Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz föccer #27153 üzenetére
igen, köszönöm. aszem az volt a hibás....
f.bs + paszta 1:3. így már jó.
(utolsó is 1:2 volt, tévesen.)passzív hűtésű sorozatra lenne már vagy 5 résznyi mondandóm.
de most jobban izgat, hogy sikerre vigyem az új modellt, amit már érékesítésre is szánok.
és ez felőrli az agyamat. (mármint, hogy mindig hiányzik valami, és topogok...)ha bontani akarod, akkor fbs-t semmiképp. annál elég nehéz az arányt belőni, ráadásul nagy felületnél még kiszámíthatatlanabb.
még kevés a tapasztalatom benne, a gyakorlati ragasztgatásokat most folytatom, hőingadozás teszt, (mélyhűtő, cserépkályja deltaT 100 fok. most kályha nincs, csak nap van...)
a tekasil: paszta 3:1 előre bekever cucc is jól használható, nem száradt be. csak ki kellett a fecskendőből nyomni a levegőt.nem tudtam lekövetni, hogy milyen felületek mennek egymásnak. ha viszonylag sima, akkor paszta. én több helyen rögzítettem már csak pasztával. a vákumos összetartás nem engedi lecuppanni. a 2 felület csak függőlegesen elcsúszni tud egymáson, gravitációs hatásra. de ledőlni nem.
viszont ha felpasztázod, akkor elég tekasil-lal (375 ft....) ragsztanod pl. 2 sarokponton. és ha oldani akarod, akkor amásik oldalon, ahol nincs paszta, óvatosan valami feszítővel benyúlsz, és felnyitod. de ez esetben legyen tiszta tekasil, és ne érjen pasztás felülethez.
mert ha túl nagy felületen ragasztasz, szét nem szeded.
ráadásul ha hdd-t is nekiraksz, annak letépi a matricáját. meg bemegy a paszta a lyukon..
(remélem érthető...)na, majd holnap ötletelünk. elfáradtam....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FSP Raider RA 750W 80 PLUS SILVER tápegység
- 12V 18A 220W 19.5V 11.8A 230W 12v 300W 12v 400W Tápegységek Egpu - Pico Psu ( mini itx - sfx ) Nas
- Szerver Tápegység Gold / Platinum 750W 1000W 1200W 1600W 2000W Breakout Board Kábel HP DELL 12V
- be Quiet! Dark Rock Pro 4
- Noctua NF-A14 PWM chromax.black.swap (14cm)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest