Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-23 22:38:51

LOGOUT.hu

A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#83051) F-ECT$ válasza fogtunder (#83050) üzenetére


F-ECT$
titán

Én nem hagytam ki semmit, de így sincs olyan meta deck, amiből ne hiányozna 1-2 lapom. Valahogy mindig sikerül úgy alakítaniuk a metát, hogy egy csomó új lap kelljen a deckekbe.

Dive ever, work never.

(#83052) fogtunder válasza F-ECT$ (#83051) üzenetére


fogtunder
nagyúr

a highlander pakliknak neki se álltam ilyen okokból, mert oda alaphangon 4-5 legendaryt kellene kraftolni, OK, hogy egy csomó csereszabatos, de na. a galakrond rugó amúgy elég jó, csak lassan azért meg fogom unni, kvázi 3 hete csak ezt játszom.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#83053) F-ECT$ válasza fogtunder (#83052) üzenetére


F-ECT$
titán

Konkrétan így néz ki a Trending fül, pedig minden kiegből nyitok ~80 packot és az összes adventure kártya megvan.

Persze azért tudok mivel játszani, mert a legtöbb decknek több variánsa is van, illetve rendszeresen craftolgatok kártyákat, de ez akkor is elszomorító szerintem...

Dive ever, work never.

(#83054) fogtunder válasza F-ECT$ (#83053) üzenetére


fogtunder
nagyúr

HSReplayt én is nézem, persze, onnan szedem a paklikat, de gyakran nem az látszik rank 10 körül, ahol vagyok, ami ott. mondjuk az embiggen druid most nagyon népszerű, azt szerencsére olcsón meg is tudtam csinálni.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#83055) JNashville válasza F-ECT$ (#83051) üzenetére


JNashville
senior tag

Micsoda váratlan véletlen. Szerintem kb BG az egyetlen nem elszomorító dolog, ami az elmúlt másfél évben történt a játékkal, gyakorlatilag teljesen megszűnt a kedvem belépni a játékba. Ha egyszerűbb lenne pénzzé tenni az accountot, és ne lenne hozzákötve a SC2-m, már rég eltoltam volna.

MARVEL AT HIS MIGHT!

(#83056) NyxNyxNyx


NyxNyxNyx
addikt

Sikerült elérni a 8k-t BG-ben. Várok valami frissítésre, mert a démonok elég durván jók. Azon múlik a játék kb, hogy kit dob össze a legkevesebbszer démonokkal a játék és sikerül-e neki husis murlocokra váltani a végén.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#83057) fogtunder válasza NyxNyxNyx (#83056) üzenetére


fogtunder
nagyúr

Tudom, hogy béta még, de ez a legnagyobb baja. Se a hősök, se a lapok nincsenek normálisan kibalanszolva és túlságosan shopfüggő az egész. Pont elég az RNG a támadásoknál, sokkal jobban szintre kellene hozni még sok mindent. Az tetszik, hogy az amalgam kikerült, mert addig mindenki azt szedte ki, de azzal legalább több comp is játszható volt. Most meg vannak démonok és kész.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#83058) F-ECT$ válasza NyxNyxNyx (#83056) üzenetére


F-ECT$
titán

Az szép. Hány óránál tartasz?

Dive ever, work never.

(#83059) NyxNyxNyx válasza F-ECT$ (#83058) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Köszi :), 59 óránál vagyok.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#83060) F-ECT$ válasza NyxNyxNyx (#83059) üzenetére


F-ECT$
titán

Én 39 óránál még csak 6k-nál járok, de rohadt nagy a szórás a meccseket tekintve. Van hogy 2x egymás után 8-ik vagyok, aztán meg jön 2 első hely. Azért szép lassan emelkedik az MMR, de nem tudom hol lehet a tudásom alapján a vége.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#83061) NyxNyxNyx válasza F-ECT$ (#83060) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Nekem is hatalmas a szórás. Fogok még 7500-nál járni úgy érzem. :D

Amin még változtatniuk kéne valamit, azok a tokenek. Ha nem kapsz első körben token-t(cicák, murloc-ok) és rossz 2 drop-ot kapsz 3. körben, akkor szinte fel is adhatod ha nem valami early game hőssel vagy.

Lightfang-et ha most visszaállítanák a régi formájára, szerintetek broken lenne? Rafaam lehet broken lenne miatta, de másnak csak egy jó lény lenne +2/2-vel.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#83062) fogtunder válasza NyxNyxNyx (#83061) üzenetére


fogtunder
nagyúr

nem tudom, de valami kellene, mert nem lehet már menageriet se játszani, gyakorlatilag beasteket se, vagy bemákolsz valamit, ami köré ha mázlid van, tudsz kompozíciót húzni, vagy over. ez azért a többi autobattlerben jobban meg van oldva, egy autochessben ha nem akarok tűzön-vízen át erőltetni egy kompozíciót, simán össze lehet hozni valamit, amivel legalább top 4-ben vagyok. csak ott meg 40-50 perc egy meccs, arra nincs időm.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#83063) Frogged válasza NyxNyxNyx (#83056) üzenetére


Frogged
aktív tag

Az tény hogy a Démon nagyon erős de azért nem verhetetlen , nekem mostanában többszőr jön ki úgy hogy mechre gyúrok mert nem jön démon és azzal is vannak első helyek ha ép nem szivat az RNG.

Ami dühít mikor 2 emberel játszom végig az egész játszmát nem értem ezt hogy nem tudják javítani hogy ne felváltva kapja valaki ugyan azt a 2 embert.
De volt olyan is hogy 3an maradtunk sok hpval a végjátékban a másik 2 felváltva kapta a hullát én meg letoltam 8 mecset elnük a végéig.

Meg álltalánosan igaz hogy hiába próbálsz számolgatni ha jól adja a lapokat és a tradeket nyersz ha nem akkor megszakadhatsz a gondolkodásban .
Ritkán nézek streameket de top játékosok is gyakran olyan miss playeket tolnak, csak sokat kell játszani, meg kell egy stabil gép és netkapcsolat és bárki lehetne top játékos ebben a játékban.

(#83064) ETOM válasza Frogged (#83063) üzenetére


ETOM
addikt

(#83065) Frogged válasza ETOM (#83064) üzenetére


Frogged
aktív tag

Nem lestem a patch notest mikor kijött de ez örvendetes hogy javították. :)

(#83066) Bazsi1987


Bazsi1987
őstag

Vissza tértem én is a hs világába ungoro után hagytam abba. Nyitottam 20 packot az utolsó a kiegből, azóta össze jött 4k gold meg kb ennyi dustom is van, hogy tovább szerintetek várják a következő kiegészítőig vagy a régi kiegekből nyíssak 10 10 db-ot. Most face hunterel megyek 2 hónapja picit meguntam már 😁

(#83067) oxox válasza Frogged (#83063) üzenetére


oxox
addikt

Én azt vettem észre, hogy amint megindulok felfelé (streak-em van), elkezd adni ratyi hősöket, és+vagy ha végre normálist kapok, akkor nem ad két ugyanolyan lapot, mások meg harmadik körben kétszer akkora armyval osztanak.

munkahelyen tolom leginkább, néha kihagyok egy-két kört :) , de ha éppen a streak-ben vagyok, akkor még az is belefér, ha meg bukóra rak, akárhogy variálom, számolok örülök ha nem az utolsó kettőben végzek.

most 1,2,5,2,1-ben vagyok (vicc az egyik második helyem...kb máskor az 5-6-ra sem elég.) ..várom a bukós sorozatot.

amit nagyon hiányolok a full stat...amit mutat egy vicc..kit érdekel, hogy 43966 miniont öltem meg? inkább a winrate-et mutatná a hősökkel, vagy akár a final helyezéseket.

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#83068) F-ECT$ válasza oxox (#83067) üzenetére


F-ECT$
titán

Normális statisztika egyik Blizzard játékban sincs (bár nem játszottam minddel), nem érdekük beletenni, mert akkor lehetne mutogatni nekik, hogy mit basztak el, így meg ők szemezgethetnek csak a statisztikákból, így mindig csak a pozitív dolgokat kommunikálják.

Dive ever, work never.

(#83069) oxox válasza F-ECT$ (#83068) üzenetére


oxox
addikt

azér pl. OW-ban 100x több infot kapsz...vagy inkább 300x

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#83070) ThySoul


ThySoul
senior tag

[kép]
Megnéztem milyen izgalmas hónap elején rankedezni, soha többet :D
Egyébként a Dragonmaw poacher a világ legjobb lapja, én egy Sap egy evis helyet játszottam őket, de abszolút megérte, főleg ha fel is húzza az ember

(#83071) Frogged válasza oxox (#83067) üzenetére


Frogged
aktív tag

Igen ezt én is nehezményeztem hogy csupa fölös dolog de pl olyan statot nem tudok nézni hogy hány mecsből hány első helyezés vagy átlagosan hányadik vagyok stb.

Párnapja letoltam 10 mecset az első 4 volt 7-8 hely az utolsó 4böl meg 2 első 2 második pedig egyikben sem játszottam jobban vagy rosszabúl csak jöttek a lapok és még csak démon pakli sem kellet hozzá.

Az RNGvel már szinte meg békéltem utobbi hónapokban az vett vissza hogy botor modon vga-t ujítotam és egy laza 1500 pontot buktam a rossz driver miatti zöld és fekete képernyők miatt.
Ehez képest a néha rossz rng meg a net szolgáltató miatti pár mecs bukó szinte bagatel.

(#83072) F-ECT$ válasza oxox (#83069) üzenetére


F-ECT$
titán

Na azzal pont nem játszok :)

ThySoul: Gala rogue?

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#83073) ThySoul válasza F-ECT$ (#83072) üzenetére


ThySoul
senior tag

Jap, az elérhető meta deckek közül talán ez a legérdekesebb, meg legalább erős is szinte minden ellen

(#83074) fogtunder válasza ThySoul (#83073) üzenetére


fogtunder
nagyúr

a poacher nagyon jó ötlet, mert az embiggen druidok ellen nem tudok mit kezdeni egy csomószor, a pakli fele nem célozható, a másik felét meg nem akarom sapelni se, ki is próbálom.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#83075) ThySoul válasza fogtunder (#83074) üzenetére


ThySoul
senior tag

Én is miattuk tettem be, mert az egyetlen esélyem ellenük az volt ha csináltam egy nagy edwint az elején és akkor megöltem mielőtt telepakolja a boardot. Így azért picit jobb a helyzet, meg jó lap magában is, legalább valamit kitudsz rakni boardra.

(#83076) NyxNyxNyx válasza ThySoul (#83075) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Ez egy jó ötlet, én a druidok miatt hagytam abba kvázi a játékot egy időre. Nagyon nem örülök neki, hogy bekerültek a metába, akkor sem szeretek ellenük menni, ha nyerek. Priest-eztem kicsit miattuk, meglepően sokat kell gondolkozni amúgy vele, de azért a Rogue sokkal fun-abb.

BG statisztikái meg tényleg nevetségesek. Gondolom nem akarják elvenni a kedvét a gyengébb játékosoknak. :F

(#83067) oxox
Biztos vagyok benne, hogy véletlen dobálja a hősöket.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#83077) NyxNyxNyx válasza NyxNyxNyx (#83076) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Beraktam a Dragonmaw Poacher-t a highlander Rogue paklimba, 4 meccsből 3 druid. Egyszer sem húztam fel, de megnyertem mindhárom meccset. Szóval ajánlom ;]

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#83078) ThySoul válasza NyxNyxNyx (#83077) üzenetére


ThySoul
senior tag

Most épp combo dragon priestet próbálgatok, ez is jónak tűnik a duduk ellen. Kár hogy a meta snapshot miatt szinte csak Hunter jön :D

(#83079) ThySoul válasza ThySoul (#83078) üzenetére


ThySoul
senior tag

Na jó, ez a deck tök jo :C dudu rugó ellen elég jót megy, mech pala ellen sima win a pyro miatt, huntee a necces csak, az aggro ott jobb matchup mint a maradék. Ha valakit érdekelne

AAECAa0GAqeHA6mlAw74AuUE9geNCKUJ0QrSCvIM0qUD/acD57ADhbEDmLYDmrYDAA==

(#83080) NyxNyxNyx válasza ThySoul (#83078) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Én most highlander quest shaman-nal játszok :D Hunterrel nemt alálkoztam, de a druidok ellen jó volt.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#83081) lm83 válasza NyxNyxNyx (#83080) üzenetére


lm83
őstag

Te melyik verziót játszod?
Inkább játszok sámánt, mint ezt a két sláger dekket, amiktől az ember kedve is elmegy...

(#83082) ThySoul válasza NyxNyxNyx (#83080) üzenetére


ThySoul
senior tag

Szeritnem én mióta elkezdtem enbiggen ellen nem kaptam ki. Elsőnek 1000-ig lebuktam, azóta viszont nem nagyon vesztettem, most épp 350 körül vagyok. Ez a Cleric of Scales baromi jó lap, simán letudsz vele gyorsulni bármit, kár hogy nincsenek normális dragonok jelenleg a játékba amik jók lennének a deckbe.

(#83083) NyxNyxNyx válasza lm83 (#83081) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

https://www.youtube.com/watch?v=S_TGerrT2Jw

AAECAaoIHpwC3gWm8ALv8QLv9wLi+AKLhQPXiQOrjAO0kQO0lwPGmQOloQP8owO7pQPPpQPVpQP5pQPhqAOLqQO1rQPwsAP5sAOCsQORsQOitgO2tgO4tgPDtgPztwMAAA==

Ezt raktam össze én is.

ThySoul:
Próbáltam én is hasonlót korábban, de én alapból nem szeretem sajnos a combo Priest-et (legalábbis az inner fire priestet biztos nem)

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#83084) NyxNyxNyx válasza NyxNyxNyx (#83083) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

De nem jó hunter ellen. És most amennyire mindenhol Druid volt pár napja, most annyira mindenhol Hunter. Én is legyártottam anno ezt a highlander hunter paklit, de ezzel sem szeretek játszani. Ha nyerek, akkor az azért volt mert jól húztam, ha meg az ellenfél tempo-ban megelőz, akkor így jártam.

De szerencsére ahogy nézem az egyetlen egy rossz matchupja, a mech Paladin. :DDD

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#83085) lm83 válasza NyxNyxNyx (#83083) üzenetére


lm83
őstag

Hű én valami elég másfajtát találtam reggel
Gala is volt benne,

(#83086) Zilliax


Zilliax
lelkes újonc

Gyerekek ilyen gyorsan megváltozott a meta? Folyamatosan embiggen druidot kaptam ellenfélnek ,aztán ki is kaptam, össze raktam pár napja,könnyedén lementem vele rank7 re , 6-7 kor alatt nyertem a köröket, most meg rank8 2 csillag, és vernek el folyamatosan, hunter,paladin, meg mindenféle soha nem látott deck. Mi a meta most? Azért azt szánalmasnak tartom ,hogy 700 GOLD ot fizettem adventures-ért + vagy 2000 dustomba került hogy kirakjam ezt a embiggendruidot, aztán kb. három négy napig volt hatékony ,megéreztem benne az erőt, most meg sehol semmi tiszta vicc . Egy gyenge fos lett.

[ Szerkesztve ]

iPad PRO 11” 64GB wi-fi + cellular Space-Gray Eladó / érdeklődni lehet privát üzenetben !

(#83087) NyxNyxNyx válasza Zilliax (#83086) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Elvileg még tier2 teteje és 47% a winrate-je a most elszaporodott Hunterek ellen. Szóval azért annyira gyenge nem lett.

Azt nem lehet elvárni egy paklitól, hogy tier1 maradjon végig.

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#83088) Zilliax válasza NyxNyxNyx (#83087) üzenetére


Zilliax
lelkes újonc

Melyik hunter deck most a legkeményebb ?

iPad PRO 11” 64GB wi-fi + cellular Space-Gray Eladó / érdeklődni lehet privát üzenetben !

(#83089) NyxNyxNyx válasza Zilliax (#83088) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Én highlander dragon hunter-ekkel találkoztam rank5-ön folyamatosan.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#83090) fogtunder válasza Zilliax (#83086) üzenetére


fogtunder
nagyúr

Én vagy egy hétig szinte csak az ellen játszottam, az aggro ellen viszont gyenge, úgyhogy sokan elkezdtek azzal menni gondolom, én is token druidozok, mert meguntam őket

I hate morning people. And mornings. And People.

(#83091) F-ECT$ válasza Zilliax (#83086) üzenetére


F-ECT$
titán

Hetente jönnek most új lapok még jó hogy változik a meta...

Dive ever, work never.

(#83092) Zilliax válasza F-ECT$ (#83091) üzenetére


Zilliax
lelkes újonc

Ezért lett játszhatatlan a hs. Örül az ember ha össze tesz egy tier1 decket, feláldozza érte a dust+goldját ,eltelik 4 nap, és sehol nincs az adott deck.

[ Szerkesztve ]

iPad PRO 11” 64GB wi-fi + cellular Space-Gray Eladó / érdeklődni lehet privát üzenetben !

(#83093) F-ECT$ válasza Zilliax (#83092) üzenetére


F-ECT$
titán

Ha nem jönne akkor meg az lenne a baj.

Ilyenkor ki kell várni, nem mindent elverni egy deckre.

Dive ever, work never.

(#83094) Zilliax


Zilliax
lelkes újonc

Nem az a baj ,hogy jön új kieg. Hanem hogy nagy lehúzás a hs hozzáállása .

[ Szerkesztve ]

iPad PRO 11” 64GB wi-fi + cellular Space-Gray Eladó / érdeklődni lehet privát üzenetben !

(#83095) ThySoul


ThySoul
senior tag

Próbálta már valaki a questes gala rugót? Nekem tök jónak tűnik, főleg hogy nincs annyi enbiggen, az erősebb early sokat segít+nagyon nagy edwint/questingeket tudsz csinálni.

(#83096) Zilliax válasza ThySoul (#83095) üzenetére


Zilliax
lelkes újonc

Mindenki face decket használ ,mert rettegnek az enbiggen druidtol,így nem hiszem erős lenne most egy gala rugó . Legalábbis rank 5-7 között .

iPad PRO 11” 64GB wi-fi + cellular Space-Gray Eladó / érdeklődni lehet privát üzenetben !

(#83097) oxox


oxox
addikt

ez a battlemod egy vicc....adott első két köben 2 wrath-et, majd két teljes körön át 0 démont...semmit...aztán egyet, aztán megint 6pörgetésre egyet....kinomban próbáltam áttechelni beast-re. 1hp-n álltam a 8. helyen, még négy kört kihúztam, és igy lett 5. hely...érzi, hogy ment mostanában a játék, és jön a szopóág, csak csinálhatnák kevésbe feltünően is.

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#83098) ThySoul válasza ThySoul (#83095) üzenetére


ThySoul
senior tag

Na kipróbáltam, kétszáz alá vitt. Jobbnak tűnik mint a sima verzió, temposabb az elejétől kezdve, meg nagyobb eséllyel húzol szeritnem jobb lapokat ingyen mint a másiknál. Heal az nsm sok van benne(kronx+gala) cserébe aggro ellen is jobbvagy az early miatt.

(#83099) Frogged válasza oxox (#83097) üzenetére


Frogged
aktív tag

Hát ha ez vígasztal én ma 600 ratinget buktam, gondoltam előbb utóbb fordúl majd a szerencse úgyhogy nem álltam meg de tévedtem:D

(#83100) F-ECT$ válasza oxox (#83097) üzenetére


F-ECT$
titán

Néha nem adja, nekem tegnap volt ilyen: egyedüli murloc-ként nem jött gentle, majd rögtön következő meccsen egyedüli beastként se farkas, se maci, pedig elég gyorsan felértem 5-re.
De hosszú távon szép lassan mászok, és elfogadom, hogy ebbe belefér az is, ha nem mindig vagyok top 4.

Dive ever, work never.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.