a mitsukat, szervíz és logisztikai kapcsolatai is vannak. toyotánál ott van unokatesóm, de nem éppen jeepekkel rohangálnak..
minden esetre most már elkezdtem követni a jeep piacot, aztán szépen lassan szívogatom az infokat...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
NoLF
veterán
határozottan hmm...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Integra
titán
válasz zolynet #6845 üzenetére
megkell nézni.
az elsőnél szerintem a km gyanús, a nem hajtottam dumag meg a gyorsulásis matrica a szélvédőn tekintetében... naja..a zöld viszont ismerős autója, még én is ajánlottam anno, csak senkinek nem kellett akkor ilyen vti
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest