Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

válasz föccer #27153 üzenetére

igen, köszönöm. aszem az volt a hibás....
    f.bs + paszta 1:3. így már jó. :R
    (utolsó is 1:2 volt, tévesen.)

passzív hűtésű sorozatra lenne már vagy 5 résznyi mondandóm.
    de most jobban izgat, hogy sikerre vigyem az új modellt, amit már érékesítésre is szánok.
    és ez felőrli az agyamat. (mármint, hogy mindig hiányzik valami, és topogok...)

ha bontani akarod, akkor fbs-t semmiképp. annál elég nehéz az arányt belőni, ráadásul nagy felületnél még kiszámíthatatlanabb.
    még kevés a tapasztalatom benne, a gyakorlati ragasztgatásokat most folytatom, hőingadozás teszt, (mélyhűtő, cserépkályja deltaT 100 fok. most kályha nincs, csak nap van...)
    a tekasil: paszta 3:1 előre bekever cucc is jól használható, nem száradt be. csak ki kellett a fecskendőből nyomni a levegőt.

nem tudtam lekövetni, hogy milyen felületek mennek egymásnak. ha viszonylag sima, akkor paszta. én több helyen rögzítettem már csak pasztával. a vákumos összetartás nem engedi lecuppanni. a 2 felület csak függőlegesen elcsúszni tud egymáson, gravitációs hatásra. de ledőlni nem.
    viszont ha felpasztázod, akkor elég tekasil-lal (375 ft....) ragsztanod pl. 2 sarokponton. és ha oldani akarod, akkor amásik oldalon, ahol nincs paszta, óvatosan valami feszítővel benyúlsz, és felnyitod. de ez esetben legyen tiszta tekasil, és ne érjen pasztás felülethez.
    mert ha túl nagy felületen ragasztasz, szét nem szeded.
    ráadásul ha hdd-t is nekiraksz, annak letépi a matricáját. meg bemegy a paszta a lyukon..
    (remélem érthető...)

na, majd holnap ötletelünk. elfáradtam.... :D

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés